ay kızlar ya bendede var o akıntıdan bide benim beyaz fitil kullanmma rağmen geçmiyo sinir oluyorummmm
Slmmm... Nasılsınız kızlar? Bebişler nasıl? Biz iyiyiz şükürler olsun. Bebişlerim başladı yavaş yavaş oynamaya, ben de onlarla oynaşıp keyif yapıyorum. Nasıl özeniyorum artık alışveriş yapmaya anlatamam. Listem hazır, epeyce bakındım, eksiklerimiz çooo...k. Bakalım yavaş yavaş toplayacağız. Adet yazmadan sizinle paylaşayım dedim listemi. Malum bizim bebekler iki tane, sayılarını herkes kendine göre ayarlar. Listeyi yaparken çok acil ihtiyaçlar olarak baktım. Eksik görürseniz siz de ekleyin lütfen.
BEBEK KIYAFET
Askılı bady
Uzun kollu bady
Ayaklı alt
Tulum
Eldiven
Şapka
Patik
Çorap
Yelek
Önlük
UYKU
Nevresim takımı
Yedek çarşaf
Yan yatma yastığı
Alez
Battaniye
BESLENME
Biberon125
Biberon250
Süt pompası
Süt poşeti
BANYO
Kuvet
Kova
Maşrapa
Kuvet filesi
Sabunluk
Bornoz
Havlu
Plastik kap
BAKIM
Pişik kremi
Vucüt kremi
Şampuan
Duş Jeli
Güneş kremi
Tırnak makası
Saç fırçası
ODA
Karyola
Yatak
Komidin
Dolap
GEZİ
Araba
Oto koltuğu
Çanta
Termosçanta
HASTANE
Bebek kıyafet
Bize pijama
Terlik
Emzirme südyeni
Gögüs pedi
Çamaşır
Pamuk
Orkid
Bebek bezi
Bebek kremleri
Bunlar bakınıp bulduklarım kızlar. Kışla ilgili ürünler yok tabii, malum bizim bebişler yazın gelecek. İnşallah Rabbim sağlıkla gelsinler, tüm bu hazırlıklar içimize sinsin. Hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...
kızlar nasılsınız bişey sorucam size kasıklarınızda ağrı oluyomu yatakta sağa sola dönerken zorlanıyomusun ayağa kalkarken zorlanıyomusunuz bana bi cevap verin nolur ben çok kötüyüm ağrıım çok olyo etrafımda böyle gebelik geçiren yok acaba tüp bebek diemi böyleee ağrıdan kıvranıyorum ya
sevincim idrar tahlillerim benimde temizdi çok şükür.. ama dediğim gibi her ihtimale karşı başladım. bugünde ablamla konuştum benimde oluyordu dedi ben kullanmadım dedi ama çokta kararsız kaldım.. devam edeyim en iyisi..
masidecim benim bi geçen gün hafif bi ağrı oldu yatarken hareket ederken. istersen her ihtimal karşı doktorunu bilgilendir. magnezyum kullanıyor musun o kasılmalara ağrılara iyi geliyor. belkide onun eksikliğinden olabilir.
bilgemm bende onu ilk aylarda keşfettim hiç normal çamaşır giyemiyorum şimdi. nasıl rahat.. herkese tavsiye ederim.
maside canım benimde ağrım oluyodu ama çookk değildi mutlaka doktorunu aramalısın
merhaba arkadaşlar
nec bendede kokusuz ama renkli akıntı vardı halen fitil kullanıyorum. fitil bitince geçip geçmediğini anlıcam.
Masideaydn karın ağrım sabah kalktığımda oluyordu 20. 21. haftalarda artık yok. ama çok şiddetli değildi. mutlaka doktora görünmelisin.
bizim salı günü kadın doğum hastanesinde randevumuz vardı. çok şükür gelişimimiz iyi esneyip duruyordu kızım
burdaki özel hastane sonuçlarımı görmek istedi doktor idrarda az bakteri vardı tekrar detaylı test istedi. çok şükür bişey çıkmadı bol bol sıvı almamı söyledi.
eğer sizlerdede varsa bol bol sıvı alın arkadaşlar temizleniyormuş.
bir haftayı daha bitirdik ve artık 24. haftaya girmiş olduk
demek az çok akıntıyı hepimiz yaşıyoruz. zararlı olmasında yavrularımıza yoksa hiç problem değil.. okul nasıl gidiyor cnm?
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım.
gönül isterki sonuna kadar gidebilelim ama bunada şükür diyeceğim artık
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım.
gönül isterki sonuna kadar gidebilelim ama bunada şükür diyeceğim artık
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım