breshka cnm atlatırsın inşlh korkma çoğu hamile çekiyo bu derdi yeterki bebeğine bişey olmasın
kızlar ben çıktım hastaneden dayanamadım ne yapayım hem doğum teminatından gidiyo doğuma para kalmıycak hemde hiç dinlenemiyorum evime geldim serumu falan buradada taktırırz akşama polikliniğe gidip taktırcaz iğneyide sordum diğer dr. hapa çevirdik zaten daha ii oldu eğer kanama falan tekrar artarsa gel dedi dr. bakalım şimdi evde güzelce bi dinlenicem
Canim hadi gozun aydin,eve cikinca daha iyi hissediyorsan en guzeli evde olmak ama lutfen sakin kalkma dinlen olurmu?tekrar gecmis olsun guzelim...bencede nazli bir kizin olacak :)
rabbim gönlüne göre versin.... sağlıkla gelsin yavrun... hep yazıyorum inşallah bu son yazışım olur yaşadığın son aksilik bu olur inşallah arkadaşım...ayy herkesler kızın olcak dio valla siz öle dedikçe heycanlanıyorum heralde dr. kesin belli olduğunda kız dese düşer bayılırım :)) zaten bu topikte oğlu olucaklar istisna burası kız topiği oldu sayılır :))
sapol canım ya baş ağrısıda başlıyo sanırım kötüleşeceğim...
canım benim ya Rabbim en kısa zamanda hafifltsin acını sağlıkla göndersin bebeğini arkadaşımm
kızlar bu aralar topiğimizde üzücü şeyler yaşandı hepimiz çok üzüldük artık kötü üzücü şeyler konuşmayalım bebeklerimizide olumsuz etkilemeyelim güzel şeyler konuşalımm mesela alışverişler başladımı isimler seçildimi doğum için neler düşünüyoruz...
ben kızıma bi sürü çıtçıtlı badi aldım biraz erken oldu ama :))kısa uzun kollu yazın sıcakta en çok giydikleri oymuş çok şeker şeyler var erkek annelerinin işi biraz daha zor kızlara bıcır bıcır...
canım sen nasılsın?biraz okudum kendini kötü hissediyormuşsun,,lütfen kendini bırakma,umudunu kaybetme,rabbim büyük onun hazinesinde cooookkk,seninde yüzünü yeniden güldürcek inanıyorum ben,sende inan lütfen,rabbime sıgın..
geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın Carmeni çok merak ettim yazısını okuyunca çok duygulandım ...
Carmen canım benim allah bu metanetinin karşılığını versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah bu kez kucağına almak nasip olsun dualarımdasın canım bizi bırakmamana da çok sevindim her zaman yanımızda ol inşallah ...
canlarım benim hepiniz burdaki herkes ve hatta tanımayan duyan biçok kişide özelden msj atarak acıma ortak oldu...herpinizi çok seviyorum...
ben bi müddet sizlere birşey yazmayacam ama gelip okurum hergünherkesi takip ederimm..
sıkıntımdan etkilenmezi istemiyorum,üzülüyorsunuz ister istemez bu yüzden şimdilik hoşçakalın ,kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn...
,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..
canım ya ben ilaç aldım çünkü boğazlarım yanıyo başım omuzlarım acayipağrıyo doktorum ilerlerse hiç toparlayamayız dedi. bende ilaç aldım şimdi iyiyim. bebeğe geçmeyen ilaçlardanmış vicdan azabı çektim inan hatta eşime içtikten sonra çıkarsammı acaba dedim ama eşim çok emin bebeğe geçmeyeceğinden umarımçabuk geçerpınarcım nasıl odun?
carmen ne olur deme öyle eğer benim yazdığıma alındıysan inan çok çok üzülürüm seni kırmak canını b,irazcıkta olsa sıkacak bir şeyler yazmak seni incitmek istediğim en son şey. senin bu konuda ne kadar hassas olduğunun farkındayım sen yaşadığın o çok kötü tramvayı bile bizi üzmemek adına dramatize etmeden anlattın.bu denli düşünceli bu denli hassassın.inan aklıma geldikçe sana dua ediyorum acın hafiflesin bebeğin kendiliğinden gelsin diye. ne olur yazmamazlık yapma bizi bırakma olurmu o zaman beni çok çok üzersin...geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın Carmeni çok merak ettim yazısını okuyunca çok duygulandım ...
Carmen canım benim allah bu metanetinin karşılığını versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah bu kez kucağına almak nasip olsun dualarımdasın canım bizi bırakmamana da çok sevindim her zaman yanımızda ol inşallah ...
canlarım benim hepiniz burdaki herkes ve hatta tanımayan duyan biçok kişide özelden msj atarak acıma ortak oldu...herpinizi çok seviyorum...
ben bi müddet sizlere birşey yazmayacam ama gelip okurum hergünherkesi takip ederimm..
sıkıntımdan etkilenmezi istemiyorum,üzülüyorsunuz ister istemez bu yüzden şimdilik hoşçakalın ,kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn...
sağol canım çok şükür nefes alabiliyorumhala umarım hemen iyileşirim hiç birimiz kuzucuklarımıza kucağımıza almadan hastalanmayalım tabi o zamanda hastalanmayalım da:))Tatlim gecmis olsun...dikkat et canim...eger burnun tikaliysa okyanus suyu al super geliyor burnu akitiyor boylece insan rahatliyor...ben gecen hafta cok kullandim...gunde 1 kez adacayi ictim bence sende 2 bardak icme biliyorsun bitki caylarini pek onermiyorlar...gecmis olsun canim....
inan kendimden çok hAStalanırsam ateşim çıkarsa KIZIM ETKİLENİR Mİ DİYE korkummm
ayy canım bende kızımız olursa elif su düşünüyorduk :)) sağlıkla gelsin inşallah yavrun..
slm cnm bak negüzel adaş olur bizim prensesler:))
dikkat et canım özellikle ateşini kontrol et canım yükselmesin ama ben ne yaptıysam geçmedi dinlenmeden geçmeyecek sanırım inşallah benim gibi olmazsınsapol canım ya baş ağrısıda başlıyo sanırım kötüleşeceğim...
sağol canım benim :) sende çıktın demek hadi bakalım inşallah evde daha rahat olursun canımbreshka cnm atlatırsın inşlh korkma çoğu hamile çekiyo bu derdi yeterki bebeğine bişey olmasın
kızlar ben çıktım hastaneden dayanamadım ne yapayım hem doğum teminatından gidiyo doğuma para kalmıycak hemde hiç dinlenemiyorum evime geldim serumu falan buradada taktırırz akşama polikliniğe gidip taktırcaz iğneyide sordum diğer dr. hapa çevirdik zaten daha ii oldu eğer kanama falan tekrar artarsa gel dedi dr. bakalım şimdi evde güzelce bi dinlenicem
canım benim ne demek biz burda sevinçlerimiz kadar üzüntülerimizi de paylaşacağız elbet kendi adıma konuşayım ben gelmenden mutluluk duyarım seni aramızda görmek daha mutlu eder beni ama sen biraz kafanı dinle kendini toparla gene gel tamam mı canımcanlarım benim hepiniz burdaki herkes ve hatta tanımayan duyan biçok kişide özelden msj atarak acıma ortak oldu...herpinizi çok seviyorum...
bende bugün epa aldım doktor verdi ben h,ç balık yiyemiyordum onun için yazdıslm kızlarr
bugün sabah doktora gittim kendi doktorumda kıza benziyo dedi tam göstermedi bacaklarını kapamış aradanda kordon geçiyo ama büyük ihtimalle kız dedi
prensesler çoğalıyo:))
buarada kızlar bişey sorcam bugün eczacı bana balık yağı kapsülü tavsiye etti hamileyken kullanılınca bebekte gaz olmuyomuş çok faydalıymış.bende aldım ama daha kullanmadım yarın doktorumu arayıp sorucam içme derse geri vercem
ilacın adı carlson omega 3 fish oil epa+dha bu ilacı kullanan yada bilen varmı aranızda?
pınarcım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin
arkadaşlar yine aklıma bişi geldi sizlere sorayım dedim..
bebişler hareket ettikçe sanki idrar torbasına baskı yapıyor mu? böyle altta bişiler hissediyor gibi oluyorum bazen..
slm kızlarr
bugün sabah doktora gittim kendi doktorumda kıza benziyo dedi tam göstermedi bacaklarını kapamış aradanda kordon geçiyo ama büyük ihtimalle kız dedi
prensesler çoğalıyo:))
buarada kızlar bişey sorcam bugün eczacı bana balık yağı kapsülü tavsiye etti hamileyken kullanılınca bebekte gaz olmuyomuş çok faydalıymış.bende aldım ama daha kullanmadım yarın doktorumu arayıp sorucam içme derse geri vercem
ilacın adı carlson omega 3 fish oil epa+dha bu ilacı kullanan yada bilen varmı aranızda?
pınarcım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin
ne güzel bizde kız olursa elif naz düşünüyoruz:))))slm cnm bak negüzel adaş olur bizim prensesler:))
canım ya ben ilaç aldım çünkü boğazlarım yanıyo başım omuzlarım acayipağrıyo doktorum ilerlerse hiç toparlayamayız dedi. bende ilaç aldım şimdi iyiyim. bebeğe geçmeyen ilaçlardanmış vicdan azabı çektim inan hatta eşime içtikten sonra çıkarsammı acaba dedim ama eşim çok emin bebeğe geçmeyeceğinden umarımçabuk geçer
carmen ne olur deme öyle eğer benim yazdığıma alındıysan inan çok çok üzülürüm seni kırmak canını b,irazcıkta olsa sıkacak bir şeyler yazmak seni incitmek istediğim en son şey. senin bu konuda ne kadar hassas olduğunun farkındayım sen yaşadığın o çok kötü tramvayı bile bizi üzmemek adına dramatize etmeden anlattın.bu denli düşünceli bu denli hassassın.inan aklıma geldikçe sana dua ediyorum acın hafiflesin bebeğin kendiliğinden gelsin diye. ne olur yazmamazlık yapma bizi bırakma olurmu o zaman beni çok çok üzersin...
sağol canım çok şükür nefes alabiliyorumhala umarım hemen iyileşirim hiç birimiz kuzucuklarımıza kucağımıza almadan hastalanmayalım tabi o zamanda hastalanmayalım da:))
inan kendimden çok hAStalanırsam ateşim çıkarsa KIZIM ETKİLENİR Mİ DİYE korkummm
Korkqma atesin ciksa henen grip baslar baslamaz ates cikiyor,belki sen nezle ile atlatirsin ama bak aklinda olsun cok ateslenirsen minoset ic dusur atesini progesteron igneleri bende alerji yaptiginda ateslenince doktor bana atesli kalma ates ilactan daha zararli demisti hemen dusur atesini eger cikarsa...ama cikmaz merak etme...
nasipse ikinci yavrum adaşınız olur inşallah.. benim bu sefer paşam, prensim geliyor inşallahhhh
ne güzel bizde kız olursa elif naz düşünüyoruz:))))
kızlar sabah kontrole gittik her şey yolundaydı çok şükür 1 saat önce karnıma hafif ağrı girdi normaldir dedim sonra 7-8 damla kanama pembe.hemen doktora gittik karnı biraz sertmiş ağrıda olunmca 3 gün hiç kalkmadan yatak istirahati verdi doktorum bu haftalarda kanamalardan çok karın sertliği ve aynı anda gelp giden ağrılar önemliymiş progestan fitile başladık tekrar. kuzumm mis kokulu kızım Rabbime emanet Rabbim dilerim bu mübarek günlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder hepimize benim savaşçı kızımdan kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.