2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

nec canım iyi haberlerle gelmene sevindim. umarım sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğini.
aramıza yeni katılan arkadaşlar nerdeydiniz bu zamana kadar :KK1:
hoşgeldiniz sefageldiniz

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustos:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6mayıssezeryankız1,4kg:nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:

Son düzenleme:
Herkese merhaba, herşey yolunda şükür, yazamasam da hergün defalarca girip bakıyorum, ne var ne yok diye. Alışkanlık oldu bende, bakalım bebekler geldikten sonra nasıl yazacağız. Biz kuzularımla hergün biraz daha büyüyoruz teyzeleri, sanırım bundan sonrası epey kocaman geçecek:))) Nili_fer cnm aynı dediğin gibi ben bir anda yorulur, nefes nefese kalır oldum. Eskisi kadar ayakta duramıyorum, yazık tabii ayaklarım yeteeeeeeeer diyor. Binlerce kere şükür herşey yolunda, oğlum da kızım da kıpır kıpır, gerçi kızım sabah ve akşam dışında pek sevmiyor hareket etmeyi ama olsun, o hareket etsin de ne zman isterse o zaman etsin:)))

nec hoşgeldin cnm, valla hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz, ben de oğlun dünyaya geldi dedim:))) Sağlıkla dönmenize çok sevindim cnm, kuzun da iyiymiş şükürler olsun.

3Melekannesi aramıza hoşgeldin, sefa getirdin, hepimiz nice acılar yaşadık ama inşallah hepsi geride kaldı. Nili_fer'in de dediği gibi bilgilerini yazarasan seni de ekleyelim listemize.

Dew konuştuk ama yine de yazayım dedim, inşallah sonuçlar iyi çıkar cnm, sen de rahat rahat büyüytürsün bebişini göbüşünde.

Hayalimmm cnm güzel kızının ismini koymuşsunuz, Rabbim adıyla, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Adı da hayırlı, uğurlu olsun.

Poyraz aman da aman sayfamızın bir oğlu daha oldu, maşallah bebeğine.

nec geçmiş olsun canım hiç konuşmadık ama arada okuyodum seni...Allah yardımcın olsun....

buradaki herkese mrb...pınarcım topikinize sen ve arkadşlar kabul ederse ben de katılmak istiyorum şimdiye kada pek biryerde yazmak istemedim ama artık çok sıkıcı geçmeye başladı güler ve be biraz olsun korkularımı yendim...paylaşmak istedi herkese sağlıklı doğumlar..çok acı çekmiş biri olarak bütün hamişlerin duacısıyım....özellikle bebeği k
üvezde olan ALİAS....allah bebeğine sonsuz sağlık ve direnç versin acısını bilirim.....Rabbim sana bağışlar inşallah...:nazar:
hoşgeldin aramıza:KK16:
arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..

ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..
seni çok merak ettik iyi olduğunuza sevindim
Herkese selam,

Alies canim umarim hergun bize harika haberler verirsin seni aradim ulasamadim ama eminim gunlerin saatlerin yogun geciyordur burdna haberlerini yazsan yeter....dilerim kuzucugun bugun daha iyidir...

Nec senden haber aldigimizada cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek bundan sonrasi icin....

100luk seker yuklemem yapildi bugun ilk iki sonucum normal degerlerde cikti tam sonucu ogleden sonra alacagim bakalim insallah iyi cikar...

herkese sevgiler....
inş. sorun yoktur cnm

Selam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
2-3 güne cihazdan çıkacak kendi solunum yapacak insallah
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Anneler gunünde onunla olmayı düşünüyorum insallah
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara oldu :KK43: ama dayanıyorum yapacak birsey yok
Anne olmak cok zormus cok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

Nec cnm icini ferah tut hersey yolunda gidecek insallah

Selam kızlar
Bugun evime geldim ben.kizim Derin se Uşak'ta hala ama ondan gelen haberler iyi cok sukur
Doktorum bana 6 hafta yolculuk yasak dedi ama ben dinlemeyeceğim kizim herseyden onemli
Kızımın doktoru sut istemiş göğüslerim sagmaktan yara oldu :KK43: ama dayanıyorum yapacak birsey yok
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

Guzelim harika haberler vermissin bize cok mutlu oldum derinin iyi olmasina cok mutlu oldum Allah ona uzun anali babali omurler versin insallah...hep iyilikleriniz duymak nasip olsun...:nazar:

Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

cnm ıyı olmanıza cok sevındım ama yazdıklarınada cok duygulandım ıns hersey yoluna gırecek kızını kollarına alıcaksın cnm buarada kac kg dogdu kızın:nazar:

Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

kurban olurum ben senin derinine Rabbime şükürler olsun çok çok sevindim kendini yorma diyeceğim ama anne yüreği sen en iyisini bilirsin şükürler olsun küvazden çıkmayada az l
kalmış maşallah kuzuya çok çok sevindim canımm

Cnmmm çok sevindim, hem güldüm, hem ağladım okurken. Rabb'imize binlerce şükür Derin iyiymis, harika haberler vermişsin bize. İnşallah sen de bir an önce saglikla kavuşursun kızına. Çok çok çok mutlu ettiniz bizi güzel haberlerinizle. Seni taktir ve tebrikle öpüyorum, ama asil tebriklerim guclu bebegimiz Derin icin. Saglik diliyorum ikinize de...:nazar:

alias canım çok sevindim derinimizin güzel haberlerine, maşallah kızına küvezden de çıkacakmış ayyyy çok sevindim çooook.
en güzel annler günü hediyeni almışsın, şükürler olsun rabbime
nec hepimiz seni çok merak ettik, şükürler olsun her şey yolundaymış, daha da iyi haberlerini alırız işallah

:nazar: Alis ve Nec

Aldığımız güzel haberler ile daha iyi hissediyoruz hepimiz kendimizi.. Daha güzel bir sürü haberler alacağız daha sonraki günlerde..

:KK9:Bende buraya yeni katıldım ama benden sonra gelenler olunca eskilerden oldum bir anda.. Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

Kyr
Doğum listesine doğum yapılan haftayı ve bebeğin kilosunu da yazmak nasıl olur?

Pazartesi kontrolüm var. Bir ay oldu birazda geçecek hatta.. Saatleri sayacağım utanmasam :KK17:

Tüm cici annelere :KK49: ve cici bebeklerine iyi geceler :emir_bebek: :)

Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

rabbime şükürler olsun derin'de sende iyisiniz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: umarım en kısa zamanda meleğinle uyumak nasip olur....

arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..

ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..

canım sağlıkla gelsin meleğin inşallah.... herşeyin yoluna girmesine çok sevindim... rabbim nazarlardan korusun sizi.:nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar
Allah yardımcımız olsun
Optum hepinizi

çok güzel haberler verdin bize çokta duygulandırdın beni Rabbim sana ve meleğine güç versin. Derin'imizin de iyi olmasına çok sevindim canım.
göğüs uçlarına lansinoh diye bir krem var emziren annelerin göğüs uç yaralarında kullanan

günaydınn güzel annişlerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınn güzel annişlerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oh misler gibi giysin kızçen ay ben pek bi tembelim:KK52: daha birşey yapmadım odamız ay sonu gelecek ozaman alışverişi tamamlayıp
yıkayıp ütülerim diye düşünüyom

nilifer canım benim senin mesajını sonradn görmüştüm o yüzden saa sonradan yzmıştım.....:KK16:
hayalim,sevinç,ermer,kyr,lotus,gunnes,akasya hepinizi öpüyorum kızlar minnoşlarınızı da....çoooooooook hoş buldum...:KK16::KK16::KK16:

Alias ın bebeğine de okadar sevindim ki anlatamam..ir an önce kucaklayıp süt kokusunu alman dileğiyle...kuzuna rabbim uzun öür versin.:nazar:

X