2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım korkma lütfen Rabbim yardımcın olsun dinlen vce bol sıvı tüket olmadı serum taktır sıvı için ben kanamalı dönemde öyle yapmıştım dualarım seninle canım lütfen canını sıkma

bilgem ıkı hafta önce benımde oluodu kasılmalarımkorktum doktorumu aradım hemen bu haftalarda normal dedı sonra gectı zaten cnm senın oglun olcakdı ddemı erkek cocugu saga kız cocugu sola derlermiş benımde hep sola dogru kasılırdı gecer ıns sıkma canını buarada kasılma olurken canın yanıomu

canım korkma lütfen Rabbim yardımcın olsun dinlen vce bol sıvı tüket olmadı serum taktır sıvı için ben kanamalı dönemde öyle yapmıştım dualarım seninle canım lütfen canını sıkma

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içimi rahatlattınız. geçen kontrolumde 3 hafta önce herşey gayet normaldi doktor bile şaşırdı nasıl olur falan dedi 2 doktor kontrol etti amnio sıvısını. rahimağzı uzunluğunu pek dert etmiyorum asıl korkutan sıvının azalması şuan dinleniyorum bol su ve komposta tarzı şeylerin sularını içiyorum.
haftaya kendi doktorumla birlikte üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Nec, nilifer ve sevinç sağolun kızlar ..
Hiç ağrım sızım yok , dediğim gibi sadece kasıkta sertleşme ve bebeğin bir tarafa toplanması var ..
Birde karında gerginlik..
Magnezyum kullanmıyorum ama yarın kesin isticem dr'umdan ..
Yarın bir gideyimde anlatayım dr'a , inşallah güzel haberlerle gelirim ..
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ..

cnm benim çok geçmiş olsun
Sen içini ferah tut annesi , ne zorluklar atlattınız. bu da gececek. sen sadece dinlen ve su ıcmeyı ıhmal etme :)

lotus canım sen doktorların dediklerini yap. takdir allahtan rabbim korur inşallah bebeğini.

bilgem karında gerginlik bendede var o tamamen karnının büyümesinden kaynaklanıyor.
kremler ve bazem yağı azda olsa gerginliği alyor.

biz 20+3 olduk. detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür hiçbir sıkıntımız yok
21 cm 386 gr cık olmuş meleğim
kansızlığım dahada artmış. sabah akşam ilaçta alıyorum. pekmezde yiyorum. ne olucak bilmiyorum.
bende de kramp tarzı 2-3 saniyelik ağrılar oluyordu doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor dedi.
birdahaki kontrol 26 haftada olucak inşallah.

canım konuyla ilgili fikrim yok, doktoruna ne kadar güveniyorsun bilmiyorum ama bence başka bir doktora da görün derim ben, doktorunun dediklerini de ihmal etme bol bol dinlen suyunu iç ve tabiki dua edip gönlünü ferah tut, rabbim meleğini korusun

cnm benim çok geçmiş olsun
Sen içini ferah tut annesi , ne zorluklar atlattınız. bu da gececek. sen sadece dinlen ve su ıcmeyı ıhmal etme :)

kramplar bende de oluyordu doktoruma söylemiştim geçen kontrolumde poziyondan demişti ama pek değilmiş galiba magnezyuma başladık kramplar için

çok sağolun kızlar
canım zaten 2 doktora birden göründüm zaten ayrıntılı ultrasonu yapn doktor terslik olduğunu söyleyip kendi muyanesi bitince başka doktoru çağırdı oda muayene etti
kendi doktorumla beraber 3 doktor muayene etti. pzt tekrar kontrol var şuan yatmam daha mantıklı haftaya akdeniz üniv.gitmeyi düşünüyorum

lotus selam...senin durumun benim görümcemin kızında oldu..dr u suyun azalmaya başlamış demişti..daha 6 aylık hamileydi..aynı şekilde bol su tüket demiş dr u..ama biz onu başka bi dr a götürdük..o dr ise içilen suyun rahim kesesindeki suya hiç bir katkısı olmaz dedi..alakası yokmuş yani...suyun azalması demek doğumun başlaması demek demişti..ama görümemin kızında hiç öyle bi durumun olmadığını söylemişti..yani ilk dr un söylediği şeylerin aksini söylemişti..ilk dr u hep erken olabilir dedi ama tam tersi gününü doldurup doğurdu..şimdi 2 yaşında oğlu..bence sen başka bir dr ada git...sakın üzme kendini...

canım korkcak bişey yok..onlar yalancı kasılmalar..herkeste olmayabilir..mesela benim ilk kızımda hiç olmadı..ama ikincisinde 5 aylıktan doğuma kadar oldu..insanın karnında bi gerilme kasılma oluyo..sanki kramp girmiş gibi dimi...

gunaydın güzel annnişker sizlr nerelerdesınız yoksa baska topıkleremı gıttınız buraya ugradıgınız yok artık ıns herkes iyidir bi ses verınn bana :))
canlarım bugun ben doktora gıdıcem seker yüklemem var dua edın bana öpuyorum sizleri :18::18:

günaydın canım umarım şeker yüklemende problem olmadan atlatırsın

topiğimiz günaydın canım bu aralar topiğimiz sessiz inş iyi geçer bende haftaya yaptıracağım..

Bizden de kocaman bir günaydın herkese
Benim seker yüklememi 28.haftada yapacagım dedi doktorum.bekliyoruz o yüzden
Sana bol şans dilerim sevinçcim

başka topiklere bakmıyoruz bile ama nedense bilgisayar başına oturmak zor oluyor bazen bende bel ağrısı çok fazla aynı pozisyonda duramıyorum ağırlaştıkça ağrımda artıyor.
canım dualarımız seninle
bende geçen hafta yaptırdım normal cıktı cok şükür.sende güzel haberlerle gel inşallah.

canım benimde pazartesi var şeker yüklemem inş. sonuçların ii çıkar.ben risk grubundayım inş bende de çıkmaz.

Selam kizlar,

Dilerim herkesin her tahlili yolunda gider,sonuclar harika cikar bebekler tem zamaninda saglikla dogar dualarim hep bu yonde :)

Sanirim ben bugun ilk defa birsey hissettim karnimda gobek deligimin 1-2 parmak altinda boyle sanki seyirme gibi bir his saniyelik goz seyirmesi gibi birsey ama emin de olamadim tum gun zaman zaman oldu bu sizce kizimdan ilk isaret mi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…