2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Günaydın kızlaaaar ..
Herkese güzel bir hafta diliyorum ..

Nec dualarımdasın arkadaşım ..

Aliasblue Rabbim sana ve babasına bağışlasın kuzunu inşallah ..
30 . haftadan sonra olduğu doğduğu için durumunun iyi olduğunu düşünüyorum ..
İnşallah herşey yolunda gider..

Son düzenleme:
canım yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin, nice mutlu yıllar dilerim tabi ki meleğinle beraber :)

Cloudly sağolsın arkadaşım ..
Bugün doğum günüm kızlar diye yazmıştım ama geri sildim ..
Alias ve nec 'in üzüntülerini payşaltığım için ..
Ama onların bebişler iyi olucak inanıyorum ..
Sağlıcakla büyütecekler yavrularını..

Son düzenleme:
Kizlar bu gece 23:00 de doğurdum kızımı
Rahim9cm acikti hastaneye geldigimde ben anlamamıştım
Simdi ben egedeyim kızım usak ta kuveze :KK43:
Dualarınızı bekliyoruz :KK43: Rabbim kızımı korusun
canım şAşırdım Rabbim yardımcınız olsun dualarım seninle inanıyorum kızın iyi olacak en kısa zamanda çıkacak küvezden lütfen haber vermeye çalış bize..hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Cnm mutlu mutlu yasların olsun, Rabbim bu yasında, vakti zamanında minigini saglikla kucağına nasip etsin

Ay canim soktayim su anda ne olmusta rahim birden acilmis ve fark etmemisin inanamiyorum...hafta olarak kotu bir tarihte degilsin guzelim biraz kuvezde kalarak durumu kurtarir kuzucugun eminim dualarim sizinle umarim iyi olur hersey...ay inan soktayim seni arayacagim...

:nazar: İyi düşünelim iyi olacak Allahın izniyle.. Dünyaya hoş geldi minik savaşçı kızın..

Canim arkadaslarım alias'la konuştuk az önce, hastanede durumu iyi, sezeryan sonrası agrisi varmış sadece. Bebeğini Uşak'a götürmüşler, gece izmirde kuvez bulamamışlar. Hepimiz dua edelim onlar icin, Alias kızını görememiş henüz, hastaneden cikar cikmaz gidecekmis yanina, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim arkadasımızı, saglikla bebeğine kavuştursun inşallah... Allahımdan diliyorum sayfamizin ilk bebeğinin güzel haberleriyle şenlenelim en kısa zamanda.

Sevgili AliasBlue,
Hayırlıugurlu olsun arkadaşım.Minik prensesin icin dua ediyoruz, rabbim ol dedikten sonra olmayacak birsey yok. Dusun 500 gr'lık bebekler hayata tutunuyorlar,senin bebisin doktorların yasam sınırı olarak gordukleri minimum 28 haftayı atlatmıs cok sukur. Biran önce hayırlısıyla bebişini kucagına alman dileğiyle cok opuyorum.Allah'a emanet olun.

NEC86, sevgili arkadasım gecmis olsun.Ama moral bozmak yok ,maasallah haftan da guzel bir sekilde ilerledi. Olumlu olarak dusunelim hep olumlu seyler yaşayalım.Dualarımdasın bebişinle.
KYR, cnm haklısın alısveris için internetten bakıp ona gore davranmak en iyisi.Malum surekli istirahat halinde olmamı tembih etmisti doktor.Aceleci bebişlerimizin ne zaman gelecekleri belli olmuyor.Hayırlı zamanda gelmek nasip olsun hepimizin bebişlerine,uzun ömürlü olacak şekilde.
BILGEMMM,sevgili dogumgunu cocugu:)dogumgununu kutluyorum,hayırlısıyla bebişine kavusman dilegiyle.Anne olarak kutladıgın bu ilk dogumgunun tum yasamına guzellikler getirsin insallah.
JUU, hoşgeldin sen de aramıza.Bebişine sağlıkla kavuşmanı diliyorum. Senin de ilk bebişin degil mi??

Rabbim meleğini saglikla kucağına almayı nasip etsin insallh lütfen sıkma kendini bizim bebeklerimizin kaderi. Bu galiba o kadar uzun yollardan geldiler ama onlar inaniyrumki cok güçlüler hersey cok guzel olucak mis gibi kokusunu cek insallh icine Rabbim kızınızı esine ve sana bağışlasin dualarımız seninle Rabb'ime emanet olun kızın ve sen

NEC86, sevgili arkadasım gecmis olsun.Ama moral bozmak yok ,maasallah haftan da guzel bir sekilde ilerledi. Olumlu olarak dusunelim hep olumlu seyler yaşayalım.Dualarımdasın bebişinle.
KYR, cnm haklısın alısveris için internetten bakıp ona gore davranmak en iyisi.Malum surekli istirahat halinde olmamı tembih etmisti doktor.Aceleci bebişlerimizin ne zaman gelecekleri belli olmuyor.Hayırlı zamanda gelmek nasip olsun hepimizin bebişlerine,uzun ömürlü olacak şekilde.
BILGEMMM,sevgili dogumgunu cocugu:)dogumgununu kutluyorum,hayırlısıyla bebişine kavusman dilegiyle.Anne olarak kutladıgın bu ilk dogumgunun tum yasamına guzellikler getirsin insallah.
JUU, hoşgeldin sen de aramıza.Bebişine sağlıkla kavuşmanı diliyorum. Senin de ilk bebişin degil mi??

Kyr ve Ozz sağolun kızlar ..
Bugün Rabbim'den isteğim Alias'ın meleğinin iyi olması ..
Kyr haber getirdin çok sağol bende merak içindeydim ,bebeğimiz iyiymiş neyseki ..
Annesi ona el bebek gül bebek bakar , kocaman olur Allah'ın inzi ile..

Kyr ve Ozz sağolun kızlar ..
Bugün Rabbim'den isteğim Alias'ın meleğinin iyi olması ..
Kyr haber getirdin çok sağol bende merak içindeydim ,bebeğimiz iyiymiş neyseki ..
Annesi ona el bebek gül bebek bakar , kocaman olur Allah'ın inzi ile..

Rabbim evladında esinle kocaman bir aile olmanı nice uzun yıllara girip yaşanırken etrafında torunlarınıda görmeyi nasip etsin
Yeni yasin hayırlı sağlıklı bol sevinçli olsun insallh
İyiki doğdun :KK71::KK71::KK71::119::119::119:

canım benim kurban olduğum .Allah seni ve kızını koruyacak .ayy ben çok etkilendim canım çok geçmiş olsun oyyy yavrum benim...

alias blue canım topiğimizin ilk prensesini doğurdun sen. bu müthiş bir haber. erken doğması elbette seni çok üzmüştür ama bir de iyi yönünden bak. meleğin küvezdede olsa yaşıyor ve en kısa zamanda biizm dualrımız ve allahın izniyle kavuşacaksın meleğine.
canım allah analı babalı büyütsün.

canım topiğin ilk bebeği gelmiş..hiç üzülme ..kolay değil tabii..daha görmemişsin..ama neleri atlatmışsın..bunu da atlatıcaksın bebeğinle..32. haftada arkadaşımda doğurmuştu..2 ay önce geldi bebekleri..küçücüklerdi..ikizleri olmuştu..şimdi benim kızımdan daha tombişler inan bana...bu da bir sınav ve sen bunuda vericeksin inşallah..inan yazarken gözlerim doldu..topikteki diğer arkadaşlarda inşallah bebeklerini senin gibi sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım...

Kızlar hiç rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürüyor musunuz şu sıralar ..
Ben riskli gebelik bölümüne gidiyorum ..
Son 2 kontrolümüzde ölçüyor dr 'um ..
22 haftalıkken 35 mm di ..
26 . haftada 31 mm .. Dr haftam için çok iyi olduğunu söyledi..
Bu zamanla kısalıp zaten doğum başlıyacakmış ..
Rahim ağzı uzunluğu silinirse (yani 0 mm olursa ) açılma başlıyormuş..

En azından rahim ağzı uzunluğu ölçülünce mesela haftasına göre kısa çıktı ..
Yatak ıstirahatı falan veriyorlar ..
Rahim ağzın haftasına göre kısa dikkat et , yat vs vs bilgilendiriyorlar ..

Kızlar hiç rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürüyor musunuz şu sıralar ..
Ben riskli gebelik bölümüne gidiyorum ..
Son 2 kontrolümüzde ölçüyor dr 'um ..
22 haftalıkken 35 mm di ..
26 . haftada 31 mm .. Dr haftam için çok iyi olduğunu söyledi..
Bu zamanla kısalıp zaten doğum başlıyacakmış ..
Rahim ağzı uzunluğu silinirse (yani 0 mm olursa ) açılma başlıyormuş..

En azından rahim ağzı uzunluğu ölçülünce mesela haftasına göre kısa çıktı ..
Yatak ıstirahatı falan veriyorlar ..
Rahim ağzın haftasına göre kısa dikkat et , yat vs vs bilgilendiriyorlar ..

nerdeyse her kontrolumde ölçüyor doktorum
10 günde bir gidiyorum kontrole

X