gunaydin kizlar...her gun su topigi okumadan edemiyorum.benim de tutmus olsaydi sohbetinize katilirdim....nasil ozeniyorum bir bilseniz...hayirlisi olsun hepimiz icin..
Ay gecmis olsun insallh birdaha doguma kadar böyle apar topar gitme doguma kadar buarada ben merak ediyorum bebegin dogum pozisyonu nasıl oluyor çünkü bnm kızımda bası aşağıda poposu benim sol tarafımda ayaklarıda sag tarafta yatıyordu 3gun once ve bnm bugün biraz biraz sancı ağrı karışık bir durum var ve bm Dr uma sorum bu durum sakincalimi diye yok dedi ama korkuyorum cok Cumartesi detaylı tarama var umarım onda farklı bir pozisyonda görürüm kızımı sancı dediğiniz nasıl oluyor merak ediyorum bnm bıçak saplanması gibi ani keskin ağrım oluyor
cnm gecmiş olsun
kızımız aceleci sanırım annesi. sen bol bol dinlen insallah bıraz daha beklesinler içeride
gunaydin kizlar...her gun su topigi okumadan edemiyorum.benim de tutmus olsaydi sohbetinize katilirdim....nasil ozeniyorum bir bilseniz...hayirlisi olsun hepimiz icin..
T ederim cevb icin anladım insallh dediğin gibi büyüme ağrısıdirbugun iyiyim şükür guzel dileğin icin d t ederim guzel çıkar insallh detaylı taramamızdasaol canım teşekkür ederim.canım doğum pozisyonu baş aşığı ama rahim ağzına yakın olan pozisyon.senin bence bu haftalardaki ağrın büyüme ağrısı o haftalarda benimde çok oluyordu.ben aslında ağrımı sancı gibi düşünmedim ilk başta ama bu ağrım farklıydı ve 3 gün boyunca sürdü.o yüzden işi şansa bırakmak istemedim doktorumda gel diyince gittim.inşallah detaylı taraman çok güzel çıkar canım.
canım benim inşallah seninde olur hemde iki tane bende bol bol dua ediyorum Allah olmayan herkese tatdırsın diye.bu arada sen ne zaman düşünüyorsun tüp bebek yaptırmayı
günaydın herkese
melish cim cnm inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür aramıza katılırsın. dualarımızla hep yanınızdayız inan bizim oldu diye sizleri unutmadık allahım bütün bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallah.
Melish benim de dualarım hep yanında, cuma gunü ezan vakti diliyorum Rabb'inden tez zamanda hayirla dolsun güzel göbeğin. Vakti zamanı gelince mutlaka olacak cnm, dilerim o vakit hemen gelsin.
Nasıl başlayacağımı bilemedim bir anda :)
Sizleri başka bir topikte takip etmeye Kasım ayında başladım. Kasım ayında tedavim başladı. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlardanım. Çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. 2. denememizde hamile kaldım. 14 yıllık evli 35 yaşındayım.
Hamile kaldıktan sonra da bu topikte sizlerle birlikte sessizce takip ederek, sizlerin sohbetlerinden çok şey öğrenerek yavaş yavaş ilerliyorum. Yaşanılan her mutlu olayda bende sizlerin paylaştığı mutluluğu, ortaya çıkan sorunlarda ise üzüntünüzü sessizce paylaştım. Bir kaç defa yazmaya çalıştım sanırım beceremedim bir türlü yanıt göndermeyi. Özel mesaj için 100 adet mesaj olması gerektiği için bazen özel olarak mesaj yollamayı istesem de mümkün olmadı.Sonradan bu beğenme butonu devreye girdi ve en azından paylaşımlarınızı beğenerek sizlerle olduğumu daha iyi hissettim. Gün içerisinde çok sık girip yeni bir şey var mı diye bakmadan edemez durumdayım :)
Son adet tarihim 4 Kasım, 10 Ağustos doğum tarihi olarak görünüyor oğlumuzun. Adı da kullandığım rumuz olarak çok önceden belli idi. Kız ya da erkek farketmeyecekti. GÜNEŞ :)
Merak ediyoruz diyen arkadaşlar olunca artık yazmam gerektiğini düşündümBen hepinizi tanıyorum sürekli takip ettiğim için. Şikayetlerimiz, yaşadıklarımız, heyecanlarımız, korkularımız, mutluluklarımız, bebek hazırlıklarımız hep aynı.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır uzun sağlıklı mutlu bir ömür yaşarız..
Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.
Kızlaaar sabah sabah ç attım kendimi sokağa ..
Sağlık ocağına gittim , iğnem ve ilaçlarımı yazdırdım ..
Birde kalp atışını dinlettiler :)
Sonra oğluşuma alışveriş yaptım ..
Bizim semtteki bebe mağzaları internetten bile ucuz ..
10 tl 'ye tulum hemde eldiven , sapka,önlük ,patik takım ..
İç zıbın aldım kayınvalidem mutlaka al çok lazım olur dedi ..
Hava öyle güzelki valla yürüyüs iyi geldi..
Melish kuzum Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ..
İnşallah isteyen dileyen herkese...
Günaydın kızlaaaar ..
Sevinç çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun ..
Ben ishal olduğumda (söylemesi ayıp ) bir çay kaşığı kuru kahveyi çiğ olarak yerdim .. Üstüne limon sıkıp ..
Kaınvalidem demişti evleidğim yıllarda , hakketten çok faydasını gördüm ..