2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

günaydın güzel anneler iyi hafta sonları
ben hiç hazırlık yapmıyorum bir ucundan tutmak lazım artık

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sıcacık hoşgeldin mesajlarınıza.. Bebeklerimizin bol tekmeleri ile geçecek güzel bir hafta sonu diliyorum..

Öncelikle hepinize merhaba... allah hepimize hayırlı doğumlar ve bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bende 31+2 haftalık gebeyim 4. Tüp bebek denemem ve 35 yaşındayım. Şimdiye kadar çok fazla KK ya uğramıyordum, tüm hazırlıklar bitince zaman geçmek bilmedi, bikaç gündür sizi buldum ve paylaşımlarınızı okuyorum. Birbirimize faydalı oluruz düşüncesiyle yazmak istedim.

kızlar selam, bu hafta hiç foruma giremedim babamız seyahatteydi ben de annemlerde kaldım. Dolayısı ile takip edemedim sizleri.Umarım hepiniz ve tabiki bebekleriniz iyidir...

HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM, SEVGİLER

arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedik foruma.. geçmişe şöyle bi göz attım herkes iyi çok şükür..

nilüfercim sana geçmiş olsun canım.. kızın bekler annesi inşallah, merak etme..

biz de perşembe yine tahlil yaptırdık ne yazıkki değerlerim 2 kat artmış dün hem kendi doktorumuza hem profesöre hemde gastroentrologa gittik. tahliller tekrarlandı, karaciğer usg çekildim. hafif artış devem ediyordu. kendi doktorum dün akşam en geç bugün ameliyata alıcaz dedi. çok kötü bi tablo çizdi, çok üzdü bizi.. ama ondan 1 saat öne profesöre gitmiştik muayenesine. o da riskli gebelik uzmanı. o çok normal karşıladı, karşılaşıyoruz çok sık bu durumla dedi. bebek için gayet sağlıklı anne sağlıklı dedi. ama kendi doktorum (artık eski bi daha ona gitmicem ) neler dedi hatırlamak dahi istemiyorum. şimdi profun verdiği ursofalk diye bi ilaç kullanıorum pzt tekrar tahlil yaptırcam salı günü gidicez ne olur çooook dua edin düşsün değerlerim. bi de akciğer geliştirici iğne oluam bugn ve yarın. inşallah herşey sağlıkla yoluna girer, devam ederz.. bugünde başka bi docente gidicez o da baya bilindik ve iyi bi doktor. bakalım o ne dicek.. güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallah.. hepinizi öpüyoruz yavruma ve bana çok dua edin ne olurrrrr...

geçmiş olsun canım dualarım senınle ve bebeğinle güzel haberlerle gel inş.

korkma canım benimdekızım yaklaşık 1 aydır doğumpozisyonunda çok yorulmadan yapıyorum herşeyi bekleyecek kuzularımız Allahın izniyle. kızlar demekki zilli birazda aceleci oluyolar

canım ben prima premium care aldım sadece 1 paket sonrasına kullandıkça karar veririm dedim..

hoş geldin juu maşallah kuzucuğuna cinsiyeti ne meleğinin

nec canım korkma ne olur bak 32 haftayı geçen bebektan korkma Allahın izni ile benim dooktorum öle demişti teşekküllü bi hastane olursa hiç korkm. kuzularımız bekleyecektir Allahın izni ile ne olur korkma.duaları seninle

çok geçmiş olsun canım gebeliğimin başından beri maalesef aynı sorundan muzdaribim bende.son zamanlarda azaldı şükür..

canım hiç korkma zaten hafta olarak ilerdesin, allahın izniyle değerlerin düşer merak etme, dualarımız seninle,rabbim acil şifalar versin seni ve meleğini korsuun

cnm benım sıkma canını ıyı olursun ıns hem hafta olarak ılerdesın sen maşşalah hersey yoluna giricek ınss sakın moralını bozma strese gırme bak oda etkıler küçük oğluşunu dualarm senınle tatlımm güzel haberlerle dön inş....

canım çok geçmiş olsun sakın kötü düşünme.inşallah herşey yoluna girecek bebişin 36 haftayı geçsin gerisi kolay canım.benimde doktorum bana ayın 15 ine kadar tut dedi doğurma dedi :))))))))))) sende 36 kadar tut kendini (bu işin şakası).bu arada canım sen nerde oturuyordun belki birimizin bildiği bir doktor vardır önerir sana.

inşallah herşey yoluna girecek ve sağlıkla gelecek meleğin.........

nec çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda her sey yoluna girer ne olur çok canını sıkıp üzülme oluruna bırakmaya çalış üzüntü hem sana hem oğluşuna iyi gelmeyecektir sende biliyorsun bunları zaten dualarımız seninle canım.
en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.

sevinç85 canım ben prima 1 numarasını aldım senin dediğin molfix de sanırım. bende düşündüm önce ama göbek mandalı kıyafetine falan takılır kucağımıza aldıkça diye vazgeçtim bezin içinde daha iyi olur bence.

kızlar bende hazırlıklarımı tamamladım aldıklarımı yıkadım ütüledim yarında çantaya yerleştireceğim emzik haricinde hersey tamam inşallah zamanında doğar meleğim ama ben yinede hazır bekleyeyim benim küçük cadım her an bi süpriz yapabilir.

canım hiç korkma..sen 32 haftayı geçtin hemde artış var diye hemen alınmaz ameliyata..bana dr um bir kere yaptırdı..tekrarlamadı..35. haftaya geldiğimizde tarihi koyduk..alalım dedi..37. haftam bitince alındı bebek..ben arada sadece kalp atışlarını kontrole gittim..bir sorun yoktu..sen 37. haftaya gelirsin zaten merak etme...

Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze
Dualarınızı bekliyoruz Rabbim kızımı korusun

canım benim çok şaşırdım mesajını okuyunca, öncelikle geçmiş olsun rabbim meleğini korusun, canım 32 . haftadaydın , ayrıca şekerparen kilo olarak da iyiydi. rabbimin izniyle merak etme canım kızın bomba gibi senin yanına gelecek bizim bebeklerimiz ne zorluklardan geçti bunu da atlatır kızın. ne diyeceğimi bilemedim canım hala şoktayım ...

dualarım seninle arkadaşım rabbim yardımcınız olsun, iyi haberlerini dört gözle bekliyorum .

Son düzenleme:

Rabbim senı ve meleğini korusun dualrımız senınle canım.
çok şaşırdım canım geçmiş olsun.
bizim bebeklerimiz savaşçı ruhlu eminim kızın bu savaşı kazanacak.

Allahim inanamıyorum, saka gibi, minik prensesin doğdu demek. İyi oldugunuzu düşünüyorum, sayfaya gelip bizlere yazdığına göre şükürler olsun hersey yolunda diye düşündüm. Ancak detayları merak ediyorum, yaz bize lütfen. Sen nasılsın, prensesin nasıl? Kaç kilo doğdu? Hastaneye geldigimde rahim 9cm acilmis demissin,nasıl anlamamissin ki o zamana kadar? Ayy yaz iste merakta bırakma bizleri...
Ayyy allahım kucağında olmasını nasip etsin hemen. Tebrik ediyor, kutluyorum, saglik diliyorum... Allahım anali babali büyütsün minik kızını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…