Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım gittim sıvımızda bir artış yok doktorum kendi hocasına yönlendirdi bizi
oda muayene etti bebeğimin sağlığı gayet iyimiş ve servikal yetmezlik yokmuş
amnio sıvısı sınırda ama şuan için kırmızı alarm vermenın bir anlamı yok
sadece yorulmayacaksın ve ayakta fazla kalmayacaksın onun dışında istediğin herşeyi yapabilirsin dedi
çok rahatladım zaten doktorum göndermese bile b u hafta bir prof.gitmeyi düşünüyordum
şansımızdan prof.bir hastası randevusuna gelmemiş ve o boşlukta bizi aldı
rahim kasılmalarım için progestan fitil verdi
Aynı anda yazmisiz :)
Cok sevindim
Allah hepimizi korusun
evet canım gittim sıvımızda bir artış yok doktorum kendi hocasına yönlendirdi bizi
sadece yorulmayacaksın ve ayakta fazla kalmayacaksın onun dışında istediğin herşeyi yapabilirsin dedi
çok rahatladım zaten doktorum göndermese bile b u hafta bir prof.gitmeyi düşünüyordum
arkadaşım güzel günlerde kullanın cicilerinizi, bzim seker testi de cuma günü hayırlısıyla seninki güzel çıkmış maşallah darısı başımıza işallah ....
pınarcım şekerlerini de m aldın ayyyy süpersin kuzum ya:))))
ben de oğlumun odasına karar verdim. denizci konseptinde bir oda beğendim, cumartesi siparişini vereceğim (bizimkinin de yatağını ve şifonyerini annanesi ve dedesi alacak sağolsunlar.... ) teslim süresi 1 ay zaten, havalandırma süresi falan anca olur.... çocuk odamda dolap olduğu için dolap almayacağım. büyüyen beşikten de vazgeçtim. çünkü yeğenim de yaşadık aklı başına geldiğinde yani yatağını büyüttüğümüzde ben arabalı yatak isterim dedi tutturdu :))) o nedenle bebek karyolası ve şifonyer alacağım. ilk 6 ay da kuzumu uyutabileceğim kumaştan bir beşik vardı yeğenimin ablam çok memnun kalmıştı saklamıştı, kullanmak işallah bize nasip olur, onu aldım ablamdan.... mayıs ayında da alışverişini yapmayı düşünyorum işallah, kıyafet odam ayrı o nedenle
bebek arabasını hangi marka tercih ettin canım, internette resmi falan var mı kafam karıştı benim ...?
ohh çokşükür her şye yolunda çok sevindim canım ben inanıyorum dinşlenmeyle geçecektir bu durum lütfen canını sıkma..evet canım gittim sıvımızda bir artış yok doktorum kendi hocasına yönlendirdi bizi
hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindimkızlar benımde tokluk şekerim sınırda cıkmıstıya bugun aclık ölçtürdüm ilk önce 100 mg lık şekerli su içti sonra 3 saat boyunca saat bası kan verdm neysekı bısı cıkmadı ama aclıktan bayılcaktım nerdeyse eve kendımı zor atıım kahvaltı yapınca gecti şükür bişi çıkmadıya darısı herkesın basına hepinizi öptum güzelliklerim..
maşaallah kuzucuklarına...benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür şekerim normal çıktı doktorum her ihtimale karşı nst girdirdi o da çok ii çıktı bebişlerimin çok şükür sağlıkları yerinde.ben daha hç bir şey alamadım bu hafta sonu belki bende alırım.
biraz öyle oldu amma neyse:)) hoş geldiniz şekerim umarım güzel geçmiştir ist yolculuğu:))Herkese selam, teyzeleri biz bu aralar sizi çok ihmal ettik. Kusurumuza bakmayın, listeyi en kısa fırsatta yine yayınlarım, şimdilik merhaba demek için uğradım. Herkes iyi şükürler olsun, alışverişler de başlamış. Allahım aldığımız herseyi saglikla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bizim de anomali taramamız bu hafta olacak, bizim kendi doktorumuz yapacak bakalım ne kadar ödeyeceğiz) hepinizi sevgiyle öpüyorum.
benim eşim soktor ama bu duruma pek sıcak bakmıyo nedense çok güvenmiyo...Haftamiz guzel basladi herkesten guzel haberler var ne guzel daim olsun insallah..Kizlar aranizda dusunen yada bu konuda girisimi olan varmi bilmiyorum?!kordon baginizi saklayacakmisiniz?ben izmirde bir tane var diye duydum cokda iyilermis bu konuda dusunceniz nedir?
melekleriniz sağlıkla mutlu günlerde kullansın inş odalarıı cicilerini ohhhh siz bu dertten kurtulmusssunuz ne guzel benım odamda yerim müsait olmadıgı için ne yazıkkı yanıma alamıycam bebegımıbende o yuzden yatak konusunda karar veremedım henuz ılk baslarda sepet tarzı bı besık almayı dusunuyordum ılerleyen zamanda odamın tekını bozup bebek odası yaparım dusuncesı vardı gezındıkce sepetı 6 aydan sonra zor kullanacagımı soyledıler ben goruntu olarak cok sevımlı buldugum ıcın cok heves etmıstım aslında..sımdı mobılya besık ve park yatak arasında karar vermeye calısıyorum yer sorunum oldugu ıcın park yatagı kolayca odadan odaya tasıyabılme fıkrı cazıp gelıyor ama mobılya besıkler daha hos gorunuyor gonul ısterdıkı bende oglusum ıcın suslu puslu bı oda hazırlıım ama bunada sukur 5 ay oncesıne kadar sadece varlıgının olmasıydı tek duam bırde tasıma amaclı anakucagı tarzı ne almamı onerırsınız marka olarak ve bebek arabasını almayı ne zaman dusunmelıyım....
ne güzel haberler bunlar. bebek odaları alınmaya başlanmış. kontroller güzel geçmiş. allahım korusun bebişlerimizi.
benim iki gündür boğazlarım şişti. bol bol limonlu sıcak su içtim .bu akşam ateşim 37.5 geçince acile gittik. minoset serum yedim. çok tereddüt ettim ama ateş orda daha da yüksek çıkınca mecburen ikna oldum. şimdi daha iyiyim çok şükür. umarım tekrar çıkmaz. doktor minosetin normalini hamileliklte içebilirsin dedi. içeniniz yada doktoru içebilir diyen oldumu ?
yarında devam ederse birkaç gün rapor alıcam. umarım tekrarlamaz ateşim.
ne güzel haberler bunlar. bebek odaları alınmaya başlanmış. kontroller güzel geçmiş. allahım korusun bebişlerimizi.
benim iki gündür boğazlarım şişti. bol bol limonlu sıcak su içtim .bu akşam ateşim 37.5 geçince acile gittik. minoset serum yedim. çok tereddüt ettim ama ateş orda daha da yüksek çıkınca mecburen ikna oldum. şimdi daha iyiyim çok şükür. umarım tekrar çıkmaz. doktor minosetin normalini hamileliklte içebilirsin dedi. içeniniz yada doktoru içebilir diyen oldumu ?
Cnm arkaaşlarım bugün anomali taramamız vardı, detaylı ultrason yani, şükürler olsun herşey yolunda, tüm ölçümlerimiz iyi çıktı. Bebeklerimiz gayet iyi teyzeleri, ben heyecanla hala oynamalarını bekliyorum, pıt pıtlarımız var ama malum yetmiyor:))) Doktorcum 22.haftayı bekle, o zaman da ayyy bunlar fena vuruyor diyeceksin dedi:)) Ahhh kuzularım vursun, iyi olsun yeter bana.
Ben de malum aşıyı (tetanoz) perşembe olacağım, doktorcum da onayladı. Hakkımızda hayırlısını diliyorum, dualarım hepimiz için. Öpüyorummmmmmmm.......
kızlar benımde tokluk şekerim sınırda cıkmıstıya bugun aclık ölçtürdüm ilk önce 100 mg lık şekerli su içti sonra 3 saat boyunca saat bası kan verdm neysekı bısı cıkmadı ama aclıktan bayılcaktım nerdeyse eve kendımı zor atıım kahvaltı yapınca gecti şükür bişi çıkmadıya darısı herkesın basına hepinizi öptum güzelliklerim..
selam herkese muhannim ne güzel yapmışsın ohh aklından çıkmıştır ne güzzel bizimde arabasını sağolsun teyzesi aldı kızımın bir dahaki ay odasını almayı planlıyoruz kıyafetleri zaten tamam. hatta ben abartıp şekerlerini kapı süsünü falan aldımm dayanamadım ne yapayımm. inş temmuzun ilk haftası kızımda gelince herşeyimiz tamam olacak:))
bu arada bu gün şeker yükleme testimizi yaptırdık 133 çıkmış sonuç çok şükür oda iyi
Lotus gözün aydın canım ...
Kızlar bu rahim kasılması nasıl anlaşılıyor ..
Benim usg'de gözükmedi ama bebeğim ara da bir toplandığı için magnezyuma başlamıştım ..
Çokta iyi geldi tavsiye ederim herkese..
Ama bu kasılmaları nasıl anlıcaz?
Mesela yalancı doğum kasılmaları çok zararsızmış ve ağrısız olurmuş ..
Bizlerin ki öyle bişey mi?
Rahim kasılması yaşayıp , vakti zamanında doğum yapanda çok gördüm internet araştırmalarımda ..
Rabbim korusun evlatlarımızı..