2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

dew merhaba canım
kaşıntı hemde nasıl resmen yedim 2 göğüsümün arasını. sonra doktor bana bir kaşıntı kremi yazdı 2 kere sürdüm geçti.
yani korkulacak bir durum değil bende senin gibi acaba bir hastalık mı diye korkmuştum ama değilmiş. her zmanki gibi hamilelikten kaynaklanan tatlı bir kaşıntı :))))

kızlar bebek arabamıza hiç yorum yapmamışsınız. çok kırıldım ((((

canımm kusura bakme ne olur ha şimdi ha birazdan derken unutmuşum. önce internetten bakıcaktım resmine öyle yorum yazacaktım.. güle güle kullanın cnm şimdi bakıcam internetten. eminim çok güzeldir. prensin sağlıkla kullansın inşallahh..

Son düzenleme:
canımm şimdi baktım gerçekten çok güzel.. iyi günlerde kullanın. hangi rengini aldınız cnm?

Dew canım benimde göğüslerim çok kaşınıyor uc kısımları değil ama beyaz kısımlar ..
Veeeee pazar günü fark ettim ki, göğüslerim çatlamış..
Göbeğimden beklerken göğüslerim çatladı ...
Şuan göbüşte bişey yok ama göğüslerim de 3 er çizgi var en az ..

Bende baktım şimdi , baya bildiğin takım ..
Güzel günlerde kullansın oğluşun ..

kızlar sizlere katılıyorum lohusa gecelikleri ve pijamaları çok pahalı, arkadaşım yeni doğum yaptı , pijama dünyasından almış geceliğini hem fiyatları uygun hem de kaliteli dedi. ben de baktım internetten güzel modeller var, herkesin zevkine hitap eder mi bilmiyorum ancak fiyatları gayet uygun geldi bana bir bakın derim ben.
www.pijamadunyasi.com.tr

Cnmmm bayıldım, çok şirin şeyler var, fiyat karşılaştıramam henüz hiç bakmadım ama sen uygun diyorsan vardır bildiğin. Ayyyy ne güzel şeyler, biz de giyecek miyiz yaaaa:)))))))))))))

Cnmmm bayıldım, çok şirin şeyler var, fiyat karşılaştıramam henüz hiç bakmadım ama sen uygun diyorsan vardır bildiğin. Ayyyy ne güzel şeyler, biz de giyecek miyiz yaaaa:)))))))))))))

giyeceğiz kıssmetse arkadaşım :)))) evt güzel şeyler var, indirime giren ürünler de oluyor ben takip ediyorum :))) pijama takımı kaprili almayı düşünüyorum malum yazın kullanacağız işallah, geceliği de sabahlıklı düşünüyorum

Slmmm... Nasılsınız kızlar? Bebişler nasıl? Biz iyiyiz şükürler olsun. Bebişlerim başladı yavaş yavaş oynamaya, ben de onlarla oynaşıp keyif yapıyorum. Nasıl özeniyorum artık alışveriş yapmaya anlatamam. Listem hazır, epeyce bakındım, eksiklerimiz çooo...k. Bakalım yavaş yavaş toplayacağız. Adet yazmadan sizinle paylaşayım dedim listemi. Malum bizim bebekler iki tane, sayılarını herkes kendine göre ayarlar. Listeyi yaparken çok acil ihtiyaçlar olarak baktım. Eksik görürseniz siz de ekleyin lütfen.

BEBEK KIYAFET
Askılı bady
Uzun kollu bady
Ayaklı alt
Tulum
Eldiven
Şapka
Patik
Çorap
Yelek
Önlük

UYKU
Nevresim takımı
Yedek çarşaf
Yan yatma yastığı
Alez
Battaniye

BESLENME
Biberon125
Biberon250
Süt pompası
Süt poşeti

BANYO
Kuvet
Kova
Maşrapa
Kuvet filesi
Sabunluk
Bornoz
Havlu
Plastik kap

BAKIM
Pişik kremi
Vucüt kremi
Şampuan
Duş Jeli
Güneş kremi
Tırnak makası
Saç fırçası

ODA
Karyola
Yatak
Komidin
Dolap

GEZİ
Araba
Oto koltuğu
Çanta
Termosçanta

HASTANE
Bebek kıyafet
Bize pijama
Terlik
Emzirme südyeni
Gögüs pedi
Çamaşır
Pamuk
Orkid
Bebek bezi
Bebek kremleri

Bunlar bakınıp bulduklarım kızlar. Kışla ilgili ürünler yok tabii, malum bizim bebişler yazın gelecek. İnşallah Rabbim sağlıkla gelsinler, tüm bu hazırlıklar içimize sinsin. Hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.. bugün evde yoktum forum epey sessizmiş yine.. herkes iyi olsun da varsın sessiz olsun

kyrcım çok teşekkürler cnm bi düzenleme yapmışın hepimizin işini kolaylaştırdın.. bende alışveriş için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da hala bekleme taraftarıyım.. bakalım odada yaptığımız gibi bi gün ansızın alır geliriz inşallah

biz de bugün doktor amcamıza gittik. yavrumuzu gördük hamdolsunnnnn.. Allahıma bin şükür sağlıklıydı, büyümeye devam ediyor annesinin meleği.. Rabbim tüm haftalarımızı sağlıkla geçirtsin inşallah..

bi de arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri akıntı oluyor. renksiz ve kokusuz diye çok ciddiye almıyordum. ama bazen sarımtrak oluyor. doktorum daha önceden antibiyotik ve vajinal fitil vermişti ama ben kullanmamıştım. bugün yine söyledim. çamaşırında renk bırakıyorsa kullanmalısın dedi, vajinal fitil verdi 6 günlük. b kategorisindeymiş. artık kullanayım diyorum malum enfeksiyonlu ise erken doğum riski oluyor. sizde kullana var mıydı?

bende aranızda liste cıkaran varsa paylaşırmısınız diye yazmak için girmiştim kyra saolsun elini hızlı tutmuş:)kimi kıyafetlerini çok alın kimi az alın cabuk buyuyorlar demıs uff cok kararsız kaldım annemde cok cabuk buyuycek gıyemıycek belkıde hepsını dıyor ama kabaca hesap yapıyorum gunde 2 3 kez degıssem ustunu diye aldıklarım o zaman gozume az gorunuyor:44:kimi uzun kullu body almayın kollarını gıydırmek zor olabılır dıyo kımı tam tersı sanırım bu kısıden kısıye degısıyo bıde benım daha erken ama sımdıden aklıma takıldı nette arastırıyorum bı yandan allah nasıp ederse bebişlerinizi hemen yıkamayı dusunuyormusunuz bazı kıtap ve dergılerde uzerlerındekı sıvının bagısıklık ve koruyucu ozellıgının fazlaca oldugu ıcın 2 3 gun beklenılmesı gerektıgı yazılmıs yumusak bezle sılınmesı yeterli olucaktır dio şu an mehmet özün bi kitabını okuyorum oda bunun ustunde durmus siz ne dıyorsunuz?

bebeğin üzerindeki sıvı gerçekten çok faydalıymış ayrıca 3 gün üzerinde beklemesi yıkanmaması sünnetmiş. bir tanıdığım çocuklarından 2 sinde bilmeyip yıkadığını son kızında yıkamadığını ve son kızının cildinin daha ii olduğunu söylemişti. son kızının cildinde bi yara olduğunda çok daha çabuk iileştiğini ve iz kalmadığını, daha dayanıklı olduğunu söylemişti. ben açıkçası 3 gün beklemeyi düşünüyorum.

canım bende yıkanmaması taraftarıyım zaten hastanelerde artık yıkanmıyormuş çünkü çok faydalıymış amniyon sıvısı.ayrıca 1 hafta yıkamayın diyorlarmış.kıyafet konusundada çocuktan çacuğa değişiyor ayrıca iklim şartlarıda çok önemli iç taraflarda hem uzun kollu hemde kısa kollu ii oluyor.deniz kenarları bölgelerde uzun kollu istesende giydiremezsin çünkü aşırı sıcak oluyor o bölgeler.o yüzden sen kendi kafana göre takıl canım.

canım doktor bana da vermişti aynı sebebten dolayı ama dediki bunlardan önce bol bol ayran iç ve yoğurt ye dedi vede genital bölgeyi sirkeli suyla yıka dedi ama kaç litre suya ne kadar sirke konuluyordu unuttum :) ayran çok işe yaradı akıntım azaldı.ayrıca benden doktor kültür almıştı o temiz çıkmıştı.dediğin gibi mikrop yada bakteri varsa erken doğum oluyormuş.

3 hafta öncek akıntımda artış oldu ve kokulu olmaya başlamıştı doktorum hemen önüne geçmeliyiz diye 5 günlük bir antibiyotik verdi. şuan daha rahatım açıkçası.

3 hafta öncek akıntımda artış oldu ve kokulu olmaya başlamıştı doktorum hemen önüne geçmeliyiz diye 5 günlük bir antibiyotik verdi. şuan daha rahatım açıkçası.

saolun arkadaşlar.. dikkat ediyordum ama yine de tam bitmedi. normalde de olurdu. artık dün gece fitile başladım. daha önce de kullandığım bi fitildi. inşallah faydası olur. her yerde yoğunsa kullanılmalı yazıyor ama herkesin yoğunluk anlayışı da farklı farklı bi de ben progestana devam ediyorum o da yaparmış. artık doktor amcamıza güvendik başladık bakalım. nilifercim ayranı artırayım bende.. teşekkür ederim...

Nec benimde akıntım var ama kokusuz beyaz , bu normalmiş ..
Fakat bende de geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oluştu .
Eser miktarda lokasit vardı , dişimde bir güzel apse yapmıştı ..
Dr ikisine birde iyi gelecek bir anbiyotik verdi , başta koktum oğluma ya zarar verise diye ama enfeksiyon daha zararlıymış ..
Augmetin 1000 lik kullandım tam 7 gün , hem enfeksyon geçti hem apse ..
Sende kullan , hiçbişeycik olmaz Allah 'ın izni ile..
Hamilelikte bu tür şeyler çok oluyormuş..
Ablam hamileliğinin 5 . ayından doğuma kadar her ay 1 kutu anbiyotik içmiş .. 37 . haftasında bırakmış ..
Çünkü akıntısı enfeksiyonu hiç geçmiyormuş..
Ama kızı çoooook sağlıklı :)

evet cnm haklısın.. bende genelde renksiz diye ciddiye almıyordum ama çamaşırımda sarı leke bırakmaya başlayınca tedirgin oldum malum son haftalara girdik..kaşıntı, yanma yok aslında ama yine de riske atmayalım.. Allahım korur yavrularımızı inşallah..

ay kızlar ya bendede var o akıntıdan bide benim beyaz fitil kullanmma rağmen geçmiyo sinir oluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…