2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

BRNYNS canımmmmmmmmmmmmmm az önce okudummm msn dennnnnnn çok geçmiş olsun tatlım yaaa neler olmuşş.. bi buraya bakmayı akıl ettim yoksan arayacaktım seni nyseki burdasın.... çooook geçmiş olsun canımm Allahtan bebeğin sağlıklı ve seninlee bu kötü günler de geçer inşallah canımmmm.. hangi hastanedesin hala hastanedemisin seni ziyarete gelebilirim .. birşeye ihtiyacın varmı?

ben bi kaç gündür rahatsızım canım sıkkın falan anlatırım sonra.. ondan anca gördüm msn de ... inşallah çabucak atlatırsın canım

Maşallah kuzuna, bizim minik teyzosumuz hareketlerini hissettiriyormus artık. Annesi tadını çıkar, ayyyy inşallah bir dahaki buluşmaya biz de hissederiz dışardan tekmelerini)) gözün aydincnm, senin de dediğin gibi inşallah Rabbim isteyen, dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

Son düzenleme:
ayy bi prenses daha güzel olur tabi önemli olan salıklı olması. benden tavsiye doktorlar %100 diyene kadar inanmayın cinsiyetlere benimyaşadığım şok örnek olsun:))
kesinlikle katılıyorum, benim doktorum % 80 kız dedi ama % 100 kız diyene kadar kimseyle paylaşma dedi biz de henüz kimseye söylemedik. cumartesi işallah kesin öğreniriz
Ağzın bal yesin, valla rüyalarım değişti.
Ben hiçbir şey almadım daha, alamadım daha doğrusu, ben çok cimriyim galiba:))) Benim kuzularım çıplak gezecek, Allahtan yazın doğacaklar:)))))))
ben de almadım hiç bir şey, ilk don alalım da kyracım donansın derler
slm kızlar bende bugün 16+1 oldum ve dr a gittim.Cinsiyetimiz belli oldu benim minişim erkekmiş:)
gözünaydın canım sağlıkla kucağına al işallah
hanımlar benimde idrar yolları enfeksiyonum var,cumartesi dr randevumuz var ama ozman dr a sorcam zatende,sizede sorayım dedim içinizde olan varmı?varsa nasıl atlattınız bilgi verirmisiniz?şimdiden teşekkürler..

canım ayaklaını sıcak tut ve bol bol su iç doktorun gerekirse ilaç verebilir

ayy kızlar selamsız sabahsız daldım kusura bakmayın çoğunuz beni hatırlıyodur herhalde hatırlıyosunuz dimi

bide kocaman olldukk kızımız olacak inşallah.. artık annesine tepikler atmaya başladı çok net hissediyorumm 3 gündürr

Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın...

maşallah sizdede cinsiyetler belli olmaya başlamışş sağlıkla gelsin yavrularımız

sağol canım arkadaşım, birkaç ay sonra kısmetse gece bile uyutmayacaklar,yanlız söyliyim senin de az kaldı hissetmene bir de iki tane double hissedersin artık sen :)))))

maşallah büyütmüşsün ufaklığı sen de mi kız annesimi oluyorsun, rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin işallah

slm kızlar bende bugün 16+1 oldum ve dr a gittim.Cinsiyetimiz belli oldu benim minişim erkekmiş:)

mucociko cnm tbr ederim ne güzel cinsiyet belli olmuş
cloudly kuzum size :))) artık hiç durmaz hoplar zıplar annesine tepkiler verir ayyy çok güzel yaaa :)))
pinarcım sanada hayırlı uğurlu olsun başlamışsın alışverişe
CARMENN cnm valla ne olursa olsun buralara allah insanı düşürmesin konfor falan veya başka bişey hiç gözün görmüyo inanıyorumki seninde kısa zamanda acın bitip gidicek ve inşlh bebeğine kavuşucaksın
ervacım tşk ediyorum doğru sölüyosun haklısın cnm

kızlar artık yeter demi çok olumsuzluklardan bahsetmek birazda güzellikleri konuşayım çok şükür kanama baya bi azaldı ulturasona girmedim ama sanırım hematomlar küçüldü artık ilaçlar ve dinlenmek başka bişey yok :) gerçi burada insan daha çok yoruluyo ama ne yapalım çekicez
zaten en güzeli de burada bebeklerin o ağlayışlarını seslerini duymak ayy kıyamam vikde vikkk :))) anneleride yazık kolidorun bi başından bi başına ahh uhhh gidip geliyolar benim kapıdan bakıyolar eminim gıcık oluyolardır şuna bak biz burada ne acı çekiyoruz o paşa paşa yatıyo die çünki geçerken bakış ifadeleri aynen öle :))))) tabii tok açın halinden ne anlar demi ???

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran4kg
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos3kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

cevabın için sagol canım..yogurt suyu aklıma gelmedi,daha dogrusu bilmiyodum içeyim bari..suyuda elimden geldigince içiyorum hatta bazen midem bulanıyo sudan(evet yazdıgın gibi idrar renginden suyu cok içip içmedigini anlıyorum zaten,ayaklarımda kalın havlu corap,üstüne patik giyiyorum,cekyata battaniye serdim öle oturuyorum,ev de kalariferli..anlıycagın elimden geldigince kendimi koruyorum ama bakalım dr ne diycek..:26:

sağol canım darısı başşına işallah allahın izniyle sen de yaşayaccaksın bu günleri, kanaman azalmış çok şükür ,işallah bu son olur, bol bol dinlen

size..ne güzel hareketleri hissetmeye başlamışsın,ayy bizde o günlere bi gelsek..:))

vink de vink haa,güldürdün beni hatun..iyide o anneler şimdi dogurup kurtuldular,onlar büyütcekler sıra bize gelcek,bizde o acıyı cekcez:))zaten sezaryen yaparlar kesin...sende hıhh yapıver:))

size..ne güzel hareketleri hissetmeye başlamışsın,ayy bizde o günlere bi gelsek..:))

sağol canım , yavaş yavaş hepimiz ilerliyoruz canım merak etme rabbimin izniyle hepsi gelecek. düşünsene ilk kan testi ile gebelik var mı ondan sonra yok keseyi görecekmiyiz, sonra kalp atışarı sonra ikili test sonra cinsiyet derken 4 ay geridw kaldı şimdi varlığını hissettiriyor kuzular,

maşallah büyütmüşsün ufaklığı sen de mi kız annesimi oluyorsun, rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin işallah

saolasınn canımm büyüdü valla büyüdü de annesine tekme bile atıyo kızım bana 2li testte erkek dedi doktorum 3lü de kesin kız dedi bnde şok şok şok yaşadım yani ama gönlüme göre verdi Rabbim çok şükür

BRNYNSSSSSSSSSSSSSSSSS benim yazdığımı neden görmüyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn​

çok şükür bugün haberlerimiz iyi maşallahhhh

cloudycimmm nasıl bir duygu değil mi.. Allahım eksikliğini yokluğunu yaşatmasın inşallah. benimde hafta sonu biraz az hissettim insan bir daha duyunca nasıl şükredeceğini şaşırıyor..

brnyscimm bak ne güzel azalmış problemler Allah yaşatmasın inşallah bi daha.. elden serum yumurta toplamada yapılmıştı banada ilk kez.. hakeeten o ne kadar acıtıyor koldan damar bulmayacağız diye elden yapıyorlarmış ama bence yanlış..

pınarcımm talya hem farklı hem de anlamı çok güzelmişşş

ervacımm benimde yaklaşık bi ay önce akıntım var diye doktor antibiyotik ve vajinal fitil verdi ama ben kullanmadım. şimdi bi kaç gündür biraz daha arttı tedirgin olmuyor değilim ama 20 ubatta kontrolüm var o zaman sorar ona göre bişi kullanırım diyorum çünkü enfeksiyon ve yoğun akıntı başka problemlere yol açabiliyormuş. eğer enfeksiyonun yüksek oranda ise doktoruna bi danış canım..

hly7 canımmm senin de kız mı?? maşallah prenseslerinize..

dewcim ikili test sonucuna çok sevindim darısı diğer testlere ve kontrollere inşallah..

mucociko paşa geliyormuşşş Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. benim de paşam prensim herşeyimmm gelicek inşallah haziranda..

kızlarrrr

cok sevındım ne kadar gusel haberler var maşallah topiğimizee

kızlarımızda cogalmış maşallah

abileridee gelioo maşşallahhh

koca göbüşlüler hepinizi seviyorumm bebişlerinizle güzel günlerr diliyorummm

nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir
benimde kızım olacak galiba içime erkek doğuyodu ama doktor kıza benziyo dedi :))
hayırlı ve sağlıklı olsun kız oğlan farketmez
yarın kendi doktorumda randevüm var bakalım oda kız derse hemen alışverişe başlicam daha dayanamıyorum çok tatlı minicik elbiseler var

hülücüm valla yeni gördüm yazını cnm sağol yazım ama ne yazdım msn den hatırlamadım :)) kesin gece olanı yazmışımdır :) neyse işte baya mevzular karışık ama iiye gitmeye başladı ararım konuşuruz
bana bak sen hala o mevzuyamı kafanı takıyosun dövecem seni sonunda kız ben sana geçen ne dedim al bak bir sürü şey yaşadım yaşıyoruz bi şekilde herşey yoluna girmeye başlıyo üzülüp durma sende konuşuruz

ohh mşlhhhhtopiğimizin bi kızı daha yolda demek hadi hayırlı olsun ya ben onca derdi unuttumda bi cinsiyet kaldı sanki ama benimde içime kız doğuyo ne yalan sölüyeyim :)))
ama bu benim başıma 2 kez daha geldi onlardada kız demiştim bakalım bu sefer ne olucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…