2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Aaaa senin haftan 16 kesin söylemedi mı doktor? Kıza benziyor ne demek ki? Yarın bize de yaz, merakta birakma

saol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah gelsin prensesler:))

Aaaa senin haftan 16 kesin söylemedi mı doktor? Kıza benziyor ne demek ki? Yarın bize de yaz, merakta birakma

canım kendi doktorum değildi merakımdan gittim başka biyere oda kıza benziyo dedi kesin bişey söylemedi
sabah gitcem inşallah kesinleşir artık şunun şurasında nekaldıki doğuma:)))5aycık fln
ismide hazır prensesimizin kızım kardeşimin adi ELİF-SU olacak diyo

Adıyla yasasın cnm, yarın kesin öğrenirsin o zaman.

geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın Carmeni çok merak ettim yazısını okuyunca çok duygulandım ...

Carmen canım benim allah bu metanetinin karşılığını versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah bu kez kucağına almak nasip olsun dualarımdasın canım bizi bırakmamana da çok sevindim her zaman yanımızda ol inşallah ...

Bryns canım sanada tekrar geçmiş olsun çok şükür yavrcuğun iyiymiş çok sevindim Allah korusun sizleri ...

bu arada ben çok kötüyüm 2 haftadır hastalıkla uğraşıyorum bu hafta daha kötü oldum üstüne bide diş ağrısı çıktı bugün çok sancılandım çok ufak kanama şeklinde lekelenmem oldu doktoru aradım yarın kontrolüm var ve cerrahi işlemle 20lik diş çekimim yapılacak duanızı eksik etmeyin canlarım inşallah meleğim iyidir şu diş belasından da ağrısız sızısız kurtulurum inşallah

cnm yaa sanada geçmiş olsun ya ben baya önceden herkesin bilgisine die yazmıştım hamilelikte böbrek diş ve vajinal akıntı iltahabı malesef en çok yaşanılan sorun bunların önceden önlemini alın die yazmıştım bende çok çektim 20 lik dişelerimden hamileliklerde kardeşimde yanı ben en son büyük oğlum doğduktan sonra 9 aylıktı ve müdehale edilmişti apranax içe içe midemi hasta etmiştim en sonunda emzirmekten vaz geçip ilaç tedavisi olmuştum kardeşimde hamileyken aldırmak zorunda kalmıştı 20 lik dişini çünki yine yazıyorum bu dönemde vücut vitaminsiz kalıyo ve bundan en çok dişler etkileniyo herkes çok dikkat etsin dişine ve diğer sorunlara tekrar geçmiş olsun

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim,insallah tum testler boyle iyi gider...bu arada cinsiyetleri belli olanlar olmus hayirlisi olsun allah saglikli bebek versin hepimize oglan kiz cokda fark etmiyor hayirli evlatlar olsun insallah...

Kyr cnm liste yapmissin guncel listeyse eger bu ben adimi goremedim :)

cloudy kuzum ne güzel hissetmişsin kuzuyu bundan sonra bol bol tepik artık:))

dew tebrik ederim çok sevindim ikilinin temiz çıkmasına 3 lüye gerek yok bence artık.. yani doktorum öle demişti bize.

breska canım çok geçmiş olsun benimde hafif boğazlarım acıyo çay çorba içiyorum inş kötülemez

beydamm canım hadi hayırlısı olsun çok güzel kız bebek kıyafetleri var haberin ola:)) bu arada ismiyle yaşasın bebeğin:))

hly tebrik ederim canım sağlıkla gelsin kızın

bryns sevindim herşeyin yolunda olmasına...

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın hepinize ben bu gün hastaneden çıkmak istiyorum bakalım dr.sölücem ısrarla çıkmak istediğimi ne olcak çünki hiç dinlenemiyorum burada çok sıkıldım ve hareketsizlikten sırtım belim heryerim çok ağrıyo biraz camdan bakmak istiyorum hemen kızıyolar yatmanız gerek bi kolidora başımı uzatıyorum hemen bağrıyolar olmaz yatmanız gerek dedim bu ne be nazi kampımı hiç bişeye izin yok sıkıldım yani ve hiç uyuyamıyorum burada sabahın 6.30 da temizlikçi geliyo düşünün :)) bide soruyo müsaitmisiniz die körmüsün uyuyoruz uyandırdın müsaitliğimi kaldı ayy yok valla delircem ve bu gün çıkmak istiyorum evde dinlencem evde yapabileceğimiz bi ayrı olan serum onuda evde taktırım ben ne olcak neyse görüşürüz

ayy canım bende kızımız olursa elif su düşünüyorduk :)) sağlıkla gelsin inşallah yavrun..

günaydın kızlar,

bryns daha iyi olmana sevindim ne kdar sıkıcı olsada eve çıkmak için acele etme derim

bende 2 gündür kötüyüm boğazlarım acayip yanıyor burnumda tıkalı nefes alamıyorum( gece titreyerek uyandım ateşim çıkmış ıslak bez falan koyarak düşürdük ateşi
ama iştahım hiç yok bebeğimi 2-3 gündür yeteri kadar besleyemiyorum diye içim içimi yiyor

canım benimde içime kız doğuyor senin kızın olacak galiba sana geçen günde demiştim görmedin herhalde zeynan olacak bence :)))

inş.cıkarsın ozaman canım,evde güzelce dinlen tabi,insanın evi gibisi yok,hastane ortamı malum..inş.güzel haberler vermeye devam edersin:))

canım sanada cok gecmiş olsun,ayy 20 lik diş deme bana,bi yıl cektim,hamile kalmadan cektireyim dedim,cene cerrahisine git,operasyonla alıncak cekemeyiz dediler,kaldım ortada,sonrada tedavim başladı kaldımortada anlıycagın..şimdilik sesi cıkmıyo ama bi cıkmaya başlarsa anam aglar biliyorum..sen yazınca içim cız etti,cok gecmiş olsun...

Sorma canım yaa ağrı sızı yok diye ihmal ettik biraz tabi korkunun da etkisi oldu ama şimdi mecbur halledicez inşallah çok uğraştırmaz :)

breska canım çok geçmiş olsun benimde hafif boğazlarım acıyo çay çorba içiyorum inş kötülemez
Aman dikkat et canım ben iki kaftadır çekiyorum bu arada ıhlamuru çok fazla içmeyin sakın her gün üst üste ve iki bardaktan fazla içilen ıhlamur rahim kasılmasına neden oluyormuş süt , limonlu çay falan içmeye çalış bide sakın boğazım ağrıyor diye pastil de ezbere almayın onunda zararı olabiliyormuş bugün bana tatsız bi pastil verdiler bepathenin ama mecbur kullanıcam artık :)
çok feci bişeymiş canım yaa ben bir hafta daha antibiyotik kullanıcam bakalım haftaya çekim yapacaklarmış bi aksilik olmazsa benim diş baya dışarda olduğu için çok sorun olmaz dediler inşallah cerrahi işleme bile gerek kalmayabilir dediler .

,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..

,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..
Ihlamurun içine portakal elma limon falan ekle en azından ıhlamurun etkisi biraz daha azalsın ama yinede doktoruna danış bana 2 bardak dediler ama dediğim gibi sen yinede sor canım

Ihlamurun içine portakal elma limon falan ekle en azından ıhlamurun etkisi biraz daha azalsın ama yinede doktoruna danış bana 2 bardak dediler ama dediğim gibi sen yinede sor canım
sapol canım ya baş ağrısıda başlıyo sanırım kötüleşeceğim...

canım benimde içime kız doğuyor senin kızın olacak galiba sana geçen günde demiştim görmedin herhalde zeynan olacak bence :)))

inş.cıkarsın ozaman canım,evde güzelce dinlen tabi,insanın evi gibisi yok,hastane ortamı malum..inş.güzel haberler vermeye devam edersin:))

breshka cnm atlatırsın inşlh korkma çoğu hamile çekiyo bu derdi yeterki bebeğine bişey olmasın
kızlar ben çıktım hastaneden dayanamadım ne yapayım hem doğum teminatından gidiyo doğuma para kalmıycak hemde hiç dinlenemiyorum evime geldim serumu falan buradada taktırırz akşama polikliniğe gidip taktırcaz iğneyide sordum diğer dr. hapa çevirdik zaten daha ii oldu eğer kanama falan tekrar artarsa gel dedi dr. bakalım şimdi evde güzelce bi dinlenicem

arkadaslar, ikiz gebelikte bebeklerden biri cok hareketli biri epey az hareket ediyor.doktora sordum kalp atısı varsa sorun yok bizim acımızdan dedi.tam o sırada hareketsiz dedigim bebisim yan dondu.doktorum da iste bak bir de hareket etmyor diyorsun dedi. ama benım aklım takıldı 12+1 hamileyim.benım gibi durumu olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…