nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir
benimde kızım olacak galibaiçime erkek doğuyodu ama doktor kıza benziyo dedi :))
hayırlı ve sağlıklı olsun kız oğlan farketmez
yarın kendi doktorumda randevüm var bakalım oda kız derse hemen alışverişe başlicam daha dayanamıyorum çok tatlı minicik elbiseler var
ohh mşlhhhhtopiğimizin bi kızı daha yolda demek hadi hayırlı olsun ya ben onca derdi unuttumda bi cinsiyet kaldı sanki ama benimde içime kız doğuyo ne yalan sölüyeyim :)))
ama bu benim başıma 2 kez daha geldi onlardada kız demiştim bakalım bu sefer ne olucak :))
Aaaa senin haftan 16 kesin söylemedi mı doktor? Kıza benziyor ne demek ki? Yarın bize de yaz, merakta birakma
canım kendi doktorum değildi merakımdan gittim başka biyere oda kıza benziyo dedi kesin bişey söylemedi
sabah gitcem inşallah kesinleşir artık şunun şurasında nekaldıki doğuma:)))5aycık fln
ismide hazır prensesimizin kızım kardeşimin adi ELİF-SU olacak diyo
geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın Carmeni çok merak ettim yazısını okuyunca çok duygulandım ...
Carmen canım benim allah bu metanetinin karşılığını versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah bu kez kucağına almak nasip olsun dualarımdasın canım bizi bırakmamana da çok sevindim her zaman yanımızda ol inşallah ...
Bryns canım sanada tekrar geçmiş olsun çok şükür yavrcuğun iyiymiş çok sevindim Allah korusun sizleri ...
bu arada ben çok kötüyüm 2 haftadır hastalıkla uğraşıyorum bu hafta daha kötü oldum üstüne bide diş ağrısı çıktı bugün çok sancılandım çok ufak kanama şeklinde lekelenmem oldu doktoru aradım yarın kontrolüm var ve cerrahi işlemle 20lik diş çekimim yapılacak duanızı eksik etmeyin canlarım inşallah meleğim iyidir şu diş belasından da ağrısız sızısız kurtulurum inşallah
canım kendi doktorum değildi merakımdan gittim başka biyere oda kıza benziyo dedi kesin bişey söylemedi
sabah gitcem inşallah kesinleşir artık şunun şurasında nekaldıki doğuma:)))5aycık fln
ismide hazır prensesimizin kızım kardeşimin adi ELİF-SU olacak diyo
ohh mşlhhhhtopiğimizin bi kızı daha yolda demek hadi hayırlı olsun ya ben onca derdi unuttumda bi cinsiyet kaldı sanki ama benimde içime kız doğuyo ne yalan sölüyeyim :)))
ama bu benim başıma 2 kez daha geldi onlardada kız demiştim bakalım bu sefer ne olucak :))
Sorma canım yaa ağrı sızı yok diye ihmal ettik biraz tabi korkunun da etkisi oldu ama şimdi mecbur halledicez inşallah çok uğraştırmaz :)cnm yaa sanada geçmiş olsun ya ben baya önceden herkesin bilgisine die yazmıştım hamilelikte böbrek diş ve vajinal akıntı iltahabı malesef en çok yaşanılan sorun bunların önceden önlemini alın die yazmıştım bende çok çektim 20 lik dişelerimden hamileliklerde kardeşimde yanı ben en son büyük oğlum doğduktan sonra 9 aylıktı ve müdehale edilmişti apranax içe içe midemi hasta etmiştim en sonunda emzirmekten vaz geçip ilaç tedavisi olmuştumkardeşimde hamileyken aldırmak zorunda kalmıştı 20 lik dişini çünki yine yazıyorum bu dönemde vücut vitaminsiz kalıyo ve bundan en çok dişler etkileniyo herkes çok dikkat etsin dişine ve diğer sorunlara tekrar geçmiş olsun
Aman dikkat et canım ben iki kaftadır çekiyorum bu arada ıhlamuru çok fazla içmeyin sakın her gün üst üste ve iki bardaktan fazla içilen ıhlamur rahim kasılmasına neden oluyormuş süt , limonlu çay falan içmeye çalış bide sakın boğazım ağrıyor diye pastil de ezbere almayın onunda zararı olabiliyormuş bugün bana tatsız bi pastil verdiler bepathenin ama mecbur kullanıcam artık :)breska canım çok geçmiş olsun benimde hafif boğazlarım acıyo çay çorba içiyorum inş kötülemez
çok feci bişeymiş canım yaa ben bir hafta daha antibiyotik kullanıcam bakalım haftaya çekim yapacaklarmış bi aksilik olmazsa benim diş baya dışarda olduğu için çok sorun olmaz dediler inşallah cerrahi işleme bile gerek kalmayabilir dediler .canım sanada cok gecmiş olsun,ayy 20 lik diş deme bana,bi yıl cektim,hamile kalmadan cektireyim dedim,cene cerrahisine git,operasyonla alıncak cekemeyiz dediler,kaldım ortada,sonrada tedavim başladı kaldımortada anlıycagın..şimdilik sesi cıkmıyo ama bi cıkmaya başlarsa anam aglar biliyorum..sen yazınca içim cız etti,cok gecmiş olsun...
,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..Sorma canım yaa ağrı sızı yok diye ihmal ettik biraz tabi korkunun da etkisi oldu ama şimdi mecbur halledicez inşallah çok uğraştırmaz :)
Aman dikkat et canım ben iki kaftadır çekiyorum bu arada ıhlamuru çok fazla içmeyin sakın her gün üst üste ve iki bardaktan fazla içilen ıhlamur rahim kasılmasına neden oluyormuş süt , limonlu çay falan içmeye çalış bide sakın boğazım ağrıyor diye pastil de ezbere almayın onunda zararı olabiliyormuş bugün bana tatsız bi pastil verdiler bepathenin ama mecbur kullanıcam artık :)
çok feci bişeymiş canım yaa ben bir hafta daha antibiyotik kullanıcam bakalım haftaya çekim yapacaklarmış bi aksilik olmazsa benim diş baya dışarda olduğu için çok sorun olmaz dediler inşallah cerrahi işleme bile gerek kalmayabilir dediler .
Ihlamurun içine portakal elma limon falan ekle en azından ıhlamurun etkisi biraz daha azalsın ama yinede doktoruna danış bana 2 bardak dediler ama dediğim gibi sen yinede sor canım,sağol canım söylediğin için hergün 1 bardak içsem çok gelirmi acaba..
sapol canım ya baş ağrısıda başlıyo sanırım kötüleşeceğim...Ihlamurun içine portakal elma limon falan ekle en azından ıhlamurun etkisi biraz daha azalsın ama yinede doktoruna danış bana 2 bardak dediler ama dediğim gibi sen yinede sor canım
canım benimde içime kız doğuyor senin kızın olacak galiba sana geçen günde demiştim görmedin herhalde zeynan olacak bence :)))
günaydın kızlar,
bryns daha iyi olmana sevindim ne kdar sıkıcı olsada eve çıkmak için acele etme derim
bende 2 gündür kötüyüm boğazlarım acayip yanıyor burnumda tıkalı nefes alamıyorum( gece titreyerek uyandım ateşim çıkmış ıslak bez falan koyarak düşürdük ateşi
ama iştahım hiç yok bebeğimi 2-3 gündür yeteri kadar besleyemiyorum diye içim içimi yiyor
inş.cıkarsın ozaman canım,evde güzelce dinlen tabi,insanın evi gibisi yok,hastane ortamı malum..inş.güzel haberler vermeye devam edersin:))
Sorma canım yaa ağrı sızı yok diye ihmal ettik biraz tabi korkunun da etkisi oldu ama şimdi mecbur halledicez inşallah çok uğraştırmaz :)
Aman dikkat et canım ben iki kaftadır çekiyorum bu arada ıhlamuru çok fazla içmeyin sakın her gün üst üste ve iki bardaktan fazla içilen ıhlamur rahim kasılmasına neden oluyormuş süt , limonlu çay falan içmeye çalış bide sakın boğazım ağrıyor diye pastil de ezbere almayın onunda zararı olabiliyormuş bugün bana tatsız bi pastil verdiler bepathenin ama mecbur kullanıcam artık :)
çok feci bişeymiş canım yaa ben bir hafta daha antibiyotik kullanıcam bakalım haftaya çekim yapacaklarmış bi aksilik olmazsa benim diş baya dışarda olduğu için çok sorun olmaz dediler inşallah cerrahi işleme bile gerek kalmayabilir dediler .