2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar....günü gelenler için yağmur duası gibi doğum duasına çıkalım:p şaka bir yana :))sıcaklar çoktükçe ağırlaşıyor insan ve belirsizlik neyle karşılasacağını bilmemek heyecanlandırıyor:)))bu arada babişlerinizin günü kutlu olsun bizim babiş görevde yanımızda değil az önce telefondan kutladık...hatta dur kızına vereyim o da kuytlayacakmış dedim dedim bayağı güldük:pP:KK52::KK52:

gunaydın cnm benım nasıl gıdıyor annelık bakalım oglusunla aran nasıl :KK16:

öyle güzel bişeymişki Allah herkese nasip etsin canım. sanırım uslu bi bebek olacak. mışıl mışl uyuyor altını temizleyip karnını doyurduktan sonra sıkıntımız yok.:nazar::nazar: evi doldurdu bir anda. sen ve bebşin nasılsınız.

kızlar bu da benim tosun paşam.

$DSC00398.jpg $DSC00374.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınlar... 14haziran kızım dünyaya geldi normal ve zorlu bi doğumla:KK16: allahım sizleride kurtarsın yavrularınızı sağlıcakla alın kucağınıza inşallah:KK34:

slm kızlar nabersiniz önerim olucak size kesinlikle molfix yenidoğan kullanmayın aldıysanız da atın aşırı derecede pişik yapıyo hep su topladı kızımın totosu beline kdar pirima premium care kullanın biz kızımla çok iyiyiz oğlum kıskancak die çok korktım ama kıskanmadı çok şükür benim biraz sancım var sol tarafımda kistin alındığı yerde o kadar allah ım doğurmayanlara yardım etsin bide kesinlikle kalın giydirmeyin hastane çantanızı yeniden düzenleyin kalın battaniye bile koymayın hastane çok sıcak terliyolar ben klimayı bile açtım kzzlar

mrb güzel annişler.cuma gecesi saat 2de 38+3te oğluşumuz bize süpriz yaptı
normalde cuma kontrolüm vardı ama perşembe sabahı hafif sancım ve az leke olunca doktorumuzu aradık hemen gelin dedi nst de çok az bir sancı çıktı ama 2 cm açılmam vardı en geç bir haftaya olur dedi.ben bütün gün gezindim doktordan sonra akşam 22.30da eve girdim 15 dk dinleneyim dedim birden çeşme açılması gibi bir sesle birlikte suyum ve nişanım geldi hastane 45 dk uzaklıkta gidene kadar sancılarım çoğaldı.hastaneye vardığımızda 7cm açılmam varmış:)1,5 saat içinde doğumum oldu doğumhaneye girip çıkmamsa 20 dk sürdü.Allah herkese sorunsuz bir doğum versin
oğluşum 3.400gr ve 50cm ikimizde çok iiyiz hemen sütgeldi ve sorunsuz bir şekilde tuttu
aramızda kalsın ben başka bir erkeğede aşık oldum:)babası ve oğlum benim iki aşkım.
darısı gününü bekleyen bütün arkadaşlara.hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.doğum yapanlarında Allah analı babalı büyütsün yavrularını.(warfire)

kızlar dun göbegımz dustu demiştim bugun yıkadık 4 sattir yatıo maşallah:nazar::nazar::nazar: uyandırmaya calısıom kalkmıo bıle guluo uyudugu yerde emdırmeye calısıom emmıo o kadar rahatlamıskı yıkanınca dusunn soluksuz yatıo yalnız emmemeye basladı benı bıberonla verrdım gecelerı ona alıstı gıbı morelım sıfırda esımde eczacılar ii yapmamışınz basınz sıkıstıgı gıbı mma vermekle aglasada bırakın emmeye calışşın saatlerce aglasın demiş eşimde panık oluo emmıo dıe öle işte sızler napıosunz

bizimde bugün düştü göbüşümüzzz banyo yapıcazzzz

Slm annisler 06.06.12 de 14`35 de sezeryanla acil dogum yaptim. 37+4 haftaliktik ama Allahima binlerce sükürler olsunki oglumu saglikla kucagimiza aldik...3000gr 48cm. Adini TUGRA koyduk...Allah hepimize hepinize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...Dogum yapmis anneler size sorum olacak...Bebegim sarilik oldu dr korkulacak bir sey olmadigini cok cocukta oldugunu bol emzirip idrarla atacagini söyledi ama ben cok korkuyorum acaba bebegi sarilik olan anneler naptilar nasil kolay atlattilar nekadar sürdü??? Cevap yazabilirseniz cok sevinirim...Hepinize hayirli kandiller...

benimkidede az varmış ama yeni doğan sarılığı hepsinde azda olsa oluyormuş merak etme iyi besle sorun olmaz tabiki emdirerek besle

Kızlar şimdi bi an önce doğsun diyorsunuz
sonra insan uykusuzluktan mahvoluyor
2 dk lavobaya gidecek zaman bulamadığımı biliyorum
ağlamya başladımı birde gaz sancısı tuttumu
insan panik oluyor
bugün yalnız kaldık oğlumla ilk defa
altını alayım dedim açmamla hem çişini hem kakasını yaptı
napacağımı şaşırdım her yeri battı isal olmuş
hemen annemi çağırdım geldi
banyo yaptırdık zaten sıcaklardan dolayı bugün isilik oldu pişmiş hep
emzirdim şimdi uyudu
bense uykusuzluk yorgunluk baş ağrısı...
herşey var
anneannemiz tekrar gitti
yine yalnızızzz:18:

selam anneler
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
kalan beş altı doğurmayanddan biri de benim
ve biz bugün oğluşumla sınava girdik:KK1:
haftayada var bi sınav,bakalım o sıra oğluş nerde olur,ya da girebilir miyim:KK30:
doğum yapanlara ve tatlı mı tatlı kuzucuklarına maşallah:emir_bebek:

canım maşallah tosuncuğa çok tatlı:nazar::nazar:

Kizlar bende dogurmadim :KK1:
Ama sancim var birturlu duzene gitmiyor :KK14:

elif ona da şükret düzensiz falan gene de sancın var hala sancım yok sinir oluyorum:KK47::KK47:
Kızlar şimdi bi an önce doğsun diyorsunuz
sonra insan uykusuzluktan mahvoluyor
2 dk lavobaya gidecek zaman bulamadığımı biliyorum
ağlamya başladımı birde gaz sancısı tuttumu
insan panik oluyor
bugün yalnız kaldık oğlumla ilk defa
altını alayım dedim açmamla hem çişini hem kakasını yaptı
napacağımı şaşırdım her yeri battı isal olmuş
hemen annemi çağırdım geldi
banyo yaptırdık zaten sıcaklardan dolayı bugün isilik oldu pişmiş hep
emzirdim şimdi uyudu
bense uykusuzluk yorgunluk baş ağrısı...
herşey var
anneannemiz tekrar gitti
yine yalnızızzz:18:

canım Allah kolaylık versin.biz hala doğuramayınca doğsunda herşeyine razıyız modundayız.çok yorgunsundur tahmin edebiliyorum ama en azından gözünün önünde.öpüp kokluyorsundur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam annişler,dün öğlen 12 de Elif kızımız sezeryanla dünyaya geldi,3220 gr ve 50 cm boyunda sarışın bi kızım oldu:)Az önce geldik eve,dinlenince detayları yazarım.Rabbim bekleyenleri kurtarsın sağlıcakla inş.

Canım sende hoşgeldin aramıza. Allah sağsalim büyütmeni de nasip etsin.

X