günaydddınnnnnnnnn güzel annecikler
dün kntrolümüz vardı. herşey yolkunda fakat kaşıntı için doktorum demir ve kalsiyum hapını kesti.
ellerimdeki uyuşukluk hala devam ediyor. artık çok zorlanıyorum yürürken bile.
allah tan tüm hazırlıklarımız bitti.
dün umano nun süt çayını aldım fakat doğumdan sonra içmeye karar verdim.
sezeryan olacak anneler sütümüz 3. gün geliyormuş. onun için göğüs pompası gerekli. birde bebek için mama veriyorlarmış ilk 2 gün.tabi arada anne emziriyormuş süt gelmesi için .
inş. bol bol sütümüz olur. hem biz hemde yavrumuz rahat eder.
birde lansinoh un veya başka bir markanaın göğüs kremini mutlaka kullanın emzirirken acımaması için.
parmaklarımı hissetmediğim için yazım bozuk umaruım anlarsınız. hala çalışıyortum . 2 haftam kaldı izne ayrılmaya.
heyecanım gitgide artıyuor artık.
hepinizi çok öptüm.
kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım sonuna kadar böyle devam inşallah.ağrılara gelince ilerleyen haftalarda dahada sık olabilir bebeğin yeri daraldıkça ve ağırlaştıkça bi yerlerimize baskı yapıyorlar sağ ve sol tarafta ağrılar daha keskin oluyor ama uzun sürmüyor bunlar normal diyor dr lar rahimin doğuma hazırlık yaptığını söylüyorlar.ağrın oldukça yat ve ayaklarının altına yüksek yastıklar koy bana iyi geliyor umarım sanada iyi gelir.
hoş geldin gunnes maşallah oğluşuna isminize ayrıca bayıldığımı belirtmek isterimnasıl başlayacağımı bilemedim bir anda :)
sizleri başka bir topikte takip etmeye kasım ayında başladım. Kasım ayında tedavim başladı. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlardanım. çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. 2. Denememizde hamile kaldım. 14 yıllık evli 35 yaşındayım.
Hamile kaldıktan sonra da bu topikte sizlerle birlikte sessizce takip ederek, sizlerin sohbetlerinden çok şey öğrenerek yavaş yavaş ilerliyorum. Yaşanılan her mutlu olayda bende sizlerin paylaştığı mutluluğu, ortaya çıkan sorunlarda ise üzüntünüzü sessizce paylaştım. Bir kaç defa yazmaya çalıştım sanırım beceremedim bir türlü yanıt göndermeyi. özel mesaj için 100 adet mesaj olması gerektiği için bazen özel olarak mesaj yollamayı istesem de mümkün olmadı.sonradan bu beğenme butonu devreye girdi ve en azından paylaşımlarınızı beğenerek sizlerle olduğumu daha iyi hissettim. Gün içerisinde çok sık girip yeni bir şey var mı diye bakmadan edemez durumdayım :)
son adet tarihim 4 kasım, 10 ağustos doğum tarihi olarak görünüyor oğlumuzun. Adı da kullandığım rumuz olarak çok önceden belli idi. Kız ya da erkek farketmeyecekti. Güneş :)
merak ediyoruz diyen arkadaşlar olunca artık yazmam gerektiğini düşündümben hepinizi tanıyorum sürekli takip ettiğim için. şikayetlerimiz, yaşadıklarımız, heyecanlarımız, korkularımız, mutluluklarımız, bebek hazırlıklarımız hep aynı.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır uzun sağlıklı mutlu bir ömür yaşarız..
inş sonuçlar güzel çıkar ozoz ikinci yapılan testlerde sorun çıkmıyor genelliklearkadaşlarr herkese merhaba,
benım bilgisayarım yanımda degildi,eşimin bilgisayarından bakıp sizleri okuyordum,artık bilgisayarım geldi,kavustum özgürlüğüme.kyr'cım listeye ekleyebilecegını soylemissin .cok sevinirim.ben nasıl yapılacagını bilmiyorum.hala asağıya cizelgeyi yukleyemedim meselabenım bugune kadar uye oldugum ilk ve tek klup burası oldugundan acemiliğimden de kaynaklanıyordur diye dusunuyorum:)
ben 34 yasındayım, 4. Tüp bebek denemem, ikiz gebelik ,son adet tarihim 15 kasım eklersen cok sevinirim.biz de bugun seker yukleme testi yaptırdık.bir onceki 144 cıkmıstı sınırı gecince doktorum 3 saatlık olanından istedi.umarım bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alırız uzun ömürlü bir sekilde.hepinizi öpüyorum.sürekli yazamasam da takipteyimmm:)gunnes hosgeldin sen de aramıza, haklısın burada insan cok guzel seyler ogreniyor,en onemlisi yalnız olmadıgımızı hissediyoruz.insallah bebişler dogduktan sonra da bebek bakımları ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylasırız.
sanada günaydın canım
çok şükür herkesin bebişleri sağlıklı rabbim onları korusun.
bu kadar rahatsızlığına rağmen çalışıyorsun allah yardımcın olsun .
göğüs kremini doğumdan önce başlamalımıyız?
canım sezaryandan sonra hemen sütü olanlarda var ablamın iki sezeryan doğum yaptı hemen geldi sütü bence insandan insana değişiyor birde önerim sezeryandan sonra ğöğüse sıcak masaj yaparsanız süt daha çabuk geliyormuş bunuda arkadaşım söylemişti. yattığı oda da sıcak su varmış ameliyat yerine değdirmeden yıkamış göğüslerini hemen geldiğini söylemişti buda bi fikir .
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | Ekin/Yusuf | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | 11temmuz | normal | Kız | ||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | ||||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | ||||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
Gunnes aramıza hoşgeldin, böylesi daha keyifli, madem sık sık buradasın sen de yaz bize. Oğlunun büyümesini beraber paylaşalım, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin.
OzzOzz hemen ekledim cnm listeye bilgilerini, ancak tüm mesajlarını taradım, bebeişlerin cinsiyetlerini göremedim. Bize de maşallah merak edip sormamışız, sen biz hamişlerin kusuruna bakma:)))
muhhanim ekleyeyim cnm, sezeryan, normal mi yazayım. Listede geri sayım yapalım mı peki? Aklıma geldi, takip etmeye çalışırım, geri sayım yaparsak.
Bilgemmm ben de çok kararsızım pompa konusunda, Allahım yaşatmasın sütüm olmazsa boşuna almış olmayayım diyorum, ikiz bebeklerde kesin lazım diye okuyorum, kararsız kaldım anlayacağınız.
Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.
Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.. inşallah beklediğimiz, umduğumuz gibi sorunsuz atlatır, yavrularımız sağlıkla, zamanlarında doğarlar inşallah..
bi arkadaşım herhangi bir ilaç var mı düşürmek için demiş, sanırım yok canım, olsa derdi heralde.. sadece yediklerime dikkat ediyorum ve vitaminleri içmiyorum.. cuma günüde profesöre randevu aldık, ona da sorucam bakalım.. inşallah enzimler düşmeye başlamıştır.
merhaba aymutu canım
ben lansinosh marka göğüs kremini aldım.2 boyu var. biri 10 gr, diğeri 56 gr. ben büyük olanı aldım. doğumdan 1 ay önce başlamak faydalıymış.
doğum sonrası sıkıntı çekmemek için.ben şimdiden başladım. göğüs uçlarına sürülüyor ve hakikatten yumuşacık yapıyor.
ayrıca verdiğin süt getirme fikri için teş ederim. pompa falan aldım ama sıcak suyuda kesin deneyeceğim.