Sanada gunaydin Sevinc :) pozitifligin enerji veriyor....bizim bugun doktor kontorlumuz var 1 ay sonra kizimi gorecegim cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin ...hepinizi opuyorum
sevincimm walla herkes geziyor bencede.. artık havalar ısındı da.. haftasonları genede bi kaç saat çıkıyoruz biz de.. güneşten d vitamini alalım dimi
kuzucum bencede gezmekten yazamıolar annecıklerartık yürüyüş gerekli tabi bu arada izne ayrıldıgına sevındım bırazda dinlen cok calıstın tatlım bebişinlee yatt dinlenn ohhh
Günaydınlar kızlar ..
Havalar biraz düzeldi ama ben hep evdeyim , belim o kadar çok ağrıyor ki kızlar ..
Erken mi başladı acaba ?
Sizlerde beli ağrıyan var mı?
Kızlar göğüs pompası bende alacağım ..
İlk başlarda sütü gelmeyen o kadar çok tanıdığım oldu ki, pompa sayesinde artırduılar sütlerini..
Yalnız manule mi , elektronik mi karar veremedim ?
bilgemm merhaba
benimde belim ağrımaya başladı. bebeğin ağırlığından kaynaklandığı için erken olduğunu sanmıyorum.
göğüs pompası kesinlikle elektrikli olandan al.
nec canım demek izne ayrıldın. karnında bebişinle son 2 ayın tadını çıkar. bende haftaya çalışabilir raporu alacağım doktorumdan.
mayıs ortasıo gibide ayrılırım işimden.
kızlar az önce bebek arabamıza da sipariş ettik. graco symbio travel sistem aldık.
Nec , benim beğendiğim pijama ve gecelikte emzirmeye uygun ..
Düğmeli ve kopçalı..
Hatta pijama yarın geliyor , resmide bu ..
Eki Görüntüle 381976
Eki Görüntüle 381977
Bu üç parça , biz yaza doğum yapacağımız için asklı badi olsun istedim , evimizde 6 . katta ve çok sıcak oluyor .. Hastanede yürürken yada eve biri gelince bolerosunu takarım hemen üstüme ..
Muhannim karar vereceğim en kısa zamanda , elektrikli daha iyi olur gibi geliyor ..
kizlar selam herkese,
doktor gayet iyi gecti bugun coksukur hersey yolunda olmasi gerektigi gibi doktorumsadece rahim seklimden kaynaklanan bir durum var cocuk cok rahat degil gibi gorunuyor ama onun icin yapacak birsey yok elimizde olan rahim bu :))) dilerim ilerleyen haftalarda iyice sIkismaz kuzum bakalim gorecegiz...miyom vardi o da buyumemis simdilik sorun yok ama oyleee duruyor orda iste boyle arkadaslar...hepinizi cok opuyorum...
hepinize tesekkür edriz teyzeleri rabbim hep guzel gunler gostersın kuzularımızabiz 5 aya gırıcez yakında ıns bı ıkı gundur benımde sabahları karnımdamı kasığımdamı kestıremediğim bi ağrım oluyor o yuzden bıraz keyfım kacar gıbı oldu acaba kullandıgım balık yagımı yan etkı yapıyorkı boll boll dınlenıyorum kuzumla kucuk kucuk pıtpıtlarını hısetmek ıcın sekılden sekıle gırmemde cabası tabı bıde bısı sorucam bu ıslak mendıl ısıtıcıları ve bebe fonu ıcın bı arastırma yaptınızmı?bu arada pijamalar cook sevimli görünüyolar iyi günlerde boll boll süt emdirmek için kullansın cici anneler...
Düğmeli ve kopçalı..
Eki Görüntüle 381976
Eki Görüntüle 381977
Bu üç parça , biz yaza doğum yapacağımız için asklı badi olsun istedim , evimizde 6 . katta ve çok sıcak oluyor .. Hastanede yürürken yada eve biri gelince bolerosunu takarım hemen üstüme ..
Muhannim karar vereceğim en kısa zamanda , elektrikli daha iyi olur gibi geliyor ..
Düğmeli ve kopçalı..
Eki Görüntüle 381976
Eki Görüntüle 381977
selam hanımlar nasılsınız?biraz gecmişi okudumda ayy ne güzel herkes bişeyler almaya başlamış:))biz daha küçük oldugumuz için biraz büyüyelim istiyorum..cumartesi dr a gitcez bakalım..buarada ikiz hamile arkadaşlara sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı?bana düşük riski yaptıgını sölediler,bende yaptırmadım,hafta sonu dr ma sorcam illa yaptır derse yaptırayım diyorum:26:buarada listeyle kyr arkadaşımmı ilgileniyodu?bizim cinsiyetlerimiz yazılmıştı ama listede silinmiş şimdi:26:rabbim nasip ederse prenseslerimiz olcak inş.,listeye yeniden eklerseniz sevinirim..herkese sevgiler..
selam hanımlar nasılsınız?biraz gecmişi okudumda ayy ne güzel herkes bişeyler almaya başlamış:))biz daha küçük oldugumuz için biraz büyüyelim istiyorum..cumartesi dr a gitcez bakalım..buarada ikiz hamile arkadaşlara sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı?bana düşük riski yaptıgını sölediler,bende yaptırmadım,hafta sonu dr ma sorcam illa yaptır derse yaptırayım diyorum:26:buarada listeyle kyr arkadaşımmı ilgileniyodu?bizim cinsiyetlerimiz yazılmıştı ama listede silinmiş şimdi:26:rabbim nasip ederse prenseslerimiz olcak inş.,listeye yeniden eklerseniz sevinirim..herkese sevgiler..
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | |
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | |
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | ||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | ||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | |
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Kaan | |||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | |
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | |
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | Kız | ||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | |||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
pijama takımı gayet hoş nerden aldın fiyatı nedir ben birkaç tane sordum fiyatlar 100 den başlıyor bana çok geldi açıkçası.
iyi günlerde kullanmak nasip olur inş.
çok güzelmiş canımmm güle güle kullan. çok ta mantıklı hem askılı hem yarım kollu olması.. internetten mi sipariş ettin cnm? hangi siteden?
yavrunu gördün geldin demek cnm. ne güzel herşey yolundaymış sağlıkla devam etsin inşallah... miyomunun büyüyemesi de gayet güzel bi haber. inşallah rahminden yana bi sıkıntı olmaz.. içini ferah tutmaya çalış cnm.. dualarımız hepimize..
canım sen böyle paylaştıkça ben daha çok heycanlanıyorum :))) canım bu arada ben hastanede bizim doktoru beklerken doğumda getirilmesi gerekenler diye liste koymuşlar onu görmüş ve almıştım 2 yada 3 ay önce ondan pijamayı önden düğmeli diyor sende öyle bişey duydunmu.