2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var:KK43:

canım bişey istese de üşengeçliğimden yapmıyorum ben :KK1:
afiyet olsun

walla yapıyom cnmm elimde malzemem olsun üşenmem ame elimde malzememin olmadığı we yapamadıım bşy daha war onuda hafta sonu kayınwalidemden isticem artık:) gelsin kilolaaarrr

canım ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
doktorumu çok sevdim çok ilgili
hastaneyi görmedim henüz tam olarak, muayeneler karşısındaki akpol tıp merkezinde yapılıyor
doktor sen sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
çıktığında aklında hiçbişey kalmıyor
tavsiye ederim yani
hastane kısmı hakkında da hep olumlu şeyler okudum
hastanenin tek sıkıntısı yeni doğan acil servisi yok, ama allah korusun acil bir durum olduğunda anlaşmalı devlet hastanesi varmış direk oraya nakil ediyolarmış
zaten özellerin çoğunda yeni doğan ünitesi yok
allah aksilik göstermesin
eğer tam teşekkül istiyorsan zekai tahir gibi büyük devlet hastanelerine gitmek lazım ama devlet hastanesine de ben gitmek istemedim

sen hangi hastaneye gidiyodun peki?
bu arada randevu alacaksan gecikmeden ara çünkü hemen vermiyolar yoğun oldukları için
ama ayrıntılı ultrason tarihin falan yakınsa onlardan bahset kaçırmaman için erkene ayarlarlar belki
randevu saatinde genelde alıyorlar
ama bazen 1 saate yakın beklediğin de oluyor

ben de akropol'de bülent bey'e gidiyorum ve çoook memnunum.. o zaman demek ki detaylı ultrason için 150 tl ödeyeceğim :)

işte geldim burdayım kızlaaarr.... gelenler hoşgelmiş :) evde kablosuz olduğu için kullanmıyorum pek neti. ancak işte şimdilik.
canım bursa yıldırımda yunusemre mahallesindeymiş mağaza . adı baby center
saol canım not ettim :)
merhaba arkadaslar bende 19+2 gunluk hamisim :) hepimiz insallah bebeklerimizi saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz rabbimden diliyorum. Bende hala bebisimin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyoruz yarin doktor randevum var insallah bebisimizi gorucez cok heycanliyim cok :)):emir_bebek:

inş görürsünüz kuzum yaa... ama belirtilerden hemen belli oluyo. bana herkes çok güleçsin senin kesin oğlun olacak demişti. tecrübeli anneler de yüzümdeki onlarca sivilceye rağmen güzelleştiğimi söylediler. göbeğim yayvan değil, top gibiydi halen öyle. bi de idrar rengi açık ve parlak olmasıydı sanırım. bunlara bakarsan belli oluyo. bende tutmuştu en azından :KK34:

annecikler çatlaklarınız oluşmaya başladımı? önlemek için ne kullanıyorsunuz?

ben burada bi arkadaştan duyduğum talya diye bi karışım aldım, çok memnun kaldım ama şimdi bitti :KK43: daha önce de amerikadan ithal bi krem almıştım. bella b , çok da övülen bi krem ama çok memnun kalmadım tonla para verdiğim kutu 10 güne bile yetmedi :KK50::KK50: şimdi zeytinyağı ya da talyaya dönüş planlıyorum..
Eki Görüntüle 328816

kızlar ben bu yastıktan aldım
hamile yatış yastığı
çok rahat ediyorum hoşuma gitti
bebek doğunca da emzirme yastığı, bbebeğin yatış yastığı, bebek oturmaya başlayınca destek yastığı ve bebeğin yüzüstü duruşuna destek verici olarak kullanılıyor
resimde hepsini göstermiş
fiyatı da uygun 45 tl idi sanırım sevibebenin
almayı düşünürseniz diye fikir vereyim dedim

çok ii yapmışsın canım yazmakla, not aldım hemen.. :))

selam kızlar kız bebeği sol tarafdamı oynuyor kız bebişine hamiş olanlar :KK3::KK3::KK3:

kuzum bizimkisi geleneksel bi çocuk anlaşılan... oğlan ve sağda oynuyo hep :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kızlar ya bşy sorucam bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz bn halaa altlarda hissediyorum yani göbeğimin altında normalmi ki

Sabah çok güzel cevizli yumurtalı sütlü kahvaltımı yaptım sağlıklı sağlıklı vitaminimi aldım demir ilacımı aldım.Saat 9 30 gibi dedim ki aman ne kadar da sağlıklı besleniyorum grip olmadan atlatacağım bu kışı dedim.Saat 10 hapşırık baş ve boğaz ağrısı şu an hastayım.Bebeğime geçmez dimi?..

kızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var:KK43:
maşallah oğluna canım kocaman olmuş
benim randevum da 10 şubatta çok var daha
utopya ne var ne yok
iyi sayılırım canım şükür
kasık sancım hafifledi biraz keyfim yerine geldi

walla yapıyom cnmm elimde malzemem olsun üşenmem ame elimde malzememin olmadığı we yapamadıım bşy daha war onuda hafta sonu kayınwalidemden isticem artık:) gelsin kilolaaarrr
afiyet olsun
canın istyoken ye

ben de akropol'de bülent bey'e gidiyorum ve çoook memnunum.. o zaman demek ki detaylı ultrason için 150 tl ödeyeceğim :)
evet sen de 150 ödeyeceksin
bülent beyi de biliyorum ama nedense ışın hanıma almıştım randevumu
bir de bülent beyin randevuları baya geçe veriyorlar zaten

kızlar ya bşy sorucam bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz bn halaa altlarda hissediyorum yani göbeğimin altında normalmi ki
ben üstte hissediyorum

Sabah çok güzel cevizli yumurtalı sütlü kahvaltımı yaptım sağlıklı sağlıklı vitaminimi aldım demir ilacımı aldım.Saat 9 30 gibi dedim ki aman ne kadar da sağlıklı besleniyorum grip olmadan atlatacağım bu kışı dedim.Saat 10 hapşırık baş ve boğaz ağrısı şu an hastayım.Bebeğime geçmez dimi?..

bişey olmaz canım korkma
ben de geçen hafta geçirdim ve atlattım
doğal takviyeler yap

X