2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Canim hadi gozun aydin,eve cikinca daha iyi hissediyorsan en guzeli evde olmak ama lutfen sakin kalkma dinlen olurmu?tekrar gecmis olsun guzelim...bencede nazli bir kizin olacak :)

Canim hadi gozun aydin,eve cikinca daha iyi hissediyorsan en guzeli evde olmak ama lutfen sakin kalkma dinlen olurmu?tekrar gecmis olsun guzelim...bencede nazli bir kizin olacak :)

ayy herkesler kızın olcak dio valla siz öle dedikçe heycanlanıyorum heralde dr. kesin belli olduğunda kız dese düşer bayılırım :)) zaten bu topikte oğlu olucaklar istisna burası kız topiği oldu sayılır :))

rabbim gönlüne göre versin.... sağlıkla gelsin yavrun... hep yazıyorum inşallah bu son yazışım olur yaşadığın son aksilik bu olur inşallah arkadaşım...

canım benim ya Rabbim en kısa zamanda hafifltsin acını sağlıkla göndersin bebeğini arkadaşımm

,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..

Tatlim gecmis olsun...dikkat et canim...eger burnun tikaliysa okyanus suyu al super geliyor burnu akitiyor boylece insan rahatliyor...ben gecen hafta cok kullandim...gunde 1 kez adacayi ictim bence sende 2 bardak icme biliyorsun bitki caylarini pek onermiyorlar...gecmis olsun canim....

pınarcım nasıl odun?
canım ya ben ilaç aldım çünkü boğazlarım yanıyo başım omuzlarım acayipağrıyo doktorum ilerlerse hiç toparlayamayız dedi. bende ilaç aldım şimdi iyiyim. bebeğe geçmeyen ilaçlardanmış vicdan azabı çektim inan hatta eşime içtikten sonra çıkarsammı acaba dedim ama eşim çok emin bebeğe geçmeyeceğinden umarımçabuk geçer

Son düzenleme:
slm kızlarr
bugün sabah doktora gittim kendi doktorumda kıza benziyo dedi tam göstermedi bacaklarını kapamış aradanda kordon geçiyo ama büyük ihtimalle kız dedi
prensesler çoğalıyo:))
buarada kızlar bişey sorcam bugün eczacı bana balık yağı kapsülü tavsiye etti hamileyken kullanılınca bebekte gaz olmuyomuş çok faydalıymış.bende aldım ama daha kullanmadım yarın doktorumu arayıp sorucam içme derse geri vercem
ilacın adı carlson omega 3 fish oil epa+dha bu ilacı kullanan yada bilen varmı aranızda?

pınarcım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin

arkadaşlar yine aklıma bişi geldi sizlere sorayım dedim..

bebişler hareket ettikçe sanki idrar torbasına baskı yapıyor mu? böyle altta bişiler hissediyor gibi oluyorum bazen..

sapol canım ya baş ağrısıda başlıyo sanırım kötüleşeceğim...
dikkat et canım özellikle ateşini kontrol et canım yükselmesin ama ben ne yaptıysam geçmedi dinlenmeden geçmeyecek sanırım inşallah benim gibi olmazsın

sağol canım benim :) sende çıktın demek hadi bakalım inşallah evde daha rahat olursun canım

canım benim ne demek biz burda sevinçlerimiz kadar üzüntülerimizi de paylaşacağız elbet kendi adıma konuşayım ben gelmenden mutluluk duyarım seni aramızda görmek daha mutlu eder beni ama sen biraz kafanı dinle kendini toparla gene gel tamam mı canım

bende bugün epa aldım doktor verdi ben h,ç balık yiyemiyordum onun için yazdı

arkadaşlar yine aklıma bişi geldi sizlere sorayım dedim..

bebişler hareket ettikçe sanki idrar torbasına baskı yapıyor mu? böyle altta bişiler hissediyor gibi oluyorum bazen..

canım benim idrar torbasında değilde nasıl anlatsam kızımın hareketlerini daha çok kasıklarıma doğru içerden hissediyorum oğlumun hareketlerini de daha çok göbek hizamda ve dıştanda belli oluyor umarım anlatabilmişimdir galiba bu bebeklerin konumuyla ilgili benim kızım oğluma göre daha aşağıda ve çok daha içerde ama ben ikisininde heketlerini tam hissediyorumm ya senn:26:

canım bende kullanıyorum omega3 ilk aylarda bebeğin gelişimi için önemliymiş, balığıda sevsen bile ilk aylar yemek biraz zor kokusu yüzünden... markalar farklı olsada içerikler aynı

pınarcım bizim bilgisayar bozuluydu..birkaç gün giremedim..şimdi okudum..çok geçmiş olsun cnm...senin kız hem nazlı hemde çok güçlü..bunuda atlatırsınız..sen yinede dinlen canım..benimde kanamam olmuştu demiştim galiba..7. ayıma girdiğimde..bak şimdi pıtı pıtı dolaşıyo..bu da geçicek..dualarım seninle...
bu arada kızına isim düşünüyomusunuz hala..birde şu zara mağazasında çok indirim var bu aralar..yakınında biyerde varsa gitmeni tavsiye ederim..seneye kışa giyeceklerini şimdiden çok ucuza alabilirsin..herşey yarı fiyatına inmiş...ben defneye 2 yaş olanlarından aldım..seneye kışa birkaç elbisesi hazır şimdiden...erkek çocuklarınada harika şeyler var...insanın hepsini alıveresi geliyo...

Son düzenleme:
kızlar şu anda aşırı bi ağrım var heralde yine acile gidicez ((
bu arada ya kaç gündür beni allak bullak eden bi konu var (( pıhtılaşma sorunu benim karyotip testi yaptırmıştım dr. geçen onu gördüsenin hemen clexane 0.4 vurulman gerek dedi ama benim diğer dr.da bu iğneyi vurulursan zaten aşırı kanaman var kan kaybından gidersin dedi kafam karıştı ve vurulmamıştım hematoloji uzmanına görün demişti dr. bende biri genel cerrah biri hematoloji uzmanına raporu gösterdim raporda aynen şu yazıyo
SONUÇrobandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir yazıyo
buna göre hematoloji ve genel cerrah iğneyi mutlaka vurulmamı söledi böle durumu olan yazabilirmi varsa ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…