İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | Ekin/Yusuf | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | ||||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | kız | 1,4kg |
hoşgeldin aramızanec geçmiş olsun canım hiç konuşmadık ama arada okuyodum seni...Allah yardımcın olsun....
buradaki herkese mrb...pınarcım topikinize sen ve arkadşlar kabul ederse ben de katılmak istiyorum şimdiye kada pek biryerde yazmak istemedim ama artık çok sıkıcı geçmeye başladı güler ve be biraz olsun korkularımı yendim...paylaşmak istedi herkese sağlıklı doğumlar..çok acı çekmiş biri olarak bütün hamişlerin duacısıyım....özellikle bebeği k
üvezde olan ALİAS....allah bebeğine sonsuz sağlık ve direnç versin acısını bilirim.....Rabbim sana bağışlar inşallah...
seni çok merak ettik iyi olduğunuza sevindimarkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
inş. sorun yoktur cnmHerkese selam,
Alies canim umarim hergun bize harika haberler verirsin seni aradim ulasamadim ama eminim gunlerin saatlerin yogun geciyordur burdna haberlerini yazsan yeter....dilerim kuzucugun bugun daha iyidir...
Nec senden haber aldigimizada cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek bundan sonrasi icin....
100luk seker yuklemem yapildi bugun ilk iki sonucum normal degerlerde cikti tam sonucu ogleden sonra alacagim bakalim insallah iyi cikar...
herkese sevgiler....
Selam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
2-3 güne cihazdan çıkacak kendi solunum yapacak insallah
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Anneler gunünde onunla olmayı düşünüyorum insallah
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara olduama dayanıyorum yapacak birsey yok
Anne olmak cok zormus cok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
Nec cnm icini ferah tut hersey yolunda gidecek insallah
Selam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara olduama dayanıyorum yapacak birsey yok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
kurban olurum ben senin derinine Rabbime şükürler olsun çok çok sevindim kendini yorma diyeceğim ama anne yüreği sen en iyisini bilirsin şükürler olsun küvazden çıkmayada az lSelam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi
günaydınn güzel annişlerrrrr
nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız