2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Günaydın kızlar ..

Porter ikiz oğluşların sağlıcakla doğmuşlar , tebrik ederim ..
İnşallah minik oğlunda bir an önce aranıza katılır .
Sağlıcakla büyüsünler..

Alias kızını görmüşsün .. Çok sevindim . yakında emzirmeyede başlayacaksın ..
Maşallah size..
Hep böyle güzel haberler alırız inşallah ..

Carmen tebrik ederimmmm.. nasıl sevindim anlatamam ..
Rabbim bu kez güldürsün yüzünü ve sağlıcakla gelsin kuzun ..

Kızlar bizde oğluşumla iyiyiz..
O tepinmekle meşgul bende işle güçle ..
Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza..

Sevgili Carmennn, maasallah cnm benım.Allah tamamına erdirmek nasip etsin insallah.Bilgilerini yaz da listeyi yapan arkadasımız Kyr'ya soyleyelım seni eklesin listemize...
Kyr'cımm,nerelerdesin arkadasımm,özlettin kendini.İkizlerin nasıl,ucusunuzu de opuyorum...

dayanamadım ilk topiğime haber vereyim dedimm.;

hamileyimmm

dayanamadım ilk topiğime haber vereyim dedimm.;

hamileyimmm

Canim bende baska topiklerden hatirliyorum seni cok sevindim hayirlisi olsun..allah tamamina erdirsin...

NEC86 Canim sak amaka az kaldi cok heyecanli ve sevincliyim senin icin Allah saglik icinde kurtarsin insallah dualarim seninle..
PORTER ogluslarinin iyi olmasian cok sevindim cok sukur iyi haberler aldik....
Nilifer sizde iyimissiniz senin adinada cok sevindim hayirlisi olsun canim...
ALias Blue guzelim az kaldi kizinla kavusmana insallah cok sukur derincim iyi cok mutluyum sizin adiniza...

Aymutu korkma sen kilo ile kuvezin cok alakasi yok diye biliyorum asil onemli akciger gelisiminin tamamlanmis olmasi insallah saglikla dogacak sen merak etme....

Kizlar umarim herkes iyidir opuyorum sizleri...

OzzOzz geldim cnm burdayım:))) Kaç gündür girip okudum ama yazamadım. Bebişler iyi çok şükür ama ben pek iyi değilim. Fena üşütmüşüm, midem çok kötü yatıyorum. 2gündür ne yesem çıkıyor, canı çıktı çocuklarımın(( Kendi kendine nazar değdiren insan olarak yattım dinleniyorum. Siz nasılsınız? Biz de öpüyoruz sizi kocaman...

CARMENNN aaaaaaaa.... çok sevindim cnm, hoşgeldin aramıza, nasıl oldu anlat azcık. Bilgi ver bize...

3MELEKANNESI cnm kusura bakmayın yaaa ilgilenemedim kaç gündür hemen yayınlıyorum listemizi.

AliasBlue 41 kere maşallah size. Annesinin minik kuzusu evine de gelecek inşallah en kısa sürede. İnşallah zor günler geride kalacak, az kaldı cnm, dualarımdasınız.

porter maşallah senin minik oğullarına, şükürler olsun iyisiniz. İnşallah minicik oğlun da kısa sürede sizinle olacak. Gözünaydın cnm, Allahım analı, babalı, sağlıklı bir ömür nasip etsin.

aymutu cnm sıkma canını, sen en riskli haftaları geride bıraktın, inşallah daha da bekleyecek kuzun, o sırada da kilosu artacak. Haklısın biraz minyon bir kız haftasına göre ama bunun için sıkma canını, inşallah hiç küvez falan gerekmeden kavuşacaksın kuzuna.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Son düzenleme:
Cnm benım dikkat et kendine.Havalar da cok değişken, hep duyuyorum bircok kisi hasta ,grip,bahar yorgunlugu vs. Ballı ıhlamur ya da nane limon filan ic bari arkadasım.nane limon iciyorum ben haftada bir iki.asıl o cok iyi geliyor.Nazar değmesin yiğenlerimeee,maaşallah onlara. Biz de iyiyiz cok sukur cnm, ben iyice ev kusuyum biliyosun:) sağlıklı,sıhhatli olsunlar da Allah bu nedenlerle evde yatmak nasip etsin,başka dertler vermesin. Alışveris iiçin doktorun izin verdigi tarihlerde neler alabilirim internette ona bakıyorum,bebek bakımı hakkında arastırma yapıyorum,işi evden yurutmeye calısıyorum,gunluk raporlarımı filan hazırlıyorum derken aksam oluyor:) Yoklugun hissediliyor cnm arkadasım,dikkat et kendine ve miniklerine ...

ayyyyy ne kadar uzun liste maşallah ya nüfus patlaması...herkesi opt...

OzzOzz cnm çok sağolasın, senin de dediğin gibi yavrularımız iyi olsun da, biz herşeye dayanırız, ben de artık hep evdeyim cnm, iş hayatım da bitti:)))
Size de maşallah...
Bne hep buralardayım, size bakmadan gün geçmiyor, ne olmuş, kim ne yapmış sürekli bakıp duruyorum:)))

ayy kızlar kocişimde pc de geldi bende döndüm sonunda şükür:))
bizde kızımla vakit geçiriyoruz evde işte ne yapalım kızım 2050 gr olmuş nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbime Allahım dleyen isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları kimseyi mahrum etmesin inş

porter canım tekrar tebrik ederim maşallah oğluşlarına
kyr çok geçmiş olsun canım kuzuların iyidir canım hiç merak etme
carmen tebrik ederim canım sağlıkla al inş kuzunı kucağına
alias canım maşallah derin kıza az kaldı inş kuzunu koklamana çok çok sevindim canımm

canım karaciğer enzimlerimde sorun yok sürekli takip ettiler. benimki alerjik bir durummuş. evet ana ihtiyaçlar tamam. ama çantam hala hazır değil. mesela hastaneye gidecek biberonumuzu hala kaynatmadım. böyle şeyler işte.
çarşamba günü randevum var. doktor sezeyan gününe o gün karar verecek. nst de hiçbişey çıkmıyor. fakat ayakta 10 dk dursam yada 5 dk yürüsem sancım oluyor. ayrıca göğüslerimde lansinoh kullanmama rağmen hafif acı yada hassasiyet var. sanırım süt geleceği için.
seninle aramızda 1 gün var. bakalım ilk önce kim doğuracak :)))
bu arada kızlar benim facem yok. o nedenle sadece buradan yazabiliyorum. lütfen bu siteyi kimse bırakmasın.

oh oh ne güzel haberler alıyorum, yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum,bebişleriyle beraber sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum, yeni hamile kalan arkadaşımızıda tebrik ediyorum.

Kızlar benide o listeye eklemenizi istiyorum, 20 ekim 2011 sat'ım, kızım olacak inşallah, tahmini doğum tarihimiz 25.07.2012, 2. tüp bebek denememiz, yaş 32

cnmm çooooookkkkkkkk tşkrrr ederimmm:)) karnına bi öpücük kondur bnm yerime....

canımmmm çok çok sevindimm maşallahhh Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....

aminn,inşallah bu sefer sonunuda görürümm..

ben zaten 4 ay bu topikteydim ama ocak ayının sonunda 4 aylık bebeğimi maalesef kaybettim...arkadaslarla beraber başlamıstık gebeliğe o yüzden haber vermek istedim...liste içide zaten herkesin doğumu başladı ben temmuz değilde artık ocak listesine girecm inşallah:))

canımsın çok teşşekkür ederimm..

teşekkür ederim cnm...nasıl olduuu: dondurulmuş emb.vardı 2 tane onlar transfer edildi yarın inşallah kese görmeye gidecem 1 mi 2 mi bebiş var belli olacakk bakalımmm...

Cnmmm cok cok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah :)

çok tşkr ederim cnmm..kzın içinde hep dua ediyorummm,en kısa zamanda eve dönmenizi diliyorumm

merhaba, sayfaya ilk defa baktım. açtığım gibide hamileyim yazını okudum. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
inşallah bende en kısa zamanda hamileyimm diye yazabilirim.

önemli olan hamileyim diye yazabilmek değil hamileliği sonuna kadar götürebilmek ben bu topiğin ilk hamilelerindendim ama 4 ay sürdü gebeliğim turner send.nedeniyle aldılar bebeğimi...allah hayırlısı versin diye dua ediyorum artık ...sende inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersin..

amin ,inşallahh

canım çok sevindim. tebrik ederim. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ermerrr çok tşkk ederimm...

gözün aydın allah tamamına erdirsin
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.

aminn smiinn cnm bnmm...oallah kimsenin isteyenlerin tabii kucağını boş bırakmasınn

hayırlı olsun canım. ayy bizim ilk heycanımızı şimdi sen yaşıyorsun. dikkat et kendine olur mu. allah tamammını erdirsin

hatırlarsan o ilk heyecanı beraber yasamıştık unuttun beni galibaa:)) bu sefer hiç heyecan yok içimde hatta bağlanmamaya çalışıyorumm ki 16.hafta amniyosentez yapılıp iyi sonuç alırsam heralde o zaman başlayacak..tedirginim yanii birazz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…