- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
günaydınn güzel annişlerrrrr
nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız
herşeyin yoluna girmesine sevindim, inşşl.. bebeğini zamanında ve sağlıkla kucaklarsın..arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
bende burda yeniyim, hoşgeldin canımsağol pınoşum ama kimse hoşgeldin dememiş
teşekkürler canım koca göbişten anca bulabildimnec canım iyi haberlerle gelmene sevindim. umarım sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğini.
aramıza yeni katılan arkadaşlar nerdeydiniz bu zamana kadar
hoşgeldiniz sefageldiniz
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
[/B]
maşlh. bebeğineSelam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
2-3 güne cihazdan çıkacak kendi solunum yapacak insallah
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Anneler gunünde onunla olmayı düşünüyorum insallah
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara olduama dayanıyorum yapacak birsey yok
Anne olmak cok zormus cok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
Nec cnm icini ferah tut hersey yolunda gidecek insallah
hoşbuldum canım...günaydınn güzel annişlerrrrr
nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız
herkese merhaba
nec canım senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim.
aliasblue canım yazında anneler gününde bebeğinin yanında olmak istediğini yazmışsın. gözlerimden 2 damla yaş süzüldü.
eğer topiğimizdeki tüm anneler kabul ederse bu Anneler Günü bebeğine ilk kavuşan anne olarak Topiğimizin Annesi Sen Ol. isterim.
kızının adıda çok güzel. umarım herşeyde bundan sonra güzel geçecek.
aramıza yeni katılan 3melekannesi ve Juu hoşgeldiniz. aramıza yeni katılmanız hiç önemli değil biz burada hepimiz aynıyız.
hepinizi öpüyoruz oğluşumla.
herşeyin yoluna girmesine sevindim, inşşl.. bebeğini zamanında ve sağlıkla kucaklarsın..
bende burda yeniyim, hoşgeldin canım
teşekkürler canım koca göbişten anca bulabildim
bende listeye girmek istiyorum kabul ederseniz
maşlh. bebeğinene güzel bi anneler günü hediyesi oldu sana inşlh. hep böyle güzel haberlerle gelirsin sana derin kızına sağlık diliyorum..
hoşbuldum canım...
ben çıkış çantamı 1 ay önceden hazırladımne olur ne olmaz diye, bebek deterjanını dalin granül sabun aldım sonrada omo baby aldım onu daha denemedim ama sanırım dalin sıvı deterjanı daha iyi deniycez artık bebek odamızda 25 gün önce geldi kokusunun çıkmasını bekliyorum geri kalan giysi vs. herşeyi düzenlemek için sabırsızlanıyrum sanırım acele ettim biraz
hoşbuldum canım bende sizi öpüyorumherkese merhaba
aliasblue canım yazında anneler gününde bebeğinin yanında olmak istediğini yazmışsın. gözlerimden 2 damla yaş süzüldü.
eğer topiğimizdeki tüm anneler kabul ederse bu Anneler Günü bebeğine ilk kavuşan anne olarak Topiğimizin Annesi Sen Ol. isterim.
aramıza yeni katılan 3melekannesi ve Juu hoşgeldiniz. aramıza yeni katılmanız hiç önemli değil biz burada hepimiz aynıyız.
canım çok gemiş olsun yaşadığın kolay atlatılır şeyler deyil fakat artık geçmişte bırakman lazım, ve kızınla güzel hayaller kurarak hazırlıklarını yapabilirsin çok şükür en riskli dönemleri atlattık, bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim allahtan..sevinç cim ben de okadar istiyorum ki eşyaları yıkayıp hazırlamayı ama hala korkuyorm...ben daha önce 27 haftalık bir kızımı ve 26 haftalık ikiz kızlarımı kaybettim...ondan sonra da böyle korkar oldum ilk defa bu haftalara geliyorum eşyalar da hep ilk kızıma aldığım eşyalar on agiydirmek nasip olmadı rabbim tekrar kız nasip etti ve kardeşi giyecek kısmet olursa ama açıp bakmaya elim varmıyor..
sence artık açıp ben de başlamalı mıyım hazırlığa görüyorum ki bu haftada başlıyo genelde herkes....
geçmiş olsun, inşllh. bebeğin normal kilosuna ulaşır ve zamanında gelir...kyr merhaba, durumumu sormuşsunuz, özel mesaj gönderemediğim için buradan yazayım: öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun. arada bir girip bakıyordum ama kendi aranızdaki muhabbetinizi bölmemek için pek cevap yazmadım. gördüğüm kadarıyla ilk üç ay gibi son üç ay da biraz zorlu, stresli geçiyor. herkese kolaylıklar dilerim. aliasblue'ya tebrikler, inşallah kısa sürede yavrunuza kavuşur, hayat boyu bir daha ayrılık yaşamazsınız.
benim için de çok mutlu, rahat geçen son aylarım bu haftaki 35. hafta doktor randevumuzla korku dolu, stresli bir hal aldı. bir önceki randevumuzdan beri geçen sürede ikizlerimden birinin normal gelişmesine rağmen öbürünün çok az kilo aldığını (2.5 haftada 90 gram) öğrendik. şu an biri 2200 gram, diğeri 1800. yine aynı randevuda hep düşük olan tansiyonum 150/95 çıktı, idrarda da biraz protein görüldü. zaten son zamanlarda çok ödem olmuştu vücudumda, ama hamileliğin son haftaları, olur o kadar falan diye ciddiye almamıştım. bunlar hep preeklampsinin semptomlarıymış. dün hastanede daha ayrıntılı tetkikler yapıldı, bebeklerin kalp atışları 1 saat izlendi, bunların sonucuna göre doktor acil bir durum olmadığını söyledi, cumartesiye kadar bekleme kararı aldı. cumartesi testler tekrarlanacak, duruma göre hemen doğum yapıp yapmayacağım belli olacak.
normalde belirlediğimiz sezaryen tarihi 22 mayıstı, 37+1 oluyordum. yani aslında çok süre yok belirlediğimiz tarihe, ama küçük bebeğin 2 kilonun altında olması sorun. eğer doğum kararı alınırsa, veya bir sonraki ultrasonda yeterince kilo almadığı görülürse planladığımız hastanede değil yenidoğan yoğun bakımı (nicu) olan bir hastanede doğum yapmam gerekecek, ve muhtemelen küçük olan çocuğumuz 2 kiloya gelene kadar inkübatörde kalacak. şimdilik açıkçası tek umudum son ultrasonda ölçüm hatası yapılmış olması.
herkese sevgiler, stressiz hamilelikler dilerim.
canım benim arkadaşlarımızın da söylediği gibi tabiiki Rabbim bilir ama Allahın izni ile atlattık zor zxamanlarımızı artık korkma çok zor yaşadıkların haklısın ama Allahın izni ile sağlıkla alacağız evlatlarımızı kucağımıza..sevinç cim ben de okadar istiyorum ki eşyaları yıkayıp hazırlamayı ama hala korkuyorm...ben daha önce 27 haftalık bir kızımı ve 26 haftalık ikiz kızlarımı kaybettim...ondan sonra da böyle korkar oldum ilk defa bu haftalara geliyorum eşyalar da hep ilk kızıma aldığım eşyalar on agiydirmek nasip olmadı rabbim tekrar kız nasip etti ve kardeşi giyecek kısmet olursa ama açıp bakmaya elim varmıyor..
sence artık açıp ben de başlamalı mıyım hazırlığa görüyorum ki bu haftada başlıyo genelde herkes....
muhannim harika düşünmüşsün canım bencede topiğimizin annesi alias olabilir . onlar anne kız nekadar güçlü olduklarını gösterdiler..bizde seni ve oğluşunu öptükkkkkkkkkkk kızımla:))))))herkese merhaba
portet Allahın izni ile yolunda gidecektir herşey sakin ol ne olur ben inanıyorum iyi olacak Allahın zini ile kuzularınkyr merhaba, durumumu sormuşsunuz, özel mesaj gönderemediğim için buradan yazayım: öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun. arada bir girip bakıyordum ama kendi aranızdaki muhabbetinizi bölmemek için pek cevap yazmadım. gördüğüm kadarıyla ilk üç ay gibi son üç ay da biraz zorlu, stresli geçiyor. herkese kolaylıklar dilerim. aliasblue'ya tebrikler, inşallah kısa sürede yavrunuza kavuşur, hayat boyu bir daha ayrılık yaşamazsınız.
benim için de çok mutlu, rahat geçen son aylarım bu haftaki 35. hafta doktor randevumuzla korku dolu, stresli bir hal aldı. bir önceki randevumuzdan beri geçen sürede ikizlerimden birinin normal gelişmesine rağmen öbürünün çok az kilo aldığını (2.5 haftada 90 gram) öğrendik. şu an biri 2200 gram, diğeri 1800. yine aynı randevuda hep düşük olan tansiyonum 150/95 çıktı, idrarda da biraz protein görüldü. zaten son zamanlarda çok ödem olmuştu vücudumda, ama hamileliğin son haftaları, olur o kadar falan diye ciddiye almamıştım. bunlar hep preeklampsinin semptomlarıymış. dün hastanede daha ayrıntılı tetkikler yapıldı, bebeklerin kalp atışları 1 saat izlendi, bunların sonucuna göre doktor acil bir durum olmadığını söyledi, cumartesiye kadar bekleme kararı aldı. cumartesi testler tekrarlanacak, duruma göre hemen doğum yapıp yapmayacağım belli olacak.
normalde belirlediğimiz sezaryen tarihi 22 mayıstı, 37+1 oluyordum. yani aslında çok süre yok belirlediğimiz tarihe, ama küçük bebeğin 2 kilonun altında olması sorun. eğer doğum kararı alınırsa, veya bir sonraki ultrasonda yeterince kilo almadığı görülürse planladığımız hastanede değil yenidoğan yoğun bakımı (nicu) olan bir hastanede doğum yapmam gerekecek, ve muhtemelen küçük olan çocuğumuz 2 kiloya gelene kadar inkübatörde kalacak. şimdilik açıkçası tek umudum son ultrasonda ölçüm hatası yapılmış olması.
herkese sevgiler, stressiz hamilelikler dilerim.
sevinççim ben dalan roxy aldım kızıma yıkadım ütüledim yerleştirdim herzaman ki gibi önceden hazırladım:))günaydınn güzel annişlerrrrr
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | Zeynep | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | Ekin/Yusuf | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
3MELEKANNESİ | 32 | 6ekim | 12temmuz | Kız | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | kız | 30 | 1,4kg | Derin |
canım burdasın görmüşken seni yazayım dedim bizde kızımın ismine karar verdik ZEYNEP olucak Allah nasip ederse inşallah. listeye ekleyebilirsin müsait olduğunda.
canımmm tlf konuşunca böyle oluyo sanırım[pinar1202 farkettim ki biz burdan epeydir selamlaşmadık. Naber canikommm? Sen neden bana hiç selam vermiyorsun ki:)))) Alara kızımız nasıl? Kuzunu öpüyorum kocamannn...
canımmm tlf konuşunca böyle oluyo sanırım
kızım napsın teyzesi çok uslu maşallah bu aralar şükürler olsun
maşallah deyin kızıma
asıl senin kuzular napıyo iyice koca göbüş olmuşsundur artık
canımmm tlf konuşunca böyle oluyo sanırım
kızım napsın teyzesi çok uslu maşallah bu aralar şükürler olsun
maşallah deyin kızıma
asıl senin kuzular napıyo iyice koca göbüş olmuşsundur artık