2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ay kızlar ya bendede var o akıntıdan bide benim beyaz fitil kullanmma rağmen geçmiyo sinir oluyorummmm

ben baya okudum cnm etrafıma da sordum hamilelikte olurmuş. eğer renksiz, kokusuz, kaşıntı ve yanma yapmıyorsa enfeksiyon değilmiş. ama insan emin olamıyor. sen hangi fitili kullanıyosun cnm bana bu sefer donaxyl verdi doktorum.

tam hatırlamıyorum neccim adını kullandım ama hatırlayamadım koku yok ama renk beyaz siyah çamaşır giyince beyaz oluyo çamaşırım fitil kullanmka istemiyorum artık haftaya kont var kızımın gidince söyleyeceğim tekrar ağızdan bişey versin olmazsa

neccım cnm bendede yanma kasıntı falan olmuo ama sarı akıntım oluo doktorum ıkı hafta once ıdrar testı yaptırdı bısı cıkmamıstı olsa cıkardı herhalde bende bu gıdısımde sölim ama

Kızlar bişey diyicem size
Bu hamile külotları nasıl rahat bişeymiş..
Hep bana çok tuhaf gelirdi , kocaman ya , ama giyince dünya varmış dedim ..
Şiddetle tavsiye ederim , alıp kullanmak isteyenlere..

kızlar nasılsınız bişey sorucam size kasıklarınızda ağrı oluyomu yatakta sağa sola dönerken zorlanıyomusun ayağa kalkarken zorlanıyomusunuz bana bi cevap verin nolur ben çok kötüyüm ağrıım çok olyo etrafımda böyle gebelik geçiren yok acaba tüp bebek diemi böyleee ağrıdan kıvranıyorum ya

bende çıkardım bir liste ve hala aklıma gelen şeyleri yazmaya devam ediyorum
ne kadar çok ayrıntı varmış şaşırıyorum bazen.
haftaya hazırlıklarını bitirimiş arkadaşımla buluşup ona göre ayarlama yapıcam listede nasipse 28 haftadan sonra alıcam.

canım benim yataktan kalktığımda ağrılarım çok oluyor ama senin sanki biraz erken ben o haftalarda rahattım çok ağrın varsa doktorunu ara bence.

sevincim idrar tahlillerim benimde temizdi çok şükür.. ama dediğim gibi her ihtimale karşı başladım. bugünde ablamla konuştum benimde oluyordu dedi ben kullanmadım dedi ama çokta kararsız kaldım.. devam edeyim en iyisi..

masidecim benim bi geçen gün hafif bi ağrı oldu yatarken hareket ederken. istersen her ihtimal karşı doktorunu bilgilendir. magnezyum kullanıyor musun o kasılmalara ağrılara iyi geliyor. belkide onun eksikliğinden olabilir.

bilgemm bende onu ilk aylarda keşfettim hiç normal çamaşır giyemiyorum şimdi. nasıl rahat.. herkese tavsiye ederim.

maside canım benimde ağrım oluyodu ama çookk değildi mutlaka doktorunu aramalısın

canım gecen hafta kontrolümde doktorum magnezyum verdi iyi gelir dedi ağrıların için inşallah etkili olur kullanmaya başladıım

yarında doktora bi gitmeyi düşünüyorum gece uyku uyuyamadım resmen ağrıdan

merhaba arkadaşlar
nec bendede kokusuz ama renkli akıntı vardı halen fitil kullanıyorum. fitil bitince geçip geçmediğini anlıcam.
Masideaydn karın ağrım sabah kalktığımda oluyordu 20. 21. haftalarda artık yok. ama çok şiddetli değildi. mutlaka doktora görünmelisin.

bizim salı günü kadın doğum hastanesinde randevumuz vardı. çok şükür gelişimimiz iyi esneyip duruyordu kızım
burdaki özel hastane sonuçlarımı görmek istedi doktor idrarda az bakteri vardı tekrar detaylı test istedi. çok şükür bişey çıkmadı bol bol sıvı almamı söyledi.
eğer sizlerdede varsa bol bol sıvı alın arkadaşlar temizleniyormuş.

bir haftayı daha bitirdik ve artık 24. haftaya girmiş olduk

demek az çok akıntıyı hepimiz yaşıyoruz. zararlı olmasında yavrularımıza yoksa hiç problem değil.. okul nasıl gidiyor cnm?

demek az çok akıntıyı hepimiz yaşıyoruz. zararlı olmasında yavrularımıza yoksa hiç problem değil.. okul nasıl gidiyor cnm?

canım akıntı olması daha zararlı bence.
okul nasıl olsun artık hemen yoruluyorum. belim kopuyor. 3 gün stajerim var sınav geçti ya geliyolar artık. biraz daha az yorulurum heralde.
şu nisanda bir geçse mayıs çabucak geçer. belkide mayısta rapor alırım bilmiyorum.

sen bol bol dinlen bu günlerin tadını çıkar canım...

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım.
gönül isterki sonuna kadar gidebilelim ama bunada şükür diyeceğim artık
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım

Cnm benim Allahın izniyle bebeğin sağlıkla büyüyecek. Sakın unutma dualarımız seninle, rabbim sağlıkla kucağına nasip edecek kuzunu inşallah. Bu kadar düzgün şekilde anlatılması, doktorunun yolunuzu çizmesi, önlemlerini alması güzel bence. Erken doğum artık hiç sorun değil, sen sakın üzme canını. Bizim bebekler için de doktor aynı zamanı verdi. 32 haftalık olsunlar biz ohhh diyelim sonra canları ne zaman isterse gelecekler dedi. Olumlu düşünmek çok önemli, düşün ki biz ikiz bekleyenler en iyi koşullarda 1 ay erken doğuracağız bebeklerimizi, bu da 36. haftalara denk geliyor. Ama doktorumun söylediği 32.haftadan sonra heran gelebilirler. Demem o ki, sen konuş kuzunla bol bol, annesinin sesi, sıcaklığı onu rahatlatır. Büyüsün serpilsin sağlıkla.

Son düzenleme:
Lotus dr'un çok güzel bir tedbir planı hazırlamış..
Ciğerleri geliştikten sonra ve 2 kg civarında olsa bile çok çabuk büyür zaten ..
Minik bebekler diğerlerine göre çabuk büyüyor çünkü..
Zamanla akranlarını yakalar ..
Rabbim hepimizin yavrularını korusun ..

Kızlar herkese günaydınlar bu arada ..

canım arkadaşlara katılıyorum. doktorun bu konuda seni çok iyi yönlendirmiş. inşallah tüm bu durumlar sadece ihtimalde kalır, kızına sonraki haftalarda kavuşursun. ama gerçekten şu an donanımlı bir hastanede erken doğan bebekler çok sağlıklı bir şekilde büyüyebiliyorlarmış. inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım..

lotus ıns bebegine hayırlısyla kavusacaksın cnm benım cok yakın bı arkadasım 31 haftalık dogum yaptı su an kızı 1bucuk yasında akranları gıbı aynı kılosu falan herseyı yerınde maşşallah hiç evham yapmana gerek yok tatlım 8 ayda dogum yapan okadar cok ınsan varkı cnm o arkdasımında amnıyo sıvısı bıtmıstı ama sımdı hersey yolunda dualrım senınle tatlımm

Cnm Allah hayırlısını nasip etsin insallah
Hiç sikma canını diğer arkadaşlarında dediği gibi
Bizim bebeklerimiz mücadeleci cok sukur ne günlerden geldik buralara
Kızında saglikla gelecek insallah
Öptük sizi

kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün çok şükür herşey yolunda.doktorum erken doğum olmasın diye progestron iğneye tekrar başlattı kontrolümüzde 10 güne düştü.KYR dediği gibi bizde 32 haftalıktan sonra heran doğum oluyor o yüzden kontrollerimiz sıkılaştı her gittiğimde de NST giriyorum.bu arada ben bugün bebişlerimin çanta kıyafetlerini aldım.artık sonlara yaklaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…