kyrcımm eline sağlık canım isimlerimizi de yazmışın çok teşekkürler.. benim yavrumun ilk adı da dedemizin adı olacak inşallah cnm geçen ismini yazmamışım :) Mehmet Aras inşallah..
hadi arkadaşlar isim seçemeyenler acele edinne güzel isimler konulcak yavrularımıza inşallah.. Allahım sağlıkla adlarıyla yaşamalarını nasip eder inşallah..
Rüya çok güzel bir isim sevinçcim, rabbim ismiyle yaşatsın Rüya ecrin' i işallahslm güzell annişlerim nasılsınız ohh maşşallah bebişlerimiz büyümüş isimler konulmuşş pınarcım alara ne kadar gusel bır isim ismi gibi güzel olur inş...
kyr cnm benımde kızımın ısmı rüya ecrin olucak cnm yazarsan sevınırımherkes ıyıdır ıns öpüyoruz sizi
biz de dün doktor teyzemizdeyik.veee 2 tane şehzadem oluyor...çok da süpriz olmadı çünki hep rüyamda erkek bebek görüyordum...sağlık durumları iyiydi maşallah...yaklaşık 170 gr. olmuşlar...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.... HERKESE HAYIRLI CUMALAR....
Selam hanımlar nasılsınız?epeydir yazamadım size..gecen cumartesi dr a gittik,cinsiyetlerimiz belli oldu:))rabbim nasip ederse iki tane prensesim geliyo inş.:))kuzucuklarım iyi ama bi tanesi az besleniyo,bi tanesi biraz daha fazla besleniyo..dr ogün bizi cok korkuttu,ikiz ikiz tranfüzyon sendromu var dendi,,pazartesi başka dr gittik o yok dedi..şuanda tam netlik kazanmadı..önümüzdeki günlerde ayrıntılı ultrasona gircem inş.öyle bişey yoktur,çünkü dr dedigi varsa hiç iyi bişey degil..şimdilik içimi ferah tutuyorum..gelişmelri yazarım..siz hiç ikizlerde böyle bişey duydunuzmu,gördünüzmü?ikiz bebek bekleyen annelerede soruyorum..rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın,saglık sıhhat versin..görüşmek üzere..hayırlı cumalar,dualarınızı bekliyoruz..
maşallah paşana :)))))Günaydın kızlar ..
Maşallah listemiz kalabalıklaştı , cinisyetlerin neredeyse tamamı dolu , isimler doluyor artık..
Kızlar bizimde dün devlet hastanesinde ayrıntılı usg'miz vardı ..
Çok şükür bunuda atlattık , oğlum gayet iyiymiş hamd olsun Rabbim'e..
1 aydan fazla bir süredir kontrollerde 1 hafta önde gidiyordu .. 21. haftamızı bitirdik ama 22. haftamızı bitirdik gözüküyor ..
Bende çizelgemi yeniden düzenledim :)
2 hafta sonra bir daha kontrolümüz , şeker yüklememiz var ..
24. haftada gel dedi, 22 haftalık göründüğümüz için 2 hafta sonraya randevu verdiler..
Oğlum babası gibi boylu poslu bir delikanlı olacak galiba :)
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin ..
Cnaım ben duydum ama bu sonradan kapanabilen bir farkmış..
Tek plesantamı acaba ikizlerin ?
Bende ikiz eşiyim , ben 3100 gr , kardeşim 3000 doğmuş ..
Arada bu kadar fark olmuş sadece ..
ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyy ne kadar güzel haberler var arkadaşlar.
2 tane şehzademiz, güzel prenseslerimiz oluyor. ne kadar güzel isimler konuyor.
inşaallah hep böyle gider yavrularımızın haberleri. birlikte çıktığımız bu yolda hep güzel haberler paylaşırız bundan sonrada.
kayracım canım
benim oğlumun adı da bir değişiklik olmazsa Asrın Çınar olacak. ilk defa telafuz edip açıkladım. ilk duyan sizlersiniz arkadaşlar.
hepinizi çok öpüyorum. iyi haftasonları diliyorum şimdiden.
selam herkese!uzun zamandir giremiyorum,oglumun hazirliklariyla kosusturuyorum....bugun odayi aldik 25 inde gelecek insallahEki Görüntüle 379485 Eki Görüntüle 379486 odamiz bu,istersek duvara ressam resimde yapacak sizce bulut resmi nasilolur
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | |
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | |
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | ||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | ||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | |
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Kaan | |||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | |
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | |
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | Kız | ||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | |||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
akşamın güzel olsun tatlım bebişlerin nasıl?
Günaydınlaaaaar ..
Sevinç ben daha almadım ama aklımda bir markada yok hiç :)
Bilen varsa yazsın ..
merhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldikkapı susumuzü bile aldık beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için (malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorum bu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26: