2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

evet canım o senin prensesin:)) ne güzel benim kızımda bugün yumrukladı sanırım beni sertti tekmeleri maşaallah kuzucuklarımıza Rabbim inş dileyen herkese yaşatır bu güzel duyguları.....

Son düzenleme:
sevincimm ben de öyle düşünmeye başladım diğer topiclere gidiliyor sanki.. ama öyleyse de birbirimizi bırakmayalım biz bu yolları beraber yürüdük beraber sonlandıralım inşallah..

dewcimm bence de senin yavrun o.. zaman geçtikçe daha sert hissedeceksin inşallah..

ben de her akşam Allahım yavrumun tekmeleriyle uyanayım diye dua ediyorum. bugün 4.30da Rabbime bin şükür uyandım yavrumu hissettim. sanırım meleğim uyandırdı beni nasıl mutlu oldum Allahım hep devam ettirsin inşallah..

günaydın canım umarım şeker yüklemende problem olmadan atlatırsın

topiğimiz günaydın canım bu aralar topiğimiz sessiz inş iyi geçer bende haftaya yaptıracağım..

Bizden de kocaman bir günaydın herkese
Benim seker yüklememi 28.haftada yapacagım dedi doktorum.bekliyoruz o yüzden
Sana bol şans dilerim sevinçcim

canım benimde pazartesi var şeker yüklemem inş. sonuçların ii çıkar.ben risk grubundayım inş bende de çıkmaz.

kuzucukların anneleri günaydın hepinize dün gittim doktora iki bardak sekerli su ıcırdıler bısaat sonra kan aldılar kolaymıs ben mıdem bulanır faln demıstım ama olmadı cok şükür
ıkıgün sonra sonucları alıcaz ıns.kızımıda gördüm bütün teyzoslarına slmı var büyümüş meleğim
ordanda sınemaya gıdelım dedıık esım ızınlıydı fetıh 1453 gıttık yaa fılmın yarısında sıkıldım daraldım cıktım dahada gırmedım esım ızledı bıde kızım nasıl oynamaya basladı sesten yanımada grıplı bırı oturmus öksürüyo aksırıyo aman dedım umrumda bıle deıl fılm dısarda oturdum tek basıma bı benmıyım hamıle olarak gıren dıodudum bı baktım bı kısı daha gııolar ama rahatladım bıraz onları görünce ama yınede fılme gırmedım kızımla dısarda mısır yedık
kızlar sız gıtttınımız sınemaya kuzucuklarınla hıcc

günaydın kızlar ne güzel herkes bebeğini hissetmeye başlamış ama ben hala hissedemiyorum daha ((

günaydın arkadaşlarr...

sevincim inşallah sonucunda iyi çıkar.. eğer genetik olarak ailede yoksa şeker, gebelikte de nadir çıkıyormuş.. ben sinemaya gitmedim cnm. ama giden duydum. tam gitmeyi düşündüğüm zaman meleğimin dışardaki sesleri duymaya başladığı zamanmış o yüzden fazla sesten rahatsız olmasın dedim. ama gidilmesinin sakıncalı olduğu da yazmıyor hiç bir yerde. zaten sende yarısına girmişin iyi yapmışın dışarda oturmakla.. kızınla mısır keyfi daha güzeldir

lotuscum 20li haftalarda ancak başlıyor ben 16 sonlarında hissettim ilk ama belli belirsiz oluyor. internette 20-22den sonra hissedilir diyor.. en yakın zamanda hissedersin inşallah canımm..

günaydıınnn günaydıınnnnn günaydıınnnnnn
güzel annecikler ve tatlı bebişler

havalar ısnmaya başladı artık inanın canım iş yapmak istemiyor ayrıca 80 günü kalmış biri olarak sadece yavrumun alışverişleriyle ilgilenmek istiyorum.
oğlumun hergün tekmelerini hissetmek o kadar güzel ki.
az hareket etse hemen karnımı okşayıp oradamısın diye kıpırdanmasını sağlıyorum.
bugün sırt ağrım var biraz ama olsun. gaz sancısından ve karın gerginliğinden çok daha iyi.
uzun zamandır listeyi göremiyorum. bilgilerimizi tazelesek iyi olur diye düşünüyorum.
29. haftadayım ve 67.5 kg oldum. şişliğim yok karnımda çatlak yok.sadece göbüşüm var.
oğluşuma büyüyen beşik almaya karar verdik.özellikle belis marka turbo max yatağa bayıldım ama boyundan dolayı (2.5 m) alamıyorum. sanırım belis çapa modeli büyüyen beşik alacağız. ayrıca bebek arabası olarak da graco symbio almayı düşünüyoruz.
oğluşumun ismi hemen heen belli gibi ama şimdi açıklamak istemiyorum.kopya çekmeyin :))))))))

hepinize bol tekmelli, ağrısız ve gazsız birgün diliyorum.

canımm seni merak ediyordum bugün yazacaktım gelince yazarım dedim.. gayet iyimişiniz çok şükür.. aynı şekilde havalar ısınınca, yavrularımızın doğum zamanı yaklaşınca tek odaklanmak istediği yavrularımız oluyor. ben de inşallah 6 nisanda ayrılıyorum. doğum iznime gelmiyor ama 7-10 gün rapor alıp 6sında ayrılmayı düşünüyorum inşallah. öğretmen olunca bi de okul öncesi öğretmeni olunca ayakta durmak, sürekli etkinlik yaptırma yormaya başladı. inşallah bu zaman kadar sağlıkla geldiğimiz gibi sağlıkla devam ederiz. biz bebek odasını aldığımız için artık araştırma yapmıyorum ama diğer ihtiyaçlara izne ayrıldıktan sonra bakıcam inşallah. biz de ismini çok büyük ihtimal karar verdik ama hala yazmamışım buraya, şimdi farkettim. kayınpederimin ismini koyacağız ilk isim olarak, 2. isim de çok çok büyük ihtimal ARAS olacak inşallah. herkes beğeniyor biz de ısındık çok. ilk aklımıza gelen isim buydu, sonra birkaç alternatif oldu ama ilk ağır bastı. Allahım hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını nasip etsin, isimleriyle yaşatsın inşallah.

evet canım haklısın çocuklarla uğraşmak zor.birde hamilelikte daha zor.bende isim buldum ama daha kesin değil.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

günaydın canım.evet doğru söylüyorsun havalar çok güzel insanın sürekli dışarda olası geliyor.aslında benimde az günüm kaldı ikizlerde 36 haftalı son oluyor bizde eşimle hafta sayıyoruz daha çabuk geçsin diye ama ben daha bebişlerimin hiçbir şeyini almadım ne yatak ne kıyafet hiç bişey o yüzden bende sürekli bakıyorum ama bu aralar çilekte bebek odaları hoşuma gidiyor.

evet canım o kızının harekleri ne güzel hissetmeye başlamışsın.22 haftalıktan sonra o kadar belirgin hissediyorsun ki çok garip bişey.benimkiler oynamaya başlayınca karnımı hareket ettiriyorlar.Allah herkese nasip eder inşallah.

Selam kızlar ..
Hayırlı cumalar , herkes iyidir inşallah ..
Biz iyiyiz oğluşumla çok şükür ..
Bugün 20. haftamızı bitirdik :)
Karnım iyice belli olmaya başladı fakat oğlumun hareketleri çok tutarsız , bir gün çok hareketli pıt pıt vuruyor bir gün ses seda çıkmıyor ..
Ama şu zamanlarda böyle olması normalmiş..
İnşallah iyidir ..

Kızlar 20 lik dişim apse yaptı ..
Hamilelikten önce çektirmediğime bin pişman oldum ..
Dr'uma sordum agumentın 1000 lik kullan bebeğine hiç bir zararı olmaz , hamilelikte güvenle kullanılıyor dedi ..
Apse daha zararlıymış bebeğime ..
Eşim akşam gelirken aşıcak kullanıcam ..
Ağrım sızım umurumda değil ama iltihap zarar vermesin bebeğime ..
İnternette de araştırdım 3. aydan sonra diş tedavileri ve antibiyotik kullanılabiliyormuş zaten ..

Magnezyuma başladım..
Olası rahim kasılmalarına karşı ..
Karnımın sertleşmesi neredeyse hiç kalmadı gibi , çok mutluyum ..
Bugün 4. yü içtim ve rahatladım biraz..

Bizden böyle kızlar ..

merhaba canımmm
bebişinin ismi hayırlı olsun çok güzel bir isim. adı gibi güzel yaşasın inşaallah.
oda takımını aldın rahatlamışsındır eminim. bir de ben alabilsem çok rahatlayacağım.
dediğin gibi öğretmen olduğun için erken izne ayrılman gerekiyor. ben mühendis teknik eleman olduğum için dayanabildiğim kadar izin almayacağım ki doğum sonrasında iznimi kullanmak istiyorum. doktorum doğumumun sezeryan olacağını söylüyor. aslında bebeğin şekli normal doğum pozisyonunda. acaba biz normal doğum yapamaz mıyız nec canım. senin doktorun ne diyor bu konuda. eşimde riske atmayalım sezeryan ol diyor. sezeryan olsam acaba epidural mi olmalı yoksa tam uyuyarak mı yapılmalı. ayyy yavrularımız bir doğsada rahatlasak.
çok öpüyorum seni ve yeğenimi. iyi haftasonları .

merhaba kızlar bizde oğlumla ayrıntılı usg muzu olduk çok şükür hiç bi sorun yok 352 gram olmuş annesini meleğii o kadar hareketliydiki doktor ölçü almakta zorlandı oğlumun adıda belli gibi babası fatih istiyo bende yanına kaan olsun dedim fatih kaan olacak büyük ihtimalle inşallah . oda takımı konusunda bana yardımcı olun ya nasıl bişe alsam acabaa

Eklentiler

• $MASITE_16.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 24

canımm çok saolasın hepimizin melekleri sağlıkla güzel yaşasınlar inşallah.. oda için sürekli internetten bakıyordum bir türlü karar veremiyordum ama 4. dükkanda beğendim. demek ki nasibimiz orda bekliyormuş hayırlısıyla kullanmakta nasip olur inşallah. doğum konusunda kendi doktorum daha birşey demedi ama arada başka 2 doktora da gittim. onlar sezeryan dediler tüp bebek kıymetli bebek riske atmayız dediler. bi de o zamanlar plasentam biraz aşağıdaydı ve bebeğim ters duruyordu. onları da dikkate aldılar heralde. ama kendi doktorum ne derse öyle yaparım. sezeryan olcaksak tam uyuyarak daha iyi bence. epiduralde tansiyon yükselmesi olabiliyormuş bi de ameliyattaki tüm sesleri duyuyormuşun acı hissetmiyormuşun ama yine de acı, heyecan eşiği düşük olanlar etkileniyormuş. elbette yavrumuz doğar doğmaz görmek en güzelidir ama hangisi daha uygun olur karar veremiyorum. hayırlısı inşallah.artık bi kaç kontrol sonrası doktorlarımızla konuşuruz bu konuları inşallah.. biz de sizi çok çok öpüyoruz..

bir iki gün siteye girmeyince baya biriken mesaj oluyor

havalar ısınmaya başladı atın kendinizi dışarı. bebeğinizin kemiklerine en iyi ilaç güneş.
bakalım ilk kimin bebişi bizlere merhaba dicek çok merak ediyorum
çok şükür bugün 21 haftamızı bitiriyoruz bizde.
bugün karnım ağrıyor. baya yoruluyorum artık okulda.
birde 16 erkek öğrencim var sınıfın hali az çok gözünüzün önüne getirin.
nisanı atlatınca rapor mu alsam diyorum şimdiden böyleysem sonra nasıl olurum bilmiyorum.

herkese iyi haftasonları...

Son düzenleme:

canımm maşallah yavrunaaa hem çok tatlı hem çok hareketliymiş ismi de çok güzel adıyla yaşasın inşallah. ama kaanlar genelde yaramaz oluyor cnm hazırlıklı ol oda olarak ise biz 3 kapılı dolap ve sallanan normal beşik aldık. şifonyere ihtiyaç duymadım zaten o zaman oda epey sıkışık olur. beşik olarak 3 seçenek var bi büyüyen bi normal. büyüyen beşikleri 9-10 yaşına kadar kullanabiliyorlarmış gerçekten epey normal yatak gibi oluyor. diğer beşiklier ise 5-6 yaşına kadar ancak. kullanılan malzeme, boya varsa su bazlı olması, güvenlik açısından gerekli noktalar filan epeyce ayrıntı var. renk olarak ben beyaz düşünüyordum ama krem aldık o da güzel gerçekten. bi ara yüklücem fotoğraflarını inşallah. ama boya kullanıyorsa en az 1,5-2 ay havalandırılması gerekiyormuş o yüzden doğuma çok yakın zamana bırakma alma işini..

canımm seni çok iyi anlıyorum benimde 26 öğrencim var ve 20si inanılmaz hareketli.. bi de havalar açıldı ya iyice hareketlendiler 2 gündür çok yoruluyorum. doğum iznim 19-20 nisana geliyor ama ben 7-10 gün rapor alıcam inşallah nisanın ilk haftası gidip bi daha gitmemeyi düşünüyorum. zaten anaokulları için en yoğun dönem başlıyor. 23 nisan, mayıs okul öncesi şenlikleri, haziranda yıl sonu.. o kadar yoğun ki.. Allahıma bin şükür ayrılcam diyorum yoksa 40 gün raporu doğum öncesi kullanırım heralde..

canım bende seninki gibi üç kapılı dolap ve büyüyen beşikten almayı düşünüyorm ama hangisi iyi olur bilemedim bende beyaz düşünüyorum herşeyini inşallah şifonyer de alırım sanırım odamız büyük ama belli olmaz tabikii seninkileride çok merak ettim yüklede bizede fikir olur en azından canımcım

bizde gittik eşimle fetih e ama komik olan koskoca salonda yanıma hamile bir kadının denk gelmesiydi:))))))))))) o en az8aylıktı......

bizde gittik eşimle fetih e ama komik olan koskoca salonda yanıma hamile bir kadının denk gelmesiydi:))))))))))) o en az8aylıktı......

hemen ses verelim kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…