2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ben kullanmıyorum daha haftada 1-2 kez yeterli demişti belki ilerleyen haftalarda verebilir balıkyağını

canım ben balık hafta 2 kez yiyorum doktorum dedi .bende çok severek yemiyorum ama yanına salatayı bol yapıp tüketiyorum.mecburen ilaç gibi düşünüyorum ben bebeklerim için mecburum diyorum ve tüketiyorum.doktorum sürekli besinlerden almamı istiyor vitaminleri.ama eğer balık tüketemeseydim bende balık yağı kullanacaktım.ayrıca günde en az iki bardak süt ve badem cviz fındık tüketmemi istiyor bunlarda çocuğun zekası için çok önemliymiş.paylaşmak istedim canım.

hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....

canım stres yapma bence ben bile bazen çok uzun süre hissedemediğim oluyor o zaman tatlı bişeyler tüketiyorum biraz sonra haraketlenmeye başlıyor nec dediği gibi 22 haftaya kadar çok net hissetmiyorsun 22 haftalıktan sonra belirgin hissediyorsun.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim...perşembe günü kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelir sizlerle paylaşırım insan ister istemez sitres yapıyor malesef....bebeklerim iyi olduğunu görünce nasıl rahatlıyorum :)

hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....

Bende ilk kez persembe pit pitlar hissettim goz seyirmesi gibi bugun hic kipirdama yok korktum ama asagida nilifer yazmis biraz rahatladim yani her saniye hissetmemiz dogal gibi gorunuyor bu arada ne sIklıkla olmasi gerekiyor merak ediyorum..?!

herkese günaydın ve mutlu bir hafta diliyoruz kızımla

bugun kontrolumuz var teyzeleri neolur bizim için dua edin de herşey yolunda çıksın

arkadaşlar merhaba,
ben yine uzun zamandır yazamadım, girip okuyamadım da şimdi bakıcam umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
bizde herşeyi iyi çok şükür oğlum kocaman olmuş, 24. haftadayız bu hafta. allahımıza binlerce şükür nerelerden geçip geldik bu günlere, hep şükrediyorum hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bebeklerinini inşallah...
sizler alışverişlere başladınızmı ben giysi alışverişini bitirdim neredeyse, araba da aldık. tek eksiğimiz oda onu da inşallah bir dahaki ay almayı planlıyoruz.
kendi odama yanımda yatırmak için ilk 3 ay beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremedim ne dersiniz???

merhaba güzel anneler
dün bir çılgınlık yaptık ve bebeğimin beşiğini kıyafetlerini bir çırpıda alıverdik.
oğluma belis çapa modeli büyüyen beşik aldık. bir sürüde cici kıyafet.
araştırmalarımdan sonra büyüyen beşiğin daha kullanışlı olacağına karar verdim. çünki bizlerin bir daha çocuğunun olup olmayacağı belirsiz. Allah nasip ederse şimdiden bir de kızım olsun istiyorum.
büyüyen beşikler gayet geniş. 80 cm. çocuk 3yaşına kadar beşikte yatar 3 yaşından sonra yatağa çevireceğim. 7 -8 yaşına kadar da öyle yatsa yeter.
ayrıntılı ultrason için bende özel muayene ücreti olarak 400 tl verdim.
şekeri yüksek çıkan anneler bendede aynı sorun olmuştu hemen dahiliye uzmanına gittim ve 3 aylık total kan şekeri diye bir test yaptılar. o test sonucum normal çıkınca rahatladım. önemli olan o testmiş. dahiliye uzmanı bu şekerli su testinin geçersiz olduğunu söylüyor.

nec canım oda takımın çok hoş. güle güle eskitsin bebişin inşaallah.

canım internettenmi aldın yoksa mağazasındanmı belisin mağazısı nerde acaba bende büyüyebilen beşik almayı düşünüyorum sen takım olarakmı aldın odayı yoksa sadece beşikmi bide fİYATINI söylesen

selam herkese muhannim ne güzel yapmışsın ohh aklından çıkmıştır ne güzzel bizimde arabasını sağolsun teyzesi aldı kızımın bir dahaki ay odasını almayı planlıyoruz kıyafetleri zaten tamam. hatta ben abartıp şekerlerini kapı süsünü falan aldımm dayanamadım ne yapayımm. inş temmuzun ilk haftası kızımda gelince herşeyimiz tamam olacak:))
bu arada bu gün şeker yükleme testimizi yaptırdık 133 çıkmış sonuç çok şükür oda iyi

benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür şekerim normal çıktı doktorum her ihtimale karşı nst girdirdi o da çok ii çıktı bebişlerimin çok şükür sağlıkları yerinde.ben daha hç bir şey alamadım bu hafta sonu belki bende alırım.

Herkese selam, teyzeleri biz bu aralar sizi çok ihmal ettik. Kusurumuza bakmayın, listeyi en kısa fırsatta yine yayınlarım, şimdilik merhaba demek için uğradım. Herkes iyi şükürler olsun, alışverişler de başlamış. Allahım aldığımız herseyi saglikla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bizim de anomali taramamız bu hafta olacak, bizim kendi doktorumuz yapacak bakalım ne kadar ödeyeceğiz) hepinizi sevgiyle öpüyorum.

Haftamiz guzel basladi herkesten guzel haberler var ne guzel daim olsun insallah..Kizlar aranizda dusunen yada bu konuda girisimi olan varmi bilmiyorum?!kordon baginizi saklayacakmisiniz?ben izmirde bir tane var diye duydum cokda iyilermis bu konuda dusunceniz nedir?

canım biz kordon kanlarını saklatmayı düşündük ama ben çevremdeki bütün sağlıkçıları aradım sordum herkesin ortak dediği daha türkiyede okadar teknoloji gelişmedi dediler.ayrıca uygun fiyat olsa gene saklatmayı düşünüyordum ama 10000 dolardan başlıyormuş.o yüzden kesin olsaydı düşünürdüm bir şekilde ama kesin olmadığı için biz vazgeçtik.

melekleriniz sağlıkla mutlu günlerde kullansın inş odalarıı cicilerini ohhhh siz bu dertten kurtulmusssunuz ne guzel benım odamda yerim müsait olmadıgı için ne yazıkkı yanıma alamıycam bebegımıbende o yuzden yatak konusunda karar veremedım henuz ılk baslarda sepet tarzı bı besık almayı dusunuyordum ılerleyen zamanda odamın tekını bozup bebek odası yaparım dusuncesı vardı gezındıkce sepetı 6 aydan sonra zor kullanacagımı soyledıler ben goruntu olarak cok sevımlı buldugum ıcın cok heves etmıstım aslında..sımdı mobılya besık ve park yatak arasında karar vermeye calısıyorum yer sorunum oldugu ıcın park yatagı kolayca odadan odaya tasıyabılme fıkrı cazıp gelıyor ama mobılya besıkler daha hos gorunuyor gonul ısterdıkı bende oglusum ıcın suslu puslu bı oda hazırlıım ama bunada sukur 5 ay oncesıne kadar sadece varlıgının olmasıydı tek duam bırde tasıma amaclı anakucagı tarzı ne almamı onerırsınız marka olarak ve bebek arabasını almayı ne zaman dusunmelıyım....

melekleriniz sağlıkla mutlu günlerde kullansın inş odalarıı cicilerini ohhhh siz bu dertten kurtulmusssunuz ne guzel benım odamda yerim müsait olmadıgı için ne yazıkkı yanıma alamıycam bebegımıbende o yuzden yatak konusunda karar veremedım henuz ılk baslarda sepet tarzı bı besık almayı dusunuyordum ılerleyen zamanda odamın tekını bozup bebek odası yaparım dusuncesı vardı gezındıkce sepetı 6 aydan sonra zor kullanacagımı soyledıler ben goruntu olarak cok sevımlı buldugum ıcın cok heves etmıstım aslında..sımdı mobılya besık ve park yatak arasında karar vermeye calısıyorum yer sorunum oldugu ıcın park yatagı kolayca odadan odaya tasıyabılme fıkrı cazıp gelıyor ama mobılya besıkler daha hos gorunuyor gonul ısterdıkı bende oglusum ıcın suslu puslu bı oda hazırlıım ama bunada sukur 5 ay oncesıne kadar sadece varlıgının olmasıydı tek duam bırde tasıma amaclı anakucagı tarzı ne almamı onerırsınız marka olarak ve bebek arabasını almayı ne zaman dusunmelıyım....

arkadaşım güzel günlerde kullanın cicilerinizi, bzim seker testi de cuma günü hayırlısıyla seninki güzel çıkmış maşallah darısı başımıza işallah ....

pınarcım şekerlerini de m aldın ayyyy süpersin kuzum ya:))))

ben de oğlumun odasına karar verdim. denizci konseptinde bir oda beğendim, cumartesi siparişini vereceğim (bizimkinin de yatağını ve şifonyerini annanesi ve dedesi alacak sağolsunlar.... ) teslim süresi 1 ay zaten, havalandırma süresi falan anca olur.... çocuk odamda dolap olduğu için dolap almayacağım. büyüyen beşikten de vazgeçtim. çünkü yeğenim de yaşadık aklı başına geldiğinde yani yatağını büyüttüğümüzde ben arabalı yatak isterim dedi tutturdu :))) o nedenle bebek karyolası ve şifonyer alacağım. ilk 6 ay da kuzumu uyutabileceğim kumaştan bir beşik vardı yeğenimin ablam çok memnun kalmıştı saklamıştı, kullanmak işallah bize nasip olur, onu aldım ablamdan.... mayıs ayında da alışverişini yapmayı düşünyorum işallah
bebek arabasını hangi marka tercih ettin canım, internette resmi falan var mı kafam karıştı benim ...?

canımmm gittin mi doktora umarım herşey yolundadır...

evet canım gittim sıvımızda bir artış yok doktorum kendi hocasına yönlendirdi bizi
oda muayene etti bebeğimin sağlığı gayet iyimiş ve servikal yetmezlik yokmuş
amnio sıvısı sınırda ama şuan için kırmızı alarm vermenın bir anlamı yok
sadece yorulmayacaksın ve ayakta fazla kalmayacaksın onun dışında istediğin herşeyi yapabilirsin dedi
çok rahatladım zaten doktorum göndermese bile b u hafta bir prof.gitmeyi düşünüyordum
şansımızdan prof.bir hastası randevusuna gelmemiş ve o boşlukta bizi aldı
rahim kasılmalarım için progestan fitil verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…