canım karaciğer enzimlerimde sorun yok sürekli takip ettiler. benimki alerjik bir durummuş. evet ana ihtiyaçlar tamam. ama çantam hala hazır değil. mesela hastaneye gidecek biberonumuzu hala kaynatmadım. böyle şeyler işte.
çarşamba günü randevum var. doktor sezeyan gününe o gün karar verecek. nst de hiçbişey çıkmıyor. fakat ayakta 10 dk dursam yada 5 dk yürüsem sancım oluyor. ayrıca göğüslerimde lansinoh kullanmama rağmen hafif acı yada hassasiyet var. sanırım süt geleceği için.
seninle aramızda 1 gün var. bakalım ilk önce kim doğuracak :)))
bu arada kızlar benim facem yok. o nedenle sadece buradan yazabiliyorum. lütfen bu siteyi kimse bırakmasın.
merhaba güzell annelerrr ve zuzuları:)herkesin haftaları kalmış gün sayıyorsunuz ne güzell bizim daha iki bucuk uc ayımız varr oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorumm vaktınde saglıcakla gelsınde ben razıyım beklemeye daha cıcılerınıde yıkamadım paşamınben bi iki gündür pijama gecelik bakıp duruyorum netten sipariş geçicem ama karar veremedim doğumum sanırım sezeryan olacak sizce pijama takımımı yoksa gecelikmi daha uygun olur siz hangisini almayı düşünüyorsunuz? neticede alttan dikiş olmıycagı için bana sanki pijamayı daha rahat kullanırmısım gibi geliyor sizcede öylemi?
merhaba güzell annelerrr ve zuzuları:)herkesin haftaları kalmış gün sayıyorsunuz ne güzell bizim daha iki bucuk uc ayımız varr oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorumm vaktınde saglıcakla gelsınde ben razıyım beklemeye daha cıcılerınıde yıkamadım paşamınben bi iki gündür pijama gecelik bakıp duruyorum netten sipariş geçicem ama karar veremedim doğumum sanırım sezeryan olacak sizce pijama takımımı yoksa gecelikmi daha uygun olur siz hangisini almayı düşünüyorsunuz? neticede alttan dikiş olmıycagı için bana sanki pijamayı daha rahat kullanırmısım gibi geliyor sizcede öylemi?
canım seni burda ve hamile görünce çok sevindim. inşşlh. bu sefer sağlıkla kucaklarsın bebeğini, allah tamamına erdirsin...dayanamadım ilk topiğime haber vereyim dedimm.;
hamileyimmm
kızlar nacizane bi öneri sezeryanda ilk gün gecelik ...evet ikinci gün pijama takımı olabilir ama gecelikle daha rahat edersiniz..
ilk gün sürekli kontrole geliyolar zaten üstünüz örtülü olucak ..
bu defa bebeğini sağsalim kucağına alırsın inş.
canım nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle işallah.. ayy ne güzel bir haber bu:) tekrar tekrar tebrikler
meraba hepinize sağlıklı, güzel bi hafta sonu diliyorum...
canım seni burda ve hamile görünce çok sevindim. inşşlh. bu sefer sağlıkla kucaklarsın bebeğini, allah tamamına erdirsin...
merak ettim hangi merkezde yaptırdın
kyr sanada geçmiş olsun canım, aman kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
kusura bakma listede eksik bilgim var, benim 4. denemem daha sonra düzeltirsin.