2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Aynı anda yazmisiz :)
Cok sevindim
Allah hepimizi korusun

çok sevindim canım kendine çok iyi bak rabbim kuzularımızı korusun

lotus cnmm cok sevındımm bak bişi yokmuş maşallah kuzularımıza..

kızlar benımde tokluk şekerim sınırda cıkmıstıya bugun aclık ölçtürdüm ilk önce 100 mg lık şekerli su içti sonra 3 saat boyunca saat bası kan verdm neysekı bısı cıkmadı ama aclıktan bayılcaktım nerdeyse eve kendımı zor atıım kahvaltı yapınca gecti şükür bişi çıkmadıya darısı herkesın basına hepinizi öptum güzelliklerim..

aldım canım ya napayım çok güzeldi dayanamadımmm..ohh maşaallah paşana gelsin odası güzel günlerde kullanın inş bende gelecek ay almayı planlıyorum odasını. benim yatak odamda dolabım yok kıyafet odam ayrı o nedenle
kızımın odası yani dolabı komidini ve beşiğini odama koymayı planlıyorum yatak odam çok müsait yani kızımın odası biraz büyüyene kadar bizim oda olacak:))
arabasını chicco litevay aldık canım biz. diğer travel sistemlere baktık ağırlığı yer kaplaması çok fazlaydı. bu puset tarzında doğduğu andan itibaren kullanabiliyosun zaten 2-3 ay araba kullanmayız kucağımızda taşırız diye planladık. araba koltuğunu ayrıca alacağız. tatile çıkarken falan yer kaplaması problem ağır olması problem diye düşündüm. bide tecrübeli anneler hep önce ağır araba aldıklarını sonra puset tarzında daha hafif kullanışlı bişey aldıklarını söylediler..inş sağlıkla doğsunlar kuzucuklarımızda kullansınlar eşyalarını:))
Chicco Liteway Puset - e-bebek.com

ohh çokşükür her şye yolunda çok sevindim canım ben inanıyorum dinşlenmeyle geçecektir bu durum lütfen canını sıkma..
hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim

maşaallah kuzucuklarına...

biraz öyle oldu amma neyse:)) hoş geldiniz şekerim umarım güzel geçmiştir ist yolculuğu:))

benim eşim soktor ama bu duruma pek sıcak bakmıyo nedense çok güvenmiyo...

canım benim boşver alma yerin müsait değilse hiç gerek yok cidden park yatak kullanan bir çok arkadaşım çok memnın benim şhem kullanışlı hem uzun ömürlü sağlıkla gelsinde kuzucuklarımız gerisi önemli değil:))

herkese merhaba...
ne güzel herkesten ses çıkmış, haberler güzel maşallah..

muhhanimcim, cloudycim güle güle kullanın inşallah odalarınızı.. belisin çapa modelini biliyorumda cloudycim sen de alınca resimlerini paylaşırsın bizimle.. ben de seninle aynı fikirdeyim 80-130 bizim aldığımız beşikte. inşallah 5-6 yaşına kadar rahat kullanır. ablamda öyle almıştı yeğenim 5 yaşında çok rahat kullanıyor şimdi arabalı yatak sevdası başladı :) biz de Allahım yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, başka melekte istiyoruz o yüzden Allahım nasip ederse o da kullanır inşallah diye de düşündük..

pınarcımm ne güzel tamamlamışın.. cicilerini iyi günlerde giysin prenses inşallah. neler aldın cnm? ben daha başlamadım da en çok çıtçıtlı badilere ihtiyaç oluyormuş.. kaçar tane aldın?

lotusumm haberlerine çok sevindim yavrun sağlıkla sorunsuz büyür inşallah..

sevincimm hadi gözün aydın cnm bak bu iyi çıkmış..

kyrcımm bende kaç gündür merak ediyordum seni çok.. mesaj atıcaktım ki sen yazmışın .nerelerdeydin cnm?

Lotus gözün aydın canım ...

Kızlar bu rahim kasılması nasıl anlaşılıyor ..
Benim usg'de gözükmedi ama bebeğim ara da bir toplandığı için magnezyuma başlamıştım ..
Çokta iyi geldi tavsiye ederim herkese..
Ama bu kasılmaları nasıl anlıcaz?
Mesela yalancı doğum kasılmaları çok zararsızmış ve ağrısız olurmuş ..
Bizlerin ki öyle bişey mi?

Rahim kasılması yaşayıp , vakti zamanında doğum yapanda çok gördüm internet araştırmalarımda ..
Rabbim korusun evlatlarımızı..

ne güzel haberler bunlar. bebek odaları alınmaya başlanmış. kontroller güzel geçmiş. allahım korusun bebişlerimizi.

benim iki gündür boğazlarım şişti. bol bol limonlu sıcak su içtim .bu akşam ateşim 37.5 geçince acile gittik. minoset serum yedim. çok tereddüt ettim ama ateş orda daha da yüksek çıkınca mecburen ikna oldum. şimdi daha iyiyim çok şükür. umarım tekrar çıkmaz. doktor minosetin normalini hamileliklte içebilirsin dedi. içeniniz yada doktoru içebilir diyen oldumu ?
yarında devam ederse birkaç gün rapor alıcam. umarım tekrarlamaz ateşim.

canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz. bende hamilelikte minoset kullanılabileceğini duymuştum ama doktorumdan değil dışardaki insanlardan.. bi arkadaşımın da ateşi yükselmişti o da ilaç kullanmak istemedi ama doktoru ateşin ilaçtan daha çok zarar vereceğini söylemiş o yüden ilaç kullanmıştı ama adı neydi bilmiyorum. bence sen rapor al cnm evde dinlen ki artmasın..

canım geçmiş olsun doktorum bana minoseti kullanabilirsin günde 4 taneye kadar bir zararı olmaz demişti.
ıslak havlularla falanda düşürmeye çalış

ermer çok geçmiş olsun cnm, ben de duydum minosetin içilebileceğini. Sen yine de doktoruna danış, inşallah hemen geçer.

Bilgemmm cnm sen geçen hafta sorunca bu kasılma olayını ben de merak ettim bugün sordum doktora, erken doğumun belirtileri rahim kaslarının ağrı yapacak şekilde düzenli aralıklarla arka arkaya kasılmasıymış. Bence bizim yaşadıklarımız gayet normal kasılmalar. Ben yaşadığımı anlattım, top gibi oluyor karnım diye, sorun yok dedi gülümsedi. Daha önce yaşamadığımız için merak etmek normal ama çok da takma kafana, şükür herşeyimiz yolunda. Çok aklına takıp vücudunu tetikleme aman diyeyim...

nec86 sağolasın cnm merak etmişsin, iyiyim, bebişler de iyi Allaha binlerce şükür. Biraz tatil yaptım ondan yoktum, döndüm artık:)) İyi haberlerinizi okudum sürekli ama yazamadım.

lotus83 cnm yazdıklarını okumuştum ama birşey yazmamıştım. Şimdi iyi haberlerini okuyunca çok rahatladım, şükürler olsun iyiymiş kuzun. Allahım korusun onu da, seni de... Çok çok sevindim... Sonuna kadar sağlıkla inşallah.

sevinc85 gözünaydın cnm, için rahatlamıştır. Allaha şükürler olsun hepimiz herşeyi yolunda yaşıyoruz. Şükür dualarım, sağlık dileklerim hepimiz için.

pinar1202 pınarım, cnm arkadaşım döndüm döndüm:))) Güzel geçti çok şükür. Sana söyleyecek lafım yok helal olsun sana valla, kapı süsü, şeker de tamam... Artık yat bekle kızını:))))

cloudly cnmmmmmm, Allahım Orhan bebeğe sağlıkla uyumayı nasip etsin o gemici odasında:))) Ayyy ben ona kurban olurum. Cnm arkadaşım Rabbim yolumuzu açık kılsın, sağlıkla nasip etsin kuzularımızı. Öpüyorum sizi kocaman.

Cnm arkaaşlarım bugün anomali taramamız vardı, detaylı ultrason yani, şükürler olsun herşey yolunda, tüm ölçümlerimiz iyi çıktı. Bebeklerimiz gayet iyi teyzeleri, ben heyecanla hala oynamalarını bekliyorum, pıt pıtlarımız var ama malum yetmiyor:))) Doktorcum 22.haftayı bekle, o zaman da ayyy bunlar fena vuruyor diyeceksin dedi:)) Ahhh kuzularım vursun, iyi olsun yeter bana.

Ben de malum aşıyı (tetanoz) perşembe olacağım, doktorcum da onayladı. Hakkımızda hayırlısını diliyorum, dualarım hepimiz için. Öpüyorummmmmmmm.......

öncelıkle hosgeldın cnm

gecmıs olsun bakalım :) ayrıntılı da bıtmıs.

valla cnm bnm kız hıc ama hıc durmuyor. dıyorum yandık bız dogdugunda eşime :) doktorunun dediği gibi fena vuracak. sende bir de ıkı tane :) Allah nazarlardan korusun inş. :)

cnm gecmiş olsun bakalım :)

ates daha tehlıkelı dıye bılıyorum cnm. o yuzzden mecbur kalınca ılac verıyorlar
Allah tez zamanda sifa versin inş

pınarcım..maşallah kızımızın herşeyi hazır..sağlıkla gelsin bakalım fıstığımız...bende bu kış o puseti çok kullandım..karda bile..çok kirlenmişti..dün akşam bütün söküp yıkadım..sadece iskeleti kaldı..onuda duşakabine sokup sabunladım..sabaha kadarda kurudu..bugün gıpgıcır olmuş valla..ilk günkü gibi..çok rahat ediceksin sende inşallah canım...çok doğru karar verdin..

canım normal rahim kasılması çok farklı...çok aşırı şiddetli adet ağrısını düşün..sert bir biçimde girip karnın gerilirse bu tehlikeli..zaten Allah korusun böyle bişey olsa sen de anlarsın ki Allah göstermesin...yalancı rahim kasılması ise bebeğin bir yerde toplanıp gerilmesi gibi bişey..ağrısız...bir kaç saniyelik..ondan korkma hiç...ama bu yalancı kasılmalar olunca illa erken doğum olucak diye birşey yok..ama bana dr um yinede tedbir amaçlı progestan vermişti..

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı tşk eederim dualarınız için. Rabbim bize ve meleklerimize kötü gün göstemesin.(amin)

kızlar ya benım uyku problemım var uyuyamıyorum bir türlü 11 gibi yatağa giriyorum dön dön uyuyamıyorum
sonrasında sızıp kalıyorum gecede 4-5 defa uyanıyorum ve sabah 7 diyor uyanıyorum gündüz hiç uyku yok zaten

ne zamandır merak ediyordum sizleri nasıl gidiyor hamilelikleriniz diye
bu sabah baktım herşey yolunda çok sevindim
pınar,kyr,nec,justın herkese selamlar
öpüyorum sizleri
benimde 3 nisanda yeğenim doğuyor
bizimde alışverişler tamam çok güzel şeyler var benim kızımın zamanında yoktu bunlar
size tavsiyem hepsini doya doya yaşayın içinizde hiç birşey kalmasın tadını çıkartın
gaziemir de meltem mobilya dan aldık oda takımını tavsiye ederim harika şeyler var
hastane odası süsleme şekerler sepetler anı defteri altın yastığı tülü bolonu vs kemeraltından çok güzel şeyler var
allah içinize sindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…