2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

cnm benm ben daha yeni okudum bu durumunu şimdi ben de bir korktum benm de 1298mthfr mutasyonda heterezigot çıktım diğrelerinde yok sorun fakat kendi tup bebe dr um şiddetle iğne yok gerek yok diyor istbuldaki tup bebe dr kesin iğne kullanman lazım diyor şimdi buhafta hemen başka bir dr dan randevu alıcam senın yazdıkların dikkatimi çekti çok geçmiş olsun cnmmm

canım ben ankarada hrs gidiyorum ne kadar farkla yapıldığını bilmiyorum am çok memnunum hastaneden.ayrıca bende çarşamba ayrıntılı ultrasonuda bu hastanede yaptıracam faydası olur diye yazmak istedim.

Son düzenleme:
Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

canım benim çok üzüldüm rabbim acılarını hafifletsin inşallah bi an önce kucağını doldursun

bende yaptıracam canım bu çarşamba.bir kere yapılıyor diye biliyorum ama bende çarşamba gittiğimde sorayım.

abadii merhaba test için birde edirne tıp fak. bi ara sor istersen orda yapılıyor olabilir. benimde 2. olduğu için bende mart başı ist. kontrole gidicem bendende genetik test istediler yaptırınca eğer sen yaptırmamışsan bilgilendiririm seni bu arada bende babaeskiliyim :)

canım çok geçmiş olsun ben seni her gün takip ediyordum çok üzüldüm inan allahım sana da dayanma gücü versin

cvp için teşekkür ederim.. gerçi ben kontrollerede tüp bebek dr.ma gidiyorum kendisi ankaradaki en iyi proflardan biri ama işte hem tüp bebek hemde riskli olunca insan ne duysa bendemi gitsem diye düşünüyo...

canım sende 2 düşüğüm var de senden resmi bişey isteyemezler zaten ölde yaptıracaksan sorun olmayacaktır

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam
çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin Rabbim oğullarına
uzun ömür versin.

Cnm bilgilerini buldum sen bana ocak sonu yazmışsın ben atlamışım, nolur kusuruma bakma. Düzelttim, affolur umarım:)

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran4kg
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos3kg
DEW77342.deneme14kasım22ağustos
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

Son düzenleme:

canım inan çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum. çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin. (her şerde bi hayır vardır)diyorya rabbim senin içinde en hayırlı olanı nasip etsin .

canım benim .... güzel yürekli arkadaşım ne yazacağımı bilemedim iki saattir ekrana bakıyorum kelimelerimi toparlayamıyorum Rabbim dayanma gücü versin sabırlar versin güzelim ... Allah oğullarını sana bağışlasın onlara uzun hayırlı ömürler versin bitanem .

Ne desem boşş...cooook üzüldüm..rabbim sabır ve güç versin,tez vakitte toparlanın inş..

canım allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm, söyleyecek hiç bir şey bulamadım, üzüldüm

Canim ne yazsak ne desek bos,buyuk bi boslukta oldugunu tahmin edebiliyorum,senin durumunu takip ediyordum ve icimden hep dua ettim allahim yardimcin olsun diye..
umarim bu sureci fazla yipratmadan atlatirsin..
allahim pasalarina uzun omurler versin

canım bende çok üzüldüm allahım sabır versin
allahım tez zamanda sana sağ salim yavrular nasip etsin inşallah

kızlar benim 14+4 oldu. herkes soruyor daha öğrenmedin mi diye bende merak ediyorum siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz haftaya salı 15. hafta oluyor cuma gitsem 15+3 olcak öğrenebilir miyim?

kızlar benim 14+4 oldu. herkes soruyor daha öğrenmedin mi diye bende merak ediyorum siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz haftaya salı 15. hafta oluyor cuma gitsem 15+3 olcak öğrenebilir miyim?

benim doktorum çok temkinli cinsiyet konusunda emin olmadan söylemiyor.canım ben 14+5 da gitmiştim, doktor % 80 kız dedi. bugün 17+5 teyiz, yine gideceğim. umarım artık % 100 öğrenebilirirm. bence 16+0 - 16+6 günlerde git ki kesin olarak öğrenebilirsin. gerçi doktorun büyük olasılıkla tahmin yapar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…