2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kyr canım sütün gelmemesi gibi bi sorun yaşamayız hiç birimiz inşallah ama seninle bi tecrübemi paylaşayım zehra da ilk zamanlarda çok sütüm olmuştu ve bebekler yeni doğduklarında göğüsleri tam boşaltamıyorlar ve göğüslerde mastit adı verilen süt birikmesinden dolayı sertlik,kızarıklık ve ateş oluyor çokta acı veriyor herkeste olmaz belki ama ben kızımda yasadım ve daha kızım 15 günlükken antibiyotik kullanmak zorunda kaldım dr unda tavsiyesiyle o gün pompa aldım süt çok olduğunda sağıyordum ve süt poşetleriyle dondurup buzlukta saklıyordum sonra sütüm az olduğunda çıkarıp veriyordum kızıma.
yani fazla uzattım biliyorum ama her an elinin altında hazır bulunması daha iyi diye düşünüyorum.

gunaydin kizlar...her gun su topigi okumadan edemiyorum.benim de tutmus olsaydi sohbetinize katilirdim....nasil ozeniyorum bir bilseniz...hayirlisi olsun hepimiz icin..

gunaydin kizlar...her gun su topigi okumadan edemiyorum.benim de tutmus olsaydi sohbetinize katilirdim....nasil ozeniyorum bir bilseniz...hayirlisi olsun hepimiz icin..

günaydın herkese

melish cim cnm inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür aramıza katılırsın. dualarımızla hep yanınızdayız inan bizim oldu diye sizleri unutmadık allahım bütün bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallah.

Ay gecmis olsun insallh birdaha doguma kadar böyle apar topar gitme doguma kadar buarada ben merak ediyorum bebegin dogum pozisyonu nasıl oluyor çünkü bnm kızımda bası aşağıda poposu benim sol tarafımda ayaklarıda sag tarafta yatıyordu 3gun once ve bnm bugün biraz biraz sancı ağrı karışık bir durum var ve bm Dr uma sorum bu durum sakincalimi diye yok dedi ama korkuyorum cok Cumartesi detaylı tarama var umarım onda farklı bir pozisyonda görürüm kızımı sancı dediğiniz nasıl oluyor merak ediyorum bnm bıçak saplanması gibi ani keskin ağrım oluyor

saol canım teşekkür ederim.canım doğum pozisyonu baş aşığı ama rahim ağzına yakın olan pozisyon.senin bence bu haftalardaki ağrın büyüme ağrısı o haftalarda benimde çok oluyordu.ben aslında ağrımı sancı gibi düşünmedim ilk başta ama bu ağrım farklıydı ve 3 gün boyunca sürdü.o yüzden işi şansa bırakmak istemedim doktorumda gel diyince gittim.inşallah detaylı taraman çok güzel çıkar canım.

canım benim inşallah seninde olur hemde iki tane bende bol bol dua ediyorum Allah olmayan herkese tatdırsın diye.bu arada sen ne zaman düşünüyorsun tüp bebek yaptırmayı

Kızlaaar sabah sabah ç attım kendimi sokağa ..
Sağlık ocağına gittim , iğnem ve ilaçlarımı yazdırdım ..
Birde kalp atışını dinlettiler :)
Sonra oğluşuma alışveriş yaptım ..
Bizim semtteki bebe mağzaları internetten bile ucuz ..
10 tl 'ye tulum hemde eldiven , sapka,önlük ,patik takım ..
İç zıbın aldım kayınvalidem mutlaka al çok lazım olur dedi ..
Hava öyle güzelki valla yürüyüs iyi geldi..

Melish kuzum Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ..
İnşallah isteyen dileyen herkese...

Son düzenleme:
muhhanim ekleyeyim cnm, sezeryan, normal mi yazayım. Listede geri sayım yapalım mı peki? Aklıma geldi, takip etmeye çalışırım, geri sayım yaparsak.

kayracım teşekkür ederim. bu arada benimde sezeryan olacak doğumum. eklersin listeye.
onun dışında geri sayım başladı evet. eğer zorlanmayacaksan takip edebilirsin tatlım. orasını sana bırakıyorum istersen diğer arkadaşların fikrini de alabilirsin.

nili_fer cnm çok gecmis olsun. Dilerim doguma kadar tekrarı olmasın, belli ki minik kızın sabırsız annesi:KK66:) Rabbim ikisini de saglikla vakti zamanında nasip etsin.

aymutu sagolasin cnm, açıkcası ben sürekli çok sutum olacağını, iki kuzumun da doya doya içeceğini düşünüyorum hep, beynimi hep olumlu motive ediyorum. Bu sürecin basından beri her konuda olumlu düşündüm, şükürler olsun Rabb'ime hersey çok güzel gecti şimdiye kadar. Söylediklerini dikkate alacağım.

Melish benim de dualarım hep yanında, cuma gunü ezan vakti diliyorum Rabb'inden tez zamanda hayirla dolsun güzel göbeğin. Vakti zamanı gelince mutlaka olacak cnm, dilerim o vakit hemen gelsin.

saol canım teşekkür ederim.canım doğum pozisyonu baş aşığı ama rahim ağzına yakın olan pozisyon.senin bence bu haftalardaki ağrın büyüme ağrısı o haftalarda benimde çok oluyordu.ben aslında ağrımı sancı gibi düşünmedim ilk başta ama bu ağrım farklıydı ve 3 gün boyunca sürdü.o yüzden işi şansa bırakmak istemedim doktorumda gel diyince gittim.inşallah detaylı taraman çok güzel çıkar canım.
T ederim cevb icin anladım insallh dediğin gibi büyüme ağrısıdirbugun iyiyim şükür guzel dileğin icin d t ederim guzel çıkar insallh detaylı taramamızda
Rabbim hepimize saglikla huzurla vakti geldiğin de hayırlı dogum nasip etsin insallh

canım benim inşallah seninde olur hemde iki tane bende bol bol dua ediyorum Allah olmayan herkese tatdırsın diye.bu arada sen ne zaman düşünüyorsun tüp bebek yaptırmayı

günaydın herkese

melish cim cnm inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür aramıza katılırsın. dualarımızla hep yanınızdayız inan bizim oldu diye sizleri unutmadık allahım bütün bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallah.

Melish benim de dualarım hep yanında, cuma gunü ezan vakti diliyorum Rabb'inden tez zamanda hayirla dolsun güzel göbeğin. Vakti zamanı gelince mutlaka olacak cnm, dilerim o vakit hemen gelsin.

kizlar cok tesekkur ederim hepinize.cok duygulandim.rabbim kimseye ozendirmesin kimseyi kimseye..opuyorum allah razi olsun.

çok şükür bu haftada bitti.
3 gündür baya yoğun geçti okul.
malum haftaya pazar anneler günü velilerime cuma günü anneler günü kutlaması yapıcaz çocuklarımla:KK1:
kartlar çiçekler hediyeler gösteriler şiirler şarkılar daha çokkk işim var
dahada yoğun bir hafta beni bekliyor.
cumartesi pazar iyi dinlenip bir haftalık enerjimi depolamam gerek :KK1:

bizimde ilk anneler günümüz olucakk:KK9:

herkese iyi akşamlar
kızlar ben hala isim konusunda kararsızım aslında bi isim var aklımda uzun zamandır ZEYNEP olsun diyorum ama bi yandanda araştırmaya devam ediyorum kızımın adı zehra buda zeynep olacak gibi hem zehraya uygun hemde annemin adı.
sizce nasıl olur?

Nasıl başlayacağımı bilemedim bir anda :)

Sizleri başka bir topikte takip etmeye Kasım ayında başladım. Kasım ayında tedavim başladı. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlardanım. Çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. 2. denememizde hamile kaldım. 14 yıllık evli 35 yaşındayım.

Hamile kaldıktan sonra da bu topikte sizlerle birlikte sessizce takip ederek, sizlerin sohbetlerinden çok şey öğrenerek yavaş yavaş ilerliyorum. Yaşanılan her mutlu olayda bende sizlerin paylaştığı mutluluğu, ortaya çıkan sorunlarda ise üzüntünüzü sessizce paylaştım. Bir kaç defa yazmaya çalıştım sanırım beceremedim bir türlü yanıt göndermeyi. Özel mesaj için 100 adet mesaj olması gerektiği için bazen özel olarak mesaj yollamayı istesem de mümkün olmadı.Sonradan bu beğenme butonu devreye girdi ve en azından paylaşımlarınızı beğenerek sizlerle olduğumu daha iyi hissettim. Gün içerisinde çok sık girip yeni bir şey var mı diye bakmadan edemez durumdayım :)

Son adet tarihim 4 Kasım, 10 Ağustos doğum tarihi olarak görünüyor oğlumuzun. Adı da kullandığım rumuz olarak çok önceden belli idi. Kız ya da erkek farketmeyecekti. GÜNEŞ :)

Merak ediyoruz diyen arkadaşlar olunca artık yazmam gerektiğini düşündüm :KK66: Ben hepinizi tanıyorum sürekli takip ettiğim için. Şikayetlerimiz, yaşadıklarımız, heyecanlarımız, korkularımız, mutluluklarımız, bebek hazırlıklarımız hep aynı.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır uzun sağlıklı mutlu bir ömür yaşarız..

cnm aramıza hosgeldın artık bızımlesın bırakmayız senı:))

Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.

cnm sennkıler bıraz acelecı cıktı ama olsun ALLAHIN izniyle hayırlısyla dogacaklar:KK16::KK16:

cnm mevlam sana da nasıp eder ınş vardır bır zamanı:KK16:

Kızlaaar sabah sabah ç attım kendimi sokağa ..
Sağlık ocağına gittim , iğnem ve ilaçlarımı yazdırdım ..
Birde kalp atışını dinlettiler :)
Sonra oğluşuma alışveriş yaptım ..
Bizim semtteki bebe mağzaları internetten bile ucuz ..
10 tl 'ye tulum hemde eldiven , sapka,önlük ,patik takım ..
İç zıbın aldım kayınvalidem mutlaka al çok lazım olur dedi ..
Hava öyle güzelki valla yürüyüs iyi geldi..

Melish kuzum Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ..
İnşallah isteyen dileyen herkese...

ohh maşşallah bılgecım alısverıse baslmıssın evt saglık ocagındakı kalp atısı cıhazına bayılmıstm hatta ıstedım hemsıreden:KK9: bu arada gercekten uyguna almıssın gusel oglusunun kıyafetlerını hayırlsıyla gıyer inş..

bu arada kızlar sabah uyandım ıshal olmusum karnımda agrı hemen acıle gıttık doktr tahlıl fln yaptı bısı cıkmadı salgın var falan dedı sımdı gectı ama ALLAHA şükür muz lebllebı patates yedım ıyı gelıo valla aklınızda bulunsun öpüyoruz sizi kızımla:KK54:

Günaydın kızlaaaar ..
Sevinç çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun ..
Ben ishal olduğumda (söylemesi ayıp ) bir çay kaşığı kuru kahveyi çiğ olarak yerdim .. Üstüne limon sıkıp ..
Kaınvalidem demişti evleidğim yıllarda , hakketten çok faydasını gördüm ..

Günaydın kızlaaaar ..
Sevinç çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun ..
Ben ishal olduğumda (söylemesi ayıp ) bir çay kaşığı kuru kahveyi çiğ olarak yerdim .. Üstüne limon sıkıp ..
Kaınvalidem demişti evleidğim yıllarda , hakketten çok faydasını gördüm ..

saol cnm:KK16: aklımda bulunsun
kötü bişi ishal olmak hele o sancı neyseki ALLAHA şükür gectii:KK16::KK16:

günaydınnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar nasılsınz bakalım bugun bir gün uğramasam merak edıyorum sizleri:KK16::KK16: Bez olarak ne marka aldınız cnm su can bebemıydı molfıxmıydı hanı göbek bagına degmesın dıye varmıs sızce nasıl sızler neler aldınız veya alıcaksınız:KK36::KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
X