2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar benim bugün kontrolüm vardı.çok şükür herşey şimdilik yolunda nst hafif sancı çıktı.haftaya salı tekrar kontrolümüz var o güne kadar inş sancım olmaz.

canım çok ama çok üzüldüm, hatta kendi üzüntümden öteye geçti diyebilirim sana, Rabbim yar ve yardımcın olsun..İnşallah her şey yoluna tez vakitte girer dualarım her zaman seninle ve miniğinle olacaktır emin olabilirsin, bu arada kendi üzüntüm dedim çünkü ikinci tüp tedavim de negatifle sonuçlandı.....

güzel haberleri okumak için fırsat buldukça girmeye çalışıyorumm inş yakın zamnadada duyarız.....bizimde cuma gunu kontrolumuz vardı artık %100 oğluş tanısı koyuldu cok sukur:) kyracım bızıde lısteye ekleyebılırsın dogum tarıhımızde 1 eylul gorunuyor..nazlı pasam bu sefer saklmadı kendını doktor amacamızda bana benzettı kuzumu...630 gr olmus 2 haftada..yanlız benım kafam bu kontrolde epeyce karıstı dogumu gıttıgım klınıkte yaptırmıyacagmız ıcın 6. ayımızdan ıtıbaren baska bı doktorla devam etmeye karar verdık kontrollerımıze doktorumuzda bı sakıncasının olmadıgını herseyın cok guzel ve yolunda gıttıgını soyleyıp ıcımızı rahatlattı cok sukur ben rahım agzı uzunlugu ne zaman olculmelı dıe sordum o genelde 24 ve 26.haftalarda daha uygun oldugunu soledı bende 24.haftama gırdım yenı doktorumuzdan ıstıcem ıns asıl konu suu doktorum tetanoz ası yaptırmamamı ıstedı benden bende epeyce sasırdım atesın daha rısklı oldugu bosuna atesımı yukseltmeyı goze almayalım ılkel sartlardamı dogum yapıcaksın sankı falan dedı bende bastan berı ona guvendıgım ıcın ustelemedım sızce ne yapmalıyım ıkılemde kaldım cok kararsızım(((

Alies canim biraz dah aiyi olmaniza sevindim dilerim en kisa zamanda sende bebeginde saglikla evinize donersiniz dualarim sizinle...

Bu arada benimde seker yuklemem yapilmisti 50 mg malesef yuksek cikti 170 cikti 140 olmasi gereken doktorum simdi 100luk seker yuklemesi istedi yarin yaptircam huzursuz oldum dilerim ki bunda boyle yuksek cikmaz...

nilüfer çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınainş sancı falan olmaz kuzunda kyr yada ben fark etmez mutlaka alalım nolarımızı

poyraz canım ben yaptırdım 2 doktorum ve eşimde mutlaka yaptırmamı istedi sen bilirsin

dew canım genellikle 50 lik yüksek çıkınca 100 löükte normal çıkıyor telaşlanma onda yüksek çıksa dahi sıkı diyetle hiç bir şeyin kalmaz

melisçim kuzummm üzülmek yok lütfennnn dualarımız seninle kuzummmm

poyraz kontrolunun sorunsuz geçmesine sevindim.

benim dr yaptırmamamı söylemişti bende yaptırmadım ilk hamileliğimde de yaptırmamıştım zaten sağlık bakanlığının sağlık ocaklarına verdiği bi görev olduğu için onlar mecburen yapmaya çalışıyorlar yinede isteğe bağlı ama bu mecburiyet kırsal kesimlerde daha sıkı çünkü ordaki şartlar bunu gerektiriyor.

melis üzülme demiyeceğim çok zor ama atlatacaksın ve sende aramıza katılacaksın en yakın zamanda inşallah. ikinci tedavinmiş inşallah üçüncüde kavuşursun bebeğine biliyorsun bi çoğumuzun ve benim üçüncüde olmuştu ilk kızım.zor bi süreç ama umutla yılmadan devam olucak inşallah.

Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruz Rabbim kızımı korusun

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.
rabbim sağlıkla sıhhatle büyütür inşallah.
sende fazla yorma kendini sonradan acısı çıkar.
biran önce kavuşursun inşallah bebeğine. bizleri habersiz bırakma.

kontrollerinizin iyi geçmesine sevindim arkadaşlar.
benim koşuşturmacaya devam. bu haftayı geçirip anneler günü proğramını bir atlatsam.şöyle kocaman bir ohhhhhhhhhhhh çekicem.
4 hafta kaldı okulların kapanmasına dilerim o zamana kadar dayanabilirim.
kızımla öpüyoruz sizi.....

canım yebrik ederiimm yavrun geldi demekk hadi darısı başımızaaa, allah analı babalı büyütsüünn

teşekkürler canım bebeğimin cinsiyeti kız...

Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruz Rabbim kızımı korusun

sana çok geçmiş olsun, allah bebeğinide sana bağışlasın analı babalı büyütsün, ayrı kalmanız üzücü olmuş inşlh sonu hayırlı ve güzel biter.. dualarım sizinle...
hayırlı haberleri bekliyoruz. bebeğinle sana sağlık diliyorum

sağol canım, benimde ilk bebeğim, inşlh.. hepbirlikte tek isteğimiz sağlıkla kucaklamak.

sanada çok geçmiş olsun, ne yaşadığını anlayabiliyorum, sakın pes edip ümidini yitirme, bizde bu şekilde sınanıyoruz. eminimki sende bu duyguları yaşıyacaksın sadece sabretmen gerekiyor. dualarım seninle...

Son düzenleme:
kızlar ınanın meraktan uyuyamdım yaa necı cok merak edıyorum alıas blueden yıne haber aldık ama nec yok facesınıde dondurmuş dogummu yaptı acabaa öff pöff bises ver kuzum yaa:18:

günaydın kızlar

evet nec nerde ya kaçgündür uğramıyor umarım kötü bir durum yoktur

Arkadaslar,
Ben nec'den cok guzel haberler alacagımıza inanıyorum insallah. 34. -35. haftadaydı.doktor gerek gormusse doguma almıssa bile eminim cok iyidir. artık annelik duygularımız iyice depresti yaa ne guzel,annem derdi anne olacagın zaman gör,o zaman anlarsın benı diye.merak,heyecan,panik,telas ne demekmis o zaman anlarsın diye.ne guzel birbirimizi merak ediyoruz.opuyorum sizi ve yigenlerimi...

Günaydın kızlar ..
Güzel bir gün olsun inşallah ..
Güzel haberler alalım ..

günaydın arkadaşlar

nec den haber alamıyoruz ama ben iyi olduğuna inanmak istiyorum. çünki aramızda nec ile 1 gün fark vardı ve çok şükür riskli dönemi atlattık.

nec sende oğlunda Allahın izni ile iyisin eminiz ama hadi gel ve bize herşey yolunda de lütfen seni ve oğluşunu merak ediyoruz

arkadaşlar hepinize merhaba.. geçmişi okuyamadım henüz ama bu sayfada aliastan bi alıntı gördüm doğum yaptığına dair.. Allah yardımcıları olsun inşallah. sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah yavrusunun..

ben de cuma profa, cumarteside docente gittim. bildiğiniz gibi kendi doktorum acil sezeryan demişti.. ama Allahıma bin şükür diğer doktorlara da gittim.. cumartesi gününkü doktor hastaneye yatış verdi, akşam hemen yattık. değerlerim o akşamda yükselmiş çıktı. cuma günü ursofalka başlamıştım zaten, devam ettim. hastanede rutin kontroller yapıldı her gün, 3 defa nst, kan tahlillerim, ultrason, ateş, nabız, tansiyon ölçümleri vs. Allahıma bin şükür pazardan itibaren düşmeye başladı değerlerim. dün akşamda taburcu ettiler. henüz sınıra inmedi ama çok şükür inmeye başladığı için doktorlar taburcu ettiler. bi de 24 saatlik idrar toplama ile tahlil yapıldı hafif preeklampsi çıktı ama onu çok önemsemediler, gebelik kolestazı olan hastalarda genelde hafif çıkıyormuş. sadece uyarılarda bulundular belirtilere dahil, onları hissettiğim an haber vermemi istediler. şu an evdeyiz, çok şükür iyiyiz.. hastanede bazen ara ara nstde sancı çıktı dil altıma bişi verdiler filan geçti. cuma günü tekrar kendi doktorumuzda kontrolümüz var, tahlil yapıp gidicez yine.. ne olur dualarınıza devam edin.. hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım..

nec geçmiş olsun canım hiç konuşmadık ama arada okuyodum seni...Allah yardımcın olsun....

buradaki herkese mrb...pınarcım topikinize sen ve arkadşlar kabul ederse ben de katılmak istiyorum şimdiye kada pek biryerde yazmak istemedim ama artık çok sıkıcı geçmeye başladı güler ve be biraz olsun korkularımı yendim...paylaşmak istedi herkese sağlıklı doğumlar..çok acı çekmiş biri olarak bütün hamişlerin duacısıyım....özellikle bebeği k
üvezde olan ALİAS....allah bebeğine sonsuz sağlık ve direnç versin acısını bilirim.....Rabbim sana bağışlar inşallah...

cnm sen nerelrdesın yaa nasıl merak ettım senı neys ıyısnya bebısde ıyıya ALLAHA şükür bizi habersiz bırakma bukadar ınş hayırlısyla bebişini kucagına alırsın hayrlısyla cok öptum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…