Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tekrardan merhaba..
sabah bahsettiğim durum üzerine doktoruma gittim. kan, idrar tahlilleri yapıldı ve nstye girdim. çok şükür Allahıma nst iyi çıktı, idrarda da sıkıntı yok hamdolsun ama karaciğer enzimlerimde yükselme var, alt, ast, alp sınırın üstünde :18: gebelik karaciğere zarar vermeye başlamış dedi, Allah korusun tabide yükselmeye devam ederse bebeği erken almak zorunda kalabiliriz dedi bu ihtimali düşünmek dahi istemiyorum.. inşallah 38. haftaya kadar dayanır yavrum.. haftaya tekrar gidicem tahliller tekrarlanacak. ne olur dua edin, değerler düşsün.. Allahın izniyle mayısı atlatırsak hazirana rahat girmiş olurum..
eğer sizde de varsa ihmal etmeyin arkadaşlar en azından bi tahlil yaptırın. benim bi kaç gündür var ve Allaha bin şükür çok şiddetlide değildi ama yinede değerler yüksek çıktı.. Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah, zamanlarında doğmalarını nasip etsin inşallah..
az önce ablamlada konuştum o zaten annemden kaşındığımı duyunca karaciğer enzimleri artmıştır demiş. gebelikte böbrek ve karaciğer çok önemliymiş en fazla onlar zarar görürmüş. çok fazla vitamin, ilaç içtiğim için hep içme derdi meğer onun için diyormuş. aslında yememe,içmeme dikkat ediyorum bol vitamin yiyecekler yiyorum sanırım ilaçları biraz azaltıcam. onun arkadaşı da olmuş böyle. doktoru enzimleri düşürmek için ilaçları kullanmamanızı tavsiye ediyoruz demiş. ve gerçekten değerleri düşmüş. bebeğide normal zamanında normal doğumla olmuş.. inşallah banada öyle nasip olur.. en azından 38. haftadan sonra..
arkadaşlar tekrardan merhaba..
sabah bahsettiğim durum üzerine doktoruma gittim. kan, idrar tahlilleri yapıldı ve nstye girdim. çok şükür Allahıma nst iyi çıktı, idrarda da sıkıntı yok hamdolsun ama karaciğer enzimlerimde yükselme var, alt, ast, alp sınırın üstünde :18: gebelik karaciğere zarar vermeye başlamış dedi, Allah korusun tabide yükselmeye devam ederse bebeği erken almak zorunda kalabiliriz dedi bu ihtimali düşünmek dahi istemiyorum.. inşallah 38. haftaya kadar dayanır yavrum.. haftaya tekrar gidicem tahliller tekrarlanacak. ne olur dua edin, değerler düşsün.. Allahın izniyle mayısı atlatırsak hazirana rahat girmiş olurum..
eğer sizde de varsa ihmal etmeyin arkadaşlar en azından bi tahlil yaptırın. benim bi kaç gündür var ve Allaha bin şükür çok şiddetlide değildi ama yinede değerler yüksek çıktı.. Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah, zamanlarında doğmalarını nasip etsin inşallah..
az önce ablamlada konuştum o zaten annemden kaşındığımı duyunca karaciğer enzimleri artmıştır demiş. gebelikte böbrek ve karaciğer çok önemliymiş en fazla onlar zarar görürmüş. çok fazla vitamin, ilaç içtiğim için hep içme derdi meğer onun için diyormuş. aslında yememe,içmeme dikkat ediyorum bol vitamin yiyecekler yiyorum sanırım ilaçları biraz azaltıcam. onun arkadaşı da olmuş böyle. doktoru enzimleri düşürmek için ilaçları kullanmamanızı tavsiye ediyoruz demiş. ve gerçekten değerleri düşmüş. bebeğide normal zamanında normal doğumla olmuş.. inşallah banada öyle nasip olur.. en azından 38. haftadan sonra..
herkese merhabalar bı kac gundur bakamamıstım yazılanlara okuyabıldıım kadarıyla okudum:)kasıntı problemı olan arkadaslar sıkmayın canınızı tum sıkıntılarımız kuzucuklarımızı saglıcakla kollarımıza aldıgımızda bıtecek ıns bu tarz problemler yasayıpta farkında olamayan kım bılırr ne kadarda cokk hamıs vardır bızım pımpırıklıgımız sayesınde hıcbıseyı atlamıyoruz cok sukur:) kuzucuklarımız ııı gunlerde kullansınlar ıns cıcılerını,odalarını.. guzel gunlerde tadını cıkarmayı nasıp etsın rabbım hepımıze..benim kurabiyemde bi yandan pıtpıtlıyor teyzelerine..bizde h sonu banyo malzemelerı ve dıger eksıklerı tamamladık cok sukur bı anakucagımız ve banyo sepetımız kaldı...bende tum urunlerını sebamed aldım set halınde 70 tlye ama anlamadıgım ıcındekı pısık kremı sankı deneme boyuymus gıbıydı:44:satıcı ısrarla bübchen markalı dogal oldugunu soyledıgı bı urunu tavsıye ettı ama ben daha once duymadıgım ıcın vazgectım bılmem aranızda duyan varmı..benımde dogum ıcın doktorum ısrarla sezaryan dıyor bence rıske atmayalım her bebek kıymetlı tabı ama bunlar bıraz daha zahmetlı dıyor bende ıns epıdural dusunuyorum... forumlarda okuyorum normal dogumu yasamayanlar annelıgı yarım tadıcaklar falan dıye bılseler bazıları anne olabılmek ıcın ne yollardan gecıyor...bırde sezeryanda hemen sut gelemeyebılıyormus bende sut sagma makınası bakıyorum ama karar veremedım aventmı yoksa medelamı?bırde ınsss coookkk cookk sutumuz olurda posetlerız bıle onun ıcınde bakındımayyy allahım sana bınlerce kez sukurler olsun hayal olarak kalıcak dıye endıselendıgım hersey ıcın bıze fırsat verdı gurur abıdem gobusummm senı cok seviyorumm
günaydın güzel anneler
dün 2.doz aşımı yaptırdım kolumu kaldıramıyorum
gecede ateşim 37,5 oldu
şuan iyim ama hala kolum kalkmıyor
Kizlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur ki hersey yolundaymis kizim gayet iyi gorunuyordu,seker yuklemesi olduk sonuclari 1-2 gune alacagiz insallah...umarim iyi cikar...
hep boyle guzel haberler almak en buyuk dilegim kendim icin ve hepimiz icin....
selamlar biz geldik..cumartesi dr randevumuz vardı,gittik görüşüp geldik kızlarımızla:))şükür durumları iyi,aralarında fazla fark yok..dr 15 gün sonra yerine cagırdı,4 boyutluda ayrıntılı ultrason yapılcak,15 gün sonra şeker yüklemen var dedi..onu gitmeden burda yaptırcam..şimdilik iyiyiz yani..pazar günüden beri hastaydım bogazlarım şişti,bugün düzeldik sayılır biraz,ses hala yok amabuarada sag taraftaki baskıya baktı,buscopan verdi ama ben içmek istemiyorum,uzanınca geciyo biraz nasılsa..buarada coraspin başladık hergün at dedi sizde hergün içiyormusunuz:26:yoksa iki üç günde bir içsek olurmu ki?size bi sorayım dedim..şimdilik bizden bu kadar..hepinize saglık diliyorum..
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.. inşallah beklediğimiz, umduğumuz gibi sorunsuz atlatır, yavrularımız sağlıkla, zamanlarında doğarlar inşallah..
bi arkadaşım herhangi bir ilaç var mı düşürmek için demiş, sanırım yok canım, olsa derdi heralde.. sadece yediklerime dikkat ediyorum ve vitaminleri içmiyorum.. cuma günüde profesöre randevu aldık, ona da sorucam bakalım.. inşallah enzimler düşmeye başlamıştır.
merhaba annişlerr:))çookkk şükür bugun şu buyuk dert halıne gelen aclık kan sekerı ve seker yuklememı yaptırıp sonuclarımı aldım
aclık kan sekerım 73
seker yuklemem 121 cıktı..
sanırım sevınebılırım:)cuma gunune doktorumuza gıdıcez ıns demekkı aldıgım 3 kılo oburlugumdan kaynaklanıyormus zaten bu aralar aklıma yemek yemekten baska bısı gelmıyor:)bırde bazen gece uyandıgımda kendımı sırt ustu yatmıs buluyorum ınsan ıster ıstemez uyku arasında pozısyon degıstırıyor sızlerde de oluyormu nasıl engellıcem kendımı bılmem
Günaydın kızlaaaaaar ..
Herkes iyi çok şükür..
Bende dün hastaneye gittim , kontrolümüz vardı ..
Ondan bir gün önce sol kasığımda ağrım oldu ..
Çok fazla değildi ama rahatsız etti beni .. Ertesi gün dr'a söyledim ..
Kan ve idrar tahlili yaptı bişey çıkmadı ..
Enfeksiyonum yokmuş çok şükür..
Nst'ye girdim ne olur ne olmaz diye sancım çıkmadı .. Onada çok şükür :)
Rahhim ağzı uzunluğum 31 mm .. Yani 3,1 cm oluyor .. 3 cm ve üzeri olması lazımmış..
Bütün bunlar güzel çıkınca rahimin büyümesinden kaynaklanıyordur dedi ..
Görünürde bişey yok çünkü..
Ama ihmal etmemek için tüm tetkikleri yaptırdık ..
Oğlum çok iyi maşallah , boyunu kilosunu öğrenemedim.
Devlet hastanesi söylemiyor ..
Genel sağlığı kan atımı vs onlar önemli bizim için diyorlar .. Doğru ama insan yinede merak eidyor ..
1 kiloyu geçmiştir biraz herhalde ..Öyle tahmin ediyorum.
Herkesi kocaman öpüyoruzzzzzzz ..