- 27 Kasım 2007
- 856
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.541
kızlarrrr bnm mınığim daha karnımdayken karla tanıştı bol bol kar oynadık manisa spil dağına gitiik bide izmir karagöleEki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578 Eki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578
cyprio canım şu linke bir bak
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...aginda-tek-arter-tek-ven-sorunu-olan-var.html
benim karnım ve belim çok ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl?
tam benim durumumdakiler yazmış buraya. çok rahatladım, çok teşekkür ederim. bu linki hergün okuyup moral bulacağım :))))
canım az önce arkadaş bi link vermişti onu grdün mü orda dogurup normal olan sorunsuz olan o kadr çok avr ki ama hamile iken stres falan etmicekmişsiz orda öle yazıordu bi bak istersen
çok çok geçmiş olsun canım inş gönlün ferahlar en kısa zamanda...
biraz evvel bu konuyla ilgili topiği okudum biraz. arkadaşlardan biri paylaşmış yukarda. çoğu sağlıklı doğurmuşlar bebeklerini, sorun olmamış. umarım senin bebeğin de sağlıkla gelir. Allah yardımcın olsun...
evet canım amin inş. hayırlısıyla atlatıcam..ayy salı günümü oznur_u Allah yardım etsin canım benim....
ben amniyosentez konusunda gidip geliyorum bazen acaba yaptırmasammı diyorumamin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?
cyprio canım acil şifalar diliyrum rabbim yardımcın olsun dualarım seninle...
akıllıbıdık canım gözün aydın Allah sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsin ne güzel ikisi biarada :) buarada eymen ismini eşim çk istiyr ben deniz demiştim ama bakalım belki adaş olurlar :)
oku canım benimde hoşuma gitti bu linki bulunca.Allahın izni ilede bişe olmıcak ben inanıyorum canım benim
evet canım amin inş. hayırlısıyla atlatıcam..
ben amniyosentez konusunda gidip geliyorum bazen acaba yaptırmasammı diyorum(
canım benim fish amniyosentez olacak büyük ihtimal 2 günde çıkıyormuş sanırım sonuç..
amin canım inş..sağol canım aminn hepimizinkini inşallah
senin de tüm soru işaretlerin güzel cevaplar bulsun amniyosentezle
Allahın izniyle sorunsuz sağlıkla kucağına al miniğini
ne güzel biz daha bu sene kar görmedik..kızlarrrr bnm mınığim daha karnımdayken karla tanıştı bol bol kar oynadık manisa spil dağına gitiik bide izmir karagöleEki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578 Eki Görüntüle 325574 Eki Görüntüle 325575 Eki Görüntüle 325576 Eki Görüntüle 325577 Eki Görüntüle 325578
aminnnnnnnnnnnn canım..günaydınnnnnn... dün okunan bütün yasinleri duaları rabbim kabul etsin bebeklerimize sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallah eşlerimizle ailelerimizle
canım amniyosentez sonucu 3 haftada çıkıyor fish amniyosentez daha çabuk sonuç veriyor ve 2-3 günde çıkıyor.amin canım hepimize yardım etsin. Çocuk doğduğunda (hayırlısıyla inşallah) böbrek ve kalbinde hastalık olabiliyormuş ama amniyosentezle kromozomlarına bakıldığı için bu olası hastalıklara yakalanıp yakalanmayacağı belli oluyor. bu yüzden amniyosentez çok önemli. tahminim bir haftada sonucu çıkar diye biliyorum.
günaydın annecikler nasılsınız dün ben tetenoz aşısı oldum kesinlikle kullanmadığınız kolunuza yaptırın gece çok zonkladı şişti
sırtüstü yatmayın bebişe zararlı diyorlar sol kolum aşılı kaldımı bi sağ taraf sabaha kadar uyuyamadım eşimide uyutmadım tabi....
buarada kuyrukskumum inanılmaz ağrıyor dönerken kalkarken falan onuda srdum bu haftalar olurmuş bebeğin gelişimine işaretmiş canlar :)
evet canım amin inş. hayırlısıyla atlatıcam..
ben amniyosentez konusunda gidip geliyorum bazen acaba yaptırmasammı diyorum(
canım benim fish amniyosentez olacak büyük ihtimal 2 günde çıkıyormuş sanırım sonuç..