2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

koca göbüşlü annişşlerr hepinize güzel başlayan bir hafta diliyorum inş..,

inş hepiniz iyisinizdir cok cok öpüyoruz kızımla sizleri prenslerınıze ve prenseslerınızee slm olsun bızdenn

Bende senin prensesini opuyorum Sevinc.
Evet pip pit vuruyor gunde bi kac kere hissediyorum:)
Rabbim yavrularimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin .

kocaman göbüşlü annecikler ve kuzucuklar
nasılsınız.
biz oğluşumla Allah a şükür iyiyiz. oğluşum (minikbabim) (hala Adıda Yok Yavrumun) tekmeleyip duruyor.
alışveriş modundayız ama bir türlü ne beşik nede bebek arbası alabildik. kararsızlık ve ayrıntıcılık beni mahvediyor.
hastane çıkışı olrak idilbaby veya azizbebe ürünlerininden birini alıcam. büyük ihtimalle idilbaby.
karnımda çatlak henüz yok kremde çok nadir kakao yağı sürüyorum.
hepinizi çok öptüm. oğluşum da prensesleri öpüyor

bugün kan ve seker yüklemesi sonucumu öğrendim sekerden korkuyordum ama cok şükür iyiymiş biraz kanım düşük 10 küsür dedi dr. kan ilacımı günde 2 taneye çıkardı doğuma kadar yükselir inşallah.bunun dışında gayet iyiyiz çok şükür kuzumu gördüm kıpır kıpır hiç durmadı gözleri açıktı dr çok güzel bi görüntü aldı albümüne koyarım artık ileride bakar oda.
muhhanim benimde hala meleğimin ismi yok çok kararsızım bir an önce bulmak istiyorum ama içime sinen bişey bulamıyorum ne olacak bakalım?

gözünaydın canım şeker sonucun iyi çıkmış, kan değerlerin de düzelir merak etme, oğluşuna da kocaman maşallah

MERHABA ARKADAŞLAR

herkese bol neşeli güzel haberler dolu bir hafta diliyorum. (bol tekmeli haftlar buna çok güldümmmm.........)

ben kızımın artık hareketlerini daha net hissedebiliyorum. özelliklede sırt üsü ayaklarımı uzatıp yattığımda çok daha fazla hissediyorum.
bugün sağlık ocağında ilk doz tetanoz aşımı oldum. koluma kaldıramıyorum nerdeyse. niye böyle ağrıyo anlamadım. doktor demişti ama bu kadarını tahmin etmemiştim. yarın okulda napıcam şimdiden onu düşünüyorum. birkaç gün sürermiş.
yarın özel hastanede kontrolümüz var. dataylı ultrasona giricez bakalım. umarım bişey çıkmaz.
çok merak ediyorum ne kadar oldu miniğim.

herkese günaydın

dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve hiç iyi sonuçlarla gelmedik bebeğin suyu azalmış sınırda dedi doktor ve rahim ağzı uzunluğuda
30 mm olması gerekirken 23 mm imiş ve normalin çok altında dedi
su neden azalır niye azalır bilinmiyormuş öğrenirsenız bizede söyleyin dedi doplero
kontrollerimizi yapan doktorumuza gittik telaşlandı birden bu beni çok korkuttu şuan yapacak hiç birşeyimiz yok
sadece kalkmadan yatacaksın ve bol sıvı tüketeceksin dedi
oda rahimde -sızıntıdan şüphelendi 1 hafta sonra tekrar kontrol var
sekülajla falan şuan müdahale etmenın rahim ağzına dikiş atmanın hiçbir faydası yokmuş erken haftalarda olduğum için
ama tek iyi haber bu kadar az sıvıya karşın bebeğimin gelişmesi çok iyiymiş gününe göre ilerideymiş bile
doktorum yiyecek ekmeği içecek suyu yoksa yapacağımız birşey yok dedi
akşamdan beri okadar kötüyümki boşluğa baksam gözlerimden yaşlar süzülüyor
ağlamamaya çalışıyorum ama elimde değil çektiğim acılar üzüntüler sıkıntılar son buldu diye sevinirken
daha yeni başlıyormuş. Allah yardımcım olsun

böyle bir durum yaşayan bildiğiniz tanıdığınız kişiler oldumu nette hiç birşey yazmıyor bu konuyla ilgili

cnm hic sıkma guzel canını bebısıde uzme rahıme dıkıs atma olayı benım burda bı komsum var ıkızlerı var 6 ayından sonra dıkıs attılar rahmine onunda oleydı sımdı ikizler 5 yasında. amnıyo sıvısına gelince tatlım netten bı arastır yınede sen ama sıvının azalması kötü bişi oldugunu dusunmuyorum bak kendın dıyorsun bebegım ıyımıs bısısı yokmus dıe güzel düşün cnm benim güzel olsun hersey ıns bebısnı hayırlı bı sekılıde kucagına alıcaksın

lotuscum öncelikle geçmiş olsun inşallah bi daha ki kontrolünde herşey yoluna girmiş olur..

benim de bi arkadaşımın 26. haftada rahme dikiş atıldı hamdolsun yavrusu 1 yaşına girmek üzere..

suyun azalması ile ilgilide şunu söyleyebilirim. abimin eşine de bi doktor demişti ama başka bir doktora yönlendirmişti. ona gittiğinde öyle bir problemin olmadığını söylemişti. böyle durumlarda tek doktorla yetinmemek lazıım yine de doktoruna çok güveniyorsan bilmiyorum ama başka doktorlara da git istersen. benim de duyduğum bol sıvı tüketmek lazımmış. inşallah sağlıkla devam eder cnm bak ne güzel bebişin haftasına göre ileriymiş bile. maşallah ona..

Günaydın kızlar ..
Lotus hemen üzme kendini ..
Bol bol su iç , günde 3 litre ..
Yat dinlen iş güç yapma sakın .. Gerçi ben bile hep yatıyorum ..
Moralinizde bozma bebeğin etkilenir..
iNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRECEK ..

Kızlar benimde bir sorum var size ?
Bilen varsa cevaplasın lütfen ..
3-4 gündür karnımda bir sertlik var , telaş etmeye başladım ..
Bebeğim sağ tarafımda toplanıyor bunu uzun zamandır hissediyordum zaten ama önemsemiyordum ..
Ama karbım sertleşmeye başlayınca sitres oldum ..
5. ayımız bitmek üzere karbım büyümeye başladığı için mi acaba bu gerginlik ?
Yarın gideceğim dr'uma , aslında bugün gidecektim ama boşluğu yokmuş..
Cuma günü ayrıntılıda rahim ağzın kapalı demişti dr.. Servikal açıklık yok diyede rapor etmişti ..
Neden olur ki bu sertlik kızlar ?

canım aynısını geçen haftalarda bende yaşadım hatta hatırlarsan apar topar doktora gitmiştim. normalmiş.. ben o aralar magnezyum tableti biraz boşlamıştım her gün kullanmıyordum. o da kasılmaları engelliyor. ondan sonra ona devam ettim çok şükür şimdi daha iyi. arada yine oluyor ama o 1-2 gün kafamı da taktığım için sık oluyor gibi geliyordu. yalanı doğum kasılmaları deniyor ona. 20li haftalarda başlarmış. seninki de böyle bir durum bence. ama yine de rahatlamak için doktoruna git tabiki. magnezyum kullanmıyorsan bir sor istersen.. kullanmak iyi geliyor..

lotus canım öncelikle sunu söyleyeyim hemen kendini bu kadar koy verme olmayacağı varsa bile Allah korusun yazmak istemiyorum bile .aklına hemen en kötüsünü getirme meleklerimiz Rabbime emanet o korur inşallah yavrunu.
tedavin içinde benim bildiğimde arkadaşların dediği gibi bol bol su içmek rahime gelince dikiş atılmadan bile hamilelik devam ediyormuş arkadaşım 6 ayından itibaren rahim açılması nedeniyle dikiş atılmadan son 3 ayını yatarak geçirmişti simdi maşallah 1.5 yaşında oğlu.
çok geçmiş olsun bidaha ki kontrolünde hayırlı haberlerle gel inşallah.

canım bende arkadaşlarla aynı görüşteyim bir sorun çıkmaz canını sıkma.dikiş basit işlem suyun azalmasıda bol su tüketmen lazım 3 yada 4 litre en az içmen lazım.sen yanlış hatırlamıyorsam çalışıyordun ondan dolayı çok su kaybediyorda olabilirsin.eğer sızıntı varsa iç çamaşırında sürekli ıslaklık olur.üzülme bak bebişin ayından önce gidiyormuş çok güzel bişey..

canım o bende de çok oluyor sakın panik yapma ama gende doktora git sor kontrol ol.

lotuscum korkma tatlım
mutlaka bir tedavi yöntemi vardır bu olayın.
amniyon sıvısının azalması diğer arkadaşlarımın da dediği gibi su kaybından olabilir.
istersen başka bir doktora da git ve sonra doktorunun dediği gibi hiç kalkmadan yat.bol sıvı al.
sakın ağlama ağlarsan bebeğin daha çok etkilenir. çünki artık seni duyuyor annesi. çözüm ağlamak değil toparlanmak.
çok öpüyorum seni. sil göz yaşlarını ve durumdan emin olmak için başka bir doktora sor.

Canim pazar gunu gazete gordum senin bu kremi oneriyorlardi bence kullan yada icin rahat etsin istersen doktoruna sor derim...

Canim benim cok cok gecmis olsun cok uzuldum ama inan bende cok hikaye duydum annem anlatti gecen gun kardesim resmen o suyla dogmus nerdeyse bebek gidiyormus ama yinede birsey olmadi diyor annem o yuzden yat elinden geleni yap gerisini allaha birak cnm ama uzuntunu cocuguna hissetirme cnm...cok gecmis olsun...dualarimiz seninle....birde benim anlamadiigm doktorun normal ultrason muaynelerinde bunu nasil fark etmedi ben anlamadim!acaba bencede baska bri doktora gostersen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…