canım ya ben ilaç aldım çünkü boğazlarım yanıyo başım omuzlarım acayipağrıyo doktorum ilerlerse hiç toparlayamayız dedi. bende ilaç aldım şimdi iyiyim. bebeğe geçmeyen ilaçlardanmış vicdan azabı çektim inan hatta eşime içtikten sonra çıkarsammı acaba dedim ama eşim çok emin bebeğe geçmeyeceğinden umarımçabuk geçer
.sağol canımm
Korkqma atesin ciksa henen grip baslar baslamaz ates cikiyor,belki sen nezle ile atlatirsin ama bak aklinda olsun cok ateslenirsen minoset ic dusur atesini progesteron igneleri bende alerji yaptiginda ateslenince doktor bana atesli kalma ates ilactan daha zararli demisti hemen dusur atesini eger cikarsa...ama cikmaz merak etme...
caanım dün çıktı azıcık sabah ter mide bulantısı boğaz ağrısı vss. ne ararsan var şuanda biraz sonra kbb ye gideceğiz eşimle
bide benim sabah bulantılarım başladı 3. aydan beri giderek artıyo her sabah neredeyse öğürüyorum herkesin kesilir benim yeni başladı neyse kızım iyi olsun yeter
pınarcım bizim bilgisayar bozuluydu..birkaç gün giremedim..şimdi okudum..çok geçmiş olsun cnm...senin kız hem nazlı hemde çok güçlü..bunuda atlatırsınız..sen yinede dinlen canım..benimde kanamam olmuştu demiştim galiba..7. ayıma girdiğimde..bak şimdi pıtı pıtı dolaşıyo..bu da geçicek..dualarım seninle...
bu arada kızına isim düşünüyomusunuz hala..birde şu zara mağazasında çok indirim var bu aralar..yakınında biyerde varsa gitmeni tavsiye ederim..seneye kışa giyeceklerini şimdiden çok ucuza alabilirsin..herşey yarı fiyatına inmiş...ben defneye 2 yaş olanlarından aldım..seneye kışa birkaç elbisesi hazır şimdiden...erkek çocuklarınada harika şeyler var...insanın hepsini alıveresi geliyo...
haklısın canımm hem nazlı hem güçlü şükürler olsun .şimdi iyiyiz bu seferde boğazlarım kötü:))
isim olarak talya düşündük canım baharın müjdecisi demekmiş :))
ya ben manisadayım burası çok küçük ama pzrts izmire gdeceğim hemen giderim zaraya umarım devam ediyo olur.çok güzel şeyler oluyo orada bu arada senin o pıt pıt yürüyen kızınıda yeriiiimmmmmmmmm
kızlar şu anda aşırı bi ağrım var heralde yine acile gidicez
((
bu arada ya kaç gündür beni allak bullak eden bi konu var
(( pıhtılaşma sorunu benim karyotip testi yaptırmıştım dr. geçen onu gördüsenin hemen clexane 0.4 vurulman gerek dedi ama benim diğer dr.da bu iğneyi vurulursan zaten aşırı kanaman var kan kaybından gidersin dedi kafam karıştı ve vurulmamıştım hematoloji uzmanına görün demişti dr. bende biri genel cerrah biri hematoloji uzmanına raporu gösterdim raporda aynen şu yazıyo
SONUÇ
robandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir yazıyo
buna göre hematoloji ve genel cerrah iğneyi mutlaka vurulmamı söledi
böle durumu olan yazabilirmi varsa ne yapacağımı şaşırdım
benimde kanda pıhtılaşma sorunum var ama kanama olduğu dönemde hem iğneyi hem aspirini bıraktırmıştı doktor sıfır kanama olana kadar.zaten buradaki profösörlerde dahil artık iğnenin etkinliğine çok güvenmiyorlar sadece aspirinin yeterli olduğunu söylüyolar. ben sadece aspirin kullanıyorum şuan