erva64 cnm Allah sabır versin. nili_fer'e katılıyorum doktorunla paylaş mutlaka, dayanamayacağın kadar ağrıdan bahsediyorsun aman ihmal etme. Benim de sağımda, solumda zaman zaman ağrılar oluyor ama bahsettiğin kadar feci değil. Allahım üçünüzü de korusun.
Masideaydn ben de artık başlamayı düşünüyorum, İnşallah aldığımız herşeyi huzurla, sağlıkla kullanmaları nasip olur. Bahsettiğin temizlik konusunda ben de zorlanıyorum artık, malum göbüşler görmeye engel:) ben bir arkadaşımdan ayna ile rahat olur diye duydum, büyük bir ayna lazım sanırım. Henüz denemedim ama bir sonrakinde mecburen deneyeceğim.
nili_fer senin yazdıkların benim için o kadar önemli ki anlatamam, sen ne yazarsan pür dikkat okuyorum. Sen de benim gibi rahat birine benziyorsun, sanırım hemen hemen aynı kilo ile başladık, aynı kiloyu aldık. Uzun lafın kısası takipteyim:))) Sabah eşime okudum yazdıklarını, biz henüz birşey almadık, alışveriş başlamalı artık bak nili_fer'in yazdıklarına dedim, o da panik oldu:))) Ailece takipteyiz:))) Allahım sağlıkla sürdürmemizi nasip etsin inşallah. Doğum zamanı yaklaştı demişsin, daha 6 haftan var inşallah, ben 37.haftadan geri sayıyorum, beynimi, vücudumu ona hazırlayayım diye. Erken doğumu hiç geçirmiyorum aklımdan. Senin de vakti zamanında olacak inşallah.
Bilgemmm sağol cnm iyi dileklerin için, hepimizin yardımcısı olsun Rabbim. Nasıl düşünürsen öyle sürüyor, akışa bırak kendini, rahatla, emin ol bebeğin de daha rahat büyür, ben evde yüksek sesi bile yasakladım, eşim azcık sesini yükseltse( maç izlerken mesela:) ) karnımı gösteriyorum, çocukların etkileniyor bak hareketleri duruyor germe onları diyorum, başlıyoruz gülmeye. Gül arkadaşım sen de, aylarca bekledik bu günleri yaşamak için, tadını çıkar, bak hamilesin, bebeğin içinde ve en önemlisi bebeğine bir daha hiç bu kadar yakın olamayacaksın. Ben sürekli bunu düşünüyorum, doğdukları andan itibaren günden güne büyüyecek, günden güne bağımsızlıkları yolunda ilerleyecekler:))) Anneliğin en keyizli, en büyülü zamanlarının başında geliyor bence hamilelik...