- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.041
lilypie den yapıoruz canımbişi öğrenmek istiyrum.bu yazılarınızn altındaki cetveli nasıl yapıyorsunuz =)
kızlar yemeğimi yedim, üstüne yarım saat yürüdüm. Sonra da uykum geldi kafamı masaya koyup 20 dk kestirdim. Sersem gibi oldum. Eve gidip uyumak istiyorum ben ya...
oku canım hangi dilde isterse canın o dilde oku. hatta bence mealini oku anlaya anlaya...
oh oh oh
hayırlısı bişi çıkmaz inş. canım...
inşallah güzel haberle döneceksin canım
dua edicez bak bizler de
dualarımız seninle cnmm allahın ziniyle bşy çıkmayacak korkma bol bol dua et
düzeliriz inş... fit bebeler olacak bizimkiler...
eee bir haber gönderseler bari onlar bizi merak etmiyor mu acaba
ben tlf açar sorarım canım birara tonton dr uma.. kaçıncı haftada yaptırıcaz ona göre arayayım...
hımmm neden ki acaba...
öyle olsun dualarımıza alalım inş bütün arkadaşları...
herşey çoook güzel olacak canım merak etme... bak dua seferberliği başlattık hepberaber dualarımızla üstesinden geleceğiz inanıyorum...
kızlar hepinizden Allah razı olsun ya zor tutuyorum bak kendimi bugün ağlamıycam söz verdim bebeğimi ve rabbime isyan etmiycem vardır bir hayır...
hatta her perşembe okuyabilen arkadaşlar olarak yasin ve dua akşamı ilan edelim derim:26:
namazdan sonra yada aklına gelince dua edenler yine etsin ama perşembenin özelliği yasin akabinde dua olsun
ben şahsen uygulıcam inşallah
e erken değilmi tetenoz için bana 22. haftadan snr dedi hemşire
canım biz arkadaşlarımla her cuma toplanıyoruz cuz okunuyor ve sohbet yapıyoruz cumaları dualarda sizler içinde dua edicem..
ben hiç bilmiyorumki canım beni aradı bende gittim oldum detayını bilemiyorum erkensede o cadının suçu
ya tartışma konusu yaratmak istemiyorum ama mesleğini yapan hemşire,ebe arkadaşlarımız neden cadı oluyor? Sonuçta bu aşı 16. Haftadan itibaren yapılıyor ama genelde anne bebeğin hareketlerini hissedip öyle gelsin diyolar bu da yaklaşık 20. Hafta da oluyo.bunun da nedeni kötü bi durum olursa anne aşıdan oldu diye yanlış fikirlere kapılmasın diye.sonuçta ebe,hemşire arkadşalrımız sizi tanımaz etmez ama görevi nedeniyle hamiyleyken ve sonrasında bebeği takip etmek.bunun okulunu okumuş neden yanlış bi şey yapsın ki?sonuçta bu aşı ağrı da yapıyo.bebeklere yapılınca da ateş yapıyo ne var bunda bu kadar büyütecek...
canım bende dua edicem yasin okurum allah izin verirse dualarım sizinlehatta her perşembe okuyabilen arkadaşlar olarak yasin ve dua akşamı ilan edelim derim:26:
namazdan sonra yada aklına gelince dua edenler yine etsin ama perşembenin özelliği yasin akabinde dua olsun
ben şahsen uygulıcam inşallah
ya tartışma konusu yaratmak istemiyorum ama mesleğini yapan hemşire,ebe arkadaşlarımız neden cadı oluyor? sonuçta bu aşı 16. haftadan itibaren yapılıyor ama genelde anne bebeğin hareketlerini hissedip öyle gelsin diyolar bu da yaklaşık 20. hafta da oluyo.bunun da nedeni kötü bi durum olursa anne aşıdan oldu diye yanlış fikirlere kapılmasın diye.sonuçta ebe,hemşire arkadşalrımız sizi tanımaz etmez ama görevi nedeniyle hamiyleyken ve sonrasında bebeği takip etmek.bunun okulunu okumuş neden yanlış bi şey yapsın ki?sonuçta bu aşı ağrı da yapıyo.bebeklere yapılınca da ateş yapıyo ne var bunda bu kadar büyütecek...
canım bende dua edicem yasin okurum allah izin verirse dualarım sizinle
canım cadı yı şaka olarak söyledim benim kardeşimde hemşire babam eczacı bende sağlıkçı bir aileden geliyorum yani hahahaah
ortamı germeye lüzum yok :)
ortamı germiyorum.zaten tartışma yaratmak istemediğimi de söyledim.senin sağlıkçı bir gelmende bu tür söylemlerin açıklaması olmamalı.çünkü burda kimse cadı öğretmen.cadı dr ya da cadı ev hanımı demezken hemşireler cadı oluyor.hoş değil.
ortamı germiyorum.zaten tartışma yaratmak istemediğimi de söyledim.senin sağlıkçı bir gelmende bu tür söylemlerin açıklaması olmamalı.çünkü burda kimse cadı öğretmen.cadı dr ya da cadı ev hanımı demezken hemşireler cadı oluyor.hoş değil.
kızlar bişey sorcam. tetanoz aşısını yaptırmadan önce doktorunuzla konuştunuz mu, b,işey dedi mi? bANA BİŞEY DEMEDİ YAPTIR YA DA YAPTIRMA DİYE. BU GİDİŞİMDE SORCAM. yapılması zorunlu mu bu aşının?
yasin okudum hepimiz için
allah kabul etsin
yasin okudum hepimiz için
allah kabul etsin