2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

dünkü son mesajından sonra haber gelmeyince bi korku olmuştu çok çok üzüldüm canım (( Allah sabır versin acının en kısa zamanda dindirsin inşallah.. ne desek boş biliyorum canım.. Allah diğer evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

brnyns canım benim şok oldum resmen. içim acıdı. canım yaaaa. allah sabır versin.. bilirim acın çok büyük .
ama son değil bu . yine olacak ALLAH BÜYÜKTÜR. DUALARIMIZ SENİNLE.

canım benım Rabbim acını hafifletip en kısa zamanda yüzünü güldürür inş. şimdi ne desek acını hafifletmez çok üzüldüm..

Ah be guzelim iyi gidiyorduk inan cok uzuldum dun senden mesaj gelmeyince huzursuz olmustum ...ne kadar uzuldugumu anlatmam mumkun degil...cok uzgunum acin acimiz inan...

Allah sabır versin, umarım kısa zamanda acın hafifler, unutulmaz elbet ama zaman herşeyin ilacı, çooook geçmiş olsun.

bende dün sürekli girip baktım var mı bi gelişme diye şimdi uyandım hemen bilg.a koştum yazmışsındır diye açmaz olaydım..
şu an gözümden akan yaşları anlatamam...sana kim ne dese boş bunu en iyi ben biliyorum 11 gün oldu bebeğim gideli ve daha dün gibi...herkes zaman diyor zamanla belki yeni yeni bebeklerimize kavusursak azalacak gözyaşlarımız....üzülme demiyorum diyemem ama dikkat et kendine ben ağladıkça sütüm arttı azalması gerekirken...elleyince şakır şakır akıyor...anneliği kaybetme şoku sütü arttırırmış ben şu an çok çekiyorum inşallah senin basına gelmez canım benimm...

biz seninle ekim ayından beri aynı şeyleri yasıyoruz kader arkadasımsın sen benim...seni tanımasamda çok seviyorumm....

canım şuan şoka girdim ne yazacağımı bilmiyorum sadece şu iki cümleyi kurabiliyorum Allah sabır versin.Allah öbür çocuklarını başından eksik etmesin.

çok çok geçmiş olsun canım allah sabırlar versin başka bisöz söyleyemem gercekten bende yaşadım biliyorum rabim yüzümüze baksın inan toparlanması çok zor biliyorum benim 3 ayoldu ama hayla bazen olsaydı biye hafta sayıyorum biliyorum bu dahada yıpratıcı ama elimden birşey gelmiyo rabim sabırlar versin tekrar geçmiş olsun

çok biliyosun sağol canım cvp için ama biliyosun işte durumumu sadece aklımda bulunsun diye sordum yaaa sakıncası yoksa bişey daha sorcam canım biraz araştırdım bu tesler 2.düşükten sonra yapıyolarmış sana gerek yok diyolar benimki ilk oldugu için canım ben lüleburgazda yaşıyorum burda ünverste hastanesi yok devlete okadar geniş kapsamlı araştırmıyo mecbur özelde yaptırcam

ah.. canım ya.. ne kadar üzüldüğümü anlatamam.. rabbbim sabır versin sana.. biliyorum ne yazsak boş senin acını yaşayan bilir..allah yardımcın olsun.. aslan gibi oğulların var rabbim onlara uzun sağlıklı ömürler versin... ve en kısa zamanda rabbim sana melekler gibi bi kız çocuğu verip yaşadığın bu acı günleri unuttursun.... dualarım seninle...

genelde öyle deniyo ama benim dr.um tüpe başalrken yaptırdı pıhtılaşma taestini ve iyikide yaptırdı. 12+2 oldum ve hala kullanıyorum kan iğnesini. ve rabbim doğumu görmeyi nasip ederse
o zamana kadarda kullanıcam. gerçi ben özel bi üniv. hastanesinde yaptırdım. ve yanlış hatırlamıyosam 270 tl gibi bir rakam ödedik. çok iyi bilmemekle beraber ankarada hrs klinikte 12 tl farkla yapılıyomuş bu testler.

nilüfer sağol canım. aşı ateş yapmıyor fakat ağrı yapıyor. 2 gün sürer demişti hemşire.
ben ilk ayrıntılı ultrasonumu 19. gebelik haftamda riskli gebelik doktorumda yaptırdım. prof. bir hocaya. tabi doktorum gönderdiği için.
2. ayrıntılı ultrasonumu da 24. haftada olacağım.

merhaba arkadaşım
testlerin annenin deneme tahtası olduktan sonra yapılması çok yanlış.
ben ilk bebeğimi kaybettim. kalbi atmadı doktorum hemen gerekli bütün testleri verdi. üniversitesi hastanesinde bir doktor ayarlayıp ona gittim testlerimi de devlet kanalıyla parasız yani farkını vererek yaptırmış oldum. hatta doktorun vermediği diğer testleri bile kendin yaptır. işi şansa asla bırakamazsın. 2. de.

çok sagol canım cvp için yaaa bilmiyorum ben oysaki doktorlarıma çok güveniyordum hiçbi sorun yok diyip buruyolardı şimdi kafamda sor işaretleri var çünkü bi sorun olmasaydı kuzum öyle durup dururken iç çamaşırıma gelmezdi kanama filan hiçbişey yokken aiden bişey geldi bibaktım anam veremedim taki 4 saat sonra agrım başlamıştı genede kanamam yoktu zaten genetik bi sorun varsa vicut kendi kendine atarmış ne yapalım kısmet deyilmiş rabim kendiliginden verir inşallah

yanlmıyosam sende ankaradasın riskli gebelik dr. nerde? yada hangi hastahanede? yardımcı olursan çok sevinirim:))

ne kadar zor ve acı verici bi durum olduğunu ben ancak tahmin edebilirim..rabbim sabırlar versin.. düşününce bile benim gözümden yaşlar akıyo.. kimbilir sen ve bebeğini kaybeden arkadaşlarım neler yaşadınız... rabbim yardımcınız olsun... ben dr.uma borçluyum o yaptırmasa bu pıhtılaşma testini belkide bebiğimi kaybedicektim çünkü ben o bakılan 3 faktörün ikisini taşıyomuşum. ayrıca bu hrs klinikte şehirdışından kan örneği yollayıp tet yaptırabiliyormuşsun topikteki arkadaşlarım söylemişti istersen bi araştır.

yanlmıyosam sende ankaradasın riskli gebelik dr. nerde? yada hangi hastahanede? yardımcı olursan çok sevinirim:))

canım ben Ankara da oturmuyorum ama yakın bir ildeyim. Ankara da Kızılay da Prof.Dr. Özgür DEREN hocaya (DEREN KİLİNİK) gittim ayrıntılı ultrason için. özel Muayeneydi.
muayene ücreti 400 TL. ve bu hoca Hacettepe de Bölüm Başkanı . gitmeden arayıp bir konuşun isterseniz.

cnm benım çok geçmiş olsun ne denilebilirki bu yaşadığın acıya rabbım yardımcın olsun inşallh benm de senın gibi hemotm alanım var küçlmüş ama halen riskim devam ediyor dua edelim hepimz için rabbim kucağını doldursun inşallh diğer topikte duydum şok oldum birbirimizi tanımasakta insan birbiri için uzulüp, birbiri için seviniyor rabbim yüzünü güldürsün acılarını hafifletsin inşallh..sağlıkla dön aramıza

cvp içi çok sagolun canlarım rabim salıklı sihatli evlatlarınızı kucanıza almayı nasip etsin çok sagolum kızlar

Rabbim sabır versin çok üzücü bir olay( malesef Allahım sana yar ve yardımcı olsun inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…