2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Sanada gunaydin Sevinc :) pozitifligin enerji veriyor....bizim bugun doktor kontorlumuz var 1 ay sonra kizimi gorecegim cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin ...hepinizi opuyorum

kuzucum saolcnm dualrım senınle hayırlısyla gıder gelrısn ıns hemen yaz gelınce merakta bırakma bebeğim

sevincimm walla herkes geziyor bencede.. artık havalar ısındı da.. haftasonları genede bi kaç saat çıkıyoruz biz de.. güneşten d vitamini alalım dimi

kuzucum bencede gezmekten yazamıolar annecıkler artık yürüyüş gerekli tabi bu arada izne ayrıldıgına sevındım bırazda dinlen cok calıstın tatlım bebişinlee yatt dinlenn ohhh

saol cnm benim yaa.. dinlenme iyi gelecek inşallah.. gündüzleri beraber gezelim artık

kızlar nasılsınız kuzucuklarınızla iyisinizdir inşallah.ankarada hava cok güzel valla bugün bende birazdan çıkıp yürüyeceğim hava alalım meleğimle.
alışverişe gelince kızlar ben daha hiç birşey almadım ama hediyelerimiz gelmeye başladı annanne teyze alıp duruyorlar valla.benim ikinci olacağı için kıyafet ve bakım ürünleri dışında eksiğimiz yok.kıyafetleri bu ay sonunda alıcam inşallah.mayıs ayında pek gezemem herhalde.

bakım ürünlerinide nivea nınkileri alırım kızımda onu kullanmıştım özellikle pişik kremi mükemmeldi.

benim göğüs pompam medela manuel olanıydı memnun kaldım çok gerek duymadım çünkü sütüm hemen geldi kızımda emdi çok şükür sadece sütümün çok olduğunda göğsümü rahatlatmak için kullanmıştım.

nec canım demek izne ayrıldın. karnında bebişinle son 2 ayın tadını çıkar. bende haftaya çalışabilir raporu alacağım doktorumdan.
mayıs ortasıo gibide ayrılırım işimden.

kızlar az önce bebek arabamıza da sipariş ettik. graco symbio travel sistem aldık.

teşekkürler canım darısı size inşallahh.. evde durmak çok farklıymış tavsiye ederim

selam hanımlar nasılsınız?biraz gecmişi okudumda ayy ne güzel herkes bişeyler almaya başlamış:))biz daha küçük oldugumuz için biraz büyüyelim istiyorum..cumartesi dr a gitcez bakalım..buarada ikiz hamile arkadaşlara sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı?bana düşük riski yaptıgını sölediler,bende yaptırmadım,hafta sonu dr ma sorcam illa yaptır derse yaptırayım diyorum:26:buarada listeyle kyr arkadaşımmı ilgileniyodu?bizim cinsiyetlerimiz yazılmıştı ama listede silinmiş şimdi:26:rabbim nasip ederse prenseslerimiz olcak inş.,listeye yeniden eklerseniz sevinirim..herkese sevgiler..

Nec , benim beğendiğim pijama ve gecelikte emzirmeye uygun ..
Düğmeli ve kopçalı..
Hatta pijama yarın geliyor , resmide bu ..

Bu üç parça , biz yaza doğum yapacağımız için asklı badi olsun istedim , evimizde 6 . katta ve çok sıcak oluyor .. Hastanede yürürken yada eve biri gelince bolerosunu takarım hemen üstüme ..

Muhannim karar vereceğim en kısa zamanda , elektrikli daha iyi olur gibi geliyor ..

kizlar selam herkese,

doktor gayet iyi gecti bugun coksukur hersey yolunda olmasi gerektigi gibi doktorumsadece rahim seklimden kaynaklanan bir durum var cocuk cok rahat degil gibi gorunuyor ama onun icin yapacak birsey yok elimizde olan rahim bu :))) dilerim ilerleyen haftalarda iyice sIkismaz kuzum bakalim gorecegiz...miyom vardi o da buyumemis simdilik sorun yok ama oyleee duruyor orda iste boyle arkadaslar...hepinizi cok opuyorum...

hepinize tesekkür edriz teyzeleri rabbim hep guzel gunler gostersın kuzularımızabiz 5 aya gırıcez yakında ıns bı ıkı gundur benımde sabahları karnımdamı kasığımdamı kestıremediğim bi ağrım oluyor o yuzden bıraz keyfım kacar gıbı oldu acaba kullandıgım balık yagımı yan etkı yapıyorkıboll boll dınlenıyorum kuzumla kucuk kucuk pıtpıtlarını hısetmek ıcın sekılden sekıle gırmemde cabası tabıbıde bısı sorucam bu ıslak mendıl ısıtıcıları ve bebe fonu ıcın bı arastırma yaptınızmı?bu arada pijamalar cook sevimli görünüyolar iyi günlerde boll boll süt emdirmek için kullansın cici anneler...

çok güzelmiş canımmm güle güle kullan. çok ta mantıklı hem askılı hem yarım kollu olması.. internetten mi sipariş ettin cnm? hangi siteden?

yavrunu gördün geldin demek cnm. ne güzel herşey yolundaymış sağlıkla devam etsin inşallah... miyomunun büyüyemesi de gayet güzel bi haber. inşallah rahminden yana bi sıkıntı olmaz.. içini ferah tutmaya çalış cnm.. dualarımız hepimize..

canım zaman zaman hepimize oluyor o ağrılar.. yalancı doğum sancıları deniyor çoğuna.. seninki de öyle bir durumdur. uzun sürmediği ve kısa süre tekrar etmediği sürece normalmiş.. moralini yüksek tut cnm..

pijama takımı gayet hoş nerden aldın fiyatı nedir ben birkaç tane sordum fiyatlar 100 den başlıyor bana çok geldi açıkçası.
iyi günlerde kullanmak nasip olur inş.

canım sen böyle paylaştıkça ben daha çok heycanlanıyorum :))) canım bu arada ben hastanede bizim doktoru beklerken doğumda getirilmesi gerekenler diye liste koymuşlar onu görmüş ve almıştım 2 yada 3 ay önce ondan pijamayı önden düğmeli diyor sende öyle bişey duydunmu.

canım ben aşı iki tane oldum 1 ay ara ile doktorum önerdi olmamı.eğer öyle bir tehlike olsaydı doktorum bana kesinlikle önermezdi çünkü benim artık az sürem kaldığı için doktorum erken doğum olmasın diye proloton iğneye tekrara başlattı önlem için.çünkü bizde 30 haftalıktan sonra heran doğum olabiliyormuş.o yüzden kulaktan dolma şeylere inanma derim.pozitif ol doktorun ne derse onu yap çünkü ben öyle yapıyorum.

Ben de ilkini oldum cnm, doktorum onayladı ol diye. İkincisini de ay sonu olacağım. Listenin son hali sayfa 292de, senin prenseslerin de orada:))) Ben tekrar yayınlayayım için rahat etsin..

Son düzenleme:
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekimKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Kaan
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
akasya1978331.deneme16kasım22ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

Günaydın kızlar ...

pijama takımı gayet hoş nerden aldın fiyatı nedir ben birkaç tane sordum fiyatlar 100 den başlıyor bana çok geldi açıkçası.
iyi günlerde kullanmak nasip olur inş.

Kızlar ben bu takımı lohusa.shop'tan aldım 100 tl 'ye .. Aslına bakarsanız bana da çok geldi ben şimdiye kadar pijama takımlarıma en fazla 30 tl vermişimdir..
Ama hamile giyimler hep pahalı malesef .. Bu bulduğum en uygun fiyatlı olanlardan ..
Birde gecelik ve sabahlık takımı alacaktım aynı siteden ama beğendiğim modelim bedeni kalmamış artık onu başka yerlerden bakıcam ..
İnternette o kadar çok araştırdım ki hep fiyatlar inanılmaz pahalı , almaya mecburuz ya , bilerek yapıyolar galiba !!

Lotus hiç duymadım böyle bir şart ..
Eğer öyle bir şart varsa bizim hastanede de artık evde giyeriz ne yapalım ..
Benim ev o kadar çok sıcak oluyor ki bayılıyoruz , yavrumda çok zorlanacak bu sene .. İnşallah çok sıcak olmaz..
O yüzden böyle askılı bir model tercih ettim ..

Kızlar daha çok eksiğimiz var ..
Ben erken başladım alışverişe ama her ay bir iki bişey alıyorum , son aylara bırakırsam hepsini birden alamam diye ..
İnşallah çok güzel günlerde sağlıcakla kullanılırız , bizde yavruşlarımızda ..

kizlar herkese selam,

ya size birsey soracagim uzun zamandir var ama son 2 gun epey artti size danismak istedim benim goguslerim epey buyudu malumunuz eminim herkesin oyledir ancak son zamanlarda kasintim cok ve pembe hatta kirmizi goguslerim sizlerdede kizarma yada asiri kasintisi olan varmi?bunun icin ne yapiyorsunuz?ben kakao yagi'bebe yagi ve bilumum kremler deniyorum fakat yine kasniti tam gecmiyor tatli tatli kasiniyor.Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…