2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar ben hala normal beslenemiyorum. Aşermem mi devam ediyor acaba . Yoksa artık ben bu tip bir insan olarak kalacak mıyım:KK52:
Nasıl mı? Bakın... Et yiyemiyorum,ev de pişmezse kebapçıda olursa nadiren kebap ya da iskender hariçç.
Salçalı yağlı pişmiş yemekler aklıma gelince içim kalkıyor. Yapılınca da bir iki kaşık istemeye istemeye yiyebililiyorum zorla...
Fırın yemekleri hiç cazip gelmiyor.
lahmacun vs aklıma getirince bile bir garip oluyorum.
Zeytinyağlıları da doyasıya yiyemiyorum.

Yiyebildiklerim...pirinçli pırasalı ıspanaklı çorba,bulgur pilavı,salataaaaaa tek iştahlı yediğim şey nam nam nam...
Ya ben böyle bir insan mıyım kızlar...:KK52::KK52::KK52: Ne olacak halim ki... Buna rağmen 65 le başladığım hamişlikte 69 kiloyum sabah tartısında... Ama annem suya aşerdiğimi söylüyor ha bire su ...

ben de aynı şeyi dşünüyorum 3-4 gün iyiyim derken hooop çıkarma işlemi
dün zeytinyağlı limonlu pırasa yedim ama nasıl böyle beğene beğene bayıla bayıla
3 saat sonra hiçbir işlem görmeden çıktı..eşim de sen ne zaman böyle severek yersen sonrası acı oluyo demişti yerken hatta:KK1::KK1: Nitekim öyle de oldu
ette sorun yok ama işin içine sebze hele hele de lifli sebze girince midem işin içinden çıkamıyo
bir de anlamıyorum 1 tabak yiyorum 2 tabak çıkarıyorum o da değişik bi olay:KK1:

bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... Tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim:KK50::KK9:

amin diyelim biz de :KK1:

hadi ya
vurulmasam mı ki :KK1:

geçmiş olsun canım ben dr uma sorucam yaptır derse gidicem yoksa hiiiiç düşünmüyorummm:KK52::KK52::KK52:

aslında hemşire hiçkullanmadğın kolunu aç dedi ordan birşeyler anlamalıydım:KK53:
dün 1:30 gibi yaptırdım önce birşey olmadı akşam başladı sızlamaya gece uyuyamadım şimdide ağrıyor aama geceki gibi değil ben doktoruma sormadım yhaa 20 sinde bir sonraki randevm daha erken gidecek olan olursa doktora sorabilirseniz sewinirim ben sağlık ocağında yapıldım

kızlar bence perşembe gecesi müsait olan ve okumak isteyen okusun ve hepimiz birbirimize dua edelim..Allahım hepimiz ve bebeklerimiz için hayırlısını versin diyelim.

selam hamişlerrrr
bu tetenoz iğnesi beni gece hiç uyutmadı biliyormuusnuz yaaa sızım sızım sızladı şimdi biraz hafifler gibi sanki mecburmuyduk ya biz bunaaa???
bir ay sonra bir doz daha varmış
herneyse öyle işte :)

slm cnm ya sen ne çabuk 22 hftalık oldun mşlhh bn senden önde değilmiydim yaa daha bn aşı olmadım

aslında hemşire hiçkullanmadğın kolunu aç dedi ordan birşeyler anlamalıydım:KK53:
dün 1:30 gibi yaptırdım önce birşey olmadı akşam başladı sızlamaya gece uyuyamadım şimdide ağrıyor aama geceki gibi değil ben doktoruma sormadım yhaa 20 sinde bir sonraki randevm daha erken gidecek olan olursa doktora sorabilirseniz sewinirim ben sağlık ocağında yapıldım

bence olman daha ii zaten sağlık ocagında yapılır sağlık ocagındaki en sağlıklı ve güvenlisi...

ben de aynı şeyi dşünüyorum 3-4 gün iyiyim derken hooop çıkarma işlemi
dün zeytinyağlı limonlu pırasa yedim ama nasıl böyle beğene beğene bayıla bayıla
3 saat sonra hiçbir işlem görmeden çıktı..eşim de sen ne zaman böyle severek yersen sonrası acı oluyo demişti yerken hatta:KK1::KK1: Nitekim öyle de oldu
ette sorun yok ama işin içine sebze hele hele de lifli sebze girince midem işin içinden çıkamıyo
bir de anlamıyorum 1 tabak yiyorum 2 tabak çıkarıyorum o da değişik bi olay:KK1:

amin diyelim biz de :KK1:
düzeliriz inş... fit bebeler olacak bizimkiler...

yeni facebook grubu kurmuşlar sanırım
ama benim facebookum olmadığından hiçbirinden haberim yok :KK50::KK50:

eee bir haber gönderseler bari onlar bizi merak etmiyor mu acaba :KK50:

ben tlf açar sorarım canım birara tonton dr uma.. kaçıncı haftada yaptırıcaz ona göre arayayım...
valla güzelim yazarlarsa alabiliriz ancak
ben 3 gündür duygunazı aşağıda görüyorum ama yazmıyor

hımmm neden ki acaba...
kızlar bence perşembe gecesi müsait olan ve okumak isteyen okusun ve hepimiz birbirimize dua edelim..Allahım hepimiz ve bebeklerimiz için hayırlısını versin diyelim.
öyle olsun dualarımıza alalım inş bütün arkadaşları...
artık amniyosentez kesin canım ondan sonra hayırlı haberi bekliycez inş.

herşey çoook güzel olacak canım merak etme... bak dua seferberliği başlattık hepberaber dualarımızla üstesinden geleceğiz inanıyorum...:emir_bebek:En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
amin canım inş.

slm cnm ya sen ne çabuk 22 hftalık oldun mşlhh bn senden önde değilmiydim yaa daha bn aşı olmadım
ben atlaya atlaya gidiyom :) yok canım yaa 22 haftalık olmadım ben daha ultrasyon haftama göre 19 bugün bitiyor 20e geliyorum (sat 1 hafta geride)

bence olman daha ii zaten sağlık ocagında yapılır sağlık ocagındaki en sağlıklı ve güvenlisi...
inşallah canım

Dularım seninle canım. Böyle kararları zaten perinatoloji tesbit eder, Sen gönlünü hoş tut. Bebikini de üzme.

merhabalar arkadaşlar, ben de haziran annesi olacağım inşaAllah..
ikinci bebeğim, bir kızım var 3 yaş 4 aylık..
testleri riskli çıkan arkadaşlarımız içlerini ferah tutsunlar..bu testler 1000 de bir de dese, bir risk hep var, bebeklerimiz sapasağlam doğacaklar inşaAllah.... Allah hayırlısını nasip etsin, yavrular sağlıkla gelsin inşaAllah..

canım yeni gördüm yaaa çok geçmiş olsun... sıkma sakın canını 10larca örnek sayabilirim bir çırpıda size çevremden duyduğum dr ların böyle teşhisler koyupta nurtopu gibi doğan bebeklerle ilgili... tosun gibi doğacak kuzular sakın evham yapmayın... dualarımdasınız:KK50::KK49::KK49::emir_bebek::nazar:

canım öznur a da yazdığım gibi böyle örnekler çok sen içinii ferah tutmaya çalış. birtek kapı var gidilecek böyle durumlarda. herşeyi gaybı yalnızca o bilir. hep beraber dua edelim inş. bakın perşembe gecesi yatmadan yasin okuyalım riskli gruplar ve hepimizin bebeklerinin sağlığı için... kimler okur... hepinizi çoook seviyor ve hep dua ediyorum bize lazım olan pozitif olmak şimdi... haydi yasinleri görelim kuzular pamuk eller kitaplara...:KK42::KK9::KK9::KK9:
çok saolun arkadaşlar dualarımda bende sizler için dua edicem.
canım ben arapçasını bilmiorum ama tükçesinden yasini okurum..

kızlar yemeğimi yedim, üstüne yarım saat yürüdüm. sonra da uykum geldi kafamı masaya koyup 20 dk kestirdim. sersem gibi oldum. eve gidip uyumak istiyorum ben ya...

çok saolun arkadaşlar dualarımda bende sizler için dua edicem.
canım ben arapçasını bilmiorum ama tükçesinden yasini okurum..
oku canım hangi dilde isterse canın o dilde oku. hatta bence mealini oku anlaya anlaya...:KK19:

canım annem babam , kayınvalidem arkadaşlarım onlarda okurlar..hepimiz için.

oh oh oh:KK9::KK9::KK9::KK9:

X