- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.521
haberini bekliyoruz... sen sezeryan olmuştun demi spinal mi oldunne yapmak lazım bu bel ağrısını öğleden sonra bir doktoruma gideyim diyorum sorayımda sizinlede paylaşırım kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haberini bekliyoruz... sen sezeryan olmuştun demi spinal mi oldunne yapmak lazım bu bel ağrısını öğleden sonra bir doktoruma gideyim diyorum sorayımda sizinlede paylaşırım kızlar.
kızlarrrr bnm mınığim daha karnımdayken karla tanıştı bol bol kar oynadık manisa spil dağına gitiik bide izmir karagöleEki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578 Eki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578
günaydınnnnnn... Dün kunan bütün yasinleri duaları rabbim kabul etsin bebeklerimize sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallah eşlerimizle ailelerimizle
geçmiş olsun canım. ben de hiç duymadım. ne gibi bi sorun oluşturuyomuş tek arter. doktorlar ne dedi. umarım çok ciddi bişey değildir. Allah yardımcın olsun.
amin canım teşekkür ederim. Tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. Bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. Bu %20'lik bir ihtimal. Down sendromu için de risk oluşturbilir. Tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. Yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah
günaydın kızlaarrr
dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
amin canım teşekkür ederim. tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. bu %20'lik bir ihtimal. down sendromu için de risk oluşturbilir. tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah
yok canım genel oldum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya ameliyat esnasında herhangi bir araz durumu olursa müdahale zorlaşılır diyerek bana spinal yapmadılar.geneldede çok rahat ettim ben hiç zor olmadı benim.haberini bekliyoruz... sen sezeryan olmuştun demi spinal mi oldun
kızlarrrr bnm mınığim daha karnımdayken karla tanıştı bol bol kar oynadık manisa spil dağına gitiik bide izmir karagöleEki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578 Eki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578
hepsi birdende alınır canım patır patır alırsın
çok tşkler hepimizin yavrusuna inşallah.kesinlikle bakın derim.
Allah yardımcın olsun canım hepimizde odüşük riski azda olsa var.doktorlar önerdiyse kesin yaptır derim bende.peki çocuk doğduğunda ne gibi bir durum olabilir bilgi verdi mi doktor?
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin miniklerin inşallah.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?
Benim tanıdığım 2 kişi amniyosentez yaptırdı onların ikisi bebeklerini doğurdu.Kafana takma.Amniyosentez yaptırmaya karar vermişsin için de rahat olur.
amin canım teşekkür ederim. tek arter ilerde (doğumdan sonra) bebeğin kalp ve böbreğinde hastalık oluşması ihtimaline sebep olabiliyor. bir de bebeğin anne kanında gelişim geriliğine sebep oluyor. bu %20'lik bir ihtimal. down sendromu için de risk oluşturbilir. tek ümidim amniyosentezin olumlu çıkması. yani riskli bir durum, zaten dr beni riskli gebelik sınıfına aldı daha sık kontrol edecek hayırlısıyla inşallah
yok canım genel oldum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya ameliyat esnasında herhangi bir araz durumu olursa müdahale zorlaşılır diyerek bana spinal yapmadılar.geneldede çok rahat ettim ben hiç zor olmadı benim.
Manzara müthiş bayıldım.
merhaba güzel anneler
hepinizi tebrik ediyorum allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bende 2011 haziran annesiyim muhteşem bir duyguu rabbim sizede tattırsın kucağınıza alma duygusunu sizden ricam her şeyi takmayın kafanıza sakin ib hamilelik geçirin her anın tadını çıkarın
orange
canım duydumki anne oluyomuşsuun çok tebrik ederim hayatım allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tatlım mutlu haberlerini bekliyorum canımsıın çok dikkat et kendineee
hepinizi öpüyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum (
günaydın kızlaarrr
ay canım çok sevindim hadi hayırlı olsun ne güzel bi kız bir erkek çok şanslısın maşallahoğlumuza eymende karar kıldık ama kızımız konusunda kararsızız:44:
günaydın kızlaarrr