kızlar şu anda aşırı bi ağrım var heralde yine acile gidicez ((
bu arada ya kaç gündür beni allak bullak eden bi konu var (( pıhtılaşma sorunu benim karyotip testi yaptırmıştım dr. geçen onu gördüsenin hemen clexane 0.4 vurulman gerek dedi ama benim diğer dr.da bu iğneyi vurulursan zaten aşırı kanaman var kan kaybından gidersin dedi kafam karıştı ve vurulmamıştım hematoloji uzmanına görün demişti dr. bende biri genel cerrah biri hematoloji uzmanına raporu gösterdim raporda aynen şu yazıyo
SONUÇrobandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir yazıyo
buna göre hematoloji ve genel cerrah iğneyi mutlaka vurulmamı söledi böle durumu olan yazabilirmi varsa ne yapacağımı şaşırdım
cnm benm ben daha yeni okudum bu durumunu şimdi ben de bir korktum benm de 1298mthfr mutasyonda heterezigot çıktım diğrelerinde yok sorun fakat kendi tup bebe dr um şiddetle iğne yok gerek yok diyor istbuldaki tup bebe dr kesin iğne kullanman lazım diyor şimdi buhafta hemen başka bir dr dan randevu alıcam senın yazdıkların dikkatimi çekti çok geçmiş olsun cnmmm