2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar şu anda aşırı bi ağrım var heralde yine acile gidicez :KK43:((
bu arada ya kaç gündür beni allak bullak eden bi konu var :KK43:(( pıhtılaşma sorunu benim karyotip testi yaptırmıştım dr. geçen onu gördüsenin hemen clexane 0.4 vurulman gerek dedi ama benim diğer dr.da bu iğneyi vurulursan zaten aşırı kanaman var kan kaybından gidersin dedi kafam karıştı ve vurulmamıştım hematoloji uzmanına görün demişti dr. bende biri genel cerrah biri hematoloji uzmanına raporu gösterdim raporda aynen şu yazıyo
SONUÇ:probandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir yazıyo
buna göre hematoloji ve genel cerrah iğneyi mutlaka vurulmamı söledi :KK43: böle durumu olan yazabilirmi varsa ne yapacağımı şaşırdım

cnm benm ben daha yeni okudum bu durumunu şimdi ben de bir korktum benm de 1298mthfr mutasyonda heterezigot çıktım diğrelerinde yok sorun fakat kendi tup bebe dr um şiddetle iğne yok gerek yok diyor istbuldaki tup bebe dr kesin iğne kullanman lazım diyor şimdi buhafta hemen başka bir dr dan randevu alıcam senın yazdıkların dikkatimi çekti çok geçmiş olsun cnmmm

genelde öyle deniyo ama benim dr.um tüpe başalrken yaptırdı pıhtılaşma taestini ve iyikide yaptırdı. 12+2 oldum ve hala kullanıyorum kan iğnesini. ve rabbim doğumu görmeyi nasip ederse
o zamana kadarda kullanıcam. gerçi ben özel bi üniv. hastanesinde yaptırdım. ve yanlış hatırlamıyosam 270 tl gibi bir rakam ödedik. çok iyi bilmemekle beraber ankarada hrs klinikte 12 tl farkla yapılıyomuş bu testler.

canım ben ankarada hrs gidiyorum ne kadar farkla yapıldığını bilmiyorum am çok memnunum hastaneden.ayrıca bende çarşamba ayrıntılı ultrasonuda bu hastanede yaptıracam faydası olur diye yazmak istedim.

Son düzenleme:
Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

canım benim çok üzüldüm rabbim acılarını hafifletsin inşallah bi an önce kucağını doldursun

nilüfer sağol canım. aşı ateş yapmıyor fakat ağrı yapıyor. 2 gün sürer demişti hemşire.
ben ilk ayrıntılı ultrasonumu 19. gebelik haftamda riskli gebelik doktorumda yaptırdım. prof. bir hocaya. tabi doktorum gönderdiği için.
2. ayrıntılı ultrasonumu da 24. haftada olacağım.

bende yaptıracam canım bu çarşamba.bir kere yapılıyor diye biliyorum ama bende çarşamba gittiğimde sorayım.

abadii merhaba test için birde edirne tıp fak. bi ara sor istersen orda yapılıyor olabilir. benimde 2. olduğu için bende mart başı ist. kontrole gidicem bendende genetik test istediler yaptırınca eğer sen yaptırmamışsan bilgilendiririm seni bu arada bende babaeskiliyim :)

canım çok geçmiş olsun ben seni her gün takip ediyordum çok üzüldüm inan allahım sana da dayanma gücü versin :KK5:

canım ben Ankara da oturmuyorum ama yakın bir ildeyim. Ankara da Kızılay da Prof.Dr. Özgür DEREN hocaya (DEREN KİLİNİK) gittim ayrıntılı ultrason için. özel Muayeneydi.
muayene ücreti 400 TL. ve bu hoca Hacettepe de Bölüm Başkanı . gitmeden arayıp bir konuşun isterseniz.
cvp için teşekkür ederim.. gerçi ben kontrollerede tüp bebek dr.ma gidiyorum kendisi ankaradaki en iyi proflardan biri ama işte hem tüp bebek hemde riskli olunca insan ne duysa bendemi gitsem diye düşünüyo...

çok biliyosun sağol canım cvp için biliyosun işte durumumu sadece aklımda bulunsun diye sordum yaaa sakıncası yoksa bişey daha sorcam canım biraz araştırdım bu tesler 2.düşükten sonra yapıyolarmış sana gerek yok diyolar benimki ilk oldugu için canım ben lüleburgazda yaşıyorum burda ünverste hastanesi yok devlete okadar geniş kapsamlı araştırmıyo mecbur özelde yaptırcam :KK43:
canım sende 2 düşüğüm var de senden resmi bişey isteyemezler zaten ölde yaptıracaksan sorun olmayacaktır

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam
çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin Rabbim oğullarına
uzun ömür versin.

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim,insallah tum testler boyle iyi gider...bu arada cinsiyetleri belli olanlar olmus hayirlisi olsun allah saglikli bebek versin hepimize oglan kiz cokda fark etmiyor hayirli evlatlar olsun insallah...

Kyr cnm liste yapmissin guncel listeyse eger bu ben adimi goremedim :)

Cnm bilgilerini buldum sen bana ocak sonu yazmışsın ben atlamışım, nolur kusuruma bakma. Düzelttim, affolur umarım:)

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran4kg:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos3kg:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustos:nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:

Son düzenleme:

canım inan çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum. çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin. (her şerde bi hayır vardır)diyorya rabbim senin içinde en hayırlı olanı nasip etsin .

canım benim .... güzel yürekli arkadaşım ne yazacağımı bilemedim iki saattir ekrana bakıyorum kelimelerimi toparlayamıyorum :KK14:Rabbim dayanma gücü versin sabırlar versin güzelim ... Allah oğullarını sana bağışlasın onlara uzun hayırlı ömürler versin bitanem .

Ne desem boşş...cooook üzüldüm..rabbim sabır ve güç versin,tez vakitte toparlanın inş..

canım allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm, söyleyecek hiç bir şey bulamadım, üzüldüm :KK43:

Canim ne yazsak ne desek bos:KK50:,buyuk bi boslukta oldugunu tahmin edebiliyorum,senin durumunu takip ediyordum ve icimden hep dua ettim allahim yardimcin olsun diye..
umarim bu sureci fazla yipratmadan atlatirsin..
allahim pasalarina uzun omurler versin

canım bende çok üzüldüm allahım sabır versin
allahım tez zamanda sana sağ salim yavrular nasip etsin inşallah

kızlar benim 14+4 oldu. herkes soruyor daha öğrenmedin mi diye bende merak ediyorum siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz haftaya salı 15. hafta oluyor cuma gitsem 15+3 olcak öğrenebilir miyim?

kızlar benim 14+4 oldu. herkes soruyor daha öğrenmedin mi diye bende merak ediyorum siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz haftaya salı 15. hafta oluyor cuma gitsem 15+3 olcak öğrenebilir miyim?

benim doktorum çok temkinli cinsiyet konusunda emin olmadan söylemiyor.canım ben 14+5 da gitmiştim, doktor % 80 kız dedi. bugün 17+5 teyiz, yine gideceğim. umarım artık % 100 öğrenebilirirm. bence 16+0 - 16+6 günlerde git ki kesin olarak öğrenebilirsin. gerçi doktorun büyük olasılıkla tahmin yapar diye düşünüyorum

X