kızlar selam,
dün ilk kez belirgin bir şekilde bebeeiğimin hareketini hissettim, ne kadar güzel bir duyguymuş anlatılması tarif etmesi çok güç. misafirim vardı gözyaşlarımı tutamadım ve mutfağa gidip orda akıttım, rabbim isteyen herkese yaşatsın işallah bu duyguyu
kesinlikle katılıyorum, benim doktorum % 80 kız dedi ama % 100 kız diyene kadar kimseyle paylaşma dedi biz de henüz kimseye söylemedik. cumartesi işallah kesin öğrenirizayy bi prenses daha güzel olur tabi önemli olan salıklı olması. benden tavsiye doktorlar %100 diyene kadar inanmayın cinsiyetlere benimyaşadığım şok örnek olsun:))
ben de almadım hiç bir şey, ilk don alalım da kyracım donansın derlerAğzın bal yesin, valla rüyalarım değişti.
Ben hiçbir şey almadım daha, alamadım daha doğrusu, ben çok cimriyim galiba:))) Benim kuzularım çıplak gezecek, Allahtan yazın doğacaklar:)))))))
gözünaydın canım sağlıkla kucağına al işallahslm kızlar bende bugün 16+1 oldum ve dr a gittim.Cinsiyetimiz belli oldu benim minişim erkekmiş:)
hanımlar benimde idrar yolları enfeksiyonum var,cumartesi dr randevumuz var ama ozman dr a sorcam zatende,sizede sorayım dedim içinizde olan varmı?varsa nasıl atlattınız bilgi verirmisiniz?şimdiden teşekkürler..
Maşallah kuzuna, bizim minik teyzosumuz hareketlerini hissettiriyormus artık. Annesi tadını çıkar, ayyyy inşallah bir dahaki buluşmaya biz de hissederiz dışardan tekmelerini)) gözün aydincnm, senin de dediğin gibi inşallah Rabbim isteyen, dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
ayy kızlar selamsız sabahsız daldım kusura bakmayın çoğunuz beni hatırlıyodur herhaldehatırlıyosunuz dimi
bide kocaman olldukk kızımız olacak inşallah.. artık annesine tepikler atmaya başladı çok net hissediyorumm 3 gündürr
Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın...
maşallah sizdede cinsiyetler belli olmaya başlamışşsağlıkla gelsin yavrularımız
brayns cnm bnm günaydın diyecem sana ama sen uyumamışsın bilee...sıkıldığını,kolunun acısını biliyorum sana sadece tek bir cümle söylemek istiyorum bu cümlemle belki daha sevecen bakarsın hastaneye...eğer hamile kalsam ve sağlıklı bir bebeğim olsa doktor 9 ay eve gitmeyeceksin bu yatakta yatacaksın dese sana yemin ediyorum mutluluktan uçarım...
çok teşeşkkürler kızlar bugun 14+3 müşüm silecem hemen çünkü bni çok üzüyor....artık göz kapaklarımı açamıyorum acıdan ve şişliğinden...
Bryns canim gece uykusuz gecmis,serum macerasi yasanmis ama onemli olan kanama ve pihtiarin kesilmesi insallah bir daha hiccc kanama olmaz...kan degerleri icin uzulme benimde kan degerleim dusuk bende sanirim baslaacagim kan hapina sanirim zaten hamielikte cok olan birsey bu kan dusuklugu kaldiki sen o kadar kan kaybettin...insalah iyi oacak hersey....
Pinar talya ismi cok gzel,vallaha iyi yapmissin bebegine birseyler almakla cok guzel bir his bana birkac hediye geldi cok seker seyler biraz erken ama arkadaslarim heves etmis almislar sagolsunlar....bende heyecanla cinsiyeti ogrenmeyi bekliyorum o kadar cok kiz varki acaba diyorum benimkidemi kiz?ne olursa olsun yeter ki saglikli olsun diymi ama?yarin tam 3 aylik olacagim vallaha hala sabah ogurmelerim var,istahim bir gun iyi bir gun fena...bunada sukur diyoruz...
kızlar selam,
dün ilk kez belirgin bir şekilde bebeeiğimin hareketini hissettim, ne kadar güzel bir duyguymuş anlatılması tarif etmesi çok güç. misafirim vardı gözyaşlarımı tutamadım ve mutfağa gidip orda akıttım, rabbim isteyen herkese yaşatsın işallah bu duyguyu
slm kızlar bende bugün 16+1 oldum ve dr a gittim.Cinsiyetimiz belli oldu benim minişim erkekmiş:)
canım yaşadıklarını daha yeni okudum,inan cook üzüldüm..zaten bi kac gündür seni diger topiktede görmeyince dinleniyosun zannettim..ellerine cok üzüldüm,rabbim sabır,güç versin..rabbim bize meleklerimizi gönderdi,inş.kucagımıza almayı nasip etsin,mutlulugumuz yarım kalmasın..evet canım sen ignelerle,serumlarla,agrılarla ugraşıyosun dayanıyosun,bebeginde içerde mücadele ediyo,maşallah ona,savaşcı annenin savaşcı kızı olur inş.:))buarada bebek seslerini duydukca motive ol yaza hepimizin başına gelcek inş:))bende yanındayım,tipin kaysada önemli degil,benimde tipim kayık merak etme:))bugünler gecince güzelligi tekrardan ayarlarız:))öptüm seni,güzelce dinlen hastanede,ev tabi daha iyi,ama temizlik,iş yapmıycaksan:))biraz daha sabır bugünlerde gececek arkadaşım...
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | 4kg | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | 2kg | Erkek | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | 8kg | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | Kız/Erkek | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
sevinç85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | |||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Kız | |||
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | |||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | 1kg | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | |||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | -2,5kg | |||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | 2kg | |||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 3kg | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | ||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos | ||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | |||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme |
mucociko cnm tbr ederim ne güzel cinsiyet belli olmuş
cloudly kuzumsize :))) artık hiç durmaz hoplar zıplar annesine tepkiler verir ayyy çok güzel yaaa :)))
pinarcım sanada hayırlı uğurlu olsun başlamışsın alışverişe
CARMENN cnm valla ne olursa olsun buralara allah insanı düşürmesin konfor falan veya başka bişey hiç gözün görmüyo inanıyorumki seninde kısa zamanda acın bitip gidicek ve inşlh bebeğine kavuşucaksın
ervacım tşk ediyorum doğru sölüyosun haklısın cnm
kızlar artık yeter demi çok olumsuzluklardan bahsetmek birazda güzellikleri konuşayım çok şükür kanama baya bi azaldı ulturasona girmedim ama sanırım hematomlar küçüldü artık ilaçlar ve dinlenmek başka bişey yok :) gerçi burada insan daha çok yoruluyo ama ne yapalım çekicez
zaten en güzeli de burada bebeklerin o ağlayışlarını seslerini duymak ayy kıyamam vikde vikkk :))) anneleride yazık kolidorun bi başından bi başına ahh uhhh gidip geliyolar benim kapıdan bakıyolar eminim gıcık oluyolardır şuna bak biz burada ne acı çekiyoruz o paşa paşa yatıyo die çünki geçerken bakış ifadeleri aynen öle :))))) tabii tok açın halinden ne anlar demi ???
size..ne güzel hareketleri hissetmeye başlamışsın,ayy bizde o günlere bi gelsek..:))
maşallah büyütmüşsün ufaklığı sen de mi kız annesimi oluyorsun, rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin işallah
saolasınn canımm büyüdü valla büyüdü de annesine tekme bile atıyo kızımbana 2li testte erkek dedi doktorum 3lü de kesin kız dedi bnde şok şok şok yaşadım yani ama gönlüme göre verdi Rabbim çok şükür
bazen böyle sürprizler yapabiliyor ufaklıklar , allah herkesin gönlne göre versin işllah tabi öncelik sağlıklı olmaları
BRNYNS canımmmmmmmmmmmmmm az önce okudummm msn dennnnnnn çok geçmiş olsun tatlım yaaa neler olmuşş.. bi buraya bakmayı akıl ettim yoksan arayacaktım seni nyseki burdasın.... çooook geçmiş olsun canımm Allahtan bebeğin sağlıklı ve seninlee bu kötü günler de geçer inşallah canımmmm.. hangi hastanedesin hala hastanedemisin seni ziyarete gelebilirim .. birşeye ihtiyacın varmı?
ben bi kaç gündür rahatsızım canım sıkkın falan anlatırım sonra.. ondan anca gördüm msn de ... inşallah çabucak atlatırsın canım
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir
benimde kızım olacak galibaiçime erkek doğuyodu ama doktor kıza benziyo dedi :))
hayırlı ve sağlıklı olsun kız oğlan farketmez
yarın kendi doktorumda randevüm var bakalım oda kız derse hemen alışverişe başlicam daha dayanamıyorum çok tatlı minicik elbiseler var