canım karnındaki kasılmalar gayet normal senin haftalarında iken bende çok sık hemde çok sık yaşadım iki doktorumada sordum gayet normal olduğunu söylediler aynı sertleşme aynı nefes kesilmesi ve hızlı kalp atış özellikle yatarken oluyorsa eğer çok daha fazla yaşadım bu belirtileri fakat ilerleyen zamanlarda geçti. kim yazdı hatırlayamıyorum ama bi arkadaşın daha ilerleyen haftalarda azalmıştı belirtileri. şimdi ara arada olsa yinede yaşıyorum aynı şeylrinım . doktorlarım ağrı ile beraber düzenli olursa o zaman korkmalsısın demişti o yüzden sakin oö canım. bu erken doğum belirtisi olsaydı ben şimdiye kadar çoktan doğurmuştum:))
canım hadi bakalım gidin gelin sağlıkla söylediğim gibi çok basit bir işlem ve güvenli..Kyr,sevgili arkadasım ne kadar guzel tum yazılanları okuyup,bizlere yanıt veriyorsun.İnceligin ,ilgin icin tsk ederim. İyi ki birbirimizle paylaşıyoruz,cunku bizi en iyi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.Seni ve bızdıklarını opüyorum....
Bilgemmm, cnm ben de kasılma deyince yogun regl agrısı seklinde oluyor sanmıstım.Senin bahsettigin kasılmaları ben de yasıyorum. Soyle dusunuyorum bebişim kafasını dayadı,biraz onu oksayayaım diyorum.Gercekten de o sertlik olan yeri oksuyorum,minigim de anlıyor,kafasını oradan cekiyor:) bu oyun gibi oldu artık aramızda.
Poyraz 18, arkadasım rahim agzı ölcümünü sormussun.Benim tup bebek doktorum 14,15,16 ve 17. haftalarda baktır.ikiz oldugu icin rahim agzı erken acılabilir demisti. Baktırdıgımda hersey normaldi.Ama 22. haftanın ortasında yanı gecen hafta kahverengi leke gelince tekrar gittim.Doktor açılma yok ama yine de biz dikelim her ihtimale karsı dedi.
Bugun rahim agzı dikilecek,bu gece hastanedeyiz ,yarına çıkacagız insallah.Ondan sonra doğuma kadar evde istirahat:) Lutfen dualarınızı bizden eksik etmeyin. Kuzucularımın ve benım ihtiyacım olacak:)