2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

merhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldik:KK53:kapı susumuzü bile aldık:KK37: beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için:KK43:(malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorum:KK50:bu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26:

canım sen kaç haftalık hamilesin merak ettimm . neredeyse herşeyini aldın oğluşunun ben daha hiç bişe almadıım

canım sen kaç haftalık hamilesin merak ettimm . neredeyse herşeyini aldın oğluşunun ben daha hiç bişe almadıım

yanlız değilsin canım ben de başlamadım alışverişe , kısmetse önümüzdeki hafta sonu odasını sipariş edeceğiz, mayıs ayında da alışveriş düşünüyorum işallah....

günaydın güzel bir hafta sonu sizinle olsun

merhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldik:KK53:kapı susumuzü bile aldık:KK37: beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için:KK43:(malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorum:KK50:bu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26:
güle güle sağlıkla kullansın paşamız..ben bakım ürünlerini niveanın almayı düşünüyorum birçok kişi tavsiye ediyor. ayrıca paylşmak istedim en iyi pişik kremi niveanınkiymiş

günaydınnnn herkesee sanırım biraz geç oldu günaydın demek için ama :KK1:

sevincim ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 7.8 kg almıştım sen epey az almışın :KK34: ilk defa 70i gördüm yavrum sayesinde olunca nasıl mutlu oldum anlatamammm :)

karasucum bebek arabası için 3000 tl fazla değil mi?? merak ettim birazdan internetten baktım eminim çok iyidir. ama açıkcası o kadar bütçe ayıramam şu an araba için.. keşke olsa herşeyin en güzelini alsak yavrularımıza ama zamanla inşallahh.

poyrazcımm ne güzell alışveriş yapmışınız oğlun iyi günlerde kullansın inşallah.. ben bakım ürünleri için chicco kullanmayı düşünüyorum ablam yengem kullandılar çok memnunlar..

teşekkür ederim arkadaşlar.
ateşim bir daha çıkmadı çok şükür. öksürüğe çevirdi iyice uykuda tıkanıyorum. karışımlar fayda etmedi. öksürdükçe rahim kasılıyo sanki yarın kulak burun boğaz doktoruna gidicem. ilaç almak istemiyorum ama napıyım böylesi daha zararlı diye düşünüyorum korkuyorumda.
birde arkadaşlar burnumu her temizlememde kan geliyor. bu aylarda burun kanamaları olabilirmiş. sizlerde de var mı?

isimler yazılmaya başlanmış listede...
allahım korusun meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah :nazar:

herkese güzel bir haftasonu diliyorum...

Canim oksuruk icin kara turp al tepeden bir delik ac icini aczik bosalt ve o bosalttigin yere bal koy biraz ikisi beklesin sonra alttan kucuk bri delik ac bir abradag oturt yavas yavas aksin bardaga onu ic inan super bir olay sak diye keser oksurugunu ilac kullanmaktan iyidir...birde gecen gun duydum vicks'i ayak altina surup bir corap giy bir kac saat bekle aninda geciyor diyorlar...gerci vicks kullanilirmi onu sormak lazim doktora? ama turp dogal bir yontem tavsiye ederim..tekrar gecmis olsun....

Bu arada zevkle takip ediyorum alisverislerinizi :) bende kendime sayenizde ufak bir liste yaptim...hastane cikisi olayina bende baktim cok basarili hersey var icinde bende iyi bir dukkandan alinirsa cok is gorecegine eminim.
Ben henuz alisveris icin kendimi hazir hisssetmiyorum henuz bir cop bile almadim kuzuma sadece 2-3 parca hediye geldi o kadar ,6 ay bitsin sizler gibi bende yavas yavas bakmaya baslayacagim ..herkese zamaninda saglikli dogumlar diliyorum...:nazar::emir_bebek:

Poyraz iyi günlerde kullan cnm. Oglusun saglikla gelsin, huzurla kullansın aldıklarını. Ben bakım ürünlerini sebamed alacağım. Oda ben de yapmayacağım, saglikla uyuyacaklari bir yatakları olsun da inşallah.
Nec kesinlikle katılıyorum, araba için çok yüksek bir rakam. Alana saygı duyarım bu is tamamen bütçe ile ilgili. Benim toplamda harcamayı düşündüğüm rakam bu:KK66:)
Cloudly mis kokulunun odasına karar vermişsin, gerisi bir solukta biter. Hayirla kullan inşallah.

Canim oksuruk icin kara turp al tepeden bir delik ac icini aczik bosalt ve o bosalttigin yere bal koy biraz ikisi beklesin sonra alttan kucuk bri delik ac bir abradag oturt yavas yavas aksin bardaga onu ic inan super bir olay sak diye keser oksurugunu ilac kullanmaktan iyidir...birde gecen gun duydum vicks'i ayak altina surup bir corap giy bir kac saat bekle aninda geciyor diyorlar...gerci vicks kullanilirmi onu sormak lazim doktora? ama turp dogal bir yontem tavsiye ederim..tekrar gecmis olsun....

teşekkür ederim canım.
KBB doktoru doğal deniz suyu verdi onu yapıyorum burnuma. birde asist şurup verdi daha içmedim ama. turpu duymuştumda denemedim hiç. bugün bakıcam bi bulabilirsem alıp denicem. bala limon sıkıyorum eşim pekmezli bi karışım yapıyo onları içiyorum. içim dışım greyfurt portakal oldu.

alışverişe çıkan arkadaşlar güle güle kullansın paşalar prensesler aldıklarınızı.

bende daha hiç bişey almadım. nisan ayından sonra inşallah başlıcam bende. ama sayenizde aklımda baya bişey oluştu.
bende park yatak düşünüyorum. evde istediğim yere taşıyabilirim. kullanan arkadaşlarım var memnunlar. 1 yıl sonra oda takım almayı düşünüyorum.

bende sebamedi kullanmayı düşünüyorum. kardeşimin oğlu olduğunda hani bilenen tüm markaları kullandılar. vücuduna alerji yaptı. en sağlıklısı bence sebamed.

Gelelim kilo konusuna. 55 le hamile kaldım şu an 60 kiloyum. yaklşık 3 haftadı almadım. hele şu bir haftadır iştahta pek olmayınca.
70 e kadar yolu var yavrum için herşeye değer :KK1:
öpüyorum sizi iyi bakın kendinize....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
hafta başı mesainin ilk saatleri sizlere yazmadan işimi yapmak istemedim.
yazılanların hepsini okudum. ne güzel herkes alışveriş telaşında
arkadaşlar hastane çıkış olarak hepsini inceledim. ya aziz bebe yada idil bebe hastane çıkış takımını alın. diğer markaların penyelerini elleyin aradaki farkı göreceksiniz. yumuşacık penyeleri. ben aziz bebe aldım.ayrıca çok küçük kıyafetleri tercih etmeyin.

bebek arabası olarak 3000 tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum. benim beğendiğim yeni model 4 tekerlekli- travel sistem arabalar 1000 tl civarında. o fiyatın bile çok olduğu kanısındayım. sonuçta en fazla 3 yıl binecek.

arkadaşlar alışverişlerinizi çok geç zamana bırakmayın. neden mi. çünki 6. aydan sonra anne vücudunda ağırlaşma oluyor, çok fazla gezemiyorsunuz. ayrıca son 40 gün ara ara gelen doğum sancılarımız başlayacakmış. öyle olunca gezmek mümkün olmaz.

arkadaşlar göğüs pompası ve biberon olarak ben philips avent alıcam. bakım ürünlerinin markasına karar vermedim.

haftasonu eşimle hastanede dağıtacağımız bebek şekerimizi belirledik. görseniz çok şeker.

şimdilik bu kadar yeter yine yazarım.

Poyraz iyi günlerde kullan cnm. Oglusun saglikla gelsin, huzurla kullansın aldıklarını. Ben bakım ürünlerini sebamed alacağım. Oda ben de yapmayacağım, saglikla uyuyacaklari bir yatakları olsun da inşallah.
Nec kesinlikle katılıyorum, araba için çok yüksek bir rakam. Alana saygı duyarım bu is tamamen bütçe ile ilgili. Benim toplamda harcamayı düşündüğüm rakam bu:KK66:)
Cloudly mis kokulunun odasına karar vermişsin, gerisi bir solukta biter. Hayirla kullan inşallah.

sağol canım arkadaşım işallah hepimiz kullanalım sağlıklı günlerde işallah

kızlar ne güzel haberler herkes herşeyi tamamlamış daha ben hiç bir şey almadım.bu hafta sonu çıkar herhalde alırım.bu hafta yatak siparişide verecem.benim ikiz olduğu için bir şeyi iki kere düşünüyorum bunumu alsam onumu diye bu alışveriş işi bayağı zormuş :)))) günler ilerledikçe beni doğum heycanı sarmaya başladı inşallah çocuklarımızı sağ sağlim kucağımıza alırız.

günaydınnnn herkesee sanırım biraz geç oldu günaydın demek için ama :KK1:

sevincim ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 7.8 kg almıştım sen epey az almışın :KK34: ilk defa 70i gördüm yavrum sayesinde olunca nasıl mutlu oldum anlatamammm :)

karasucum bebek arabası için 3000 tl fazla değil mi?? merak ettim birazdan internetten baktım eminim çok iyidir. ama açıkcası o kadar bütçe ayıramam şu an araba için.. keşke olsa herşeyin en güzelini alsak yavrularımıza ama zamanla inşallahh.

poyrazcımm ne güzell alışveriş yapmışınız oğlun iyi günlerde kullansın inşallah.. ben bakım ürünleri için chicco kullanmayı düşünüyorum ablam yengem kullandılar çok memnunlar..

Evet cnm biraz pahalı fakat esim Cook. Beğendi bnm hiç aklımda yoktu bu marka birkaç arkadasımız var çevremizde kullanan çok memnunlar fakat bizim bir arkadasımızı basına kötü bir olay geldi tabiki Rabbim korudu o çok ayrı ama bebekleri 6aylikkn ailece arkadaşıyla Göcek'te tatile gidiyorlar arkadaşlarının kızları bebek arabasını sürüyor güle oynaya gidiyorduk ve bir anda diyor bebe arabası yüz üstü biz cocuk gitti dedik çok yararsiz gördüğümüz bir kemer bebeği tuttu diyr ve esim duydugu günden beri bu olayı bir bebeğim olursa alacağım araba bu diyor dü fakt ben mıma gördükten sonrafikrim. Değişti bırakmanızı tavsiye ederim ama bende seninle aynı fikirdeyim bana da 3000tl bütün aparatlaryla vermek çok gereksiz geliyor Rabbim insallh aldığımız seyleri evlatlarımıza giydirmeyi küllanmayi nasip etsin

Günaydınnnnnn güzel anneler... Havalar ısındı herkes kendini sokağa attı anlaşılan. Gezin valla elimizi kolumuzu sallayarak son gezmelerimiz:KK66:))

Günaydınnnnnn güzel anneler... Havalar ısındı herkes kendini sokağa attı anlaşılan. Gezin valla elimizi kolumuzu sallayarak son gezmelerimiz:KK66:))

sanada günaydın kayracım

vallahi bizim burada havalar soğuk ve ben hala çalışıyorum.:KK43:((((

kayracım senin biri kız biri erkekti yanılmıyorsam bebeklerinin. onlara uygun müthiş bir araba var. joker. com adresinde.

ikiz bebek arabası. bir tarafı kırmızı bir tarafı mavi. biri kız biri erkek ikizler için yapılmış bayıldım. çok şeker. bi bak. beğenirmisin bilmiyorum.

Kolay gelsin cnm, doğru hatırlıyorsun. Allahım nasip ederse bir kızım, bir oğlum olacak. Bahsettigin arabayı gördüm, bayıldım ben de ama henüz alışverişe baslamadigim için alıcı gözüyle bakmadım. Fonksiyonel bir arabaysa kesin tercihlerim arasında. Düşündüğün için çok sagol.

Günaydınlar kızlar ..
Havalar biraz düzeldi ama ben hep evdeyim , belim o kadar çok ağrıyor ki kızlar ..
Erken mi başladı acaba ?
Sizlerde beli ağrıyan var mı?

Evim 6. katta asansör yok o yüzden sürekli inip çıkamıyorum ..
Balkon ile idare ediyorum şimdilik..

Kızlar göğüs pompası bende alacağım ..
İlk başlarda sütü gelmeyen o kadar çok tanıdığım oldu ki, pompa sayesinde artırduılar sütlerini..
Yalnız manule mi , elektronik mi karar veremedim ?

İkisincisi hastane için 1 lohusa geceliği , 1 lohusa pijamasına karar verdim ..
Modellerinide beğendim ..Bugün yarın alacağım inşallah ..

Üçüncüsü , bebek bakım seti..
Nivea ,chıcco ve sebamed arasında kaldım ..
Hangisi daha iyidir acaba ?

Birde tarak seti, tırnak bakım seti, göğüs pedi , emzirme yastığı gibi ıvır zıvırlarıda intertten halletmeye çalışıyorum ..

1 tane hastane çıkışı alacağım , onun dışında kıyafet eksiğimiz kalmadı gibi..

güzelliklerrrr....:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canlarım nerdesınız yaa bu topik artık bomboş :KK14::KK14: neler yaptınız hafta sonu gezmelere gıtnnızmı bebişler nasıl bi ses verin artık özlemedınızmı bizlerii :KK16::KK16:
kızımla öpüyoruzz hepinizi :21::21::21::21::21:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Sanada gunaydin Sevinc :) pozitifligin enerji veriyor....bizim bugun doktor kontorlumuz var 1 ay sonra kizimi gorecegim cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin ...hepinizi opuyorum:nazar:

karasucumm elbette fiyatı gibi özellikleri de farklıdır.. bence durumu olan düşünmeden alır.. ben de almak isterim çok.. yavrularımız bizim en kıymetlilerimiz onlar herşeyin en iyisine layıklar.. hem ekonomik hem kaliteli ayarlamaya çalışıyoruz artık:KK34:

bilgemm ben de bi pijama takımı, bi gecelik düşünüyorum. pijama takımı önden düğmeli olanlarından, gecelikte lohusa gecelikleri oluyormuş ya göğüs kısmı açılabilenden emzirmek için. ama daha bakmadım henüz.. bakım olarak chicco öneririm kullananlar çok memnun. hem de şampuanı öyle güzel kokuyor ki tam bir melek kokusu..

sevincimm walla herkes geziyor bencede.. artık havalar ısındı da.. haftasonları genede bi kaç saat çıkıyoruz biz de.. güneşten d vitamini alalım dimi:KK34:

arkadaşlar biz de rapor aldık, doğum iznine kadar rapor kullanıcam inşallah. artık evdeyizzzz :KK9: yavrumla beraber daha iyi dinlenelim istedik.. inşallah herşey sağlıkla devam eder evimizde de..

X