2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

bı actım topigi haberı duyunca cok sasrdım ıns mınık kızımızla annesı cok ıyıdr dularımız senınle kuzum(amın) kızlae necden haberı olan varmı ben facedede gorusemıyorum artık cok merak edıyorum

Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruz Rabbim kızımı korusun

rabbim korusun minik meleğini..... çabucak toparlanıp mutlu yuvanıza dönmenizi dilerim...... maşallah prensese

Cnm arkadaslarim
Her birinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum. Soku biraz atlattım bugun.hala inanamıyorum yaşadıklarıma
Bugun epidural aneztesi etkisi gecti sanırım benim ağrım arttı yada bı an önce iyileşeyim diye dün cok yürüdüm o da yormuş olabilir
Minik kızımdan haber alıyoruz bol bol.kotuye giden birsey yok durumu stabilmis
Oksijensiz hiç kalmamış minik yavrum doktorun soyledİgine göre kendi solunum bile yapmış
Allahım yardımcımız olsun zor günler bekliyor bizi.yeterki yavrum iyi olsun da başka bı dileğim yok
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızımdan
Optum sizleri
Miniklerinize iyi bakın

canım öğrendiğimden beri aklım kalbim dualarım seninle ve minik kızınla çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inanıyorum çok güzel olacak herşey
ağrıların için çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sende prensesimizde iyileşirsiniz..

nerelerdesin umarım sende paşanda iyidir bi haber verebilsen bize..sırf bu nedenle tlf numaralaeımızı vermeliyiz aslında birbirimize..

kuzum ıkınıznde ii olmasına cok sevındım dualrım mınık kızınla bırlıkte sende kendınee ii bakk öptük seni

canım dünden beri aklım kalbim dualarım seninle ve kızınla, müsait misin dinleniyor musun diye tereddüt ettim bu nedenle aramak istemedim tatlım, kızının güzel haberlerine çok sevindim emin ol rabbimin izniyle çok daha iyi haberler alacaksın kuzundan. çünkü bir sürü hamile kadın senin ve kızın için dua ediyor ...işallah sen de bir an çnce toparlarsın kendini canım.

Aliasblue canım msj görünce inan şok oldum gözlerim doldu birden ne oldu anlamadım. çok geçmiş olsun rabbim kuzuna ve sana acil şifalar nasip etsin ikinizde bir an önce iyi olun inşallah dualarımız hep sizinle.
Rabbim analı babalı büyütsün.
fırsat buldukça bize kızından ve senden haberler yaz merak ederiz sizi.

Günaydın kızlar ..
Alias çok şükür bebeğin iyi , inşallah dahada güzel haberlerini alacağız ..
Rabbim büyük..

Cnmmm çok sevindim, sayfayı acar acmaz sizin iyi oldugunuzu okudum, şükürler olsun. Dualarım, kalbim sizinle, coook daha iyi haberlerini duyacağız en kısa zamanda. Haklisin çok zor seyler yasadınız basından beri ama inşallah hepsi geride kaldı. Şimdi hayirlisiyla kavuşun birbirinize bak nasıl güzel olacak hersey. Seni ve minik kızını öpüyorum kocaman.

Ben de merakla bekliyorum seni, inşallah hersey yolundadir, inşallah iyi haberlerle gelirsin. Allahım seni ve oğlunu korusun...

canım öncelikle gözünüz aydın rabbim senide bebeğinide korusun inş tez zamanda kucaklayın birbirinizi...bende okuyunca soka gırenlerdenımmutlulukla saglıkla buyusun inş minik meleğiniz yuvanızda hoşgelmiş sefalar getirmiş minik prenses

ayyy canım benim çok sevindim kuzunun ii olmasına.sende bir an önce iyileşte gör kuzunu sana dünden beri dua ediyorum şokunu daha atlatamadım inş.ikinizde biran önce ii olursunuz.

canım bende arkadaşlar gibi seni çok merak edenlerdenim.bir an önce bize haber ver.pınarcım canım sana katılıyorum numaralarımız birbirimizde olursa ii olur yoksa çok merak ediyoruz birbirimizi olmazsa ya sana yada kyr numaralarımızı verelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…