2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

nec canım iyi haberlerle gelmene sevindim. umarım sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğini.
aramıza yeni katılan arkadaşlar nerdeydiniz bu zamana kadar
hoşgeldiniz sefageldiniz

.......................................

Son düzenleme:
.......................................

Son düzenleme:
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustos
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryankız1,4kg

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Son düzenleme:
Herkese merhaba, herşey yolunda şükür, yazamasam da hergün defalarca girip bakıyorum, ne var ne yok diye. Alışkanlık oldu bende, bakalım bebekler geldikten sonra nasıl yazacağız. Biz kuzularımla hergün biraz daha büyüyoruz teyzeleri, sanırım bundan sonrası epey kocaman geçecek:))) Nili_fer cnm aynı dediğin gibi ben bir anda yorulur, nefes nefese kalır oldum. Eskisi kadar ayakta duramıyorum, yazık tabii ayaklarım yeteeeeeeeer diyor. Binlerce kere şükür herşey yolunda, oğlum da kızım da kıpır kıpır, gerçi kızım sabah ve akşam dışında pek sevmiyor hareket etmeyi ama olsun, o hareket etsin de ne zman isterse o zaman etsin:)))

nec hoşgeldin cnm, valla hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz, ben de oğlun dünyaya geldi dedim:))) Sağlıkla dönmenize çok sevindim cnm, kuzun da iyiymiş şükürler olsun.

3Melekannesi aramıza hoşgeldin, sefa getirdin, hepimiz nice acılar yaşadık ama inşallah hepsi geride kaldı. Nili_fer'in de dediği gibi bilgilerini yazarasan seni de ekleyelim listemize.

Dew konuştuk ama yine de yazayım dedim, inşallah sonuçlar iyi çıkar cnm, sen de rahat rahat büyüytürsün bebişini göbüşünde.

Hayalimmm cnm güzel kızının ismini koymuşsunuz, Rabbim adıyla, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Adı da hayırlı, uğurlu olsun.

Poyraz aman da aman sayfamızın bir oğlu daha oldu, maşallah bebeğine.

hoşgeldin aramıza
seni çok merak ettik iyi olduğunuza sevindim
inş. sorun yoktur cnm

Selam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
2-3 güne cihazdan çıkacak kendi solunum yapacak insallah
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Anneler gunünde onunla olmayı düşünüyorum insallah
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara oldu ama dayanıyorum yapacak birsey yok
Anne olmak cok zormus cok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

Nec cnm icini ferah tut hersey yolunda gidecek insallah

Guzelim harika haberler vermissin bize cok mutlu oldum derinin iyi olmasina cok mutlu oldum Allah ona uzun anali babali omurler versin insallah...hep iyilikleriniz duymak nasip olsun...

cnm ıyı olmanıza cok sevındım ama yazdıklarınada cok duygulandım ıns hersey yoluna gırecek kızını kollarına alıcaksın cnm buarada kac kg dogdu kızın

kurban olurum ben senin derinine Rabbime şükürler olsun çok çok sevindim kendini yorma diyeceğim ama anne yüreği sen en iyisini bilirsin şükürler olsun küvazden çıkmayada az l
kalmış maşallah kuzuya çok çok sevindim canımm

Cnmmm çok sevindim, hem güldüm, hem ağladım okurken. Rabb'imize binlerce şükür Derin iyiymis, harika haberler vermişsin bize. İnşallah sen de bir an önce saglikla kavuşursun kızına. Çok çok çok mutlu ettiniz bizi güzel haberlerinizle. Seni taktir ve tebrikle öpüyorum, ama asil tebriklerim guclu bebegimiz Derin icin. Saglik diliyorum ikinize de...

alias canım çok sevindim derinimizin güzel haberlerine, maşallah kızına küvezden de çıkacakmış ayyyy çok sevindim çooook.
en güzel annler günü hediyeni almışsın, şükürler olsun rabbime
nec hepimiz seni çok merak ettik, şükürler olsun her şey yolundaymış, daha da iyi haberlerini alırız işallah

Alis ve Nec

Aldığımız güzel haberler ile daha iyi hissediyoruz hepimiz kendimizi.. Daha güzel bir sürü haberler alacağız daha sonraki günlerde..

Bende buraya yeni katıldım ama benden sonra gelenler olunca eskilerden oldum bir anda.. Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

Kyr
Doğum listesine doğum yapılan haftayı ve bebeğin kilosunu da yazmak nasıl olur?

Pazartesi kontrolüm var. Bir ay oldu birazda geçecek hatta.. Saatleri sayacağım utanmasam

Tüm cici annelere ve cici bebeklerine iyi geceler :)

rabbime şükürler olsun derin'de sende iyisiniz umarım en kısa zamanda meleğinle uyumak nasip olur....

canım sağlıkla gelsin meleğin inşallah.... herşeyin yoluna girmesine çok sevindim... rabbim nazarlardan korusun sizi.

çok güzel haberler verdin bize çokta duygulandırdın beni Rabbim sana ve meleğine güç versin. Derin'imizin de iyi olmasına çok sevindim canım.
göğüs uçlarına lansinoh diye bir krem var emziren annelerin göğüs uç yaralarında kullanan

günaydınn güzel annişlerrrrr

nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız

oh misler gibi giysin kızçen ay ben pek bi tembelim daha birşey yapmadım odamız ay sonu gelecek ozaman alışverişi tamamlayıp
yıkayıp ütülerim diye düşünüyom

nilifer canım benim senin mesajını sonradn görmüştüm o yüzden saa sonradan yzmıştım.....
hayalim,sevinç,ermer,kyr,lotus,gunnes,akasya hepinizi öpüyorum kızlar minnoşlarınızı da....çoooooooook hoş buldum...

Alias ın bebeğine de okadar sevindim ki anlatamam..ir an önce kucaklayıp süt kokusunu alman dileğiyle...kuzuna rabbim uzun öür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…