herkese merhaba...
ne güzel herkesten ses çıkmış, haberler güzel maşallah..
muhhanimcim, cloudycim güle güle kullanın inşallah odalarınızı.. belisin çapa modelini biliyorumda cloudycim sen de alınca resimlerini paylaşırsın bizimle.. ben de seninle aynı fikirdeyim 80-130 bizim aldığımız beşikte. inşallah 5-6 yaşına kadar rahat kullanır. ablamda öyle almıştı yeğenim 5 yaşında çok rahat kullanıyor şimdi arabalı yatak sevdası başladı :) biz de Allahım yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, başka melekte istiyoruz o yüzden Allahım nasip ederse o da kullanır inşallah diye de düşündük..
pınarcımm ne güzel tamamlamışın.. cicilerini iyi günlerde giysin prenses inşallah. neler aldın cnm? ben daha başlamadım da en çok çıtçıtlı badilere ihtiyaç oluyormuş.. kaçar tane aldın?
lotusumm haberlerine çok sevindim yavrun sağlıkla sorunsuz büyür inşallah..
sevincimm hadi gözün aydın cnm bak bu iyi çıkmış..
kyrcımm bende kaç gündür merak ediyordum seni çok.. mesaj atıcaktım ki sen yazmışın .nerelerdeydin cnm?
NEC CANIM BENDE BOL BOL KISA KOLLU UZUN KOLLU BAİ ALDIM KIZIMA ALTTAN ÇITÇITLI en sık onlar kullanılıyo diye sanırım sayıyı biraz abarttım toplamda kısa ve uzun sanırım 20 tane oldu
kremlerini sebamed aldım bitkisel miş. bi paket prima aldım bir numara hastaneye götürmek için sonrasına bakarım artık bide sevimli gezmeğe giderken giysin diye elbiseler aldım kızıma:)))şimdi telsizine bakıyorum karar vermedim henüz bide ateş ölçer almayı planlıyorum bakalım sevgili kocam kredi kartlarımı iptal etmezse eğer:))
çok geçmiş olsun canım bol limonlu çorba ıhlamur bi kaç güne bişeyciğin kalmaz inş...ne güzel haberler bunlar. bebek odaları alınmaya başlanmış. kontroller güzel geçmiş. allahım korusun bebişlerimizi.
benim iki gündür boğazlarım şişti. bol bol limonlu sıcak su içtim .bu akşam ateşim 37.5 geçince acile gittik. minoset serum yedim. çok tereddüt ettim ama ateş orda daha da yüksek çıkınca mecburen ikna oldum. şimdi daha iyiyim çok şükür. umarım tekrar çıkmaz. doktor minosetin normalini hamileliklte içebilirsin dedi. içeniniz yada doktoru içebilir diyen oldumu ?
yarında devam ederse birkaç gün rapor alıcam. umarım tekrarlamaz ateşim.
ohh çok şükür hadi hayırlısı olsun canım maaşaallah kuzucuklarına..Cnm arkaaşlarım bugün anomali taramamız vardı, detaylı ultrason yani, şükürler olsun herşey yolunda, tüm ölçümlerimiz iyi çıktı. Bebeklerimiz gayet iyi teyzeleri, ben heyecanla hala oynamalarını bekliyorum, pıt pıtlarımız var ama malum yetmiyor:))) Doktorcum 22.haftayı bekle, o zaman da ayyy bunlar fena vuruyor diyeceksin dedi:)) Ahhh kuzularım vursun, iyi olsun yeter bana.
Ben de malum aşıyı (tetanoz) perşembe olacağım, doktorcum da onayladı. Hakkımızda hayırlısını diliyorum, dualarım hepimiz için. Öpüyorummmmmmmm.......
CANIMM İYİKİ SÖYLEDİN DÜN EŞİMİN YANINA GİTTİM BEBEK ARABALARI DOLU hepsi kocaman kocaman ayy dedim benim kızımın minicik yazık kızıma:)) sonra kardeşim dedi onların ki kocaman hantal senin ki minik ve hafif çok yer kaplamıyo tatile giderken tek başınayken çok rahat edeceksin rahatladım sende yazınca çok sevindim içime su serptin canım sağolasın:))pınarcım..maşallah kızımızın herşeyi hazır..sağlıkla gelsin bakalım fıstığımız...bende bu kış o puseti çok kullandım..karda bile..çok kirlenmişti..dün akşam bütün söküp yıkadım..sadece iskeleti kaldı..onuda duşakabine sokup sabunladım..sabaha kadarda kurudu..bugün gıpgıcır olmuş valla..ilk günkü gibi..çok rahat ediceksin sende inşallah canım...çok doğru karar verdin..