- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.361
selaaammm biz geldik............................................
hoşgeldiniz
gelen çok da yazan yok yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selaaammm biz geldik............................................
hoşgeldiniz
ben buradayım genelde ama. başka işlerle uğraşırken arada okuyabiliyorum sizi ancak.pek yazamıyorum
bnde burdaym kızlar mutfağa gittim cnmm bşy istedi onu yaptım geldim.)
hoşgeldiniz
kızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var
canım bişey istese de üşengeçliğimden yapmıyorum ben
afiyet olsun
canım bişey istese de üşengeçliğimden yapmıyorum ben
afiyet olsun
kızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var
canım ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
doktorumu çok sevdim çok ilgili
hastaneyi görmedim henüz tam olarak, muayeneler karşısındaki akpol tıp merkezinde yapılıyor
doktor sen sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
çıktığında aklında hiçbişey kalmıyor
tavsiye ederim yani
hastane kısmı hakkında da hep olumlu şeyler okudum
hastanenin tek sıkıntısı yeni doğan acil servisi yok, ama allah korusun acil bir durum olduğunda anlaşmalı devlet hastanesi varmış direk oraya nakil ediyolarmış
zaten özellerin çoğunda yeni doğan ünitesi yok
allah aksilik göstermesin
eğer tam teşekkül istiyorsan zekai tahir gibi büyük devlet hastanelerine gitmek lazım ama devlet hastanesine de ben gitmek istemedim
sen hangi hastaneye gidiyodun peki?
bu arada randevu alacaksan gecikmeden ara çünkü hemen vermiyolar yoğun oldukları için
ama ayrıntılı ultrason tarihin falan yakınsa onlardan bahset kaçırmaman için erkene ayarlarlar belki
randevu saatinde genelde alıyorlar
ama bazen 1 saate yakın beklediğin de oluyor
saol canım not ettim :)canım bursa yıldırımda yunusemre mahallesindeymiş mağaza . adı baby center
merhaba arkadaslar bende 19+2 gunluk hamisim :) hepimiz insallah bebeklerimizi saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz rabbimden diliyorum. Bende hala bebisimin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyoruz yarin doktor randevum var insallah bebisimizi gorucez cok heycanliyim cok :))
annecikler çatlaklarınız oluşmaya başladımı? önlemek için ne kullanıyorsunuz?
Eki Görüntüle 328816
kızlar ben bu yastıktan aldım
hamile yatış yastığı
çok rahat ediyorum hoşuma gitti
bebek doğunca da emzirme yastığı, bbebeğin yatış yastığı, bebek oturmaya başlayınca destek yastığı ve bebeğin yüzüstü duruşuna destek verici olarak kullanılıyor
resimde hepsini göstermiş
fiyatı da uygun 45 tl idi sanırım sevibebenin
almayı düşünürseniz diye fikir vereyim dedim
selam kızlar kız bebeği sol tarafdamı oynuyor kız bebişine hamiş olanlar
maşallah oğluna canım kocaman olmuşkızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var
iyi sayılırım canım şükürutopya ne var ne yok
afiyet olsunwalla yapıyom cnmm elimde malzemem olsun üşenmem ame elimde malzememin olmadığı we yapamadıım bşy daha war onuda hafta sonu kayınwalidemden isticem artık:) gelsin kilolaaarrr
evet sen de 150 ödeyeceksinben de akropol'de bülent bey'e gidiyorum ve çoook memnunum.. o zaman demek ki detaylı ultrason için 150 tl ödeyeceğim :)
ben üstte hissediyorumkızlar ya bşy sorucam bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz bn halaa altlarda hissediyorum yani göbeğimin altında normalmi ki
Sabah çok güzel cevizli yumurtalı sütlü kahvaltımı yaptım sağlıklı sağlıklı vitaminimi aldım demir ilacımı aldım.Saat 9 30 gibi dedim ki aman ne kadar da sağlıklı besleniyorum grip olmadan atlatacağım bu kışı dedim.Saat 10 hapşırık baş ve boğaz ağrısı şu an hastayım.Bebeğime geçmez dimi?..
kızlar ya bşy sorucam bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz bn halaa altlarda hissediyorum yani göbeğimin altında normalmi ki
bişey olmaz canım korkma
ben de geçen hafta geçirdim ve atlattım
doğal takviyeler yap