aras ın adıyla yaşasın talım....... çok güzel isim.....
merhaba hamişler doktorumuz cinsiyetimizin şimdilik erkek oldugunu söyledi ama şimdilikmiş:)))bide ikili ve üçlü testlerimizi gittiğimiz kliniğe yaptırdık cok sukur temız cıktılar ayrıntılı ultrason ıcın gerek duyarsak yonlendırıyoruz tabı sız ıstersenızde yaptırabılırsınız dıyıp baska bı klinikten yanı yıne kendı bunyelerındekı baska bı semtte olandan randevu almamız için aracı oldu fıyat ıcın 450 tl ıstedıler ayrıca 150 tl muayne ucretı ve tabı tekrar kendı doktorum ıcın muayne ucretı benım kafam karıstı bıraz aslında fıyatta yuksek geldı klınık olarak aynılar ama ıkı muayne ucretı ıstıolar onada sasırdım..siz yaptırdınızmı fiyat olarak normalmı acaba sskyla anlasmalı hastanelerde de yaptırabılıyormuyuz bı fıkrı olan varsa yardımlarınızı beklıyorum..
Eki Görüntüle 374363 Eki Görüntüle 374365 Eki Görüntüle 374366 Eki Görüntüle 374367
masidecim ekledim resimleri.. fotoğrafları katalogtan ve dükkandan çektim. bikaç değişiklik olacak bizimkinde inşallah. dolaptaki ve kulplardaki kanguru yerine nevresim takımındaki beşikten olacak. cibinlik, nevresim takımı resimde görüldüğü gibi.. bakalım inşallah nisan sonunda gelicek yavrumun odası.. sağlıkla yatmayı kullanmayı nasip etsin inşallah Allahımm..
Eki Görüntüle 374363 Eki Görüntüle 374365 Eki Görüntüle 374366 Eki Görüntüle 374367
masidecim ekledim resimleri.. fotoğrafları katalogtan ve dükkandan çektim. bikaç değişiklik olacak bizimkinde inşallah. dolaptaki ve kulplardaki kanguru yerine nevresim takımındaki beşikten olacak. cibinlik, nevresim takımı resimde görüldüğü gibi.. bakalım inşallah nisan sonunda gelicek yavrumun odası.. sağlıkla yatmayı kullanmayı nasip etsin inşallah Allahımm..
merhaba hamişler doktorumuz cinsiyetimizin şimdilik erkek oldugunu söyledi ama şimdilikmiş:)))bide ikili ve üçlü testlerimizi gittiğimiz kliniğe yaptırdık cok sukur temız cıktılar ayrıntılı ultrason ıcın gerek duyarsak yonlendırıyoruz tabı sız ıstersenızde yaptırabılırsınız dıyıp baska bı klinikten yanı yıne kendı bunyelerındekı baska bı semtte olandan randevu almamız için aracı oldu fıyat ıcın 450 tl ıstedıler ayrıca 150 tl muayne ucretı ve tabı tekrar kendı doktorum ıcın muayne ucretı benım kafam karıstı bıraz aslında fıyatta yuksek geldı klınık olarak aynılar ama ıkı muayne ucretı ıstıolar onada sasırdım..siz yaptırdınızmı fiyat olarak normalmı acaba sskyla anlasmalı hastanelerde de yaptırabılıyormuyuz bı fıkrı olan varsa yardımlarınızı beklıyorum..
nec canım güle güle kullanın odanızı çok güzelmiş
lotus fiyetlar uçmuş canım sizin oralarda daha uygun yapan bir yer yok mu acaba
yaaa canım çok güzell oda takımı sağlıkla kullansın bebişin inşallahh hangi marka bu canım ya bilgi versen bana azıcık fiyatı nı falan
hanımlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz.benim 16. haftamdan bitti geçtiğimiz haftalarda seğirmeler oluyodu ama 1 haftadır seğirmede hissetmiyorum sizce normal mi....
ben ssk ile anlaşmalı özel hastanede yaptırdım 150 tl verdim ayrıntılı için 50 tlde muayene ücreti verdim
canım banada kendi d.um 300 tl fark çıkardı ssk ile anlaşmalı oldukları halde. diğer özellerde 350_400 fiyat verdiler bende ssk lı olduğum için sağlık bakanlığının doğum hastanelerini arayıp sordum gebe bölümüne gidin onlar sizi yönlendirsin hemen yaparız dediler hiçbir ücret ödemeden....
ben kullanıyorum canım bende haftada 1 yiyorum sanırım yetersizcevapladıgınız için tesekkürler öncelikle...benimde iice kafam karıstı ayrıntılı ultrason 750 tl ye maal olacak aynı klınıge ıkı kez muayne parası odememde cabası sırf doktorlar farklı dıye bıraz fazla geldıgı ıcın sanırım randevumu ıptal ettırıcem bende ssk ıle anlasması olan hastanelerden fıyat alıcam umarım onlar dusundugum rakamlarda cıkar..bırde doktorum balık yagı kullanmamı onerdı bebegın zeka gelısımı ıcın tavsıye ederım dedı sızlerde kullanıyormusunuz haftada bır balık yememı yeterlı bulmadı sanırım(
cevapladıgınız için tesekkürler öncelikle...benimde iice kafam karıstı ayrıntılı ultrason 750 tl ye maal olacak aynı klınıge ıkı kez muayne parası odememde cabası sırf doktorlar farklı dıye bıraz fazla geldıgı ıcın sanırım randevumu ıptal ettırıcem bende ssk ıle anlasması olan hastanelerden fıyat alıcam umarım onlar dusundugum rakamlarda cıkar..bırde doktorum balık yagı kullanmamı onerdı bebegın zeka gelısımı ıcın tavsıye ederım dedı sızlerde kullanıyormusunuz haftada bır balık yememı yeterlı bulmadı sanırım(