- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.601
daha önce bahsettim mi bilmiyorum biz nişanlıyken görümcemin eşime karşı arkadaşını ayarlama komploları falan olmuş bana da gelip dilek onu çok karizma bulmuş çok haşlanmış falan demişti...
neyse böyle laflardan sonra ben kıza zıt gittim doğal olarak ve görümce de kızla arkadaşlığını ilerletti...
en son geçen ay sonu kayınvalidenin sene mevlüdünde o kızda vardı...görümcenin garip davranışları,o kızın evin gelini oymuş gibi rahat tavırları falan beni iyice sinir etti ve ben o günden sonra görümceyi aramadım tlf.larına da cevap vermedim...
bugünde eşim o tarafa gidecekti sabah işten çıkıp arabayı alayım babamdan her an doğum olur falan araba bizde olsun diye...
neyse ben uyandım benimkini aradım,sesi bir garip nerdesin dedim...
ablamla kale centerdayız ( avm) dedi...belli ki bacısı bunu fişeklemiş karın açmıyor tlf.larımı falan diye...
erkeklerin de huyudur sonuca bakarlar oluşuma değilde...neden böyle demez kocam zaten işte direkkkk hımmm bu böyle olmuş der...abla neden böyle acaba niye açmıyor dememiştir bana tavırlı konuşuyor gıcık...
amannnnn ne halleri varsa görsünler....
bir koca bulaydı görümce belki de rahat edeceğim biraz ama...hakkımızda hayırlısı...
görümcene cok pis sinir oldum
kiii benim en hassas oldugum konulardır böyle seyler..
bi kere kayınpederim eşimi ikinci defa ewlendiriyomus rüyasında onu anlatırken bile kan beynime sıcradı neler söledim..