2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

sağ ol canım ben kapsülü neredeyse 1,5 aydır içiyorum doktorum vermişti balık çok yiyemiyorum diye gaz olayınıhiç bilmiyodum çok sevindim:))

sağol arkadaşım

günaydınnnnnnnn

arkadaşlar dün tetanoz aşımı vuruldum. gündüz bişey yoktu ama geceden itibaren hafif şişlik ve ağrı var.
ayrıca vurulurken hiç acımadı :))))))))))))))))

bende oğluşuma isim bulamadım hala. 2 isim düşünüyorum. can , kan, han ile bitmeyecek.
aklımda bir isim var ama o ismin yanına yakışacak 2. ismi bulamadım henüz.
arkadaşlar bu gaz sorunu çok kötü. ama ben ilaç içemiyorum malesef . tiksindim. kalsiyumdan magnezyumdan. demir hapından.
birde balık hapı içemem. fakat faydalı olduğunu biliyorum.

evet canım ya bende tam anlatamıyorum sanırım.. dediğin gibi böyle kasıkta hissediyorum. ama her zaman öyle değil.. göbek hizamda da hissediyorum.. açıkcası şeyden tedirgin oldum da sordum 2 hafta önce gittiğimde plasentam aşağıdaydı.. belki de kafamı ona taktığım için hareketi aşağıda hissedince onla bağlantısı olur mu diye tedirgin oldum.. inşallah plasentam yukarı çıkmıştır..

slm cnm allahım gönlüne göre versin
bizde elifnaz elifsu arasında kalmıştık ablası elifsu ya karar verdi
elif çok güzel bir isim

ayy çok güzelll aynı bizde öyleydik.. elif naz ya da elif su.. nazlı olmasın çok diye su ya dönmüştük :) ama ikisi de çok güzell

canım hadi geçmiş olsun tetanoz da olmuşun. şişilik ve ağrı olabilirmiş.. isim konusunda bizde sizin gibiyiz.. karar veremedik.. şimdilik oğlum diye konuşuyorum

canım ne güzel aşıdan kurtulmuşsun geçmiş olsun bende çarşamba günü vurulacam inş. ateş olmaz.bende tetanoz aşısında ağrı oluyor diye dumuştum ama çok şükür olmamış sende inş. bende de olmaz.canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi?

herkee merhaba kızlar büyük ihtimalle bende temmuz ağustos aylarında tüp bebek yaptıracağım.ilk aşılamam negatifdi ikincisi martta olacak.sizlere sorum kaç kez aşılama deneyip tüp bebeğe geçiyorsunuz

arkadaşlar yine aklıma bişi geldi sizlere sorayım dedim..

bebişler hareket ettikçe sanki idrar torbasına baskı yapıyor mu? böyle altta bişiler hissediyor gibi oluyorum bazen..

canım benim kızımda idrar torbasını baskı yapıyor oğlumda genelde göbek deliği çevresinde o yüzden panik yapma canım korkma bir sorun olacağını sanmıyorum.

canım benim kızımda idrar torbasını baskı yapıyor oğlumda genelde göbek deliği çevresinde o yüzden panik yapma canım korkma bir sorun olacağını sanmıyorum.

cnm nasılsın benımde dedıgın gıbıkızım göbegimde gezio bıde tansıyon dusuklugun oluyomu senın benım oluyoda bazen

selm calarım nasılsınız uzun zamadır yazamıyorum umarıiyisinizdir sizinle dertleşmeyi çok çok özledim size sormak istedigim şeyler var özelikle pınarcıgım tuuna cvp yazarsaız çok sevinirim canım benim malum ogünden sonra herşeye küstüm dotora filan gitmedim malum istesemde gidemem çok zor günler geçiriyorum madi yıkılmış durumdayım neyse düşükten sonra 2 tes vardı yanlış hatırlamıtorsam onları bana bi acarmısınız ilk etapta aklımda bulunsun yaptırırım belki kendimi düzeltince diye düşünüyorum hepinizi öpüyorum calarım

cnm nasılsın benımde dedıgın gıbıkızım göbegimde gezio bıde tansıyon dusuklugun oluyomu senın benım oluyoda bazen

iyiyim sevinçcim sen nasılsın bebişin nasıl.çok şükür benim tansiyon düşüklüğüm eskisi kadar kalmadı ama arada oluyor uzanıyorum o zaman sende öyle yap yatınca ayaklarınıda havaya kaldırınca düzeliyor.

Slmlar, ben en son bebeklerimi 10gun önce gördüm. 12+0'daydik o gün, ikili taramaları yapıldı, yaklasik1,5 saat bebeklerleydik. Biri bir saniye durmadı, sürekli kıpır kıpırdi, diğer kuzum da öyle uslu uslu yattı, tek yaptıgı elini ağzına goturmekti. Endişelenme bence herhangi bir sorun olsa doktor kesin söyler. Umarım rahatlatır benim kuzularımın da aynı olması))

Cnm kiz demiş kendi doktorun da gozunaydin, inşallah saglikla büyür, sıhhatle gelir. Balık yağını yazmışsın, kızlar da onaylamış, ben de internetten bakinayim, çok mantıklı çünkü ben de balık yemiyorum yeteri kadar. Sagol valla...

Ayyy nasıl heyecanlandim yazını okurken anlatamam, ben denemeye başlarken hiç aklımda yoktu ikiz, esim ikisi de olsa ne güzel olur dedikce tövbe çekiyordum. Şimdi 13 haftalık ikizlerime hamileyim ve Rabb'ime yatıp kalkıp şükrediyorum. Veeee en çok ikisini de hissettiğimde neler yaşayacağımı çok merak ediyorum. Allahım evlatlarımızı bizlere bagislasin hayirlisiyla...

ayy çok şükür canım ya saolasın cevabın için.. benzer durumları yaşayınca insan rahatlıyor.. demekki yavruşum dolaşıyor bazen kasıklarıma tekme atıyor bazen göbek deliğime..

canım benim acın büyük haklısın tabi ama geçcek zamanla yaran hafifleyecek umarım kendiliğinden gelecek kuzucuğun.
test derken yapılan genetik testler var ünv hastanelerinde ücretsiz yaptırabileceğin testler. kanda pıhtılaşmaya bakıyolar sende ve genetik bir kaç şeye tabi eşindede aynı şekilde. en kısa zamanda bi ünv hastanesinde yaptır canım testlerini hakkında hayırlısı olsun inş..

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam

canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun Rabbim acını afifletsin inşaAllah. İnşaAllah en kısa zamanda tekrar yüzün güler. noldu böyle önceden heyecanla açıyordum sayfayı şimdi korkar oldum nazar değdi sayfamıza. canım enkısa zamanda toparlanırsın inşaAllah...

canım benimmm..yine senden bi haber varmı diye bakayım dedim topiğe ama bebeğini kaybetmişsin...çok çooooooooooook üzüldüm...
rabbim sabır versin...ne çok çektin...üst üste sevinçler üzüntüler...bir an önce acının hafiflemesini diliyorum...

Brnyns cim Allah sabir versin cnm.cok ama cok üzüldüm
Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…