- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.021
kızlar ben hala normal beslenemiyorum. Aşermem mi devam ediyor acaba . Yoksa artık ben bu tip bir insan olarak kalacak mıyım
Nasıl mı? Bakın... Et yiyemiyorum,ev de pişmezse kebapçıda olursa nadiren kebap ya da iskender hariçç.
Salçalı yağlı pişmiş yemekler aklıma gelince içim kalkıyor. Yapılınca da bir iki kaşık istemeye istemeye yiyebililiyorum zorla...
Fırın yemekleri hiç cazip gelmiyor.
lahmacun vs aklıma getirince bile bir garip oluyorum.
Zeytinyağlıları da doyasıya yiyemiyorum.
Yiyebildiklerim...pirinçli pırasalı ıspanaklı çorba,bulgur pilavı,salataaaaaa tek iştahlı yediğim şey nam nam nam...
Ya ben böyle bir insan mıyım kızlar... Ne olacak halim ki... Buna rağmen 65 le başladığım hamişlikte 69 kiloyum sabah tartısında... Ama annem suya aşerdiğimi söylüyor ha bire su ...
ben de aynı şeyi dşünüyorum 3-4 gün iyiyim derken hooop çıkarma işlemi
dün zeytinyağlı limonlu pırasa yedim ama nasıl böyle beğene beğene bayıla bayıla
3 saat sonra hiçbir işlem görmeden çıktı..eşim de sen ne zaman böyle severek yersen sonrası acı oluyo demişti yerken hatta Nitekim öyle de oldu
ette sorun yok ama işin içine sebze hele hele de lifli sebze girince midem işin içinden çıkamıyo
bir de anlamıyorum 1 tabak yiyorum 2 tabak çıkarıyorum o da değişik bi olay
bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... Tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim
amin diyelim biz de