güzel haberleri okumak için fırsat buldukça girmeye çalışıyorumm inş yakın zamnadada duyarız.....bizimde cuma gunu kontrolumuz vardı artık %100 oğluş tanısı koyuldu cok sukur:) kyracım bızıde lısteye ekleyebılırsın dogum tarıhımızde 1 eylul gorunuyor..nazlı pasam bu sefer saklmadı kendını doktor amacamızda bana benzettı kuzumu...630 gr olmus 2 haftada..yanlız benım kafam bu kontrolde epeyce karıstı dogumu gıttıgım klınıkte yaptırmıyacagmız ıcın 6. ayımızdan ıtıbaren baska bı doktorla devam etmeye karar verdık kontrollerımıze doktorumuzda bı sakıncasının olmadıgını herseyın cok guzel ve yolunda gıttıgını soyleyıp ıcımızı rahatlattı cok sukur ben rahım agzı uzunlugu ne zaman olculmelı dıe sordum o genelde 24 ve 26.haftalarda daha uygun oldugunu soledı bende 24.haftama gırdım yenı doktorumuzdan ıstıcem ıns asıl konu suu doktorum tetanoz ası yaptırmamamı ıstedı benden bende epeyce sasırdım atesın daha rısklı oldugu bosuna atesımı yukseltmeyı goze almayalım ılkel sartlardamı dogum yapıcaksın sankı falan dedı bende bastan berı ona guvendıgım ıcın ustelemedım sızce ne yapmalıyım ıkılemde kaldım cok kararsızım(((
nec geçmiş olsun canım hiç konuşmadık ama arada okuyodum seni...Allah yardımcın olsun....
buradaki herkese mrb...pınarcım topikinize sen ve arkadşlar kabul ederse ben de katılmak istiyorum şimdiye kada pek biryerde yazmak istemedim ama artık çok sıkıcı geçmeye başladı güler ve be biraz olsun korkularımı yendim...paylaşmak istedi herkese sağlıklı doğumlar..çok acı çekmiş biri olarak bütün hamişlerin duacısıyım....özellikle bebeği k
üvezde olan ALİAS....allah bebeğine sonsuz sağlık ve direnç versin acısını bilirim.....Rabbim sana bağışlar inşallah...
arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
ohh çok şükür aldık iyi haberlerini canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına takiplerine çok dikkat et ne olur dualarımız seninle canımmmarkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
nec geçmiş olsun canım hiç konuşmadık ama arada okuyodum seni...Allah yardımcın olsun....
buradaki herkese mrb...pınarcım topikinize sen ve arkadşlar kabul ederse ben de katılmak istiyorum şimdiye kada pek biryerde yazmak istemedim ama artık çok sıkıcı geçmeye başladı güler ve be biraz olsun korkularımı yendim...paylaşmak istedi herkese sağlıklı doğumlar..çok acı çekmiş biri olarak bütün hamişlerin duacısıyım....özellikle bebeği k
üvezde olan ALİAS....allah bebeğine sonsuz sağlık ve direnç versin acısını bilirim.....Rabbim sana bağışlar inşallah...
maşallah ırkaknaza ismiyle yaşasın inş..herkese selam arkadaşlar gecmişi biraz okuudm.alias doğum yapmışssın allah yar ve yardımcın olsun.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...bende 33 üncü hafta içindeyim hersey yolunda,fırsat buldukca giriyorum.canım yol arkadaşlarım sizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.çünkü biz kader arkadaşlarıyız.laptopumuz bozuktu zor açılıyodu giremiyodum ama artık her zaman burdayım.değiştirdim laptopu kızımın adı IRMAKNAZ.teyzeleri.bende herşeyi hazırladım artık hazır bekliyoruz...
canım benim ne demek kabul etmek cala başla iyi ki geldin:))
maşallah ırkaknaza ismiyle yaşasın inş..
herkese selam arkadaşlar gecmişi biraz okuudm.alias doğum yapmışssın allah yar ve yardımcın olsun.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...bende 33 üncü hafta içindeyim hersey yolunda,fırsat buldukca giriyorum.canım yol arkadaşlarım sizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.çünkü biz kader arkadaşlarıyız.laptopumuz bozuktu zor açılıyodu giremiyodum ama artık her zaman burdayım.değiştirdim laptopu kızımın adı IRMAKNAZ.teyzeleri.bende herşeyi hazırladım artık hazır bekliyoruz...
topik sıkıntılı biraz yoksa atlamaz bizim anneciklerimiz:26:sağol pınoşum ama kimse hoşgeldin dememiş
sağol pınoşum ama kimse hoşgeldin dememiş
hoşgeldin canım.bende evde olduğum için hergün giriyorum hem zaman geçiyor hemde konuşmak rahatlatıyor arkadaşlarla seni anlıyorum canım.seninde bebişin cinsiyeti kendi yaşını sat tarihini yazda kyr listeye eklesin.
arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
nilifer sağol canım teşekkür ederim..