kizlar herkese selam,
ya size birsey soracagim uzun zamandir var ama son 2 gun epey artti size danismak istedim benim goguslerim epey buyudu malumunuz eminim herkesin oyledir ancak son zamanlarda kasintim cok ve pembe hatta kirmizi goguslerim sizlerdede kizarma yada asiri kasintisi olan varmi?bunun icin ne yapiyorsunuz?ben kakao yagi'bebe yagi ve bilumum kremler deniyorum fakat yine kasniti tam gecmiyor tatli tatli kasiniyor.Ne dersiniz?
dew merhaba canım
kaşıntı hemde nasıl resmen yedim 2 göğüsümün arasını. sonra doktor bana bir kaşıntı kremi yazdı 2 kere sürdüm geçti.
yani korkulacak bir durum değil bende senin gibi acaba bir hastalık mı diye korkmuştum ama değilmiş. her zmanki gibi hamilelikten kaynaklanan tatlı bir kaşıntı :))))
kızlar bebek arabamıza hiç yorum yapmamışsınız. çok kırıldım((((
kizlar herkese selam,
ya size birsey soracagim uzun zamandir var ama son 2 gun epey artti size danismak istedim benim goguslerim epey buyudu malumunuz eminim herkesin oyledir ancak son zamanlarda kasintim cok ve pembe hatta kirmizi goguslerim sizlerdede kizarma yada asiri kasintisi olan varmi?bunun icin ne yapiyorsunuz?ben kakao yagi'bebe yagi ve bilumum kremler deniyorum fakat yine kasniti tam gecmiyor tatli tatli kasiniyor.Ne dersiniz?
dew merhaba canım
kaşıntı hemde nasıl resmen yedim 2 göğüsümün arasını. sonra doktor bana bir kaşıntı kremi yazdı 2 kere sürdüm geçti.
yani korkulacak bir durum değil bende senin gibi acaba bir hastalık mı diye korkmuştum ama değilmiş. her zmanki gibi hamilelikten kaynaklanan tatlı bir kaşıntı :))))
kızlar bebek arabamıza hiç yorum yapmamışsınız. çok kırıldım((((
kızlar sizlere katılıyorum lohusa gecelikleri ve pijamaları çok pahalı, arkadaşım yeni doğum yaptı , pijama dünyasından almış geceliğini hem fiyatları uygun hem de kaliteli dedi. ben de baktım internetten güzel modeller var, herkesin zevkine hitap eder mi bilmiyorum ancak fiyatları gayet uygun geldi bana bir bakın derim ben.
www.pijamadunyasi.com.tr
Cnmmm bayıldım, çok şirin şeyler var, fiyat karşılaştıramam henüz hiç bakmadım ama sen uygun diyorsan vardır bildiğin. Ayyyy ne güzel şeyler, biz de giyecek miyiz yaaaa:)))))))))))))
bende aranızda liste cıkaran varsa paylaşırmısınız diye yazmak için girmiştim kyra saolsun elini hızlı tutmuş:)kimi kıyafetlerini çok alın kimi az alın cabuk buyuyorlar demıs uff cok kararsız kaldım annemde cok cabuk buyuycek gıyemıycek belkıde hepsını dıyor ama kabaca hesap yapıyorum gunde 2 3 kez degıssem ustunu diye aldıklarım o zaman gozume az gorunuyor:44:kimi uzun kullu body almayın kollarını gıydırmek zor olabılır dıyo kımı tam tersı sanırım bu kısıden kısıye degısıyo bıde benım daha erken ama sımdıden aklıma takıldı nette arastırıyorum bı yandan allah nasıp ederse bebişlerinizi hemen yıkamayı dusunuyormusunuz bazı kıtap ve dergılerde uzerlerındekı sıvının bagısıklık ve koruyucu ozellıgının fazlaca oldugu ıcın 2 3 gun beklenılmesı gerektıgı yazılmıs yumusak bezle sılınmesı yeterli olucaktır dio şu an mehmet özün bi kitabını okuyorum oda bunun ustunde durmus siz ne dıyorsunuz?
bi de arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri akıntı oluyor. renksiz ve kokusuz diye çok ciddiye almıyordum. ama bazen sarımtrak oluyor. doktorum daha önceden antibiyotik ve vajinal fitil vermişti ama ben kullanmamıştım. bugün yine söyledim. çamaşırında renk bırakıyorsa kullanmalısın dedi, vajinal fitil verdi 6 günlük. b kategorisindeymiş. artık kullanayım diyorum malum enfeksiyonlu ise erken doğum riski oluyor. sizde kullana var mıydı?
bi de arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri akıntı oluyor. renksiz ve kokusuz diye çok ciddiye almıyordum. ama bazen sarımtrak oluyor. doktorum daha önceden antibiyotik ve vajinal fitil vermişti ama ben kullanmamıştım. bugün yine söyledim. çamaşırında renk bırakıyorsa kullanmalısın dedi, vajinal fitil verdi 6 günlük. b kategorisindeymiş. artık kullanayım diyorum malum enfeksiyonlu ise erken doğum riski oluyor. sizde kullana var mıydı?
canım doktor bana da vermişti aynı sebebten dolayı ama dediki bunlardan önce bol bol ayran iç ve yoğurt ye dedi vede genital bölgeyi sirkeli suyla yıka dedi ama kaç litre suya ne kadar sirke konuluyordu unuttum :) ayran çok işe yaradı akıntım azaldı.ayrıca benden doktor kültür almıştı o temiz çıkmıştı.dediğin gibi mikrop yada bakteri varsa erken doğum oluyormuş.
3 hafta öncek akıntımda artış oldu ve kokulu olmaya başlamıştı doktorum hemen önüne geçmeliyiz diye 5 günlük bir antibiyotik verdi. şuan daha rahatım açıkçası.
Nec benimde akıntım var ama kokusuz beyaz , bu normalmiş ..
Fakat bende de geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oluştu .
Eser miktarda lokasit vardı , dişimde bir güzel apse yapmıştı ..
Dr ikisine birde iyi gelecek bir anbiyotik verdi , başta koktum oğluma ya zarar verise diye ama enfeksiyon daha zararlıymış ..
Augmetin 1000 lik kullandım tam 7 gün , hem enfeksyon geçti hem apse ..
Sende kullan , hiçbişeycik olmaz Allah 'ın izni ile..
Hamilelikte bu tür şeyler çok oluyormuş..
Ablam hamileliğinin 5 . ayından doğuma kadar her ay 1 kutu anbiyotik içmiş .. 37 . haftasında bırakmış ..
Çünkü akıntısı enfeksiyonu hiç geçmiyormuş..
Ama kızı çoooook sağlıklı :)