2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Kızlar Carmen haklı , hamile kalmakla bitmiyor iş..
Tabi bu çok önemli bir aşama ama bizlerde hep bir diken üstü durumu var ..
Aramızda ufak tefek sorunlar yaşayanlar var , erkek doğum olan , bebeğim sağlık mı diye düşünen vs vs ..
Bunlarda çok zor şeylermiş..
Rabbim sağlıcakla doğurmak nasip etsin . Başından sonuna her bi aşaması kolay ve huzurlu geçsin ..

canım karaciğer enzimlerimde sorun yok sürekli takip ettiler. benimki alerjik bir durummuş. evet ana ihtiyaçlar tamam. ama çantam hala hazır değil. mesela hastaneye gidecek biberonumuzu hala kaynatmadım. böyle şeyler işte.
çarşamba günü randevum var. doktor sezeyan gününe o gün karar verecek. nst de hiçbişey çıkmıyor. fakat ayakta 10 dk dursam yada 5 dk yürüsem sancım oluyor. ayrıca göğüslerimde lansinoh kullanmama rağmen hafif acı yada hassasiyet var. sanırım süt geleceği için.
seninle aramızda 1 gün var. bakalım ilk önce kim doğuracak :))) :KK52:
bu arada kızlar benim facem yok. o nedenle sadece buradan yazabiliyorum. lütfen bu siteyi kimse bırakmasın.

aman iyi canım enzimlerinde sorun olmasında.. benimde yarın kontrolüm var tarih belirlenir diye düşünüyorum.. hıı ben biberon işini yapmadım öyle kaynatma filan.. o zaman detaylara ineyim en iyisi :KK1:

merhaba güzell annelerrr ve zuzuları:)herkesin haftaları kalmış gün sayıyorsunuz ne güzell bizim daha iki bucuk uc ayımız varr oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorumm vaktınde saglıcakla gelsınde ben razıyım beklemeye daha cıcılerınıde yıkamadım paşamın:KK16:ben bi iki gündür pijama gecelik bakıp duruyorum netten sipariş geçicem ama karar veremedim doğumum sanırım sezeryan olacak sizce pijama takımımı yoksa gecelikmi daha uygun olur siz hangisini almayı düşünüyorsunuz? neticede alttan dikiş olmıycagı için bana sanki pijamayı daha rahat kullanırmısım gibi geliyor sizcede öylemi?

merhaba güzell annelerrr ve zuzuları:)herkesin haftaları kalmış gün sayıyorsunuz ne güzell bizim daha iki bucuk uc ayımız varr oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorumm vaktınde saglıcakla gelsınde ben razıyım beklemeye daha cıcılerınıde yıkamadım paşamın:KK16:ben bi iki gündür pijama gecelik bakıp duruyorum netten sipariş geçicem ama karar veremedim doğumum sanırım sezeryan olacak sizce pijama takımımı yoksa gecelikmi daha uygun olur siz hangisini almayı düşünüyorsunuz? neticede alttan dikiş olmıycagı için bana sanki pijamayı daha rahat kullanırmısım gibi geliyor sizcede öylemi?

canım sezeryanda da geceliğin iyi olacağını düşünüyorum ve ablamdanda hatırlıyorum pijamanın lastik kısmı dikişlerin üzerine gelirse olmuyor ama gecelikte öyle bi sıkıntı yok

ikisindende birer tane bulundur yanında bence

benim doğum normal görünüyor şimdilik ama ben ikisinide koydum çantama.

benimde sizinle aramda bir hafta var hemen arkanızdan geliyorum erken doğum filan dedi dr ama çok şükür bu günlere geldim bebeğim çok küçük, inşallah son gününe kadar dururda kuzucum biraz daha kilo alır.

bende emzik ve biberonu yıkamadım daha neyse onlar kolay iş.

canım nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle işallah.. ayy ne güzel bir haber bu:) tekrar tekrar tebrikler

ikisindende birer tane koyacağım
elimin altında bulunsun

meraba hepinize sağlıklı, güzel bi hafta sonu diliyorum...

dayanamadım ilk topiğime haber vereyim dedimm.;

hamileyimmm:nazar::KK49:
canım seni burda ve hamile görünce çok sevindim. inşşlh. bu sefer sağlıkla kucaklarsın bebeğini, allah tamamına erdirsin...
merak ettim hangi merkezde yaptırdın

kyr sanada geçmiş olsun canım, aman kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
kusura bakma listede eksik bilgim var, benim 4. denemem daha sonra düzeltirsin.

kızlar bende 2 pijama takımı ve sabahlık hazırladım sorun olmicağını düşündüm.

günaydın güzel anne adayları, ben 2 pijama takımı aldım, her ihtimale karşı elimde var olan bir geceliliği de çantama koymayı düşünüyorum. pijamanın birini lcw de aldım 32 tl idi uygun geldi bana diğerinide pazardan 15 tl ye aldım :))) doktorumla henüz konuşmadım ama sezeryan olur diye düşünüyorum ve bana pijama daha mantıklı geliyor.

kızlar nacizane bi öneri sezeryanda ilk gün gecelik ...evet ikinci gün pijama takımı olabilir ama gecelikle daha rahat edersiniz..
ilk gün sürekli kontrole geliyolar zaten üstünüz örtülü olucak ..

arkadaşlar kontrolden geldik hamdolsun Allahıma iyi geçti.. yavrumda iyidi binlerce şükür.. doktor amcamız beklemekten yana.. tekrar tahlil istedi, eğer iyi olursa ki inşallah iyi olur 38i görmek istiyor. haftaya cuma-pazartesi arası doğum düşünüyor.. inşallah herşeyimiz sağlıkla devam eder, en hayırlı zamanda sağlıkla yavruma kavuşurum.. hepimiz inşallahh....

günaydın güzel anneler güzel bir haftasonu sizinle olsun

3melekannesi nerelerdesin merak ettim :18:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.çok sukur herşey yolunda.artık daha zor ve güzel bir olaya başladım anneliğe :) Allah herkese nasip etsin.iyiki anne olmak için uğraşmışim :)

kızlar nacizane bi öneri sezeryanda ilk gün gecelik ...evet ikinci gün pijama takımı olabilir ama gecelikle daha rahat edersiniz..
ilk gün sürekli kontrole geliyolar zaten üstünüz örtülü olucak ..

evet ameliyat geçirdiğim için biliyorum en azından ilk gün mutlaka gecelik, eve çıkınca pijamaya geçilebilir benim fikrim tabi

Selam kızlaaaar ..

Bende 1 gecelik sabahlık takımı , birde pijama takımı aldım ..
Ablam sezeryan doğum yaptı kızlar , ilk gün sürekli kontrole geldiler ..
Pijama giyip çıkarmak yerine , geceliğin altından bakıyolar haliyle ..
Birde söylemesi ayıp hemşire ikide bir gelip altına ped yerleştiriyordu , kanama oluyor ..
Ben ablamın hep yanında olduğum için o süreçleri yakından talip ettim ..
Hastaneden çıkınca ve evde pijama takımı giydi .. Dikiş yerlerine gelmeyecek şekilde..
Birde kanama olup geceliğe bulaşsa bile sabahlığı hemen üstüne atıp koridorda gezinebildi ..
Yürüş yapmak için ..
O telaşede ağrıdan sızıdan ikide bir üst baş değişteremeyince temiz sabahlığı üstüne geçiriverdik ..
İlk gün sıkıntılı ama sonrası rahat geçiyor ..

kızlar malum 4.5 aylıkken doğum yapmış biri olarak tecrübeliyim mutlaka gecelik götürün ilk gün için sürekli kanama kontrolüne geliyorlar kocaman pedler koyuyorlar rahat edin diye...dr.gelip gelip bakıyor ki ben normal doğum yaptım biliyorsunuz eğer sezeryan olucaksanız birde dikişlerine değebilir pijamanın bitiş yeri....

bu defa bebeğini sağsalim kucağına alırsın inş.:nazar::nazar::nazar:

inşallah benimde tek duam o..

canım nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle işallah.. ayy ne güzel bir haber bu:) tekrar tekrar tebrikler

amin aminn,cümlemize...

meraba hepinize sağlıklı, güzel bi hafta sonu diliyorum...

canım seni burda ve hamile görünce çok sevindim. inşşlh. bu sefer sağlıkla kucaklarsın bebeğini, allah tamamına erdirsin...
merak ettim hangi merkezde yaptırdın

kyr sanada geçmiş olsun canım, aman kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
kusura bakma listede eksik bilgim var, benim 4. denemem daha sonra düzeltirsin.

size haber vermeden geçemedimm:)) ben adanada başkentte yaptırmıştım yine orda denedim zaten dondurulmuş emb.transferi yapıldı 2 tane..ama henüz netleşmedi tek mi ikiz mi galiba tekk..

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?

bende iyiyim bebişimle bir günü daha geçirdim çok şükür biliyorsunuz benim bebişimin kilosu düşük karnımda ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorum bunun içinde günleri sayıyorum inşallah tam zamanına kadar bekler minik kuzum.çarşamba tekrar kontrolum var inşallah bebişim kilo almıştır.bebişim için dua edin lütfen.

NEC gözün aydın canım kontrolun iyi geçmiş zamanında hayırlı doğumlar olur inşallah.

NİLİFER iyi olmana sevindim canım kuzucuklarında iyidir inşallah minik oğlun nasıl?

Herkese bebekleriyle güzel bir hafta diliyorum. Biz bugun 30. Haftamıza giriyoruz, koskoca 29 hafta geride kaldı, önümüzde kac hafta olduğunu da sadece Rabbim biliyor. Malum sayfamizin iki ikizi dünyaya geldi, dogum haftalarını göz önüne alınca artık hazırlık yapmam gerektiğini düşünüyorum:KK66:)) bizim daha hazır hiçbir seyimiz yok. Diliyorum hayırlı zamanda, saglikla gelecek bebeklerimiz.

Aymutu maşallah size, bir gün, bir gün daha derken inşallah zamanını bekleyecek kuzun, dualarımız sizinle. Ben inanıyorum ki bebeğin kilo alacak bu donemde, ayrıca kızlar da söyledi, kilosundan önemlisi ciğerlerinin gelişimi. Sakın uzme canini çünkü stresini tamamen hissediyor artık, sen iyi duşun ki o da iyi olsun.

X