güzel haberleri okumak için fırsat buldukça girmeye çalışıyorumm inş yakın zamnadada duyarız.....bizimde cuma gunu kontrolumuz vardı artık %100 oğluş tanısı koyuldu cok sukur:) kyracım bızıde lısteye ekleyebılırsın dogum tarıhımızde 1 eylul gorunuyor..nazlı pasam bu sefer saklmadı kendını doktor amacamızda bana benzettı kuzumu...630 gr olmus 2 haftada..yanlız benım kafam bu kontrolde epeyce karıstı dogumu gıttıgım klınıkte yaptırmıyacagmız ıcın 6. ayımızdan ıtıbaren baska bı doktorla devam etmeye karar verdık kontrollerımıze doktorumuzda bı sakıncasının olmadıgını herseyın cok guzel ve yolunda gıttıgını soyleyıp ıcımızı rahatlattı cok sukur ben rahım agzı uzunlugu ne zaman olculmelı dıe sordum o genelde 24 ve 26.haftalarda daha uygun oldugunu soledı bende 24.haftama gırdım yenı doktorumuzdan ıstıcem ıns asıl konu suu doktorum tetanoz ası yaptırmamamı ıstedı benden bende epeyce sasırdım atesın daha rısklı oldugu bosuna atesımı yukseltmeyı goze almayalım ılkel sartlardamı dogum yapıcaksın sankı falan dedı bende bastan berı ona guvendıgım ıcın ustelemedım sızce ne yapmalıyım ıkılemde kaldım cok kararsızım(((
canım çok ama çok üzüldüm, hatta kendi üzüntümden öteye geçti diyebilirim sana, Rabbim yar ve yardımcın olsun..İnşallah her şey yoluna tez vakitte girer dualarım her zaman seninle ve miniğinle olacaktır emin olabilirsin, bu arada kendi üzüntüm dedim çünkü ikinci tüp tedavim de negatifle sonuçlandı.....
Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruzRabbim kızımı korusun
Cnm arkadaslarim
Her birinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum. Soku biraz atlattım bugun.hala inanamıyorum yaşadıklarıma
Bugun epidural aneztesi etkisi gecti sanırımbenim ağrım arttı yada bı an önce iyileşeyim diye dün cok yürüdüm o da yormuş olabilir
Minik kızımdan haber alıyoruz bol bol.kotuye giden birsey yok durumu stabilmis
Oksijensiz hiç kalmamış minik yavrum doktorun soyledİgine göre kendi solunum bile yapmış
Allahım yardımcımız olsun zor günler bekliyor bizi.yeterki yavrum iyi olsun da başka bı dileğim yok
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızımdan
Optum sizleri
Miniklerinize iyi bakın
teşekkürler canım bebeğimin cinsiyeti kız...korkma canım benimdekızım yaklaşık 1 aydır doğumpozisyonunda çok yorulmadan yapıyorum herşeyi bekleyecek kuzularımız Allahın izniyle. kızlar demekki zilli birazda aceleci oluyolar
canım ben prima premium care aldım sadece 1 paket sonrasına kullandıkça karar veririm dedim..
hoş geldin juu maşallah kuzucuğuna cinsiyeti ne meleğinin
Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruzRabbim kızımı korusun
sana çok geçmiş olsun, allah bebeğinide sana bağışlasın analı babalı büyütsün, ayrı kalmanız üzücü olmuş inşlh sonu hayırlı ve güzel biter.. dualarım sizinle...Cnm arkadaslarim
Her birinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum. Soku biraz atlattım bugun.hala inanamıyorum yaşadıklarıma
Bugun epidural aneztesi etkisi gecti sanırımbenim ağrım arttı yada bı an önce iyileşeyim diye dün cok yürüdüm o da yormuş olabilir
Minik kızımdan haber alıyoruz bol bol.kotuye giden birsey yok durumu stabilmis
Oksijensiz hiç kalmamış minik yavrum doktorun soyledİgine göre kendi solunum bile yapmış
Allahım yardımcımız olsun zor günler bekliyor bizi.yeterki yavrum iyi olsun da başka bı dileğim yok
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızımdan
Optum sizleri
Miniklerinize iyi bakın
sağol canım, benimde ilk bebeğim, inşlh.. hepbirlikte tek isteğimiz sağlıkla kucaklamak.NEC86, sevgili arkadasım gecmis olsun.Ama moral bozmak yok ,maasallah haftan da guzel bir sekilde ilerledi. Olumlu olarak dusunelim hep olumlu seyler yaşayalım.Dualarımdasın bebişinle.
KYR, cnm haklısın alısveris için internetten bakıp ona gore davranmak en iyisi.Malum surekli istirahat halinde olmamı tembih etmisti doktor.Aceleci bebişlerimizin ne zaman gelecekleri belli olmuyor.Hayırlı zamanda gelmek nasip olsun hepimizin bebişlerine,uzun ömürlü olacak şekilde.
BILGEMMM,sevgili dogumgunu cocugu:)dogumgununu kutluyorum,hayırlısıyla bebişine kavusman dilegiyle.Anne olarak kutladıgın bu ilk dogumgunun tum yasamına guzellikler getirsin insallah.
JUU, hoşgeldin sen de aramıza.Bebişine sağlıkla kavuşmanı diliyorum. Senin de ilk bebişin degil mi??
sanada çok geçmiş olsun, ne yaşadığını anlayabiliyorum, sakın pes edip ümidini yitirme, bizde bu şekilde sınanıyoruz. eminimki sende bu duyguları yaşıyacaksın sadece sabretmen gerekiyor. dualarım seninle...canım çok ama çok üzüldüm, hatta kendi üzüntümden öteye geçti diyebilirim sana, Rabbim yar ve yardımcın olsun..İnşallah her şey yoluna tez vakitte girer dualarım her zaman seninle ve miniğinle olacaktır emin olabilirsin, bu arada kendi üzüntüm dedim çünkü ikinci tüp tedavim de negatifle sonuçlandı.....
arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..
ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..