2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

günaydın cicim
benım burnum tıkanıyor hamile kalmadan önce bile geceleri tıkanıyordu
bende yüksekte yatıyorum 2 yastık kullanıyorum rahat ediyorum
dene istersen

tmm cnm saol denıcem bunu yoksa uyku yok bana sen nasılsın bakalım bebıs nasıl

bende diş etı kanamasıda var dişlerim hep şişti cnm yaa burnum ıcınde cnm doktr bana okyanus suyu onerdı baska bısı kullanma dedı oda fayda etmıo artık neys biraz yuksekte yatayım bari belki gecer

günaydınnnn arkadaşlarrrr

biz de dün eve çok geç geldik doktor amcamızdan haberler veremedim.. Allahıma bin şükür oğlum iyidi, gördük biraz özlem giderdik.. Allahım sağlıkla hep böyle iyi devam ettirsin inşallah..

sevincim burun tıkanıklığı bende son bi kaç gündür var.. ama çok fazla değil. biz önceden beri (eşim hassas olduğu için) yatak odamızda, oturma odamızda kalorifer üzerine su dolu bi kap koyuyoruz bi adı vardı ama unutttum şimdi. baumaxda filan satılıyor. odayı nemlendirip burun tıkanıklığını önlüyor. ama ıslak havluda konulabiliyor. bi deneyin isterseniz.. faydası oluyor.

canımm iyi olmana çok sevindim.. inşallah bundan sonrası çok daha iyi ve rahat geçer.. eğer gebelik takvimini soruyorsn profiline gir cnm, bebeğinizin tahmini doğum tarihi kısmına o tarihi gir, otomatikman yükleniyor. eğer çizgelgeyi soruyorsan google lilypie yaz ordaki siteye girip, gerekli bilgileri dolduruyorsun, bi adres çıkıyor onu profilindeki çizelge kısmına ekliyorsun canım

iyi olmana sevindim canım inş. bundan sonrasıda sorunsuz ve rahat geçer

Sanada gunaydin cnm bende 2 gundur hafif nezle var bademcikler az bucuk sisti ilik birseyler icerek geciiyorum burnum icinde bendede kuruma cok var nefes alamiyormusum gibi oluyor bazen okyanus suyu diyecektim zaten kullaniyormussun sen birde evet yastik olayi iyi fikri bu aksam bende denyecegim kizlar....eh olacak artik diymi o kadar :)

Cok gecmis olsun guzelim sorunsuz gecmesine sevindim dilerim bundan sonra hersey yolunda gider tedbirli oldugun icin bak gor zamaninda dogumunu yapacaksin insalah buna hic suphem yok....sana iyi dinlenmeler...

Ozz tekrar gecmis olsun.
Bitti gitti cok sukur.Saglicakla kucakla insallah bebiklerini:)

Lotus 32.haftada en az 2 kilo olucaktir bebegin.
Cok cabuk buyuyecektir kizin.

Kizlar normal dogum mu yoksa sezeryan mi dusunuyorsunuz?
Ben devlet hastanesine gidiyorum.
Bizim hastanede tup bebek bile olsa aksi bir durum olmadigi surece normal dogum yapiliyormus.

cnm az kaldı senın ıns hayırlısyla kucagına alırsın bıtırdınmı alısverısnı

amin canım inş. hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.
yok canım nerde kıyafetlerden biraz aldım başkada birşeyimiz yok

bugun gidip odasını vericez haftaya pazarda eşimle çıkıp hem benım hem meleğimin herşeyini alıcaz nasipse
siz naptınız bittimi alışveriş

ben normal doğumdan korkuyorum herşey yolunda gitseydi bile sezeryan isteyecektim doktordan.
benım %100 sezeryan.

ayy canım ya bendede var o burun tıkanıklığı zor nefes alıyorum bende genel sanırım..

nec canım maşaallah oğluşuna Allahım nazarlardan saklasın..

sizlerin haberini aldıkça iyi oluyoruz.
son 7 haftamıza girdik heyecanla bekliyoruz kızımın kilo almasını
ayy canım bak her gün 2tane köy yumurtası kaşar peyniri, ceviz badem et süt yoğurt bol bol ye bebeğe kilo aldıran şeyler bunşar içinide ferah tut.benim doktorumun eşi tam 32 haftada yaptı doğum şimdi maşallahı var oğluşunun:))

benim kızım tam normal doğum pozisyonunda ama ben yinede sezeryan düşünüyorum Allahın izni ile..

kuzum odası perdesı falan hazır ınş.. ama odası boyanıp yerlesıcek en onemlısıde cantamızı hazırlamadık daha beklıyoruz ole bu hafta sonu alısverıse cıkıcaz ıns idil babynın buyuk magazası var ıst oraya gıdıcez herseyını ordan alıcazz inşş...senın bebıs erken gelıcekya erken davran sen tatlım

Gunaydin kizlarrrrrrrrr.............

Nasilsiniz? Vucudu kirgin olanlara ALLAH sifa versin...

Ustte arkadasimiz sormus normal dogum mu sezeryan mi diye. Kesinlikle normal dogum herseyin dogal olmasi taraftariyim.

Ozelliklede sezeryanla dogumun nasil birsey oldugunu gordukden sonraaaaaaaa

Vucudumuz kendini daha kolay toparliyor normal dogumun faydalari gercekten cok korkmayin aci cekmekten vs. En kotu ihtimal epidural istersiniz ama normal dogumdan vazgecmeyin.

canım benimde burnum tıkanıyor bende biritlife mı ne adı reklamlarda çıkıyor burnun üzerine yapıştırılıyor onu kullanıyorum hem içinde ilaçda yok bende onu tavsiye ederim yoksa yatınca nefes alamıyorum.

Merhaba arkadaşlar
hamilelikte tespit ettiğim en belirgin şeylerden biri de devletin ve doktorlarımızn doğum öncesi 8 haftalık izin hakkını vermeleri. Tamamen gerçek ve çok doğru şekilde alınmış bir karar.
Arkadaşlar gerçekten çok ağırlaştım ve 30. Haftadan itibaren çok şikayetim var. örneğin kollarımda başlayan uyuşmalar şuanada parmaklarıma vurmuş durumda. Yazıyı zor yazıyorum sizlere. Parmak uçlarımı 1 haftadır hiç hissetmiyorum. Parmaklarımın eklemleri katlanmıyor. Yolda çok zor yürüyüp zor uyuyor zor nefes alıyorum. Yemek bile yerken aşırı yoruluyorum.
Benim gibi aynı durumda olan varmı arkadaşlar?
Doktorum bebek sinirlere baskı yaptığı için çok normal diyor. Hatta ortopedi doktoruna bile gittim. Bişeyden anlamadı boşu boşuna bide para verdim.

47 günüm kaldı arkadaşlar ama gerçekten çok yorucu geçiyor. Parmak uçlarım ve ellerim çok uyuşuk. Allahtan çoğu işimi hallettim.
Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

kesinlikle haklısın canımm.. 30dan sonra çalışmak insanı oldukça yoruyor. ben izne ayrıldıktan sonra kendimi çok daha rahat ve iyi hissediyorum. bahsettiğin şikayetler bende pek yok.. ara ara uyuşma oluyor hafif ama çok sık değil. masa başı çalışıyorsan ve sürekli bilgisayar başındaysa işin çok normal canım.. yakın zamanda gittiniz mi doktora? nasıl yavrun??

ben normal doğumdan korkuyorum herşey yolunda gitseydi bile sezeryan isteyecektim doktordan.
benım %100 sezeryan.

benim kızım tam normal doğum pozisyonunda ama ben yinede sezeryan düşünüyorum Allahın izni ile..

Kızlar bende normal doğumdan korkuyorum ..
Ben riskli gebelik bölümüne gidiyorum takip için ..
Herhalde bize sezeryan yaparlar diyordum ama meğer normal doğum şartları uygunsa ( bebekte bir sorun yoksa, çatın müsaitse) öncelik normal doğummuş..
Benim riskli gebelik bölümüne gitmemim sebebi kan pıhtılaşmam var en düşük seviye ama yinede hergün kendime 1 tane iğne yapıyorum koldan ..
35. haftalarda bıraktırıp sancının doğumun gelmesini bekliyolarmış...
Yani normal doğuma engel değil diyor dr'lar ..
Akşam eşimle konuşacaktım geç geldi .. Bu akşam bi konuşayım ..
Belki normal doğum çok rahat çok kolay ama korkuyorum ben ya saatlerce sancı çekersem , ha diyince bebek gelmiyor :)

merhabalar
bende normal doğumdan korkuyorum.
bana sorsalar tabiki sezeryan derim.
ama sağlıklı olanı normal doğum bunuda biliyorum
arkadaşım tüp bebeği sezeryan gerektirdiğini söylerdi.
yani nasılsa çatının darlığı, açılma olmaması,suyun azalması gibi tüp bebekte bir nedenmiş.
bunu hiç doktorumla konuşmadım 32. haftaya kadar kouşmayıda düşünmüyorum.
devlette eğer öyleyse sezeryan olamazsam özel hastane düşünebilirim ben.
doğum hikayeleri bölümüne bir bakın okuyun isterseniz. belki fikir edinirsiniz

VE ARTIK BU GÜNDEN SONRA 100 DEN GERİ SAYMAYA BAŞLIYORUMMMMMMMMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…