- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 34
merhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldikkapı susumuzü bile aldık beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için (malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorum bu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26:
canım sen kaç haftalık hamilesin merak ettimm . neredeyse herşeyini aldın oğluşunun ben daha hiç bişe almadıım
güle güle sağlıkla kullansın paşamız..ben bakım ürünlerini niveanın almayı düşünüyorum birçok kişi tavsiye ediyor. ayrıca paylşmak istedim en iyi pişik kremi niveanınkiymişmerhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldikkapı susumuzü bile aldık beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için (malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorum bu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26:
teşekkür ederim arkadaşlar.
ateşim bir daha çıkmadı çok şükür. öksürüğe çevirdi iyice uykuda tıkanıyorum. karışımlar fayda etmedi. öksürdükçe rahim kasılıyo sanki yarın kulak burun boğaz doktoruna gidicem. ilaç almak istemiyorum ama napıyım böylesi daha zararlı diye düşünüyorum korkuyorumda.
birde arkadaşlar burnumu her temizlememde kan geliyor. bu aylarda burun kanamaları olabilirmiş. sizlerde de var mı?
isimler yazılmaya başlanmış listede...
allahım korusun meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah
herkese güzel bir haftasonu diliyorum...
Canim oksuruk icin kara turp al tepeden bir delik ac icini aczik bosalt ve o bosalttigin yere bal koy biraz ikisi beklesin sonra alttan kucuk bri delik ac bir abradag oturt yavas yavas aksin bardaga onu ic inan super bir olay sak diye keser oksurugunu ilac kullanmaktan iyidir...birde gecen gun duydum vicks'i ayak altina surup bir corap giy bir kac saat bekle aninda geciyor diyorlar...gerci vicks kullanilirmi onu sormak lazim doktora? ama turp dogal bir yontem tavsiye ederim..tekrar gecmis olsun....
Poyraz iyi günlerde kullan cnm. Oglusun saglikla gelsin, huzurla kullansın aldıklarını. Ben bakım ürünlerini sebamed alacağım. Oda ben de yapmayacağım, saglikla uyuyacaklari bir yatakları olsun da inşallah.
Nec kesinlikle katılıyorum, araba için çok yüksek bir rakam. Alana saygı duyarım bu is tamamen bütçe ile ilgili. Benim toplamda harcamayı düşündüğüm rakam bu)
Cloudly mis kokulunun odasına karar vermişsin, gerisi bir solukta biter. Hayirla kullan inşallah.
günaydınnnn herkesee sanırım biraz geç oldu günaydın demek için ama
sevincim ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 7.8 kg almıştım sen epey az almışınilk defa 70i gördüm yavrum sayesinde olunca nasıl mutlu oldum anlatamammm :)
karasucum bebek arabası için 3000 tl fazla değil mi?? merak ettim birazdan internetten baktım eminim çok iyidir. ama açıkcası o kadar bütçe ayıramam şu an araba için.. keşke olsa herşeyin en güzelini alsak yavrularımıza ama zamanla inşallahh.
poyrazcımm ne güzell alışveriş yapmışınız oğlun iyi günlerde kullansın inşallah.. ben bakım ürünleri için chicco kullanmayı düşünüyorum ablam yengem kullandılar çok memnunlar..
Günaydınnnnnn güzel anneler... Havalar ısındı herkes kendini sokağa attı anlaşılan. Gezin valla elimizi kolumuzu sallayarak son gezmelerimiz))