2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar nasılsınız herkes alısveriş telaşında ne güzel maşallah maşallah.
bizde kızımla iyiyiz çok şükür artık tekmeleri dahada kuvvetli bazen direniyo herhalde kasık yada mideme doğru baya itekler gibi ağrı veriyo bana kuzucum.

gecenlerde nette bişey okudum çok güldüm sizede yazayım,hamile bayanlar için yazılmış

kadınlara şiddette hayır diyorsunuz ama onlara içerden yapılan şiddeti nasıl durduracaksınız?

bir diğeri;

cocuk hamile olan annesine sorar :anne kardeşim nerde?
anne: karnımda cocuğum.
çocuk: onu çok mu seviyorsun?
anne: evet cocuğum.
sonra cocuk bağırarak,
onu niye yedin o zaman ?

nasıl sizcede komik değil mi?

ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyy ne kadar güzel haberler var arkadaşlar.
2 tane şehzademiz, güzel prenseslerimiz oluyor. ne kadar güzel isimler konuyor.

inşaallah hep böyle gider yavrularımızın haberleri. birlikte çıktığımız bu yolda hep güzel haberler paylaşırız bundan sonrada.

kayracım canım
benim oğlumun adı da bir değişiklik olmazsa Asrın Çınar olacak. ilk defa telafuz edip açıkladım. ilk duyan sizlersiniz arkadaşlar.

hepinizi çok öpüyorum. iyi haftasonları diliyorum şimdiden.

neccim oğlunun adı çok güzel ismiyle yaşasın Mehmet Aras işallah

Rüya çok güzel bir isim sevinçcim, rabbim ismiyle yaşatsın Rüya ecrin' i işallah

maşallah şehzadelerine, rabbim kucağımıza almayı nasip etsin işallah

ohhh prensler prensesler nüfüs patlaması yapacağız hanımlar:))) maşallah kuzularına, bahsttiğin konu hakkında hiç bilgim yok malesef
maşallah paşana :)))))

adıyla yaşasın asrın çınar işallah

çok güzelmiş odanız, güle güle kullansın oğluşun işallah

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekimKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Kaan
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
akasya1978331.deneme16kasım22ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

Son düzenleme:
çok şükür ne güzel haberler var bugünde.. maşallah yavrularımızaaaa

pınarcım daha önce de yazdım mı hatırlayamadım. yazmadıysam kusura bakma her mesajı okuduğumda maşallah ne güzel isim diyorum.. Alaran sağlıkla ismiyle yaşasın inşallah canımm..

sevincim nerdeyse hamileliğim boyunca gebzeye gelmedim. doktor ilk 3 ay pek yol gitme demişti 14. haftada lekelenme yaşayınca biz o süreyi epey uzattık ama bu aralar gidebiliriz.. gebze centerda çok güzel şeyler varmış.. ne güzel sen ordan tamamlarsın. burda da e-bebek olan alışverişi merkezi vardı geçen aylarda yangın çıkınca kapandı. inşallah doğuma kadar açılır diyorum e-bebekte güzel şeyler vardı. odanız da alınmış ne güzell.. güle güle kullansın prensesin inşallah. resimlerini paylaşırsın cnm..

ermercim bahsettiğin durumu bilmiyorum ama inşallah ciddi birşey değildir. hem 2. doktor iyi demiş ona inan onu düşün canım.. prenseslerine sağlık dilerim..

enteresancımm odanız çok güzel.. yavrun sağlıkla kullansın inşallah..

bilgemm çok şükür ayrıntılı iyi çıkmış.. darısı sağlıklı doğumlara inşallah..

cloudycim çok saol cnm.. Allahım sağlıkla isimleriyle uzun hayat nasip etsin inşallah yavrularımıza..

muhhanimcim asrın çınar demek he ne güzelll bi isim.. bende çınar ismini çok beğeniyordum. adıyla yaşasın inşallah..

kyrcım eline sağlık cnm listeyi hemen düzenlenmişin

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar.
ateşim bir daha çıkmadı çok şükür. öksürüğe çevirdi iyice uykuda tıkanıyorum. karışımlar fayda etmedi. öksürdükçe rahim kasılıyo sanki yarın kulak burun boğaz doktoruna gidicem. ilaç almak istemiyorum ama napıyım böylesi daha zararlı diye düşünüyorum korkuyorumda.
birde arkadaşlar burnumu her temizlememde kan geliyor. bu aylarda burun kanamaları olabilirmiş. sizlerde de var mı?

isimler yazılmaya başlanmış listede...
allahım korusun meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah

herkese güzel bir haftasonu diliyorum...

Nec cnm ben çok keyif alıyorum. Bebeklerimiz iyi olsun ben ne listeler yaparım))

Ermer cnm benim burnum da kanıyor epeydir. Hamilelikte olan bireymiş, üstüne bir de hastasin ondan daha da yogun olabilir. Çok gecmis olsun, dilerim hemen gecer.

kızlar herkese ii hafta sonlarıı nasılsınz bebişlerinz nasıl annişler neyi merak ettim hamileliğinzden bu yana kaç kilo aldınız ben 4 kilo aldım bide bebişin hastane cıkış takımını antibakteriyelmi aldınız bide nerden aldınız cokmu sordum

Günaydınlaaaaar ..

Sevinç ben daha almadım ama aklımda bir markada yok hiç :)
Bilen varsa yazsın ..

Slm kızlar nasıl gidiyor ben belki çok erken ama kızım için ne görsem alıyorum kendim engel olamıyorum dün İzmir hello babyde çokguzel bir bebek arabası gördüm sizlerede yazmak istedim araba almadan mutlaka bakın bnm tercihim bugoboo dü fakat dün değişti fikrim mıma Hollanda yapımı bakmanızı tavsiye ederim fiyatı 1850 tl ama350 tl hediye kuponu var bugoboo 3000 tl yi buluyordu ama ben mutlaka görmenizi ve kullanmanızı tavsiye ederim haa bakın bitirmeyin bizede bırakın arabadan siz alırsınız hemen ama bizim daha Ağustos sonuna nasipse lazım olucak hepinize sevgiler kızlar Rabbim bu aldıklarımızı evlatlarımıza giydirmeyi nasip etsin insallh

kızlar ne güzel haberler Allah bütün yavrularımızı nazardan korusun seviçcim canım ben toplam 7 kilo aldım ayrıca bende bugün baktım çanta için bazı mağzalarda hastane çıkışı diye paket halinde kıyafet satılıyor.ben normal almayı düşünüyorum kıyafetlerini.akasyacım saol sanada ii haftasonları.

Son düzenleme:
merhaba güzel annecikler....biz bugun oğluşumla şu meşhuuurr havuzlu hana gittik koca bi gününmüz orda geçti güya sadece bakınmak için gitmiştik luzumlu luzumsuz ne varsa topladık geldikkapı susumuzü bile aldık beşik için hala bi karar veremedik ama az kalsın park yataklardan kraftın begendığimiz bi modelini alıp gelioduk son anda içime yine bi kurt düştü mobilya beşik için(malesef evim müsait diil odaları değiştiricez inş büyüyünce ona yer açıcaz ama şu an boya badana oda taşıma tül perde işlerini kaldırabilceğimi pek sanmıyorumbu arada bide biberon aldık lazım olan diyende var olmayan diyende o yuzden emzik biberon konusunda teredutteydim chicconun step up o+ olanından aldım anne gogsune benzer goruntusu var umarım dogru bı tercıhtır bide bebek bakım urunlerı ıcın hangi markayı almayı dusunuyorsunuz o kadar cok alternatıf olunca ondada secım yapmak bır haylı zor:26:

bu arada paylaşmak istedim eger kızım olsaydı bende adını duru buğlem koyucaktım oğluşum için hala isim araştırmasındayım:))

Günaydınlaaaaar ..

Sevinç ben daha almadım ama aklımda bir markada yok hiç :)
Bilen varsa yazsın ..

ben hastane çıkışını ve badylerini aziz bebeden almayı düşünüyorum,ablam kullanmış çok da memnun kalmıştı ürünleri gayet güzel kaliteli kızlar tavsiye ederim.

güle güle kullanın işallah sağlıkla ve sıhatle .....bakım ürünlerini sebamed ya da johnson düşünüyorum ama karar veremedim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…