2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

masidecim ekledim resimleri.. fotoğrafları katalogtan ve dükkandan çektim. bikaç değişiklik olacak bizimkinde inşallah. dolaptaki ve kulplardaki kanguru yerine nevresim takımındaki beşikten olacak. cibinlik, nevresim takımı resimde görüldüğü gibi.. bakalım inşallah nisan sonunda gelicek yavrumun odası.. sağlıkla yatmayı kullanmayı nasip etsin inşallah Allahımm..

merhaba hamişler doktorumuz cinsiyetimizin şimdilik erkek oldugunu söyledi ama şimdilikmiş:)))bide ikili ve üçlü testlerimizi gittiğimiz kliniğe yaptırdık cok sukur temız cıktılar ayrıntılı ultrason ıcın gerek duyarsak yonlendırıyoruz tabı sız ıstersenızde yaptırabılırsınız dıyıp baska bı klinikten yanı yıne kendı bunyelerındekı baska bı semtte olandan randevu almamız için aracı oldu fıyat ıcın 450 tl ıstedıler ayrıca 150 tl muayne ucretı ve tabı tekrar kendı doktorum ıcın muayne ucretı benım kafam karıstı bıraz aslında fıyatta yuksek geldı klınık olarak aynılar ama ıkı muayne ucretı ıstıolar onada sasırdım..siz yaptırdınızmı fiyat olarak normalmı acaba sskyla anlasmalı hastanelerde de yaptırabılıyormuyuz bı fıkrı olan varsa yardımlarınızı beklıyorum..

canım b,zde yeni gittik YRINTILI ULTRASONA 307 TL aldılar bizden

yaaa canım çok güzell oda takımı sağlıkla kullansın bebişin inşallahh hangi marka bu canım ya bilgi versen bana azıcık fiyatı nı falan

oda takımını çok güzel allah sağlıkla sıhhatla ağız tadıyla kullandırmayı nasip eder inş.

ben ssk ile anlaşmalı özel hastanede yaptırdım 150 tl verdim ayrıntılı için 50 tlde muayene ücreti verdim

nec canım güle güle kullanın odanızı çok güzelmiş

lotus fiyetlar uçmuş canım sizin oralarda daha uygun yapan bir yer yok mu acaba

slm annısler gunaydın hepinize test sonucları ıcın doktoru aradım şeker degerimin 140 olması gerekırken 148 cıkmıs fazla yuksek degıl ama gel yınede test yapalım bıdaha dedı ac gel busefer dedi bakalım hafta ıcı bıdaha gıdıcem ınss bişi cıkmaz şeker yüklemesi yaptıran annişler sizin kac çıkmıstı merak ettim cvp lutfen

canım banada kendi d.um 300 tl fark çıkardı ssk ile anlaşmalı oldukları halde. diğer özellerde 350_400 fiyat verdiler bende ssk lı olduğum için sağlık bakanlığının doğum hastanelerini arayıp sordum gebe bölümüne gidin onlar sizi yönlendirsin hemen yaparız dediler hiçbir ücret ödemeden....

yaaa canım çok güzell oda takımı sağlıkla kullansın bebişin inşallahh hangi marka bu canım ya bilgi versen bana azıcık fiyatı nı falan

canımm çok teşekkürlerr beğenmenize çok sevindim.. bizim burdaki bir mobilyacıdan aldık canım ama istanbul modoko da (modoko biliyorsundur belki cnm, mobilyacıların olduğu büyük bir yerleşim) bir firmaya yaptırıyorlarmış. dediğim gibi ana mobilyayı seçip diğer değişiklikleri söylüyorsun ona göre özel yapıyorlar o yüzden siparişten sonra 45 gün teslimat süresi veriyorlar. sallanan normal beşik+3 kapılı dolap+funnababy nevresim takımı ve cibinlik toplam 2.100 tl. bu peşin fiyatı. taksitte 2.350 oluyor.

lotuscum,pınarcım çok saolun.. yavrularımız sağlıkla yatsınlar büyüsünler inşallah..

sevincim bana sadece normal dediler ben de öyle deyince değeri hiç sormuyorum. ama seninki gibi bi arkadaşımın da çıkmıştı. herhangi özel bir durum yaşamadı.çünkü hemen sınırın üstü..

oo ayrıntılı fiyatları gerçekten ne kadar yüksekkk.. bizim burda max 200-250 onlar da profesör.. benim kendi doktorum perientalog aynı zamanda. o yüzden ona yaptırdım. dışarıdan gelenlere 200 diyorlar ama ben baştna bu yana takibinde olduğum için sadece muayene parası ödedik.

hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....

hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....

ben bu sabah net bir şekilde hissettim 20+1 deyim

Merhaba kızlar ..
Güzel annişler ve melekleri ..
Herkes iyidir umarım , biz oğlumla iyiyiz bugün ama evde sıkılmaya başladık ..
Havalar o kadar güzel gidiyor ki Ankara'da ..
Ben ancak balkona çıkabiliyorum .. 6 . katta oturup birde asansörünüz yoksa , mecburen evde kalıyorsunuz ..
Neyse bu günlerde geçer biter Allah'ın izni ile..

Şaun size yazarken miniş oğlum tekmeleyip duruyor beni teyzeleri ..
Sabahları hiç kıpırtı yok, öğleden sonra başlıyor akşama kadar haraketli :)
Bende 18. haftadan sonra çok hafif hissetmeye başladım ama esas 19. haftada başladı pıt pıt ..
Bugün 20+1 olduk ama usg'de 21+1 gözüküyor , 1 hafta önde gidiyor bizim sıpa :)

Nec odanız çok güzel , Rabbim sağlıkla sıhhatle kullandırmak nasip etsin ..

Sevinç şeker değerin sınırdaymış , bende anlamıyorum gerçi kızlar yüksek çıkınca diyet mi veriyolar ..
Benim tatlı ile aram hiç yok gerçi , arada canım çok çekince bir göfret yada çukolata yiğiyorum o kadar ...

nil ben 16. hafta sonlarında hissetmeye başladım ama çok hafifti. ki 20-22. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. belli bir standart arama henüz.. bi gün bi defa hissedersin 3 gün sonra hissedebilirsin bir daha. ben 27de doktora gittiğimde hareketleri sayıyım dedim henüz sayma 32den sonra önemli hareket sayısı bizim için o da günde 10 kereymiş. o yüzden normal cnm rahat ol. ama aklına takılırsa bi kaç gün daha hissetmezsen meleğini görmeye git için rahatlasın cnm..

bilgemm çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah.. yavrularımız sağlıkla doğsunlar sevgiyle büyütelim odalarında inşallah..

ben ssk ile anlaşmalı özel hastanede yaptırdım 150 tl verdim ayrıntılı için 50 tlde muayene ücreti verdim

cevapladıgınız için tesekkürler öncelikle...benimde iice kafam karıstı ayrıntılı ultrason 750 tl ye maal olacak aynı klınıge ıkı kez muayne parası odememde cabası sırf doktorlar farklı dıye bıraz fazla geldıgı ıcın sanırım randevumu ıptal ettırıcem bende ssk ıle anlasması olan hastanelerden fıyat alıcam umarım onlar dusundugum rakamlarda cıkar..bırde doktorum balık yagı kullanmamı onerdı bebegın zeka gelısımı ıcın tavsıye ederım dedı sızlerde kullanıyormusunuz haftada bır balık yememı yeterlı bulmadı sanırım(

ben kullanıyorum canım bende haftada 1 yiyorum sanırım yetersiz

bende kullanıyorum cnm kokusu bıraz kötü ama mecbur ben balıgı hıc yemıyorum oyusden verdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…