günaydın cicim
benım burnum tıkanıyor hamile kalmadan önce bile geceleri tıkanıyordu
bende yüksekte yatıyorum 2 yastık kullanıyorum rahat ediyorum
dene istersen
Günaydın kızlaaaaar ..
Sevinç bende çok yatınca belim ve sırtım ağrıyor ..
Önceden eşimi işe yollayınca 10.30'a kadar yatardım , şimdi yatmıyorum artık .. Yatamıyorummmmm :)
Burun tıkanıklığı bende de var ..
Gebelik nedeni ile burun damarlarının fazla kanlanmasından dolayı tıkanıklık olurmuş ..
Diş eti kanamasıda mesela fazla kanlanmaktanmış..
Arada fıs fıs sıkıyorum valla yoksa uyumam mümkün değil..
tmm cnm saol denıcem bunu yoksa uyku yok banasen nasılsın bakalım bebıs nasıl
Sevgili Bilgemmm, Nec86, Kyr, Nili_fer, Aymutu, Dew77 ve adını sayamadıgın diger arkadaslar....Hepinize ilginiz ve desteginiz icin tsk ederim.Dun ogleden sonra eve geldik. Rahim agzı dikilme olayı 5 dakikalık genel anestezi altında yapılan bir işlem.İşlem sonrası agrım oldu,agrı kesici ile yarım saat sonra dindi cok sukur. 1.5-2 gun boyunca da hafif hafif pembe leke geldi o kadar.Simdi artık dinleniyoruz,istirahat pozisyonunu aldık:)
Bu arada isismlerinizin altında 23+4 vs bilgiler iceren cetveli ben de ismime eklemek istiyorum,nasıl yapılıor acaba:) sizinkileri okuyorum her yazılandan sonra,ben de kendime eklemek istedim.Sevgilerrrrr,öpücükler en kocamanından....
Sevgili Bilgemmm, Nec86, Kyr, Nili_fer, Aymutu, Dew77 ve adını sayamadıgın diger arkadaslar....Hepinize ilginiz ve desteginiz icin tsk ederim.Dun ogleden sonra eve geldik. Rahim agzı dikilme olayı 5 dakikalık genel anestezi altında yapılan bir işlem.İşlem sonrası agrım oldu,agrı kesici ile yarım saat sonra dindi cok sukur. 1.5-2 gun boyunca da hafif hafif pembe leke geldi o kadar.Simdi artık dinleniyoruz,istirahat pozisyonunu aldık:)
Bu arada isismlerinizin altında 23+4 vs bilgiler iceren cetveli ben de ismime eklemek istiyorum,nasıl yapılıor acaba:) sizinkileri okuyorum her yazılandan sonra,ben de kendime eklemek istedim.Sevgilerrrrr,öpücükler en kocamanından....
sizlerin haberini aldıkça iyi oluyoruz.
son 7 haftamıza girdik heyecanla bekliyoruz kızımın kilo almasını
Günaydınnnnnnnnnnn
Kızlar nıe bos bırakıoruz topiğimizi kımse kalmadı artık kımse yazmıoBız kızımla bugün 6:30da kalktık cok yatınca sırt agrıları cekıyorum
Bu arada bısı sorcam canlarım sıze gecelerı burnu tıkanan oluomuu benım bu aralar olee hepinizi rüyamla öpüyoruzz
cnm az kaldı senın ıns hayırlısyla kucagına alırsın bıtırdınmı alısverısnı
Ozz tekrar gecmis olsun.
Bitti gitti cok sukur.Saglicakla kucakla insallah bebiklerini:)
Lotus 32.haftada en az 2 kilo olucaktir bebegin.
Cok cabuk buyuyecektir kizin.
Kizlar normal dogum mu yoksa sezeryan mi dusunuyorsunuz?
Ben devlet hastanesine gidiyorum.
Bizim hastanede tup bebek bile olsa aksi bir durum olmadigi surece normal dogum yapiliyormus.
ayy canım ya bendede var o burun tıkanıklığı zor nefes alıyorum bende genel sanırım..Günaydınnnnnnnnnnn
Kızlar nıe bos bırakıoruz topiğimizi kımse kalmadı artık kımse yazmıoBız kızımla bugün 6:30da kalktık cok yatınca sırt agrıları cekıyorum
Bu arada bısı sorcam canlarım sıze gecelerı burnu tıkanan oluomuu benım bu aralar olee hepinizi rüyamla öpüyoruzz
nec canım maşaallah oğluşuna Allahım nazarlardan saklasın..günaydınnnn arkadaşlarrrr
biz de dün eve çok geç geldik doktor amcamızdan haberler veremedim.. Allahıma bin şükür oğlum iyidi, gördük biraz özlem giderdik..Allahım sağlıkla hep böyle iyi devam ettirsin inşallah..
sevincim burun tıkanıklığı bende son bi kaç gündür var.. ama çok fazla değil. biz önceden beri (eşim hassas olduğu için) yatak odamızda, oturma odamızda kalorifer üzerine su dolu bi kap koyuyoruz bi adı vardı ama unutttum şimdi. baumaxda filan satılıyor. odayı nemlendirip burun tıkanıklığını önlüyor. ama ıslak havluda konulabiliyor. bi deneyin isterseniz.. faydası oluyor.
ayy canım bak her gün 2tane köy yumurtası kaşar peyniri, ceviz badem et süt yoğurt bol bol ye bebeğe kilo aldıran şeyler bunşar içinide ferah tut.benim doktorumun eşi tam 32 haftada yaptı doğum şimdi maşallahı var oğluşunun:))sizlerin haberini aldıkça iyi oluyoruz.
son 7 haftamıza girdik heyecanla bekliyoruz kızımın kilo almasını
amin canım inş. hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.
yok canım nerde kıyafetlerden biraz aldım başkada birşeyimiz yok
bugun gidip odasını vericez haftaya pazarda eşimle çıkıp hem benım hem meleğimin herşeyini alıcaz nasipse
siz naptınız bittimi alışveriş
Günaydınnnnnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar
hamilelikte tespit ettiğim en belirgin şeylerden biri de devletin ve doktorlarımızn doğum öncesi 8 haftalık izin hakkını vermeleri. Tamamen gerçek ve çok doğru şekilde alınmış bir karar.
Arkadaşlar gerçekten çok ağırlaştım ve 30. Haftadan itibaren çok şikayetim var. örneğin kollarımda başlayan uyuşmalar şuanada parmaklarıma vurmuş durumda. Yazıyı zor yazıyorum sizlere. Parmak uçlarımı 1 haftadır hiç hissetmiyorum. Parmaklarımın eklemleri katlanmıyor. Yolda çok zor yürüyüp zor uyuyor zor nefes alıyorum. Yemek bile yerken aşırı yoruluyorum.
Benim gibi aynı durumda olan varmı arkadaşlar?
Doktorum bebek sinirlere baskı yaptığı için çok normal diyor. Hatta ortopedi doktoruna bile gittim. Bişeyden anlamadı boşu boşuna bide para verdim.
47 günüm kaldı arkadaşlar ama gerçekten çok yorucu geçiyor. Parmak uçlarım ve ellerim çok uyuşuk. Allahtan çoğu işimi hallettim.
Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.
ben normal doğumdan korkuyorum herşey yolunda gitseydi bile sezeryan isteyecektim doktordan.
benım %100 sezeryan.
benim kızım tam normal doğum pozisyonunda ama ben yinede sezeryan düşünüyorum Allahın izni ile..