2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarrrr bnm mınığim daha karnımdayken karla tanıştı bol bol kar oynadık manisa spil dağına gitiik bide izmir karagöle $Görüntü021.jpg $Görüntü009.jpg $4171[1].jpg $02012008-4[1].jpg $20111225.101324_ank008_1732786[1].jpg $Görüntü021.jpg $Görüntü009.jpg $4171[1].jpg $02012008-4[1].jpg $20111225.101324_ank008_1732786[1].jpg

günaydınnnnnn... dün okunan bütün yasinleri duaları rabbim kabul etsin bebeklerimize sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallah eşlerimizle ailelerimizle:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. ben de hiç duymadım. ne gibi bi sorun oluşturuyomuş tek arter. doktorlar ne dedi. umarım çok ciddi bişey değildir. Allah yardımcın olsun.

amin canım teşekkür ederim. tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. bu %20'lik bir ihtimal. down sendromu için de risk oluşturbilir. tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah

amin canım teşekkür ederim. Tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. Bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. Bu %20'lik bir ihtimal. Down sendromu için de risk oluşturbilir. Tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. Yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah

canım az önce arkadaş bi link vermişti onu grdün mü orda dogurup normal olan sorunsuz olan o kadr çok avr ki ama hamile iken stres falan etmicekmişsiz orda öle yazıordu bi bak istersen

günaydın kızlaarrr:KK3:

dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah:KK16:

aaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: yaaaaa çok sevindiiimmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52: ama ikisi oğlandı yaaa ben çok emindim:44: iyice baktınız mı araya karışmış olmasın diğer pipi malum kalabalık ortam:KK9::KK9::KK9::KK9: yaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK76::KK76::KK76::KK34: ne kadar güzellll maşallah maşallah maşallah:KK49::KK49::KK49:

amin canım teşekkür ederim. tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. bu %20'lik bir ihtimal. down sendromu için de risk oluşturbilir. tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah

çok çok geçmiş olsun canım inş gönlün ferahlar en kısa zamanda...

haberini bekliyoruz... sen sezeryan olmuştun demi spinal mi oldun
yok canım genel oldum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya ameliyat esnasında herhangi bir araz durumu olursa müdahale zorlaşılır diyerek bana spinal yapmadılar.geneldede çok rahat ettim ben hiç zor olmadı benim.

manzara müthiş bayıldım.

hepsi birdende alınır canım patır patır alırsın

çok tşkler hepimizin yavrusuna inşallah.kesinlikle bakın derim.

Allah yardımcın olsun canım hepimizde odüşük riski azda olsa var.doktorlar önerdiyse kesin yaptır derim bende.peki çocuk doğduğunda ne gibi bir durum olabilir bilgi verdi mi doktor?

gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin miniklerin inşallah.

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?

amin canım hepimize yardım etsin. Çocuk doğduğunda (hayırlısıyla inşallah) böbrek ve kalbinde hastalık olabiliyormuş ama amniyosentezle kromozomlarına bakıldığı için bu olası hastalıklara yakalanıp yakalanmayacağı belli oluyor. bu yüzden amniyosentez çok önemli. tahminim bir haftada sonucu çıkar diye biliyorum.

biraz evvel bu konuyla ilgili topiği okudum biraz. arkadaşlardan biri paylaşmış yukarda. çoğu sağlıklı doğurmuşlar bebeklerini, sorun olmamış. umarım senin bebeğin de sağlıkla gelir. Allah yardımcın olsun...

yok canım genel oldum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya ameliyat esnasında herhangi bir araz durumu olursa müdahale zorlaşılır diyerek bana spinal yapmadılar.geneldede çok rahat ettim ben hiç zor olmadı benim.

Manzara müthiş bayıldım.

hmmm.. Ya ben pek dinlemedim dogumdan sonra ben hemen kalkıp osmaniyeden adanaya gittim orada hastanelerde hep otrdum 2 gün boyunca falan galiba ben hiç dinlenemediğimden bel agrısı kaldı yaa ben hiç bilmezdim bel agrısı falan

merhaba güzel anneler
hepinizi tebrik ediyorum allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bende 2011 haziran annesiyim muhteşem bir duyguu rabbim sizede tattırsın kucağınıza alma duygusunu sizden ricam her şeyi takmayın kafanıza sakin ib hamilelik geçirin her anın tadını çıkarın

orange
canım duydumki anne oluyomuşsuun çok tebrik ederim hayatım allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tatlım mutlu haberlerini bekliyorum canımsıın çok dikkat et kendineee

hepinizi öpüyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum :KK16:

Bıdıkkkkkkkkkk çok sevindim canım ya.mHarilka bir haber bu.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

merhaba güzel anneler
hepinizi tebrik ediyorum allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bende 2011 haziran annesiyim muhteşem bir duyguu rabbim sizede tattırsın kucağınıza alma duygusunu sizden ricam her şeyi takmayın kafanıza sakin ib hamilelik geçirin her anın tadını çıkarın

orange
canım duydumki anne oluyomuşsuun çok tebrik ederim hayatım allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tatlım mutlu haberlerini bekliyorum canımsıın çok dikkat et kendineee

hepinizi öpüyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum :KK16:

teşekkürler canımmm bizde önümüzdeki yıl uğrayıp 2013 annelerine moral verelim inş:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:(

günaydın kızlaarrr:KK3:

dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah:KK16:

cyprio canım acil şifalar diliyrum rabbim yardımcın olsun dualarım seninle...

akıllıbıdık canım gözün aydın Allah sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsin ne güzel ikisi biarada :) buarada eymen ismini eşim çk istiyr ben deniz demiştim ama bakalım belki adaş olurlar :)

selam kızlar bebek şekerleri çok tatlıymışş geçmiştekilerrr
biberonlu ve lolipop şekeri gibi olanlara bayıldım
ben nikah şekerimi kendim yapmıştım elimden gelir az buz, bunlara bakıp bebek şekerinide kendm yapmayı düşünyrm :)

oğlumuza eymende karar kıldık ama kızımız konusunda kararsızız:44:
ay canım çok sevindim hadi hayırlı olsun ne güzel bi kız bir erkek çok şanslısın maşallah:nazar:
inş. sağlıkla sıhatle doğarlar

X