• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

adaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyoooooooooooooooooooooooooooon :13::13::13::22::22::22::29::29::29::29::57::57::57::118::118::118::118:

adaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyoooooooooooooooooooooooooooon :13::13::13::22::22::22::29::29::29::29::57::57::57::118::118::118::118:

iyimm tatlim sen napiyon neler yaptin sen bakem bugun cok merak ettim :)))))))))))))))))))0 yaaa neden sorun vr msn de yaa poffffffffff hotmaile girerek acsan msn ni olmazmi

kızlar biz bugün tüm nikah evraklarımızı tamamlayıp belediyeye verdik ve gün aldık..nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istedik fakat 250 tl ek para istediler bize biraz fazla geldi...aranızda işlemlerini yapıp bu gibi durumla karşılaşan varmı yada ne kadar ödediniz

kızlar biz bugün tüm nikah evraklarımızı tamamlayıp belediyeye verdik ve gün aldık..nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istedik fakat 250 tl ek para istediler bize biraz fazla geldi...aranızda işlemlerini yapıp bu gibi durumla karşılaşan varmı yada ne kadar ödediniz

melek benim nişanlımda okadar ödedi nikah memuru içiin malesef bu parayı alııyolar her türlü

cnm biizimda memur dugun mekanina gelicek 450 tl odedik (

Iyi aksamlar.

Bizde yanlis hatirlamiyorsam 350TL ödemistik.

Cok pahali gercekten :(

merhabalar :) bugün saatide aldık birşey daha hallettik :9: davetiye baktık ama 1 yere daha bakmak istiyoruz. bu arada kına elbisesini hangi taraf alıyor yardımcı olun bakemm :)

nbr yine kaynanana ofkenimi kusuyonnn :))))))))))))))))

yok bende sinir yoktu da kaynana denilince ister istemez çoşuyorum :1::1::1: ayy nefret ediyorum yaa bu kadar olmaz yani şiddetli nefret ediyorum saçını başını yolayım cidden düşünüyorum nasıl tahammül edicem ben o kadına evleninceye kadar

yok bende sinir yoktu da kaynana denilince ister istemez çoşuyorum :1::1::1: ayy nefret ediyorum yaa bu kadar olmaz yani şiddetli nefret ediyorum saçını başını yolayım cidden düşünüyorum nasıl tahammül edicem ben o kadına evleninceye kadar

takma canim kafana bu kadar yaaa bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr "_)

takma canim kafana bu kadar yaaa bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr "_)

takmıyorum artık yaa işi var bissürü o en son derdim şu an neyse tatlım ben yatıyorum sabah işim çok 8 de uyanıcam görüşürüz adaşım msn yükle pc e mutlaka :3::3::3:

otel 2 yi seyrediorum bende şimdi :9: psikopat bi film :P tamam ebrumm da bunu nasıl dile getiririm bilmiyorum o konuya daha girilmedi.. ya da biz alırız olur biter:34:

Back