2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

meraba kızlar nasılsınızz alışverişler bebiş odaları gelmeye başladıı ohh ne güzell gelişmelerr ben daha hiç bişe almadım bebişime çok ağrım oluyodu ama bu 2 günlür kendimi ii hissediyorum başlarım artık bişiler almayaa oğlumaaa bişe soracaktım size ama utanıyom da ben kişisel temizliğimi çok zor yapmaya başladım bunun bi kolayı yokmudur acabaa sizinde zor oluyomu etek altı temizliklerinizz

kızlar merhaba bizde çok iyiyiz cuma günü randevumuz var artık oturmam kalkmam yürümem o kadar yavaşladı ki kaplumbağ gibiyim.ikiz taşımak o kadar zormuş ki sürekli tuvalete gidiyorum bebişlerim diyaframa baskı yapıyor nefes almakta zorlanıyorum kaburgalarım ağrıyor ve sürekli reflü halindeyim ama bu kadar şeye karşı onların tekmelemesi derinin altından popolarını göstermesi beni o kadar duygulandırıyor ki çok güzel duygu.....bende mayıs itibariyle doğum ayına giriyorum 32 haftalıktan sonra heran doğum olabilirmiş.bizde bütün alışverişimizi bitirdik annemler bebişilerimin bütün eşyelarını getirdiler inşallah sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur.
bilgem:canım sen şimdiden panik oluyorsan doğuma yakın her sertliği doğum sanırsın.çünkü senin dediklerinin iki katını yaşıyorum ben nefesinin kesilmesi bebişinin diyaframa yaptığı baskı bende de oluyor hatta okadar basıyorki kıpkırmızı kesiliyorum birden ter basıyor.sertleşmeside poposu kafası yada ayağı olabilir kafanı takarsan daha çok olur.sakın böyle şeylere takılma sakin ol bebişin zamanında doğacak merak etme.dün tansiyonum 4 de düştü baygın gibiydim ondan önceki hafta burnum kanadı gene tansiyonum düşüktü sakin bir şekilde oturdum geçmesini bekledin eğer uzun sürseydi hemen acile giderdim yani sakin olmazsan çocuğuna zarar verirsin.
ozzozz:canım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyorum...

canım böbreğin olduğuna eminmisin benimde böbreğe çok yakın yerim ağrıyor ama böbreğim değil belimin ağrısıymıseninde ikiz olduğu için bel taşımakta zorlanıyor.bence doktora sor sakın ihmal etme böbrek olduğunu düşünüyorsan bol su iç rahatlarsın.çok geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar ..
Haftanın ortası gelivermiş hemen ..
1 hafta kaldı çok şükür hastane randevumuza ..
Herkes iyi çok şükür...

Erva sıkıntıların başlamış ikiz annesi olarak ..
Rabbim sizlere daha çok kolaylıklar versin ..
Nilifer ve kyr'ya da tabi..

Nilifer 2 gündür arkadaşlarımın moral vermesi ile çok iyiyim ..
Sanki o bahsettiğim şikayetimde azaldı o günden sonra ..
Çok şükür..
Oğlum sabahları tekmeleriyle uyandırıyor beni tamda babasının işe gitme saatinde :)
Rabbim'e hamd olsun ..

Dün bende pekmez aldım .. Üstünü okudum kızlar içindekiler kısmı yok..
Çünkü üstüne %100 doğal yazmışlar ..
Alldım günde 4-5 kaşık içeceğim ..
Sınırda benimde kan değerim hep ..

Bizden böyle güzel anneler , hepinizi öperiz oğlumla

Son düzenleme:
erva64 cnm Allah sabır versin. nili_fer'e katılıyorum doktorunla paylaş mutlaka, dayanamayacağın kadar ağrıdan bahsediyorsun aman ihmal etme. Benim de sağımda, solumda zaman zaman ağrılar oluyor ama bahsettiğin kadar feci değil. Allahım üçünüzü de korusun.

Masideaydn ben de artık başlamayı düşünüyorum, İnşallah aldığımız herşeyi huzurla, sağlıkla kullanmaları nasip olur. Bahsettiğin temizlik konusunda ben de zorlanıyorum artık, malum göbüşler görmeye engel:) ben bir arkadaşımdan ayna ile rahat olur diye duydum, büyük bir ayna lazım sanırım. Henüz denemedim ama bir sonrakinde mecburen deneyeceğim.

nili_fer senin yazdıkların benim için o kadar önemli ki anlatamam, sen ne yazarsan pür dikkat okuyorum. Sen de benim gibi rahat birine benziyorsun, sanırım hemen hemen aynı kilo ile başladık, aynı kiloyu aldık. Uzun lafın kısası takipteyim:))) Sabah eşime okudum yazdıklarını, biz henüz birşey almadık, alışveriş başlamalı artık bak nili_fer'in yazdıklarına dedim, o da panik oldu:))) Ailece takipteyiz:))) Allahım sağlıkla sürdürmemizi nasip etsin inşallah. Doğum zamanı yaklaştı demişsin, daha 6 haftan var inşallah, ben 37.haftadan geri sayıyorum, beynimi, vücudumu ona hazırlayayım diye. Erken doğumu hiç geçirmiyorum aklımdan. Senin de vakti zamanında olacak inşallah.

Bilgemmm sağol cnm iyi dileklerin için, hepimizin yardımcısı olsun Rabbim. Nasıl düşünürsen öyle sürüyor, akışa bırak kendini, rahatla, emin ol bebeğin de daha rahat büyür, ben evde yüksek sesi bile yasakladım, eşim azcık sesini yükseltse( maç izlerken mesela:) ) karnımı gösteriyorum, çocukların etkileniyor bak hareketleri duruyor germe onları diyorum, başlıyoruz gülmeye. Gül arkadaşım sen de, aylarca bekledik bu günleri yaşamak için, tadını çıkar, bak hamilesin, bebeğin içinde ve en önemlisi bebeğine bir daha hiç bu kadar yakın olamayacaksın. Ben sürekli bunu düşünüyorum, doğdukları andan itibaren günden güne büyüyecek, günden güne bağımsızlıkları yolunda ilerleyecekler:))) Anneliğin en keyizli, en büyülü zamanlarının başında geliyor bence hamilelik...

cnm çok saol aminnn aminnn:)) senıde beklıyorum bugun gusel haberlerle gelırsın ınş ....

saol cnm hepimizi ınş güzel günler göreceğizz .....

sevinc ilahi çok güldüm, çok güzeller maşallah... Sen iyi ki bizimlesin, enerjin acaip yüksek ben senin paylaştıklarınla neşeleniyorum...

canım iyi dileklerin için sağol inşallah hersey yolunda gider ve hepimizde bebe-işlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
benim dr kontrolumde yarın inşallah iyi haberlerle gelirim.

canım nasılsın tedavin sorunsuz geçmiştir inşallah evine dönmüşsündür rabbim yardımcın olsun zamanında kucağına alırsın inşallah.

canım bende 36 haftalık olarak hesaplıyordum ama doktorum 33 haftalıkta doğarsada alıp götürebilirsin evine dedi.bide boyum benim 1.60 ve karnım o kadar büyüdü ki inş benim haftamda anlıyacaksın beni yürümekte oturmakta zorlanıyorum bide 2 kiloyu çocuklarım geçerse 33 haftalıktan sonra alırız dedi.bide 31 haftalık biri ikiz doğum yapmış 15 gün küvezde kaldıktan sonra götürmüş evine.o yüzden hazırlığımı tamamladım.bu hafta sezeryan için hazırlık yapacaz.kan pıhtıma bakacak ben sana cuma yada cumartesi yazarım.

kuzucuklarım biz geldik doktr amcamızdan kızım cok ıyıymiş maşallah doktr hersey normal dedı bakalım su anda normal dogum gözüküomuş hayırlısı cok oslemısm tatlısımı gördüm geldim

Sevinc cok sevindim herseyin normal olmasina insallah guzelim hep boyel gider hepimizin de tabi :)
Diger adini sayamadigim arkadasilarimada selamlar hep guzel haberler vermenizi diliyorum...

OzzOzz dilerim rahim dikilme olayi iyi gecmistir hersey yolunda gider umarim bundan sonrasi icin...

Hepinize opucukler.

Sevgili Bilgemmm, Nec86, Kyr, Nili_fer, Aymutu, Dew77 ve adını sayamadıgın diger arkadaslar....Hepinize ilginiz ve desteginiz icin tsk ederim.Dun ogleden sonra eve geldik. Rahim agzı dikilme olayı 5 dakikalık genel anestezi altında yapılan bir işlem.İşlem sonrası agrım oldu,agrı kesici ile yarım saat sonra dindi cok sukur. 1.5-2 gun boyunca da hafif hafif pembe leke geldi o kadar.Simdi artık dinleniyoruz,istirahat pozisyonunu aldık:)
Bu arada isismlerinizin altında 23+4 vs bilgiler iceren cetveli ben de ismime eklemek istiyorum,nasıl yapılıor acaba:) sizinkileri okuyorum her yazılandan sonra,ben de kendime eklemek istedim.Sevgilerrrrr,öpücükler en kocamanından....

Günaydınnnnnnnnnnn
Kızlar nıe bos bırakıoruz topiğimizi kımse kalmadı artık kımse yazmıo Bız kızımla bugün 6:30da kalktık cok yatınca sırt agrıları cekıyorum
Bu arada bısı sorcam canlarım sıze gecelerı burnu tıkanan oluomuu benım bu aralar olee hepinizi rüyamla öpüyoruzz

Eklentiler

• $sirin-hareketli-resimler.gif
    42,1 KB · Görüntüleme: 22

günaydın cicim
benım burnum tıkanıyor hamile kalmadan önce bile geceleri tıkanıyordu
bende yüksekte yatıyorum 2 yastık kullanıyorum rahat ediyorum
dene istersen

Günaydın kızlaaaaar ..
Sevinç bende çok yatınca belim ve sırtım ağrıyor ..
Önceden eşimi işe yollayınca 10.30'a kadar yatardım , şimdi yatmıyorum artık .. Yatamıyorummmmm :)
Burun tıkanıklığı bende de var ..
Gebelik nedeni ile burun damarlarının fazla kanlanmasından dolayı tıkanıklık olurmuş ..
Diş eti kanamasıda mesela fazla kanlanmaktanmış..
Arada fıs fıs sıkıyorum valla yoksa uyumam mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…