- 6 Eylül 2011
- 2.115
- 2
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.361
maşallah kolay gelsin patatesli sigara böreği hiç yapmadım yazarmısın güzel ouyormu:26:
kızlar geçmişte neler yazılı bilmiyorum ama nilgün'ün iyi olmadığı gibi yazılar var neyi var ??
ayyy ağlayabilir miyimkayınpederim 3 hafta önce ameliyat oldu,3 haftadır bizdelerdi bugün pansuma gttiler haftaya kadar pansumana devam demişler..ya ooff inanın fenayım ben mi kötü bir insanın bilmiyorum ama sıkıldımmmmmmmm
şehir dışından mı geldiler ki cnm sen de kalıyorlar...
hiç düşünmüyorlar da bu kız yanlız kalmak ister diye
evet başka şehirde oturuyorlar,istanbul daha iidir diyerek geldiler.hadi dedim babasıdır kalsın,3 5 güne iileşir,safra kesesi alındı.(basit ameliyat diye düşündüm)her hastaneye gittiklerinde tamam gidiyorlar diyorum yok yokyatamıyorum,giyinemiyorum ooff şimdi gidip ağlayasım var.
ayyy ağlayabilir miyimkayınpederim 3 hafta önce ameliyat oldu,3 haftadır bizdelerdi bugün pansuma gttiler haftaya kadar pansumana devam demişler..ya ooff inanın fenayım ben mi kötü bir insanın bilmiyorum ama sıkıldımmmmmmmm
cnm nilgün ün göğüs kanalları tıkanmış, hastane pompasıyla açmaya çalışıyomuş.
tabi o tıkalı olunca ateş falan yapmış sanırım.
bebeğini de istediği gibi besleyememiş sanırım, kilo vermiz bebeği. sarılık olmuş.
biraz da eşiyle de kavga etmiş, azcık da bunalıma bağlamış.
sanırım lohusalık biraz kötü etkilemiş onu, bebeğine de üzülmüştür tabi.
böyle işte.
Allah tüm yeni annelere sabır versin, bizi de bir an önce bebeklerimize kavuştursun inşşş
jelibon nerelerde, doğurdu mu aceppp
bende sürekli oluyor alttan bıçak saplanıyor sankiselam kızlar
son 1saattir sol kasıgımla bacagımın birleştiği nokta yürürken cok agrıyo evin içinde bile yürütmüyo agrıdan beni
başka hıc bır agrım sızım sancım yok
otururken ya da yatarken de bır agrım yok sadece yürürken çok ağrıyo neden olabilir acaba?
gecen haftalarda ayaklarım hafif şişmesinden dolayı idrar tahlili yaptırmış fakat proteine ya da herhangi birseye rastlanmamıştı
bende sürekli oluyor alttan bıçak saplanıyor sanki
yürüyemiyorum.
sanırım normal bebek kanala falan mı yerleşiyor bilemiyorum yarın doktoruma
soracağım
benim randevum persembe günü
birde doktorum 24-28 hazıranda yurtdışında
o yokken birşey olmasından korkuyorum
e şimdiye gitmedilerse bebek olana kadar gitmezler ki..
hiç konusu olmuyo mu aranızda konuşurken...
ya yaşadıkları yerde pansuman yaptıramazlarmı?
kötülükle alakası yokki neredeyse doğuracaksın biraz kendinle başbaşa kalmalısın düşünmeleri gerek bence
yok canım yok hiçççççççççç kendini suclama sen kötü değilsin..
ben olsam coktan sıyırmıstım kafayı iyi sabrın war, o yüzden sana melek bile denebilir.. 3 hafta az süre mi yaaa, ben yeri geliyo esime bile tahammül edemiyorum, sen kaynana kayınpeder burun burunasın.. hamilelik gercekten zor we insanlar anlayıssız
selamlar
hastaneden geliyorum nst ye bağlandım
hala tık yokdoktorum bugün izinliymiş haber vermediklerinden
boşuna gittim yarına tekrar gidip oğlumu göreceğim ve çatı muayenesi yapılacak
inşallah:) onun dışında hiçbir gelişme yok bizden haberler bu kadar