2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

geçmişi okudum arkadaşlarr hepiinizden Allah razı olsun tüm dualarınız ve güzel dilekleriniz size kat kat gelsin inşallah.

sevincimm
cumartesi doktordan sonra hemen hastaneye gittik ne internet ne bişi hiçbişi yoktu. haber veremedim.. dün gece çıktık sabahtan bu yana da elektrik yoktu şimdi geldi hemen topici açtım..

aliascımm dualarımız senin ve prensesinle inşallah.. hastanede ne vakalar yaşandı inan ALLAHIMIZA bin şükür durumları iyidi. Rabbim yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. bak yavrun nefeste alabilmiş çok şükür. inşallah sen onu gördüğünde herşey çok daha iyi olacak.. dualarımızdasınız..

Herkese selam,

Alies canim umarim hergun bize harika haberler verirsin seni aradim ulasamadim ama eminim gunlerin saatlerin yogun geciyordur burdna haberlerini yazsan yeter....dilerim kuzucugun bugun daha iyidir...

Nec senden haber aldigimizada cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek bundan sonrasi icin....

100luk seker yuklemem yapildi bugun ilk iki sonucum normal degerlerde cikti tam sonucu ogleden sonra alacagim bakalim insallah iyi cikar...

herkese sevgiler....

herkese selam arkadaşlar gecmişi biraz okuudm.alias doğum yapmışssın allah yar ve yardımcın olsun.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...bende 33 üncü hafta içindeyim hersey yolunda,fırsat buldukca giriyorum.canım yol arkadaşlarım sizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.çünkü biz kader arkadaşlarıyız.laptopumuz bozuktu zor açılıyodu giremiyodum ama artık her zaman burdayım.değiştirdim laptopu kızımın adı IRMAKNAZ.teyzeleri.bende herşeyi hazırladım artık hazır bekliyoruz...

canım bende oldum tetenoz aşısı hemde 2 kere.ben en son lisede olduğum için aşı olmak istedim çünkü elimize paslı iğne bile batsa onunda tetenoz etme olasılığı var o yüzden riske atmak istemedim.

hoşgeldin canım.bende evde olduğum için hergün giriyorum hem zaman geçiyor hemde konuşmak rahatlatıyor arkadaşlarla seni anlıyorum canım.seninde bebişin cinsiyeti kendi yaşını sat tarihini yazda kyr listeye eklesin.

canım ii olmana çok sevindim inş. bidaha yükselmez değerlerin canım.bizi merakta koyma canım.çok geçmiş olsun.

ohh çok şükür aldık iyi haberlerini canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına takiplerine çok dikkat et ne olur dualarımız seninle canımmm

canım benim ne demek kabul etmek cala başla iyi ki geldin:))

maşallah ırkaknaza ismiyle yaşasın inş..

sağol pınoşum ama kimse hoşgeldin dememiş
topik sıkıntılı biraz yoksa atlamaz bizim anneciklerimiz:26:

hoşgeldin canım...

nilifer sağol canım teşekkür ederim..

slm güzel anneler

nec canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz devam edersin
alias arkadaşım bebeğin hayırlı olsun allahım acil şifalar versin

kızlar benide dün sağlık ocağından aradılar bugün kontrol için gittim idrarımda protein çıktı tansiyonumda 14/10 hastaneye git tam idrar tahlili yaptır dediler ilk gebeliğimde preeklamsi geçirdiğim için çok tedirginim inşallah bu seferde olmaz
hemen hastaneyi aradım doktorum bugun ve yarın yokmuş cuma gidicem sık sık tansiyonunu ölç dedi hemşire şimdilik yüksek deil normal çıkıyo
hayırlısıyla 36-37 haftama bi ulaşsam doğum olursada olsun diyorum
hepimiz inşallah günümüze yakın doğuma gideriz

kesin doğurdu herhalde bu kız dedim bende..neyse canım herşey iyi gidiyormuş..bu zamandan sonra gerçi doğursanda riskli dönemi geçirmişsin ama tabii ne kadar daha durursa paşan karnında o kadar kolay adapte olur bu dünyaya..gözün aydın canım...

Nec güzel haberlerini aldık çok şükür..
Alias altta ismini gördüm , sen ve bebişin iyisiniz inşallah ..
En son güzel haberler getirmiştin , sağlıcakla büyüsün minik kızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…