- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.101
günaydın herkese.
güzl bir pazar olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese.
gunaydın cnm benım nasıl gıdıyor annelık bakalım oglusunla aran nasıl
kızlar dun göbegımz dustu demiştim bugun yıkadık 4 sattir yatıo maşallah uyandırmaya calısıom kalkmıo bıle guluo uyudugu yerde emdırmeye calısıom emmıo o kadar rahatlamıskı yıkanınca dusunn soluksuz yatıo yalnız emmemeye basladı benı bıberonla verrdım gecelerı ona alıstı gıbı morelım sıfırda esımde eczacılar ii yapmamışınz basınz sıkıstıgı gıbı mma vermekle aglasada bırakın emmeye calışşın saatlerce aglasın demiş eşimde panık oluo emmıo dıe öle işte sızler napıosunz
Slm annisler 06.06.12 de 14`35 de sezeryanla acil dogum yaptim. 37+4 haftaliktik ama Allahima binlerce sükürler olsunki oglumu saglikla kucagimiza aldik...3000gr 48cm. Adini TUGRA koyduk...Allah hepimize hepinize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...Dogum yapmis anneler size sorum olacak...Bebegim sarilik oldu dr korkulacak bir sey olmadigini cok cocukta oldugunu bol emzirip idrarla atacagini söyledi ama ben cok korkuyorum acaba bebegi sarilik olan anneler naptilar nasil kolay atlattilar nekadar sürdü??? Cevap yazabilirseniz cok sevinirim...Hepinize hayirli kandiller...
Kizlar bende dogurmadim
Ama sancim var birturlu duzene gitmiyor
Kızlar şimdi bi an önce doğsun diyorsunuz
sonra insan uykusuzluktan mahvoluyor
2 dk lavobaya gidecek zaman bulamadığımı biliyorum
ağlamya başladımı birde gaz sancısı tuttumu
insan panik oluyor
bugün yalnız kaldık oğlumla ilk defa
altını alayım dedim açmamla hem çişini hem kakasını yaptı
napacağımı şaşırdım her yeri battı isal olmuş
hemen annemi çağırdım geldi
banyo yaptırdık zaten sıcaklardan dolayı bugün isilik oldu pişmiş hep
emzirdim şimdi uyudu
bense uykusuzluk yorgunluk baş ağrısı...
herşey var
anneannemiz tekrar gitti
yine yalnızızzz:18:
kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çımış bu doğumu etkilermi?
Selam annişler,dün öğlen 12 de Elif kızımız sezeryanla dünyaya geldi,3220 gr ve 50 cm boyunda sarışın bi kızım oldu:)Az önce geldik eve,dinlenince detayları yazarım.Rabbim bekleyenleri kurtarsın sağlıcakla inş.