2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlarr pekmez içebiliyor musunuz...?

Hamilelikte pekmezin faydaları oldukça fazladır. Pekmezin bilinen en büyük özelliği içerisinde bulunan etken maddeler nedeni ile demir eksikliğine bağlı olarak gelişen kansızlığın tedavisinde önemli bir rol oynamasıdır.

kızlar benim bebeğim 20 hafta 5 günlük ben şu ana kadar 5 kilo aldım sizce çok mu almışım. birde henüz hiç birşey almadım
erken diye düşündüm siz neler aldınız bana bir liste yaparsanız sevinirim...bebek odası mobilyasını nerden almayı düşünüyorsunuz?
birde sizce ağustos sonu gibbi tatile gidilir mi siz gitmeyi düşünüyor musunuz?
çok soru srdum galiba tecrübesiz olunca böyle oluyokusura bakmayın kızlar...:))

sen de benim gibi şimdiden tatil düşünüyosun :)
ben de bebiş 2 aylıkken uzuuun bir tatil yapmayı çok istiyorum.2 haftalık bir tatile çıkmayı planlıyoruz.Kızlar aslında benim bi sorum olacak. 2 hafta boyunca arabayla yolculuk yapacağız , bebişin arabada olduğu sürece ( 2 aylıkken ) oto koltuğunda ( ana kucağı diyorlar sanırım ) oturması problem mi sizce ?
benim bi türlü anlamadığım bebeğin düz zeminde mi yatması gerekyior yoksa eğimli mi ? nasıl olacak ?

Hamilelikte pekmezin faydaları oldukça fazladır. Pekmezin bilinen en büyük özelliği içerisinde bulunan etken maddeler nedeni ile demir eksikliğine bağlı olarak gelişen kansızlığın tedavisinde önemli bir rol oynamasıdır.

ben içebiliyorum hem de severek
doktorum günde 2 çorba kaşığı pekmez içeceksin demişti eğer içemezsen 2 lt suya karıştır öyle iç demişti
bence o daha mide bulandırıcı:KK25:

merhaba annişler,
cmt günü yazmıştım, boğazım ağrıyor diye. o günden beri yatıyorum, ateşim yükseliyor. ağır bir faranjit olmuşum :KK43:
doktorum minoset içebilirsin dedi. 2 gün de raporluyum , inşallah 2 güne toplarlarım :KK43:
kendinize dikkat edin, hasta olmadan önlem alın derim ben. sonrası çok zor geçiyor.

merhaba annişler,
cmt günü yazmıştım, boğazım ağrıyor diye. o günden beri yatıyorum, ateşim yükseliyor. ağır bir faranjit olmuşum :KK43:
doktorum minoset içebilirsin dedi. 2 gün de raporluyum , inşallah 2 güne toplarlarım :KK43:
kendinize dikkat edin, hasta olmadan önlem alın derim ben. sonrası çok zor geçiyor.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok çok geçmiş olsun canım... hamilelikte hastalık daha zor...:KK30:

sağol canım, evet gerçekten zor. bir de doktorlar antibiyotik de olsa kullanman gerek, kullanmazsan daha kötü olup bebeğe daha çok zarar verirsin diyorlar :KK43:
iki arada bir derede kaldım ama içiyorum ilaçları..

ben sabahları ekmek banıp yıyebılıorum ancak ama fazla yıyemıorum..

bizde iyiyiz canım elh... kuzuda iyidir herhalde arada bir hissediyorum sanki zatı şahanelerini:)

maşallah..
nasıl bişey? ben bazen göbek deliği hizasında bir ağrı değil de garip bişey tam adlandıramıyorum
bişeyler hissediyorum ama minikler mi bilmiyorum:44:

güzel birşey:) ben hep sağımda hissettim baştan beri bebeği...rahim ortalara kaymadan hep sağdaydı... hala da hareketlenmeleri sağa meyilli hissediyorum... baloncuk patlaması gibi...:KK52::KK52::KK52:

güzel birşey:) ben hep sağımda hissettim baştan beri bebeği...rahim ortalara kaymadan hep sağdaydı... Hala da hareketlenmeleri sağa meyilli hissediyorum... Baloncuk patlaması gibi...:KK52::KK52::KK52:

ben de mısır patlatırız ya işte öyle gibi sanırım benzer şeyler ama işte tam bilemiyorum
tekme bekliyorum anca öyle emin olacağım onlar olduğuna:KK1:
özellikle kızımdan o daha büyük tekmesi de daha güçlü olur herhalde :KK57:

merhaba arkadaşlar,bende haziran annesi olucam Allahın izniyle :) 18+3 hamileyim yalnız aşırı sabah bulantılarım devam ediyor benim gibi olan varmı 9 ay surecek gibi:KK43:

merhaba arkadaşlar,bende haziran annesi olucam Allahın izniyle :) 18+3 hamileyim yalnız aşırı sabah bulantılarım devam ediyor benim gibi olan varmı 9 ay surecek gibi:KK43:

merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun.canım korkutmak gibi olmasın ama hiç geçmeyen hamilelikleri çok duydum.

X