cevapladıgınız için tesekkürler öncelikle...benimde iice kafam karıstı ayrıntılı ultrason 750 tl ye maal olacak aynı klınıge ıkı kez muayne parası odememde cabası sırf doktorlar farklı dıye bıraz fazla geldıgı ıcın sanırım randevumu ıptal ettırıcem bende ssk ıle anlasması olan hastanelerden fıyat alıcam umarım onlar dusundugum rakamlarda cıkar..bırde doktorum balık yagı kullanmamı onerdı bebegın zeka gelısımı ıcın tavsıye ederım dedı sızlerde kullanıyormusunuz haftada bır balık yememı yeterlı bulmadı sanırım(
cevapladıgınız için tesekkürler öncelikle...benimde iice kafam karıstı ayrıntılı ultrason 750 tl ye maal olacak aynı klınıge ıkı kez muayne parası odememde cabası sırf doktorlar farklı dıye bıraz fazla geldıgı ıcın sanırım randevumu ıptal ettırıcem bende ssk ıle anlasması olan hastanelerden fıyat alıcam umarım onlar dusundugum rakamlarda cıkar..bırde doktorum balık yagı kullanmamı onerdı bebegın zeka gelısımı ıcın tavsıye ederım dedı sızlerde kullanıyormusunuz haftada bır balık yememı yeterlı bulmadı sanırım(
hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....
canım stres yapma bence ben bile bazen çok uzun süre hissedemediğim oluyor o zaman tatlı bişeyler tüketiyorum biraz sonra haraketlenmeye başlıyor nec dediği gibi 22 haftaya kadar çok net hissetmiyorsun 22 haftalıktan sonra belirgin hissediyorsun.
hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....
canım stres yapma bence ben bile bazen çok uzun süre hissedemediğim oluyor o zaman tatlı bişeyler tüketiyorum biraz sonra haraketlenmeye başlıyor nec dediği gibi 22 haftaya kadar çok net hissetmiyorsun 22 haftalıktan sonra belirgin hissediyorsun.
merhaba güzel anneler
dün bir çılgınlık yaptık ve bebeğimin beşiğini kıyafetlerini bir çırpıda alıverdik.
oğluma belis çapa modeli büyüyen beşik aldık. bir sürüde cici kıyafet.
araştırmalarımdan sonra büyüyen beşiğin daha kullanışlı olacağına karar verdim. çünki bizlerin bir daha çocuğunun olup olmayacağı belirsiz. Allah nasip ederse şimdiden bir de kızım olsun istiyorum.
büyüyen beşikler gayet geniş. 80 cm. çocuk 3yaşına kadar beşikte yatar 3 yaşından sonra yatağa çevireceğim. 7 -8 yaşına kadar da öyle yatsa yeter.
ayrıntılı ultrason için bende özel muayene ücreti olarak 400 tl verdim.
şekeri yüksek çıkan anneler bendede aynı sorun olmuştu hemen dahiliye uzmanına gittim ve 3 aylık total kan şekeri diye bir test yaptılar. o test sonucum normal çıkınca rahatladım. önemli olan o testmiş. dahiliye uzmanı bu şekerli su testinin geçersiz olduğunu söylüyor.
nec canım oda takımın çok hoş. güle güle eskitsin bebişin inşaallah.
Haftamiz guzel basladi herkesten guzel haberler var ne guzel daim olsun insallah..Kizlar aranizda dusunen yada bu konuda girisimi olan varmi bilmiyorum?!kordon baginizi saklayacakmisiniz?ben izmirde bir tane var diye duydum cokda iyilermis bu konuda dusunceniz nedir?
selam herkese muhannim ne güzel yapmışsın ohh aklından çıkmıştır ne güzzel bizimde arabasını sağolsun teyzesi aldı kızımın bir dahaki ay odasını almayı planlıyoruz kıyafetleri zaten tamam. hatta ben abartıp şekerlerini kapı süsünü falan aldımm dayanamadım ne yapayımm. inş temmuzun ilk haftası kızımda gelince herşeyimiz tamam olacak:))
bu arada bu gün şeker yükleme testimizi yaptırdık 133 çıkmış sonuç çok şükür oda iyi
herkese günaydın ve mutlu bir hafta diliyoruz kızımla
bugun kontrolumuz var teyzeleri neolur bizim için dua edin de herşey yolunda çıksın
canımmm gittin mi doktora umarım herşey yolundadır...